Látogatás anyósomnál 2. rész

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 5.97 pont (39 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 3.
Hossz: 19 804 karakter
Elolvasva: 1 388 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Megfordult és vonaglott alattam, képtelen volt uralkodni vad vágyán, hogy a veje megdugja. Arca vadul eltorzult a szenvedélytől, ajkai szorosan a fogai fölé simultak, miközben ősi, kétségbeesett morgások, nyögések és nyöszörgések hallatszottak duzzadó mellkasának mélyéről, amitől nagy mellei minden mozdulattal ugráltak, remegtek és gördültek.
Karjai, amelyek szorosan a nyakam köré fonódtak, körmei kétségbeesetten mélyedtek a hátam feszes izmaiba, lecsúsztak és kétségbeesetten ástak az erőteljesen lüktető seggem arcomba, miközben leereszkedtem a nyitott és készségesen szorosan összekulcsolt pinájába.
Nedves, csattogó szajkó zajok visszhangzottak a szobában minden cölöpverő fasznál, amit beléje kalapáltam. Kezeimet a seggének sima arcától le remegő combjaiig, köztük a falánk punciját körülvevő puha, átázott szeméremszőrzetig futtattam, hogy érezzem a kapaszkodó ajkakat, amelyek úgy tűntek, hogy szűk gumiszerű szájként szívják kőkemény farkam, és amelyeket remegő seggének repedésén lefolyó egyesített nedveink áztattak.
Vadul girbegurult teste csúszós volt az izzadságtól.
Mindkettőnket átitatott az izzadság, mohó és falánk alakunkat simogatta, testünket csillogtatta és ragyogtatta az ablakon beáramló fényben.
A feje kontrollálhatatlanul csapkodott, egyik oldalról a másikra bólintott, és ide-oda remegett a kanapén a vezető testünk alatt. A szája tátva maradt a vad, eksztatikus elhagyatottságban. Most egy őrült, szükségszerű vadállat volt, ahogy csavarodott és kavargott, széttárta a lábait, és a válláig rángatta őket, engem tojva.
"Ó, Istenem! Mélyebb! Nehezebb! Bassza meg! Bassza meg! " – könyörgött, zihálva, mintha közel lenne a halálhoz.
Közeledett az orgazmusához, leengedte puha, gyengéd combjait, és birtoklóan a hátam alsó része köré tekerte őket, csípőjét ellenőrizetlen elhagyással felfelé hajtva, és egyik oldalról a másikra kavarva. Felfaló pináját őrülten fel-le mozgatta a zuhanó és forrón lüktető farkamon.
"Elélvezek, Dylan! Elélvezek! " – nyögte fel hirtelen, magas hangú, nyöszörgő zihálással, és halálos szorításban összekulcsolta a bokáit magasan a vajúdó hátam mögött, és arra használta, hogy kétségbeesetten magához húzzon.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.97 pont (39 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!