A+ A-

A másik gyönyör

Talán már ismered a nevem. Írtam néhány történetet e kategóriában, de bevallom ez az első leszbikus tapasztalatom. Nem terveztem, hogy a közeljövőben újabbakat írok, de nemrégiben megadatott, és szeretném elmesélni.
Csak nehogy a végén bugyit kelljen cserélni :)
Némi filozofálgatással kezdeném, mert nekem sántít valami abban, amikor családanyák, akik a férjük tudtával vagy anélkül női szeretőt tartanak, azt állítják, nem lehet ilyet mondani, hogy izgatóbb egy nővel, csak más. Hát igen. Más. Nagyon más! A fiúimért is odavoltam, imádtam velük a szexet, de amikor mi nők egymással vagyunk… két nőnek egymás testét érezni az valami csodálatos. Amikor egy durva, szőrös férfi test helyett egy finom törékeny nő simul hozzád… A selymes bőre, a mellei a melleidhez, és minden…
A barátnőmmel kiélezettebbé válnak az érzékeim. Szilvit érezni izgatóbb, érzékibb ingereket vált ki belőlem. A gyengéd, nőies szenvedélytől fűtött érintései, lassú finom csókjai…
Arról nem is beszélve, hogy nekünk van türelmünk egymás testét ezerszer is alaposan végigkóstolgatni, mielőtt tovább haladnánk. A formás lábujjainktól, gyönyörű lábfejünkön át egészen a fülcimpánkig. Nem említve a néha órákon át tartó együttléteinket, amik alatt kisebb - nagyobb időközönként és intenzitással, de rengetegszer elélvezünk vagy hogy mennyire elképesztően felvillanyozó érzés a csiklóinkat összedörzsölnünk.
Hatalmas vonzalom van közöttünk, és nagyon kívánjuk egymást.
Ettől még persze ugyanúgy szeretjük a pasikat :) Egyelőre egyikünknek sincs, de mindkettőnknek hiányzik az is, amit egy férfivel érzünk.
Olyan barátot szeretnénk magunk mellé, aki elfogadja, hogy néha vágyni fogunk egymásra, mert nem akarunk hazugságban élni. Persze másnak nem kell rólunk tudnia. Rajtad kívül :)
Most amúgy 28 évesek vagyunk. Én 14 nappal korábban születtem, úgyhogy letisztáztuk, én vagyok az idősebb :)
És hogy hogyan kezdődött mindez?
A gimi óta ismerjük egymást. Vonzódtam hozzá, de volt néhány barátom az évek alatt, szóval nem a leszbikus fantáziálásaim körül forgott az életem.
Közben jó barátnők lettünk. Már ha lehet ilyet mondani azok után, hogy a kezdetektől fogva kívántam. Néha megfordult a fejemben, de nem akartam kockáztatni a barátságunkat.
Vagy ha nem is veszíteném el, de nem akartam, hogy másként nézzen rám.
Ismertem hasonlóan vonzó csajokat, akikkel szívesen megmártóztam volna a nőies élvezetekben. Csak ismerősök, akikkel nem lenne mit vesztenem.
Úgy voltam vele, egyszer majd randira hívok egy nőt. Hát igen.
Minden nap úgy voltam vele, hogy majd egyszer jó lenne.
Aztán néhány hete egy este villámcsapásként ért, amikor Szilvi hozzám bújt.
Itatta magát a vörös Martini, miközben elmesélte, a pasija milyen formákban csalta meg őt több alkalommal is. Csak azért derült ki, mert két nő is beszélt vele ez ügyben.
Ez azért nem semmi! Emiatt döntöttünk úgy, hogy aznap nem megyünk bulizni a csajokkal, hanem inkább jó alaposan a pohár fenekére nézünk a lakásomon.
A közösen kivégzett üveg után kinyitottam a hűtőajtót, mit lehetne még inni.
Szilvi utánam jött, és… amint átkarolt, és a hátamon éreztem a melleit, elöntött a forróság. Adott két puszit az arcomra. A másodikat a szám széléhez közelebb.
Rég dobogott föl így a szívem. Szembe fordulva vele egy pillanat alatt szájon csókoltuk egymást. Annyira gyönyörű érzés volt, és annyira természetes.
Ölelni, simogatni egymást és csókolni. Magamhoz szorítani őt, és a ruháinkon keresztül a melleimen érezni a melleit. Annál is jobban megbizsergetett, mint képzeltem.
Elővettem a pólója alól, és valami észbontó izgatottsággal szoptam picike cicijeit.
- Ennek már régen meg kellett volna történnie! –a hajamba túrt. Fölnéztem rá, és fölegyenesedtem. - Kívánlak Annaa! –ajkait nyitva hagyta.
- Én is nagyon kívánlak! –alig tudtunk betelni a csókolózással. Szilvi közben a mellem markolászta a trikóm alatt. Egy kisebb kéjhullám sodort magával, amikor eltűnni láttam ajkai közt a mellbimbóm. A szemeit figyeltem, milyen élvezettel szopja, és a fejem hátra engedve mélyet sóhajtva beleengedtem magam az érzésbe.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 fenotrin 2016. 12. 4. vasárnap 20:53
Sunyilo! Igen nagy merészség egy ilyen fórumon feltételezni, hogy Zsuzsika tényleg nő. Jó eséllyel neki is van saját örömdarabja. smile
#15 Annaahh 2016. 12. 4. vasárnap 20:24
Látom kellek, mint egy falat kenyér a leszbi faktorban smile
#14 zsuzsika 2016. 12. 4. vasárnap 14:38
sunyilo.Köszi a felajánlást,de azt dugd fel magadnak.
#13 hairy_pussy 2016. 12. 3. szombat 12:48
nagyon jó írás
#12 RAVETRAIN 2016. 12. 3. szombat 09:41
Erre felizgultam! Amúgy én elfogadnálak titeket smile
(És nyilván nem a hármasra célzok!)
#11 Andreas6 2016. 12. 3. szombat 08:42
Egyezik a véleményem Veteranéval: Nekem is tetszett. Apró megjegyzés: A férfiak - magam is - általában szőrösek. Ezzel ellentétben nem feltétlenül durvák, én sem vagyok az.
#10 sunyilo 2016. 12. 3. szombat 00:51
Zsuzsika, te leszbi vagy , vagy biszex? Ha az utóbbi, van számodra egy örömdarabom...
#9 genius33 2016. 12. 2. péntek 18:13
Nagyon jó lett.
#8 Annaahh 2016. 12. 2. péntek 15:42
Köszi smile
#7 vakon54 2016. 12. 2. péntek 11:59
Jooó. 10 Pont.
#6 zsuzsika 2016. 12. 2. péntek 09:14
Tetszett.
#5 veteran 2016. 12. 2. péntek 09:11
Kevés leszbi tetszik, de ez igen.
#4 deajk2008 2016. 12. 2. péntek 08:30
szeretem, ha a nők szexuálisan játszanak egymással
#3 cvirag 2016. 12. 2. péntek 05:28
No igen. Meg bírja feküdni némelyik férfi gyomrát, minden romantikus elképzelés ellenére is, ha a szerelme másik pályán is játszik.
De tetszett, természetesen. smile
#2 A57L 2016. 12. 2. péntek 04:01
Szép elbeszélés.
#1 Törté-Net 2016. 12. 2. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?