Gini

Szavazás átlaga: 4.62 pont (39 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 29.
Hossz: 12 055 karakter
Elolvasva: 380 alkalommal
Béla kilépet az utcára kicsit megcsípte az arcát a hideg szél.
Béla sétált hazafelé és a hideg szél továbbra is az arcába fújt. A férfinak hirtelen jó kedve lett, arra gondolt, hogy most kellene regényt írni amíg jó kedve van. Általában azok a dolgok sikerülnek jól amit jókedvűen csinálunk.
Béla hirtelen hátrafordult a fekete ruhás nőt látta maga mögött. A nő fenyegetően nézett szinte izzottak a szemei mint a parázs, már szó sem volt arról, hogy kedves nagymamának néz ki.
– Gonosz boszorkány takarodj innen. – mondta Béla és bár határozottan akart beszélni érezte, hogy megremegett a hangja és biztos volt benne, hogy a boszorkány is hallotta a megremegést.
– Megöllek te szemét. – sziszegte a boszorkány.
– Rendőrt hívok. – válaszolt a férfi.
– Akkor őket is megölöm.
– Mi a faszt akarsz tőlem? Én csak egy ex mozdonyvezető vagyok.
– Megölted a nővérem ugyanis ő volt a síneken a mozdony előtt.
– Vétlen vagyok a balesetben, 800 méter volt a fékutam a kanyar után 50 méterre volt tőlem a nővéred esélyem sem volt az ütközés elkerülésére.
– Bűnös vagy.
– Mi a bűnöm?
– Megszülettél.
– Öreganyám unom a példabeszédét.
– Susan leszopná a lomposod azt nem unnád ugye? Annak örülnél ha a büdös kurva szívná a faszod. Az álombéli Susanra gondolok mert a valódi le se szar téged. Én segíthetek neked, velem eléred a célod.
– Honnan tudsz erről?
– Rá tudok csatlakozni az emberiség kollektív tudatára, te is rátudsz de te csak spontán én pedig tudatosan. Te spontán megtudtad, hogy létezik egy gép. Én tudatosan utánad néztem. Tudod érdekelt a nővérem gyilkosa.
– Szerintem be vagy baszva.
– Akarsz varázslatot látni?
– Gyere itt a seprűm elviszlek egy körre. Nyugi ez csak vicc volt. Béla gyere sétáljunk ha látsz egy pinát aki szimpatikus neked szólj. Én bárki akaratát befolyásolni tudom. Lefognak szopni a pinák ha akarom.
– Itt jön egy bögyös cica épen előttünk.
Egy fekete hosszú göndör hajú nő sétált próbált félrehúzódni a két gyanús alak elől.
Pár perc múlva a göndör hajú csaj szopta Bélát a férfi miközben egy adag gecivel a arra gondolt, hogy a fekete ruhás nő tényleg tud neki segíteni.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.62 pont (39 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. december 4. 15:45
#8
Nekem annyira nem jött be.
1
j
joe013
2023. december 1. 21:24
#7
Értelmetlen zagyvaság....
3
ikkjejzjiuiiii
2023. november 29. 20:35
#5
Annak az oldalnak az érdekessége, h  gyakran nagyon magas az olvasói szám, akár 20 ezer is lehet töb év alatt. :D De persze csak a pornó népszerű, a sci- fi, egyebek pedig nem.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2023. november 29. 20:28-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. november 29. 20:28
#4
A történet.hu-n a legutóbbi írásodat sokan olvasták, már 2300 fölött jár az olvasottsága.
Szeretek beszélgetni, ezt jól látod, és ha még ír is a beszélgetőtárs, az a bónusz.
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. november 29. 20:18-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2023. november 29. 20:18
#3
Te már a második rajongóm van, mivel  van egy hölgy  régről aki imádja az írásaim, A pontszámokat nem nézzem,  és akkor sem voltam szomorú. mikor rangos irodalmi helyeken elutasítást kaptam, és csak nagyon ritkán jelent meg valamelyik írásom, vagy soha. Itt az amatőr térfélen, nyilván lazábbak a keretek. A helyesírás miatt sok kritikát kaptam régebben is,  - pár éve pedig  néha azzal basztatnak, hogy biztos mesterséges intelligencia írja, amit beküldök. :D - mindenesetre sokat javult a helyesírásom. Régebben cseverésztem könyveket publikáló írónőkkel, majdnem azt írtam, hogy befutott, ők is sokszor kritizálták a helyesírásom, fogalmazásom,  talán kicist görcsszerűen, mivel magát a tartalmat nem  gondolták fontosanak. Van az olyan típusú " író+ aki hisztizik a kritikákon, én nem ilyen vagyok. Sokszor inkább jókat mosolygok a vicces kommeneteken, hozzászólásokon. Az nyilvánvaló, hogy kicist zavaros a történet, de nekem így tetszik. Arra gondoltam, hogy jobb lett volna ingyenesen közzétenni, mert akkor jóval több emberhez eljut. Ugyanis nekem pedig ez a fétisem, hogy az olvasók száma legyen nagy.  :D Nyilván pár helyre belinkelve, megugrik az olvasók száma. ---  Tudjuk, hogy kétféle író van, aki pénzért árulja az írásait és aki ingyen közéteszi, én nagyon tisztelem az utóbbit. Téged is tisztelek pl. azért mert neked jó érzéked van ahhoz, hogy az ilyen publikáló, tollforgató emberekkel beszélges, ez nagy tudás. Azt is tudod, hogy velem, hogyan lehet beszélgetni. Nem dicsérni akarlak, mert azt nem szereted. Csak üdítő, hogy valaki tényleg odafigyelve elolvassa, egy, egy fogalmazásom, és keresi benne azt ami jó.
3
Ez egy válasz Lolamacko 2023. november 29. 07:17-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. november 29. 07:17
#2
Nem tudom, hogy igényled-e a kritikát is, vagy csak dicséretet vársz. 
Kritika-beküldés előtt nézesd át akárkivel, esetleg a helyesírás ellenőrzővel. 
A tartalom-itt nem leszel népszerű, de ezzel ne törődj. Az összes szereplődet ismerem. A stílusodat is. Én értékelem a zavaros dolgokat. Számomra a deviáns még mindig dicséret. A pontokat ne figyeld, mert akkor szomorú leszel. Lehet, hogy én vagyok az egyetlen rajongód? Menj tovább a Retró lady vagyok úton.
0
T
Törté-Net
2023. november 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1