Szükséglet 2. rész

Szavazás átlaga: 7.7 pont (40 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 28.
Hossz: 15 551 karakter
Elolvasva: 862 alkalommal
Sanyival  való közös életet a fránya betegsége törte meg.
Otthon voltunk mikor rosszul lett, mentőt kellett hívni. Én egyből rohantam Aranka, Sanyi anyukája munkahelyére. Nem lepődött, ijedtt meg. Ő tudta, Sanyinak vele született szívbetegsége van. Kórház stabilizálja, majd egy hónap Balatonfüred a szívszanatórium. Én nem csak a betegség miatt, hanem a további lakhatóságom is veszélybe került, magamba zuhantam. Aranka oldotta meg a gordiuszi csomót. Lakjak nála, csak a rezsibe kell beszállni, így Sanyi albérletét is egy hónapra kiadhatja a kis városka bikájának, a légyott lakásaként. Igazából csak aludni fogok Arankához járni, hiszen Sanyi kiesése előre vetíti a rengeteg túlórát.

 Második estém töltöttem ott, mikor ritka cigizésem egyikére indultam ki a hátsó udvarra. Aranka szobájában égett a villany. A sötét folyosót megvilágítva a negyedig nyitva maradt ajtórésen át. Ahogy benéztem egy pillanat alatt lábam gyökeret eresztett. Aranka a szénaboglya hajával pucéran ült oldalt az ajtónak, kenegette testét valami krémmel. Valami női kecsességgel tette mindezt, közben kitudja merre járt az agya, hiszen előre a semmibe, a távolba merengett. Nem kicsi mellét megemelve kente be alatta is, majd simogatva a teste többi részét is. Az én férfiasságom már kemény ácsingózásban volt. Néha néztem nagy pornót, de most élőben egész más volt, nem mórikált, megjátszott, előre kitervelt megrendezett. Sajnos gyorsan befejezte, vagy én értem oda későn.  
A további ott töltött estéken sportot űztem, hogy kiismerjem ezt a szokását, hogyan, mikor csinálja. Nehéz volt mivel óvatosnak kellett lenni és volt mikor az ajtó is becsukódott. Zuhany után törölközőbe csavarva megy a szobájába. Megtörölközik, a törölköző a radiátorra és kenegeti magát. Volt csak az oldalát, hátát mutatta. Az ominózus estén, nappalból rohantam haza, hogy hátha előbb tudok zuhanyozni. Aranka már a piros pöttyös otthonkájában volt. Kiderült Sanyit valószínű műtik és az még plusz minimum két hónap kórház szanatórium. Sajnálkoztam közbe meg nem, hiszen az esténkénti ténykedésem tovább tarthat. Időben kaptam el a megfelelő pillanatot mikor belép a szobájába. Talán most maradt legjobban nyitva az ajtó. Túl óvatlanná tett a vágy, hogy többet láthassak. Aranka a lapockáit próbálta bekenni, sikertelenül mikor hirtelen az ajtó felé fordult.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.7 pont (40 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2023. november 29. 11:39
#9
Ez is jó.
1
Kékég
2023. november 28. 17:10
#7
Álmos! Nem gondolod, hogy a meggondolatlanságod, összevisszaságod miatt tünt el Andreas6? Sokszor meggondolatlanul teszel szólsz... Igazából nem szeretném ha válaszolnál akár itt, akár privátban. Ja amúgy meg ott, annak és azt ír amit akar, akár itt is...
1
Ez egy válasz Álmoska5 2023. november 28. 08:10-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. november 28. 13:14
#6
Hiányzik Andreas! Voltak mások is, akiknek szívesen olvastam a hozzászólását, (mindenkiét szívesen olvastam) még a negatív kritikát is, ha nem csak rosszindulatú kötözködés volt, de még az is jó volt, még azok is hiányoznak.
0
Ez egy válasz salsa 2023. november 28. 10:06-kor írt üzenetére.
t
tibee72
2023. november 28. 12:28
#5
Nekem tetszett ez is mint az első.
1
salsa
2023. november 28. 10:06
#4
Nekem úgy tűnik, nem csak a pontszámok emelkedtek, de az írások is javultak, és akkor ez rendben van. A "negatív" kritikákból is sokat lehet profitálni ha nem sértődékeny az emberfia. Mindig átgondoltam, és a jogos észrevételeket el kellett fogadnom. Személy szerint Andreas kritikáival sose volt bajom, ő amolyan nyelv-őrként működik és a véleménye bőven elfér a többi komment között. De most azok mintha elfogytak volna és jó lenne tudni az okát. Alig páran szólnak hozzá. Régebben volt olyan is, hogy a kommentek összeségükben hosszabbak voltak mint a történet.
2
Ez egy válasz Álmoska5 2023. november 28. 08:10-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. november 28. 08:30
#3
Nekem hiányoznak a kritikus hozzászólások. Gyertek vissza kritikusok!
2
Álmoska5
2023. november 28. 08:10
#2
Nem hiszek a szememnek  8,75 Pont!   Emelekednek nyolc fölé az írások, ez kb október közepe óta, amióta - általam ismeretlen ok miatt - ANDREAS6 nem írja negatív lepontozó kommentjeit. Épp tegnap néztem meg 9000 ezer felettiek voltak kommentejei.

Nincsenek lepontozó szavazók!  Élik a jótörténeteik kis maguk életeit.

"Álmoska5"
1
T
Törté-Net
2023. november 28. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1