Szülinapi kártya

Szavazás átlaga: 6.69 pont (32 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 28.
Hossz: 9 096 karakter
Elolvasva: 495 alkalommal
Apáék válása óta már három év telt el. Nála maradtam, mert anya új társa bizonytalan személyiség volt a bíróság szerint. Egészen jól elvoltunk. Amikor eljött a születésnapja, szellemi rövidzár fogott el. Semmi olyat nem tudtam kiötleni, aminek szerintem örült volna. Egyéb ötlet híján online készítettem egy beváltható szívességkártyát, és jókívánságommal elküldtem az e-mail címére.
A délutáni találkozásunkkor nem hozta szóba. Feltételeztem, hogy még nem olvasta el. Lefekvés előtt azonban megérkezett a válasza:
“Nagy dolgot szeretnék kérni! Ha kellően sok idő eltelik, annyira be tud az ember gerjedni, hogy szinte alig tud gondolkodni. Persze saját kézzel lehet segíteni, de egy idő után ez nem elég és valami más kell... ”
Elhűlve olvastam végig az üzenetet. Még egy kis forgatókönyv-szerűség is volt hozzá csatolva. Ó édes istenem! Én a kocsi lemosására, a kert rendbe tételére vagy valami hasonlóra gondoltam. Ezt nem gondolhatja komolyan! Honnan veszi, hogy én...  
Nagyon sokáig forgolódtam az ágyban. A kezdeti elutasítás ellenére valahogy a tiltottság izgalma kezdett elfogni. Amikor reggelinél találkoztunk, semleges témákról beszéltünk, de az arcán látszott, hogy nagyon bánja már a kérését. A gyötrődésének látványa volt az utolsó csepp, ami a döntéshez segített. Kortyoltam egyet a narancslémből, hogy benedvesítsem a kiszáradt  számat, majd a tányéromon levő ételre szegezve a szemem kinyögtem:
– Ha szeretnéd... este... beválthatod a kívánságkártyádat!
Sikerült ráemelnem a tekintetemet és csillogó szeme a köszönő szavainál is világosabban jelezte, hogy mennyire örül az ajándékának.
Délután szokás szerint én érkeztem haza korábban. Alaposan letusoltam, majd végigfeküdtem az ágymon és a fejem alá tett kézzel a mennyezetet bámultam. Tanulnom kellett volna, de képtelen voltam rá. A gondolataim száguldoztak. A tanítás alatt sem tudtam másra gondolni, de most újra átfutottam magamban a “forgatókönyvet”. Amikor apa megjött, az ajtón keresztül üdvözöltük egymást. Hallottam, hogy elvonul tusolni. Istenem, istenem... a józan énem azt kiáltotta, hogy álljak meg, de a romlott felem erősebben hajtott előre. Az asztalomhoz ültem, és úgy tettem, mintha tanulnék. Pár perc múlva nyílt az ajtó és apa lépett be egy fürdőköpenyben. A szívem majd kiugrott a helyéről. Apa mögém állt és kezeit a vállaimra téve megkérdezte:
– Nehéz napod vot?
– Eléggé. És sok a tanulnivaló.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.69 pont (32 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
genius33
2023. november 29. 17:40
#5
Aranyos és kedves
2
veteran
2023. november 29. 11:24
#4
Nem az én világom, de jó olvasni.
2
plmyaq
2023. november 28. 22:55
#3
nem rossz
2
kaliban
2023. november 28. 17:48
#2
Kedves zilahit!
Elsőre nem is rossz. A sztori elég egyszerű, de a fogalmazásod és a helyesírás egészen jó! A pontokkal ne törődj, a homo kategóriát sokan nem szeretik. Kitartást, írj még!
3
T
Törté-Net
2023. november 28. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1