Tornagyakorlat

Szavazás átlaga: 6.15 pont (48 szavazat)
Megjelenés: 2024. január 9.
Hossz: 9 436 karakter
Elolvasva: 667 alkalommal
Anya és apa elváltak, és az egész nyarat apával töltöttem. Egyedül voltam nála otthon a nyári szünetben, amíg ő dolgozott. A vakáció első néhány napját tévézéssel és videojátékokkal ütöttem el. Gyorsan meguntam, és úgy döntöttem, hogy felfedezem apa lakását.
Eleinte semmi sem volt különösebben izgalmas. Régi képekkel teli fotóalbumok, amiken apám még gyerek volt; főleg nyaralási fotók róla és szüleiről; pár kép anya és apa esküvőjéről... ezeken a képeken nagyon boldognak tűntek.
Azon tűnődtem, hogy apámnak van-e pornója. Egy harmincas évei végén járó magányos férfinak minden bizonnyal van valahol. Úgy döntöttem, hogy megnézem a fehérneműs fiókját. Alsónadrágok, pólók, zoknik és igen... leghátul, egy póló alatt volt egy pendrive. “Megvan! ” – mondtam magamban, és már vittem is a nappaliba.  
A legmenőbb dolog apa lakásában a tévéje volt: egy 65 colos 8K-s okostévé, természetesen USB-portokkal, ahová a konzolomat csatlakoztathattam. Biztos voltam benne, hogy a pendrive-on lévő összes fotó – vagy videófájlt lejátssza. Remegett a kezem, ahogy bedugtam és bekapcsoltam a tévét. Először nem történt semmi, amitől csalódott voltam. Ekkor rájöttem, hogy nem választottam forrást. Megnyomtam a távirányítón a megfelelőgombot. A képernyőn megjelent egy menü, amit lefelé görgettem az „USB”-hez, és megnyomtam az OK-t.
A képernyőn egy lista jelent meg az mpg videókról, de nem volt informatív. Az elsőnek csak 01. mpg volt a címe. Lefelé görgettem. Több mint 200 videó volt a pendrive-on. "Remélem, hogy pornó és nem hülye nyaralós filmek! " – gondoltam magamban. Csak egy módon deríthettem ki: elindítottam  a 01. mpg nevű videót.
A kép villogott, és nagyon réginek tűnt a felvétel. Láttam, ahogy egy korombeli, karcsú, szőke hajú fiú belép egy hálószobába. Kigombolta az ingét, lehúzta a nadrágját, és ott állt egy szem fehér alsónadrágban. Egy férfihang a kamera mögül mondott valamit idegen nyelven, amire a fiú letolta az alsónadrágját.  
– Mi a fene! – mondtam önkéntelenül félhangosan, amikor a fiú megfordult és a kamera rázoomolt a legnagyobb tinédzser farokra, amit el lehet képzelni. Hatalmasnak tűnt a testén.
Különböző gondolatok jártak a fejemben. "Miért van ez meg apának? ", majd: "Vajon mi lesz ezután? "
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.15 pont (48 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. január 10. 15:41
#6
Nem igazán jött be, de lehet másnak jobban tetszik.
1
sztbali
2024. január 9. 14:28
#3
Hogy a fenébe tudja a férfi leszopni önmagát? Ez még egy gumiember számára is lehetetlennek tűnik.
2
Andreas6
2024. január 9. 06:27
#2
Elnézést, de engem ez undorít.
0
T
Törté-Net
2024. január 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1