JÚL
17
2018

Kaland az iskolai mosdóban

homo

Dave álmos léptekkel indult meg a mosdó felé, miközben fejét vakargatva igyekezett kitalálni a legtökéletesebb kifogást, hogy ne kelljen ezt a napot is az iskolapadban szenvedve eltöltenie. Fejfájás? - áá, túl sablonos. Láz? - anya rögtön kitalálná, hogy csak szimulálok. - gondolta. Hiába törte a fejét, egyre gyengébb ötletei támadtak.
- Ezt a napot is túl kell élni valahogyan - motyogta, miközben a tükörben elcsigázott arcát fürkészte.
Miután végzett a készülődéssel, gyorsan megreggelizett és irány a kocsiba, mint minden reggel.
- Milyen napod lesz ma a suliban? - kérdezte Dave-et anyja mosolyogva.
- Olyan, mint a többi, csak remélem ma végre végezni fog velem az unalom. – dünnyögte Dave a hátsó ülésről.
- És mi van azzal a csinos lánnyal? Hogy is hívják? Katherine? Kathie?

JÚL
16
2018

Ahogy teltek az évek

családi, tini

Anyám 28 éves volt, amikor szült. Apám akkor volt 48 éves. 6 évvel korábban találkoztak, és szerettek egymásba. Kissé ijesztő volt ez a nagy korkülönbség anyu szülei, a nagyszüleim számára. De amikor látták, hogy működik közöttük a dolog, megnyugodtak. Két évvel a születésem után anyunak autóbalesete volt. Nem ő volt a hibás, a másik autó vezetője részeg volt, és frontálisan belehajtott anyu autójába nagysebességgel. Anyu a helyszínen szörnyethalt mire a mentők kiérkeztek. Ketten maradtunk.
Mivel apunak jól fizető állása volt, hamar bölcsödébe kerültem, de ezen felül minden szabadidejét velem töltötte. Majd jött az óvoda, és az iskola. Az első osztályos tanító néni nagyon aranyos volt, ráadásul a szomszéd utcában lakott, így amikor vége volt az óráknak, mindig hazavitt magához, és apu mindig odajött értem. Valószínűleg ez vezethetett oda, hogy apuval összejöttek. Zsófi néni egy év múlva hozzánk költözött, a nevelőanyám lett.

*  *  *

A fordulópont 1. rész

nyaralás, tini, diák

Hamarosan megérkezünk a szállásunkra, bár igazából nem fáradtam el a mai napon, sok érdekes dolgot láttam és tanultam, a többiekkel ellentétben engem érdekelnek a múzeumok kiállításai és más látványosság is. Mások lehet hogy utálják, de én nem, valószínűleg ezért is ülök egyedül a buszon és az iskolában sincs padtársam, és barátaim. Meggyőztem magam, hogy egyedül érzem magam jól, már rég megbarátkoztam a helyzetemmel, hogy mindent egyedül oldok meg, hát ez van ha valaki nehezen barátkozik, ez vagyok én, egy fiatal lány, aki teljesen bezárkózott saját világába. Nem is vagyok valami szép, akiért úgy omlanának a fiúk, igazából szóba se állnak velem és még szemüveget is kell hordanom, mert anélkül nem látok valami jól. Már mindenki az osztályból elkönyvelte, hogy én ilyen vagyok.

*  *  *
JÚL
13
2018

Nagypapám lett a szeretőm

családi, tini

14 éves voltam, amikor a nagymamám rákos lett. Először agydaganat, majd áttét a tüdején. Esélye sem volt életben maradni. Imádtam a nagyszüleim, ezért nagyon megviselt Mami halála. Papival már 40 éve voltak házasok, a halálakor Papi 65 éves volt, jóformán még fiatal, és nagyon drukkoltunk, hogy keressen magának egy új barátnőt, de benne valami eltört, és utána már csak nekünk, a családjának élt. Unoka én voltam egyedül, ezért amikor tehettem, mindig átmentem hozzá. Ilyenkor kártyáztunk, kertészkedtünk, a régi időkről mesélt, és nagyon sokat nagymamáról. A szemét általában elfutotta a könny, amit próbált palástolni.
Mami halálának első évfordulóján kezdődött minden, én akkor 16 éves voltam már. Még mindig nagyon szerettem hozzá átmenni, de aznap egy szombati nyári nap volt és már két hete lebeszéltük, hogy bulizni megyünk a barátaimmal, apu pedig beleköpött a levesembe. Aznap éjjelre átparancsoltak nagyapámhoz aludni.

*  *  *

Az élet fontosabb dolgai

hetero

Mint olyan, a fűfélék szárított leveleinek áztatott formája sokáig nem tartozott az érdeklődésem középpontjába. Nem voltam egészségmániás, és persze fiatalon még a szervezetem sem kívánta a gyógyteákat. Mit ne mondjak, az ízvilága sem kötött le annyira, hogy a jól bevált sört lecseréljem egy csészébe gyűjtött, mellékhatások nélküli aromára.
Nos, ez volt a boldog huszonéves korszak, aztán ahogyan nőttek a letaposott éveim számai, úgy változtam én is a korral, meg a kolleganőim örökös unszolása által. Megkedveltem a teákat, és ha nem is rendszeresen, azért időnként fogyasztottam. Harminckét éves agglegénykoromra már alaposan kitanultam, hogyan lehet belopni magam egy- egy házasságban élő kolleganő bugyijába egy kis teaszakértés által. Na nem voltam nagy ász, csak kihasználtam az ízek nyújtotta, örömszerzés kínálta alkalmakat.

*  *  *
JÚL
12
2018

A váratlan meglepetés

hetero, iroda

Egy szombati nap 24 es szolgálatot vittem egy budai irodaházba. Délután járt az idő mikor Csilla felhívott, hogy ha nem zavarna akkor meglátogatna. Örömmel vettem és elmagyaráztam neki, hogy tud eljönni. Két óra múlva már a kapuban állt. Hosszú barna haja ki volt engedve a nyári szellő lágyan fújta. Kisminkelve, sportos ruházata igazán feltünt, amit szóvá is tettem.
- De csinos vagy? Hová készülsz? - tettem fel a kérdést nevetve miközben két puszival köszöntöttük egymást.
- Hozzád jöttem, baj? - válaszolt kicsit feldúltan.
- Nem, dehogy, gyere, fáradj beljebb - és elkomolyodva mutattam az irányt az épületbe. Leültünk a recepció asztalához és beszélgetni kezdtünk. A feldultság okát ecsetelte, hogy a szülők a tesója, mindenki, még a kislányt látják benne. Pedig már 25 éves és úgy kezelik mintha még tíz éves volna. Jó barátként meg hallgattam, elláttam tanácsokkal és próbáltam enyhíteni a dühén.

*  *  *

Döntés és esély 2. rész

homo

Bár a szálloda főbejárata előtt parkolta le az autót, engem a hátsó ajtóhoz vezett. Elgondolkodtam ezen, de végül igazat adtam neki: nem akart elmenni a repeciós előtt egy hajléktalannak kinéző fiatallal. A kis vidéki hotel egy meglehetősen jó szállodalánchoz tartozott és ennek mgefelelően is nézett ki – sokkal jobban, mint a kisváros, ahol működött.
Nem tagadom, hogy meglehetősen gombócot éreztem a gyomromban. Tényleg meg fogom csinálni? Tényleg meztelenre vetkőzöm egy idegen előtt? Mi van, ha ez a fickó egy őrült szatír? Hátulról úgy nézett ki, mint bármelyik üzletember, akit valaha láttam. Kisuvickolt cipő, drága öltöny, de nyakkendő nélkül – azt tippeltem, hogy valamilyen ügynök, de lehetett akár bankár, ügyvéd vagy bármilyen pénzes értelmiségi.

JÚL
11
2018

Túlóra az irodában

hetero, iroda

Történt egyszer, hogy vezetőként egy szelíd, kis, telt alakú, hatalmas szép formás mellű kolléga nőm volt akit hozzám osztottak be egy projektre. Lolának hívták szemei barnák arca mosolygós, ahányszor csak ránéztem mindig elvarázsolt és megállt az idő számomra. Volt egy kisugárzása is ami meg egyszerűen megbabonázott telt formái szinte felforralta mindig a vérem. Szinte forrt a levegő közöttünk és ezt szerintem Ő is tudta.
Illedelem határain belül mindig bókoltam neki egy két kedves szóval és ezt viszonozta is azzal az édes huncut mosolyával és mintha szótlanul mondta, hogy „én is széttépnélek”. Egyszerűen elvarázsolt olyankor és arra gondoltam mit tenne velem ez nő ha megfordulna a dolog és Ő lenne a főnök és nem én. Mivel én a sex terén egy kicsit nagyobb éhséggel vagyok többször eljátszottam a gondolattal vajon milyen lehet, vad, visszahúzódó, de nem kezdeményeztem hisz tudtam, hogy párja van és gyerekek,