FEB
13
2015
FEB
12
2015
Kedves Olvasóink, Írónk, Fordítóink!

Átestünk egy szerverköltözésen, ami pár egyéb fejlesztést is magával hozott, ezek az alábbiak:
  • Képregények szakértői szavazásához bekerült egy új pontozási szint: szerkesztés/beírás, avagy hogy a lefordított szöveget mennyire minőségi módon sikerült visszailleszteni a képregénybe
  • Bármely tartalmunk listázásánál (sőt gyorskeresésénél is) lehetőség van előnézetet megnézni a tartalom címe utáni ikonra mutatva az egérrel. Gyorskeresésnél pedig a cím előtti ikonra kell vinni az egeret, és máris láthatod ott is a tartalom címkéit, dátumát, íróját, bevezető szöveg, vagy első pár diáját. (Sőt, ugyanez íróknál is működik!)
  • Mostantól a tartalmakhoz hasonlóan a fórumtémákat is a kedvencek közé tudod rakni, írók/fordítók esetében pedig a saját tartalmaidhoz tartozó témák automatikus odakerülnek, így könnyen nyomonkövetheted, ha valamelyikhez új hozzászólás érkezik.
  • Belépés után a VIP menüpont alatt nyomonkövetheted a VIP tagsági kódjaid jóváírását, sőt a történetért-képregényért kapott VIP tagságijaidat is.
  • Javítottunk jópár hibát, beleértve pár bankkártyásat is, ami révén páran a "E-mail address already exists" hibaüzenetet kaphattak.
Reméljük, hogy ezek az újdonságok megnyerik a tetszéseteket, de amennyiben mégis hibát találnátok kérjük e-mail-ben jelezzétek!

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
*  *  *

Forró kalandjaim anyámmal

családi, leskelődés, anya-fia, férj-feleség

Mint mindig, most is álmosan ébredtem. Nem törődtem az ágyam bevetésével, a zuhanyzóba álltam és észrevettem a merevedésem. Már megint! Mostanában egyre többször van, és kínosan kell ügyelnem arra, hogy a család többi tagja ne láthassa meg. Miután végeztem, a konyhába indultam, ahol apa épp a kávéját kortyolgatta, anya pedig mosolyogva hátrapillantott a válla fölött a tűzhelynél.
- Jó reggelt, Adam!
- Neked is, anya.
- Már tegnap is meg akartam kérdezni, fiam, hogy mi a helyzet Lanával? Napok óta még csak nem is említed.
- Szakítottunk - sóhajtottam. - Nem illettünk össze.
- Ó, sajnálom - felelt apa.
Valójában csak részben volt igaz. 18 éves létemre izmos voltam, méretben is érett, Lana pedig csak egy piszkafa kislány, akivel néha jó volt enyhíteni a vágyat, de elment tőle a kedvem, ahogy a többiektől is. Olyan nőre volt szükségem, aki...

*  *  *

Az alku

hetero

Nagyon régen történt már de ki kívánkozik belőlem. Volt egy barátnőm nevezzük Ildikónak ő 17 éves volt én meg akkor 22 éves. Egy fél év együtt járás után eljegyeztük egymást. Viszonylag jól elvoltunk petting, nyali-fali, igaz nem tudtam megdugni, mivel azt mondta, hogy nászéjszakán meg fogom kapni. Én nem nagyon nem bírtam ekkor már mivel nagyon megszeretem volna már dugni. Na, itt kezdődik a történet. Az eljegyzésünk után két hónappal júniusban egy pénteki napon a „majdnem” anyósom, megérkezet a hétvégi házukhoz egyedül. Mivel én a szomszédúkban laktam akkor át jött és közölte velem, hogy beszélni szeretne velem. Beszélgetésünk során közölte, hogy nem vagyok a lányához való és nem akarja, hogy a lánya is férjhez menjen 18 évesen, ezért szakítsak vele. Én erre mondtam neki, nem igazán jó ötlet és a kérdésem másik felében meg kérdeztem, hogy mit szól...

FEB
11
2015

Anna és a házi feladat

hetero, diák, tini

Miután végeztem a borotválkozással is, leöblítettem magamról a habot, és kiléptem a zuhanyzóból. Egy sárga, rövid törölközőt csavartam a testem köré, aztán bementem a szobámba, hogy felöltözzek.
Minden reggelem így indult. Felkeltem, tusoltam, felöltöztem, fogat mostam, aztán reggeliztem, és indultam is suliba. Viszont ma, ahelyett, hogy a sulit vettem volna célba, az új osztálytársam címére mentem. A biosz tanárunk kitalálta, hogy egy egész makettet állítsunk össze három nap alatt. Egy kutya csontvázát kellett összerakni. Most őszintén, komolyan gondolta ezt? Azt mondta a jegyünk lényegesen beleszámít az év végi osztályzatunkba. Hülye banya. Sose értettem, miért kell ilyen idióta feladatokat adniuk a tanároknak. Beletúrtam a még félig vizes, hosszú barna hajamba, és egy nagyot sóhajtottam. Szerencsére a szüleim megengedték, hogy egy napot ellóghassak Ricsivel –...

*  *  *

Fiatalkori meleg történet

homo

Egyik nyáron történt velem az eset, amiről most írok. Tizenöt-hat évesek lehettünk. Barátomnál múlattuk az időt a nyári szünet alatt. Szerettem ott lenni, mert a szülei egésznap dolgoztak és a miénk volt a lakás. Amikor már nagyon untuk magunkat barátom kitalált valami egészen újat.
Odajött hozzám és megkérdezte szeretnék-e kardozni? Gondoltam valami nagy hülyeség lesz így belementem. Erre felállt az ágyra és elővette a farkát. Ennek láttán nem ellenkeztem inkább érdekesnek találtam a dolgot és én is ezt tettem. Majd kardozni kezdtünk a farkunkkal. Egy kis idő után már untuk a dolgot, és kitalált valami újat. Majd bepakolt a táskájába egy plédet, és elindultunk a városhatárában a horgásztó mögötti kiserdő mögé. A horgásztó mögött volt egy patak is, gyakran oda jártunk le horgászni. Közkedvelt hely így sokan jártak arra, így a nagy fűben kerestünk...

FEB
10
2015

Lángoló szívek Floridában 2. fejezet

leszbi

December 27.
A következő hajnal meleggel és szikrázó napsütéssel jött el. Reggeli után úgy döntöttek, hogy meglátogatják az Óvárost, szereznek maguknak nyári ruhákat és élvezik a hely hangulatát. Ahogy együtt sétálgattak, gyakran botlottak azonos nemű párokba, amint kéz a kézben sétálgattak. Sam azt kívánta, bárcsak lenne elég bátorsága neki is így mutatkozni Sally-vel. És a lány is ugyanerre gondolt. Meg akarta mutatni a világnak, hogy ez a nő hozzá tartozik, de félt tőle, Sam hogy reagálna. De még egy egész hete volt megtalálni a megoldást.
Ebéd után visszatértek a házba és elnyúltak a kanapén. Nem is tartott sokáig, hogy meztelenül egymás karjaiban kössenek ki. Elvégre már vagy tizennyolc órája nem szeretkeztek. Sally végül eltávolodott Sam ajkaitól, kihámozta magát az öleléséből és elé térdelt.

*  *  *

Szenvedély 1. rész

hetero, tini

Az ölemben ülsz, velem szemben... karjaimmal derekadat átölelve simogatom hátadat... homlokunk összeér... elfordítom fejem, majd a nyakadhoz hajolok... halkan szuszogok, sima bőrödön érzed leheletem meleg simogatását, melytől felébred a benned rejlő ösztön... tovább szimatolok a nyakadnál... megharapom kicsit, játékosan... halkan felsóhajtasz... érzed, már nem sokáig bírod féken tartani az érzéseidet... egy puszit adok a fültövedre... majd még egyet... érzed, ahogy az arcom végigsimítja puha bőröd és közeledem ajkaid felé... várod a pillanatot, amikor összeérnek ajkaink... csak arra gondolsz, mikor csókollak meg... elmosolyodom... megpuszilom arcodat... a szívverésed egyre erősebb... mélyen szemedbe nézek... benned egy hang tombol: akarlak, most! ... Apró puszit nyomok szádra... meg akarsz csókolni, de elhúzom fejem... játszom az érzékeiddel...

FEB
09
2015

Vezérszurkoló 3. rész

családi, játék, tini, testvérek, szűz, iroda, munkatárs, férj-feleség

Közben James és Jamie hazaértek az iskolából és üresen találták a házat. Beültek James szobájába, hogy megírják közösen a leckét, amikor Jamie Jameshez fordult.
- James, beszélnünk kell a múltkori éjszakáról.
- Mire gondolsz pontosan? - kérdezte amaz.
- Tudod, mire gondolok.
- Nem akarok beszélni róla - mondta James.
- De én igen - ellenkezett Jamie, és becsukta a saját, majd James könyvét. - Úgy vágyom rád aznap este óta, hogy üvölteni szeretnék. Olyan izgató volt!
- Igen, az.
Jamie James ágyához lépett és leült rá.
- Akkor mi a bajod?
Ekkor James elmesélte a tegnap történteket az anyjával. Jamie letaglózva ült az ágyon, miközben James leírta, anyjuk hogyan vetkőzött le előtte és vette rá, hogy megérintse.

*  *  *

Riley 8. fejezet

gruppen, anál

Riley úgy döntött, hogy elég soká halogatta, és felhívta az anyját. Úgy érezte, joga van tudni a fontosabb eseményekről, amelyek az életében történtek. Feszültséggel teli beszélgetés volt.
– Mama, ígérem, nincs miért aggódnod. Remekül vagyok. Ételmérgezésem volt, ez minden. – Mivel technikailag a megmérgezett étel jelentette a problémát, úgy érezte, nem is hazudott.
– Tudom, drágám – mondta az anyja, olyan borzalmas hangon, amelyet Riley túlságosan is jól ismert. – Én inkább a többi miatt aggódom. Azt akarod, hogy elhiggyem, a kisbabámnak kettő szeretője van, és ez rendjén való? – A lány tudta, hogy az anyja nyitott és korrekt, ezért próbálta meggyőzni őt. Ha az anyja nem boldog ettől, az rendben van, mégis azt várta tőle, hogy elfogadja a lánya döntéseit, és továbbra is ugyanúgy szeresse.