Hírek

NOV.
3.
2021

A várva várt első alkalom avagy hogyan lettem végre heteroból biszex

Először is azt szeretném leszögezni, hogy ez nem egy kitalált kamusztori hanem ez egy teljesen a valóságban is megtörtént esemény, sőt nem is egy valakitől hallott történet hanem ezek az események velem történtek meg és mindent úgy írok le ahogyan az velem megesett.
Nem is tudom hogy hol kezdjek bele.
De most én is azzal a közhellyel élnék amit már többször is olvastam: "történt velem valami amit nem mondhatok el senkinek, ezért úgy döntöttem hogy elmesélem mindenkinek".
Először is én egy fiatal 29 éves, átlagos testalkatú, alacsony srác vagyok,
akit valami csoda folytán a nők mégis nagyon vonzónak találtak mindig, talán a nagy dumám miatt vagy az ágybeli teljesítményem miatt...


NOV.
2.
2021

Érzelmek viharában 3. rész

Ez volt a legjobb, amit hétvégére eltudtam képzelni! Pénteken a szüleink bejelentették, hogy elmennek a hétvégére, a húgom és én egyedül maradtunk a házban, és egész éjjel észbontó szexben volt részünk.
Szombat reggel felébredtünk, teljesen meztelenek voltunk az ágynemű összegyűrve, a végtagjaink meg egymásba gabalyodva. Halvány fény szűrődött át a redőny résein, a szobámba. A félhomályban résnyire nyitott szemmel néztem ahogy Meg mosolyogva engem néz.
– Jó reggelt Jason – köszönt.
– Mióta figyelsz engem? – motyogtam.
– Kislány korom óta – nevetett fel.
– Tudod ez mit jelent, kis butus? Lehajoltam, és hátraigazítottam a haját a füle mögé, miközben ő a...


Az ifjúság édes madarai 5. rész - Hosszúpuska a kis házban

A szombati napokat egy ideje mindig Evi vitte a boltban én meg pihentem. Péntek este – mivel nem találkoztam Enikővel és így nem voltam lestrapálva – arra gondoltam, hogy szombaton elmegyek bringázni. De aztán megcsörrent a telefonom.
– Enikő vagyok. Ráér holnap?
– Azt hittem hazautazol a szüleidhez.
– Neem. Ma találkoztam velük, holnap meg mennek Győrbe a nővéremhez. Szóval holnap szabad vagyok. És van egy meglepetésem.
– Mi az?
– Meglepetés. Szeret kirándulni?
– Ami azt illeti pont Szentendre környékét terveztem bejárni bringával.
– Menjünk inkább a János hegyre gyalog. Találkozzunk a Normafánál 10-kor.
És le is rakta. Hogy akarok-e menni vele, vagy...


OKT.
30.
2021
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Egy kis biztatás

Tarával együtt nyúztuk a posztgraduális képzést, a szobánk is közös volt – igazából egyetlen irodába voltunk négyen bezsúfolva. Tara meg én gyakran dolgoztunk ott kettesben, úgyhogy pár év alatt közeli barátság alakult ki köztünk. Mindketten a 30-as éveink elején jártunk, én viszont már néhány éve nagyon boldog házasságban éltem.
A történet igazából ott kezdődik, amikor véget ért a hosszútávú kapcsolata. Közel tíz évig voltak együtt,...

A játék tétje

Kim és én barátnők vagyunk néhány éve. Nem elválaszthatatlan barátnők, de eléggé közel állunk. Nyaranta 4 – 5 alkalommal teniszmeccset szoktunk játszani. Mindig baráti keretek közt tartottuk. Idővel elkezdtünk kisebb téteket feltenni a mérkőzések elején, hogy izgalmasabbá tegyük az összecsapást. Általában a klubban elköltött ebédünk számlája volt a tét.
Múlt csütörtökön azonban kicsit megváltoztak a dolgok. A megbeszélt időben érkeztünk a...

Vihar utáni csend 2. rész

Eltelt újabb 5 év, sok minden történt azóta, így már 8 éve élek távol a hazámtól, volt barátnőm, már nincs, több időm lett, amit most kihasználok.
Az előző írásom után egy évre a Facebook feldobott egy lehetséges ismerőst, nem nehéz kitalálni, hogy a vörös démon hosszú combokkal, bejelöltem ismerősnek, válasz hamar érkezett, beszélgetések közben kiderült, hogy se pasija se munkája, kétségbeesés határán, bár megtakarított pénze, bevallása...


OKT.
29.
2021

Anya és én

A mostani esetünk nem az első, de más mint a többi volt. Ott kezdem, hogy pár hónapja kezdődött közöttünk, vagyis az első eset amikor megdughattam anyukám. Éppen a 21. szülinapom volt, a felnőtté válásom éve, este ketten ünnepeltük és iszogattunk is hozzá. Kettesben, mert így éltünk már tíz éve egymásnak, apám elment az angyalokhoz, anyám nem kezdett más férfival. Anyagilag jól álltunk, apa biztosítása életünk végéig szép helyzetet teremtett. Anya kibérelte a lakásunk alatti pince üzlet helységet és ruhatisztítással és javítással foglalkozott. Volt egy közelben lakó, kellemesen teltkarcsú szőke alkalmazottja is Adele.
Szóval ahogy már elég mámorosan heverésztünk a kanapén, csak a TV ment...


Tárgyalás

Alexa vagyok, 24 éves. Nem rég fejeztem be az egyetemet. Eddig két kisebb állásom volt, de messze nem voltam megelégedve velük, sem szakmai, sem anyagi szempontból. És azért a magyar szokáshoz képest kis faluból érkeztem a fővárosba, szüleim keserves munka árán élnek. Nyakamon a diákhitel, Budapest eleve nem olcsó hely. Szerencsére sikerült egy céghez felvételt nyernem, ahol a bérezésem 3-szorosável indult, mint az eddigiek. Titkárnőként, ügyintézőként és kísérőként vettek fel, ahol csak egy emberhez tartoztam. Olivér mindig is megtartotta a szakmai viszonyt közöttünk. Sokat kérő, de türelmes figura volt, aki nem nézte tétlenül a lustálkodást. Főnökként viselkedett és tudtam, hol a helyem a...


OKT.
28.
2021

Fiatal fiú

Én egy 42 éves elvált nő vagyok, akit gyakorlatilag 6 szexmentes év után – egy vibrátort és dildód nem számítva – nagyon keményen megdugott egy fiatal fiú. A barátnőm fiáról van szó, aki 17éves, tavaly augusztus óta hetente megkefél. Nincs gyerekem, nem lehet, ezért is váltam el. Megpróbáltam más pasikkal, nem hittem a dokiknak. Aztán 6 év szünet jött, úgy alakult, hogy ezen idő alatt egyáltalán nem voltam pasival. Nem vagyok igazán szép nő, de mások azt mondják, hogy nagyon jó a testem. Persze sokan mondják ezt csak hogy ágyba vigyenek egy egy nőt.

178 magas vagyok és 52kg. Rövid fekete hajam van, feszes a fenekem, a melleim meg kifejezetten nagyok. Vettem magamnak korábban...