JÚL
06
2015
JÚL
03
2015

Felavatásom

családi, anya-fia, tini

Az eset a 17 szülinapom után történt. A nővérem a legjobb barátnőjénél aludt, és így egyedül maradtunk otthon anyámmal. Este kilenc óra volt, úgyhogy nekem aludnom kellett volna mennem. Feküdtem az ágyamban, és egy könyvet olvastam. Az anyám bejött a szobámba, azt hittem, hogy egy puszit kapok éjszakára, mint minden nap. Meglepett, hogy csak egy átlátszó hálóing volt rajta. Én az anyámat még mindig kívánatos nőnek találtam, és gyakran...

*  *  *

A fizikatanár

hetero, diák

Sóvárgó tekintettel bámultam ki az ablakon, miközben a tanár úr egy bonyolult ábra segítségével szemléltette az erők fizikai összegzését. A legkevésbé sem érdekelt az óra, annál inkább a ragyogó napsütés, a zöldellő fák és a Duna kis szeglete, amelyre tökéletes rálátás nyílt a tetőtéri osztályteremből. A nyitott ablakokon édeskés virágillat és madárcsicsergés hangja szökött be. Néha felharsant egy-egy nevetés és hangfoszlány. Mennyivel gyorsabban menne az idő odakint! – sóhajtottam.
Az ábrándozásomból a padtársam, Judit zökkentett ki, amikor finoman bokán rúgott a pad alatt. Nézd meg, már megint nem tudott rendesen felöltözködni –suttogta alig hallhatóan a tanár felé fordulva, aki épp most sétált ki a tanári asztalon felhalmozott füzetek és paksaméták takarása mögül. Gyakran nevettünk a megjelenésén, ugyanis még a legnagyobb hőségben is vastag, sötét zakót viselt, megmagyarázhatatlan koszfoltok és cérnaszálak éktelenkedtek a...

*  *  *
JÚL
02
2015

Lelkes fantáziám

hetero

...A szíve a torkában dobogott, izgatottan várta Kristófot. Közben illatos mécseseket gyújtott, és megágyazott. Nem sokára kopogtak az ajtón. A lány testét bizsergés járta át, szaladt az ajtóhoz és szinte feltépte azt. Kristóf izgalomtól csillogó szemmel állt a küszöbön. Mikor megpillantotta Szofit a piros hálóingben, ajkai széles mosolyra húzódtak. Belépett a lakásba, átnyalábolta a lány testét, majd belökte maga mögött az ajtót. Olyan szenvedéllyel csókolta meg, hogy az egész testük beleremegett.
Felforrósodva lépdeltek egészen az ágyig, míg kezeik sietős mozdulatokkal hámozták ki testüket a feleslegessé vált ruhadarabokból. Kristóf hanyatt döntötte Szofit az ágyon és szétnyomta a combjait. Szájával a lány csiklójára tapadt, amitől az reszketve nyögött fel. Mohón szívta és ütögette lágyan a nyelvével a pici gombot a szeméremajkak találkozásánál, egyre mélyebbre taszítva Szofit a kéjes őrületbe.

*  *  *

Mester és Tanítványa 5. rész

homo

Délután volt. A nap még elég jól sütött. Mi tettük a dolgunkat. Bele voltam merülve a munkámba mikor valaki hátulról hozzám simult, az ülepét erőteljesen hozzám préselve.
Megérkezett Peti.
- Korábban jöttél mint vártalak - mondtam neki.
-Leléptem hamarabb. Türelmetlen voltam így elkéretckedtem. Meg hát, meg akartalak lepni.
-Ez sikerült. Még van egy kis dolgunk mielőtt veled foglalkoznánk! - mosolyodtam rá sandán.- Még fürdenünk is kell!
- Azzal ne foglalkozz. Jó lesztek így is.- Vigyorgott, miközben kacsintott rám.
- Rendben ,de a munkát akkor is be kell fejeznünk.
- Ok., de nem biztos , hogy ki tudom várni.
- Ha nem leszel láb alatt, vagy ha segítesz fél óra és végzünk.- szólt közbe Jani.
- Rendben, mond mit csináljak.

JÚL
01
2015

Szenvedély az öltözőben

hetero, diák

Tél volt, korán sötétedett. Odakint esett a hó is, nagy puha pelyhekben. Későre járt, este hat körül. Az egyetem épülete már üresen állt. Márta az öltözőben volt, ottfelejtette az egyik könyvét, azért szaladt vissza. Épp a szekrényében turkált, mikor lépteket hallott. Nem nézett fel, mikor becsukta a szekrényajtót, akkor látta meg Bulcsút.
- Hát te? - kérdezte a fiú. - Mit keresel itt ilyenkor?
- Itt hagytam valamit - mondta Márta, és felmutatta a könyvet. - Önkéntelenül is végigmérte a fiút. Farmer és atléta volt rajta. - Miért, te mit keresel itt?
- Gondoltam lent maradok kicsit edzeni - válaszolta.
Márta végigfuttatta tekintetét a kidolgozott izmokon, a formás kézen. Bulcsú az évfolyamába járt, nem nagyon ismerték egymást, csak látásból.

*  *  *

Szállodai sóhajok

leszbi

1. fejezet
Cat vagyok, középkorú, csinos nő, az első leszbikus élményemet egy szállodában éltem át, a bombázó, fiatal hosztesz lánnyal. Íme a történetem.
A hotel egyik legjobb szobájában szálltunk meg a férjemmel, ahonnan egyenesen le lehetett látni a medencére. Richard üzleti tárgyalásokat bonyolított le, de pihenni is maradt időnk bőven. A sors iróniája, hogy a férjem vette észre először Sharát, a szobánk teraszán álltunk. Falatnyi bikinijében mászott ki a medencéből, magára vonta a tekintetünket, ahogy ruganyos, karcsú testével elsétált a medence mellett.
- Bájos, ugye? – kérdeztem kissé féltékenyen.
- Hasonlít az unokahúgomra - mormolta zavartan Richard, ami valóban igaz volt. A lánynak az arca is tökéletes, szabályos vonásai figyelemre méltóak. Szőke, középhosszú hajából csöpögött a víz. Persze nem csak mi bámultuk, a többi férfi is alig bírta róla levenni a szemét.

JÚN
30
2015

A férjem főnöke 1. rész - A találkozás

hetero

December közepén meghívást kaptunk a férjem cégétől a karácsonyi partira. István még csak két hónapja dolgozott ennél a cégnél. Nagyon élvezte a munkáját. Pontosan nem tudom, hogy mit csinál, csak annyit, hogy középvezetői szinten van. Gyakran túlórázik, későn fáradtan ér haza, minden nap. A hétvégéit is szinte mindig munkával tölti itthon. Azt mondogatta, hogy most kell bedolgoznia magát. Nagyon megörült a meghívásnak, hiszen még csak a próbaidejét tölti a cégnél. Egy vidéki szállodában tartották a bulit. Már pénteken délután lehetett menni, de a fő rendezvény csak szombat este kezdődött. Utána néztem a Szállodának. Kiderült, hogy Wellness része is van. Sikerült Istvánt rávennem, hogy menjünk pénteken, így egy kicsit együtt tudunk lenni. Nem ment könnyen, dolgozni akart, ahogy mindig. A vezérigazgató pénteken délben mindenkit haza küldött, hogy aki az nap akar menni, időben el tudjon indulni. Mire István haza ért, már mindent...

*  *  *

Egy meleg élete 1. rész – Kiskamaszkor – A felismerés és a próbálkozás

homo

A történet nem valós, de ennek ellenére lehetnek benne olyan elemek, amelyekre bármelyik homoszexuális rá ismerhet a saját életéből.
Van egy 11 éves, azaz a kamaszkor elején járó srác (legyen a neve Áron). Nem érti nagyon, hogy mi történik vele, hiszen már szinte minden haverjának volt már csaja, de neki nem, de nem is igazán vágyódik a lányok iránt. Miközben gondolkozik ennek okain, egyre inkább arra lesz figyelmes, hogy a lányok helyett a fiúkat nézi meg tüzetesebben és alkot róluk véleményt. Egyszerűen nem érti, hogy ez miért van így. Miért nem élhet „átlagos életet” úgy, mint a korosztályába tartozó többi fiú. Eltelik még 1 év, mire elkezdi sejteni a dolog okát, de megpróbálja erről minden gondolatát elterelni. De sikertelenül. Ahhoz viszont még el kell telnie egy kis időnek, hogy végre felfogja, és legalább önmagának beismerje, hogy Ő bizony meleg. Ezt a felismerést emésztgetnie kell magába is ezt az új helyzetet.