OKT
29
2015

Hát igen, egy unalmas ködös öszi nap is tartogathat örökre emlékezetes meglepetést

hetero

Öt évig folytattuk viszonyunkat a Laci-Ági párral és többé-kevésbé a társaság néhány számunkra legjobban imponáló párjaival, amikoris úgy döntöttünk, hogy gyermekeket hozunk a világra és “jó útra” tértünk. Idöközben Laciék elköltöztek a házból, mivel Ági befutott belsö épitész-tervezöként vagyont keresett, Laci pedig jónevü felkapott festömüvésszé nötte ki magát. Jellemzö, hogy aktjai voltak a legkelendöbbek, és túlnyomó többségükön én felismertem Zsuzsi izmos combjait és csodás telt melleit.
**********
Az fenti elhatározás megvalósítása Zsuzsának valószinüleg sikerült, legalábbis nincs tudomásom az ellenkezöjéröl, mint ahogy neki sem arról, hogy nekem meg nem. Néhány évig ugyan teljesen lefojtottam a szunnyadó parazsat, de az élmény sokkal mélyebb nyomot hagyott mintsem azt ki lehetett volna irtani az emlékek és a vágyak agyi területéröl. Nem az volt a kérdés, hogy ki fog-e törni a vulkán, hanem hogy mikor. Ehhez egy hét évvel későbbi végzetes találkozásra kellett várni. Addig azonban még sok víz folyt le a Dunán, és .....

*  *  *

A fotós

leszbi

Régen nem láttam már Szomszédlányt ilyen boldognak. Ha láttam már egyáltalán. Alapvetően vidám és élettel teli személyiség, ehhez kétség sem fér, most viszont egy tizenhét éves lány minden vidámsága és üdesége benne volt, ahogy tánclépésben, néha maga körül megpördülve sietett végig az utcán, miközben vidáman kacagott. Ahogy utána sétáltam lassú, kimért lépteimmel, kezeimet a kabátom zsebébe dugva és még a nyakamat is behúzva a fagyos februári időben, úgy éreztem magam, mint egy anyuka, aki a vásott kölykét sétáltatja.
Ugyanakkor jó érzés is volt ránézni. Bár nem emlékszem rá, hogy valaha is annyira letört lett volna, hogy ráférne, de örültem, hogy boldognak látom. De, végeredményben, melyik lány ne sugározna az örömtől, ha lehetőséget kap, hogy egy profi fotóssal csináltasson magáról néhány sorozatot teljesen ingyen. Ja, igen, tudom. Én. Nem is értettem, mit keresek én ott tulajdonképpen. Eszem ágában sem volt visszautasítani, amikor megkért, kísérjem el, de ugyanakkor a hideg is kirázott már a puszta gondolatától is annak, hogy én kamerák közelébe kerüljek.

OKT
28
2015

Nyári nap

hetero

Régóta olvasgatom az oldalon lévő történeteket és mindig is szerettem volna megosztani veletek pár történetem, csak hol időm hol kedvem nem volt megírni. Ez a történet 100%-ig igaz és megtörtént velem tehát nem kitaláltam, persze azért a helyszíneket és neveket megváltoztattam benne. Első írásom lesz, ezért kérlek úgy kritizálj. :)
Egy kis településen élek, a népesség száma alig haladja meg a 3000-et így mondhatni, hogy majdnem mindenki ismer mindenkit. Nyár volt, az iskolások élvezték a nyári szünetet, a szabadságot. Délutánonként, amikor már kicsit hűvösödött az idő mindig kimentünk a haverokkal, barátokkal bandázni a faluba, volt hogy húszan is összegyűltünk fiatalok (15-től 23 évesig)
Az egyik nap viszont egy idegenre figyeltem fel a tömegben. Rögtön megakadt rajta a szemem. Kb 170 cm magas, barna szemei, fekete vállig érő egyenes haja és nagyon szép arca volt. Vékony testalkatú volt, de nem az a csontváz típus, hanem...

*  *  *

A party ribanc

gruppen, közlekedés

Történt, hogy páran a munkatársakkal elmentünk kicsit iszogatni. Az egész elején egy kikötésem volt: ismerőssel, munkatárssal semmit. Csak olyanokkal kezdek kalandba, akik idegenek, és akiknek én is idegen vagyok. Így a munkatársak ugyan kizárva, de gondoltam, egy bulis estén történhet ez-az, vagy ha nem, legfeljebb jót mulatok.
Már javában benne voltunk az estében, jöttek a piák egymás után, hogy néha megpihenjünk a táncban, míg a pasikat hergeltük a seggrázással, meg minden, ami kell. Volt egy nagyon helyes pasi, magas sportos, tüsihajú, szép szemű. Sokat táncoltunk, elég sokat simultunk, ő próbálkozott, én néha adtam alá a lovat, néha incselkedtem. Tetszett neki, mikor a csipőmozgás közepette a fenekem az ágyékához simult, nem voltam biztos benne, hogy kezdődő merevedést érzek, vagy csak telefon vagy ilyesmi, de tetszett a gondolat, hogy az. Néha felfedező útra indult a keze, de leállítottam. Ahogy a szabály az volt, hogy...

*  *  *
OKT
27
2015

Egy vágy(-álom?)

gruppen

Egy középkorú pár vagyunk, 53 éves vagyok a párom 46. 18 éve élünk együtt, de az első évek után az motoszkál bennem, hogy elég vagyok-e számára? Sajnos engem a természet nem áldott meg olyan igazi férfi mérettel, de ellensúlyozom a szeretettel, illetve az odafigyeléssel. Mostanra odáig jutottam, hogy egyre sűrűbben fantáziálok arról, hogy valami ismerős vagy ismeretlennel együtt ketten elégítjük ki a páromat.
Nem vagyunk kicsik, inkább nagy macik vagyunk, ezért a gondolataimban is ilyen fickók kerülnek előtérbe. Egy régi kolléga szállt be harmadiknak. Nevezzük Sanyinak. Párom egy telefonszolgáltatónál dolgozik, így elég sokszor találkozik az illetővel, akinek nincs állandó partnere, és ezért gondoltam rá. Mivel egy cégnél dolgoztunk egy darabig, így könnyebb volt a kapcsolatteremtés.

*  *  *

Cowboyok - Az indián szerelmem

homo

- Patrik Taylor?
- Igen...
- Üdvözlöm a ranchon, a nevem Jonatan Smitt - a kézfogás erős volt - én vagyok a telepvezető.
A férfi markáns vonásai, koptatott farmere, kockás inge, és kalapja, na meg a széltől cserzett bőre, jól állt neki, mint később megtudtam a harminchárom éves férfi a tulaj jobb keze, minden nála futott össze.
- Az önéletrajzában azt írta, hogy már van gyakorlata ilyesmiben. Nem idegen magának a trágyaszag, a favágás, az állatok etetése, ahogyan a terelés, és a birkanyírás sem.
- Ez így van, egész gyerekkoromat egy ranchon töltöttem - sóhajtottam fel, felidézve azt, amikor még éltek a szüleim, és saját gazdaságot vezettek.
- Jól van Patrik, majd összeismerkedik a többiekkel. A munka, mint tudja itt kemény, de a fizetés sem rossz, aki megállja a helyét, annak nálunk biztos keresete van! Most pedig menjen, csomagoljon ki. Amott - bökött fejével a nagyobb, téglalap formájú, durva gerendákból...

OKT
26
2015

Jótestvéri viszony 5. rész

családi, testvérek

- Hogy ki vagyok-e elégülve? Per pillanat igen, de ez nem tudom meddig tart. Ha rád nézek, vagy arra gondolok mi mindent csináltunk ma, már akkor felhúzódnak a golyóim, és keményedni kezdek.- mondtam halál komolyan Anettnak -Teljesen más vagy, mint az eddigi csajaim, ők csak szövegben voltak nők, amikor meg a szexre került volna a sor folyton kifogásokat kerestek. Persze volt azért szex is, de amit ma együtt csinálunk, ehhez azok kamaszos maszatolások voltak. Hihetetlen, hogy mennyire felpörögtek a dolgok kettőnk között, mi ütött beléd hugi? - kérdeztem vissza.
Túl voltunk már a tusoláson, és az íróasztala előtt ültünk, vártuk hogy betöltsön a számítógépe. Mikor bementünk a fürdőszobába megegyeztünk, hogy most tartunk egy kis szünetet, és nem érhetünk egymáshoz, mindent a szemnek semmit a kéznek. Azért persze azt nem kötötte ki Anett, hogy nem mehetek be vele a kabinba, így én is mentem utána és leültem a zuhanytárca egyik sarkába....

*  *  *

Kata

hetero

20 évesen az egyetemista élet ami sokaknak "főállást" jelent, az nekem mellékállás volt csupán. Mellette a munka, de legfőképpen a szexualitás felfedezése, minél gyakoribb átélése, kötötte le a gondolataimat és az időmet.
A családról annyit, hogy felelőtlen szülők gyermekeként hátrahagyatva, nagyszülők neveltek, akik a gyermekük nevelésénél elkövetett hiányosságaikból okulva, nálam már szigorúbbak voltak sok téren, "rövid gyeplőt" fogtak. A kilencvenes évek gyermekkora vidéken, nem igazán felelt meg a mai formájának, legalábbis nem egészen. Az akkori falusi vidéki életformában még szinte minden háztartásban tartottak háziállatokat, lovat, szarvasmarhát,sertést, szárnyasokat, amiknek az ellátásából az ember fia, már elég korán kivette a részét. A ház körüli kisebb - nagyobb "konyhakert" is ilyen hely volt, ahol, ha maradt felesleges energia iskola és lecke írás után, az aktuális évszaknak megfelelő kisebb nagyobb feladatokkal el...

*  *  *