Isa megkapja a kívánságát

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 6.26 pont (39 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 3.
Hossz: 10 554 karakter
Elolvasva: 615 alkalommal
Nem igazán vártam, hogy Isa, az unokahúgom az irodában legyen ezen a nyáron, de nem tudtam nemet mondani a nővéremnek és a sógoromnak. Nagyon élveztem, hogy egyedül lehetek az irodámban, ahol bármikor tehettem, mondhattam és szórakoztathattam egy alkalmi hölgy barátot. A nővérem aggódott az unokahúgom néhány új barátja miatt, és úgy gondolta, jobb lenne, ha megtanulná az iroda "vezetését", ahelyett, hogy "szaladgálna" velük.
Isa, a tizennyolc éves unokahúgom, éppen befejezte a középiskolát, felvették az általa választott egyetemre, és alig várta, hogy "egyedül" és "távol legyen otthonától". Isa valójában egy nagyon kellemes fiatal hölgy, nagyon okos és szellemes, ami szórakoztatóvá teszi. Összességében úgy gondoltam, hogy jó lenne vele lenni, és átvehetné az iroda körüli munka egy részét.
Irodám átalakított lakóhely; A területet két évvel ezelőtt professzionális üzleti övezetté alakították át. Szerencsém volt az ingatlanba, mivel bérbeadás volt, és akkoriban üres volt. A nappali lett az irodám, a konyha melletti reggeliző pedig a számítógépterem. Az egyik hálószobát másoló – és irattárszobaként használtam, a másik hálószobát pedig tároló / gyűjtőhely lettem.
Az első hét nagyon jól sikerült, Isa kiterjedt szókincse, érettsége és gyors esze állandó és szórakoztató ugratáshoz vezetett közöttünk. Isa kitalálta az erősen módosított adatbázisomat, és szerdára digitalizálta a régebbi papírfájljaimat, hogy teljes mértékben és könnyen elérhetők legyenek a számítógépen keresztül. A második hét nagyjából úgy kezdődött, mint az első, kivéve, hogy észrevettem egy változást Isa ugratásában, kacérnak kezdett hangzani, lehet, hogy csak a képzeletem szülte, így figyelmen kívül hagytam.
Szerdán Isa nagyon szépen nézett ki, a haja szépen göndör volt, sminket viselt, és sárga blúzt viselt, rövid, puffasztott ujjakkal a karján és a derekán rugalmasan. Farmerszoknyáját piros öv tartotta, amely illett rövid sarkú cipőjéhez. "Hú, nem nézel ki szépen" – mondtam, miközben megpördült, mutogatott.
Isa így válaszolt: "Anya csak kilenc után tud felvenni, úgyhogy nagybátyám, ebédre és vacsorára hozol engem, ha elmegyünk valahova, rendes helyre megyünk, felöltözöm hozzá. "
Pizzát rendeltem ebédre, Isa és én ettünk az irodámban, majd hátradőltünk jazzt hallgatni.
Isa hirtelen azt mondta: "Bácsi, feltehetek neked egyfajta személyes kérdést. "
Azt mondtam, hogy "persze".
Megkérdezte: "hány éves voltál, amikor elvesztetted a szüzességedet? "
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.26 pont (39 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!