A kiszavazó show

Szavazás átlaga: 5.77 pont (65 szavazat)
Megjelenés: 2024. január 11.
Hossz: 16 269 karakter
Elolvasva: 698 alkalommal
-Mariann édesem, rajtad a sor! Fel kell készítenünk!
Anna hangjában az együttérzés és a távolságtartás furcsán keveredett.
– Nem... inkább valahogy másképp... ez túl végleges... és túl fájdalmas!  
Mariann hangja remegett a félelemtől, és szeme tágra nyílt az ismeretlentől való rettegéstől. Anna megpróbált egy kis izgalmat vinni a komor helyzetbe:
– Ó édesem, tudom, hogy ijesztő! De gondolj rá úgy, hogy te leszel a show sztárja! Gyönyörű csupasz tested, nyers érzelmeid... ezek mind közszemlére lesznek téve. Ez egy egyedülálló előadás, amiben te vagy a főszereplő!
– Mindenki látni fogja a meztelen testemet! A szomszédaim, a barátaim... a családom. Meztelenül és fogok vonaglani.  
A lány hangja elcsuklott, ahogy elképzelte a megpróbáltatást. Korábban elmondták neki, hogy az intim részeimet és izgathatják is... attól függően, hogy a közönség mit akar inkább.
– Meg fogsz lepődni azon, hogy a test hogyan reagálhat! Ez egy nagyon izgató élmény, és minden lányra egyedi hatással van. Ki tudja, még az is lehet, hogy azok közé a szerencsések közé tartozol, akik a kereszten is élvezik az édes puncijukra és hegyes mellbimbójukra irányuló figyelmet.  
Anna hangja valahogy megnyugtató volt.
– Igen... Lehet, hogy elélvezel, amikor megcsavarjuk a mellbimbódat vagy a csiklódat. Néhány lány képes erre. – csatlakozott a társalgáshoz János, Anna munkatársa.
– Mindenki előtt elélvezni? Az olyan lenne!
Mariann arca elpirult a gondolatra.
– Ugyan már! Nem mindennap találsz ilyen közönséget a nagy Ó-ra. Ráadásul ez lenne az egészséges fiatal tested természetes válasza. Itt minden a hitelességről szól! – mondta Anna szinte vidáman.
– Ne aggódj, nagyon vigyázunk rád! A női részeiddel gyengédek leszünk... vagy nem, attól függően, hogy a nézők mit akarnak. – tette hozzá János.
– Ne is figyelj rá! De most komolyan: a szenvedésed és a véged, mind egy gyönyörű, tragikus történet részei. Emlékezni fognak rád!
Anna szavai vigasztalók voltak.
– Nem fogok hazudni: fájni fog! Borzasztóan. És sokáig. És csak az elmúlásoddal fog véget érni. De ne feledd, hogy a fájdalom csak egy része az élet végső csúcspontjához vezető útnak!  
A nő hangja tompa volt, mégis furcsa melegséget árasztott.
– Igen, és ki tudja: talán új rekordot állítasz fel a kereszten elért leghosszabb orgazmusban. Az már azért valami lenne!
János megjegyzése egyszerre volt durva és könnyed.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.77 pont (65 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2024. január 31. 17:25
#25
Hát igen, ő ilyen. Szeret ánuszt csinálni a szájából. Bejelenti, hogy visszavonulót fúj, aztán nem telik el két perc, és visszajön csaholni. Eddig azt állította, hogy nem a pontok számítanak, most meg a pontok alapján is bírálja az írásodat.
1
Ez egy válasz sm helga 2024. január 16. 13:58-kor írt üzenetére.
sm helga
2024. január 16. 13:58
#24
Ez már kezd komédia lenni.

Azt írod, hogy hagyjalak békén.
De hát te jöttél hozzám!
Soha egy árva szót nem szóltam hozzád korábban.

Még mindig te jössz írogatni az én történetemhez és nem fordítva történik.

Az alapprobléma nem változott:
Jöttél,  kötözködtél és rágalmaztál.

Beígérted hogy elmégy, de csak visszajöttél. 
Bizonyíték persze továbbra sincs, csak teljesen összefüggéstelen vagdalkozás és tovább hazudozás.
6
Ez egy válasz Éva596 2024. január 16. 13:34-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. január 16. 13:34
#23
Tévedsz! Én régóta itt vagyok és nem egy kérdéses írással mint te. Én leírtam a véleményem és azt most is fenntartom, te meg mint jhús, játszod itt a menőt egy alig nézett, szar pontot elért betühalmazzal. Jó lenne ha békén hagynál, és megmaradnál magadnak. Majd 25-30 történet után értékellek valamire. Vége!
1
Ez egy válasz sm helga 2024. január 15. 21:17-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. január 16. 10:36
#22
Ne legyél ilyen agresszív te sem. Örülj, hogy ilyen sok hozzászólást kaptál. Én minden történetemnél várom, éhezem a hozzászólásokat és elfogadom a véleményeket. Mindig próbálok nyugodt és megfontolt válaszokat adni, még akkor is ha megtámadnak. Amikor egy bizonyos hozzászólóval már nem tudtam mit kezdeni, akkor írtam róla egy történetet és megnyugodtam. Igaz azt a történetet nem tettem közzé, csak magamnak tartottam meg, de segített. ( Bááár ha még egyszer belém áll, akkor lehet, hogy közzé teszem.) Ezt csak azért írtam, mert azt látom, hogy teljesen begőzöltél. Nyugi! Relax! Az élet szép! Várjuk az új történeteidet. Ez egy nagy család itt, ahol inkább tartsunk össze, mint egymással küzdjünk.
1
Ez egy válasz sm helga 2024. január 15. 21:17-kor írt üzenetére.
sm helga
2024. január 15. 21:17
#21
Idejöttél.
Agresszív voltál.
Hazudtál.
Fölényeskedni próbáltál.
Alul maradtál.
Tényleg jól teszed, ha elsunnyogsz innen. Már korábban kellett volna.
2
Éva596
2024. január 15. 20:17
#20
Figyelj Helga! Részemről az utolsó megnyilvánulás feléd. Feldobsz itt egy sztorit, más történeted nincs, de nagyon tud járni a szád. Akármit is írsz és mondasz, ez a sztori Fenotrin története volt, és én olvastam. És mi van akkor, ha snuff történeteket olvasok? Hányni te hányod a betűket egymás után! És nem keverednek a fejemben. Menj bíróságra és perelj be rágalmazás miatt. Több válaszom feléd nincs és nem is lesz.
1
Ez egy válasz sm helga 2024. január 15. 18:38-kor írt üzenetére.
sm helga
2024. január 15. 18:38
#19
Kikéred magadnak?????
Nekem estél és megrágalmaztál. Nehogy már nekem kelljen bocsánatot kérnem!

Te ezt a történetet sem ekkora, sem bővített változatban nem olvastad sehol. Ha két szóhoz („Elnézést! Tévedtem.”) nincs elég tartásod, akkor inkább hallgass!

Az viszont legalább kiderült, hogy annyi snuff történetet olvasol, hogy már keverednek a fejedben. (Igen, tudom... Csak egyszeri eset volt és hánytál is utána, vagy igazából csak a barátaid meséltek ilyenekről, mert te aztán soha… Ja. Persze. Semmi kétség. Ezt a kört inkább ne fussuk meg!)
2
Ez egy válasz Éva596 2024. január 15. 17:03-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. január 15. 17:03
#18
Azt, hogy hazudozom, kikérem magamnak! Mi érdekem fűződne hozzá, hogy ilyet állítsak, ha nem lenne valós. Nem ismerlek, semmilyen tartalmat nem olvastam eddig tőled. Jó, a lopást húzzuk le, de ezt az írást ugyanezen tartalommal, de bővebb elejével és végével olvastam, Fenotrin tollából, nem itt, hanem az ő oldalain. Közben ő mindenhonnan törölte magát, oldalai elérhetetlenek. Kértem segítséget olyanoktól, akik ismerték, de ők sem tudtak a keresésben segíteni. Szinte az egyetlen volt, aki ilyen témájú írásokat jelentetett meg, no még a dolcett is kedvence volt. Elnézést, a lopás erős volt, de hidd el nem állítottam valótlant, amikor azt írtam, a történetet már régebben olvastam.
1
Ez egy válasz sm helga 2024. január 11. 17:38-kor írt üzenetére.
kaliban
2024. január 12. 15:59
#17
Kedves Helga!  Meg tudom erősíteni Lolamackó szavait, én nem ő vagyok, de nagyon hasonló az érdeklődési körünk, ízlésünk, észjárásunk. 
Fenotrinnal nem tudom mi történt, remélem nem úgy végezte, mint ahogy Lolamacó gondolja.  A tény, hogy törölte magát innen és a másik ilyen oldalról is, a blogját pedig felszámolta. Egy részleges másolatot találtam csak az írásairól ami a fenotrinClone (blog.hu) (https://fenotrinclone.blog.hu/) címen érhető el. (99 db írása) Ha belenézel (neked biztosan tetszeni fog), akkor majd rájössz, miért írta Éva és Lola is, amit írt.  
Üdv: Kaliban
1
Ez egy válasz sm helga 2024. január 12. 07:21-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. január 12. 12:45
#16
Te egy nagyon érzékeny ember vagy, aki fogod az adásomat. Érzed, hogy kalibannal, bár soha nem találkoztunk, és nem is fogunk, csak néhány levelet váltottunk, de annyira hasonló a gondolkodásunk, egyezik a véleményünk sok mindenben. Arra nem is gondoltam, hogy ez a hozzászólásainkból is látszik. 
Visszatérve fenotrinra, elképzeltem, hogy ő a családtagod, akinek átvetted a helyét a bizarr, horror témában. Lehet, hogy egy szeánsz keretében adta át a helyét, ahol őt sütötték meg és ő volt a fő fogás a vacsorán, de nagyon élvezte. Ha nem ismered, akkor sajnálhatod, mert biztosan szeretted volna, amiket írt. Üdv itt a csapatban, te egy különleges színt hoztál az oldalra, ami sokaknál kiveri a biztosítékot, de látom, hogy bírod az álló víz felkavarását.
1
Ez egy válasz sm helga 2024. január 12. 07:21-kor írt üzenetére.
sm helga
2024. január 12. 07:21
#15
Nem ismerem.
Néha nekem is támadnak megmagyarázhatatlan gondolataim. Például ha a Kalibánnal folytatott társalgásaidat olvasom, valamiért az a benyomásom, hogy valójában önmagaddal beszélgetsz.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. január 11. 21:59-kor írt üzenetére.
Z
Zoy11
2024. január 11. 20:59
#13
Hát. Nem műfajom a bizarr stílus sem,de mindent elolvasok.
De nekem ez így,mint történet kevés. Úgy mint erre az oldalra való történet nagyon kevés
2
Éva596
2024. január 11. 10:02
#8
Bocsánat, de nem tudom mi ez a lehúzás. Megismétlem:   Nem véletlen. Lopott anyag, másutt már megjelent más szerzővel, csak az elejét és a végét lehagyta.
1
Éva596
2024. január 11. 10:00
#7
Nem véletlen. Lopott anyag, másutt már megjelent más szerzővel, csak az elejét és a végét lehagyta.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. január 11. 08:46-kor írt üzenetére.
vaszilka
2024. január 11. 09:40
#6
Húha! 
Átkapcsoltál a Kívánságkosárról a nyugdíjasklub tévéjén.
Jön majd a sivítás, ha hatni kezdenek a bekapott szívgyógyszerek. 😃

Egyébként nem rossz.
Annyiban kockázatos, hogy tippet adtál. Valamelyik adó a nézettség kedvéért még megcsinálja egyszer.
3