DEC
18
2015

A folyamat

hetero

Egyetemi hallgató vagyok, lassan végzek. Lényegtelen milyen karra járok, az talán fontosabb hogy 5 éves képzésről van szó. Másod éves voltam, albérletben laktam két másik egyetemistával. Egy lánnyal és egy fiúval. Mind a hármunknak saját szobája volt, szóval nem kellett együtt aludnom senkivel, nem kellett osztozkodni a légtéren. A kis szobájában mindenkinek megvolt a saját, privát szférája. A lány lakótársam viszonylag csinos nőnek mondható, a srác annyira nem álom pasi. Mindhárman úgymond az ideális lakótársak voltunk egymásnak. Ha kellett takarítottunk, vásároltunk. Mikor kire esett a sor. Túl sokat nem beszéltünk. „Szia! Helyzet? Nem sok. Órára megyek.” Ennyiben merült ki a beszélgetésünk.
25 éves lány vagyok, és ami a külsőmet illeti, nem mondom, hogy nincs mit javítani rajtam, de összességében meg vagyok elégedve azzal, amit a természettől kaptam.

*  *  *

Gitta 10. rész

családi, szűz, tini

Stevenek évekkel ezelőtt volt egy Gitta című sorozata, ami sokunk bánatára nem lett befejezve. Néhány éve megpróbáltam a történet egyik mellékszálát megírni (Gitta 6.1.), aminek nagyon jó fogadtatása volt, ezért most bátorkodtam a 10. résszel is kezdeni valamit. Íme:
Kettesben maradtunk a kis Bettikével. Furcsa érzés kerített hatalmába. A gondolat, hogy ma egész este ezzel a pici lánykával leszek együtt úgy, hogy a házban ez mindenki számára teljesen elfogadott, miközben ez valójában egy bűnös dolog, melyet a külvilág számára el kell titkolni, teljesen felpezsdített. Az, hogy a zárt ajtók mögött, mindent nyíltan vállalva, az ő beleegyezésével tabuk nélkül adhatjuk át magunkat a féktelen szenvedélynek, és nyugodtan, a lebukás feszültsége nélkül (nem úgy mint a medencénél korábban) vezethetem be őt a szexbe, az érzéki szeretkezéstől egészen el a legvadabb kefélésig teljesen beindított.

*  *  *
DEC
17
2015

Hogyan lettem ribanc

gruppen, szűz, tini

Madarat lehetett velem fogatni aznap, amikor Bea meghívott a nem hivatalos szülinapi bulijába. Ő volt a suli legszebb, legnépszerűbb és tanári kar által legjobban utált diákja. Már többször is megpróbálták eltávolítani, kirúgni, de valahogyan mindig visszajött. A pletyók szerint felvette, ahogy leszopja a dirit, aki, ha kitudódna a dolog, mehetne a dutyiba. Bár nincsenek igazán szép ruháim, igyekeztem az alkalomhoz illően kicsit kurvásan öltözködni. Elvettem anyám egyik rég kihízót, fekete miniszoknyáját, magamra ráncigáltam a "Belly dance" névre hallgató felsőmet – árleszállítással került 6000 forintba, de én fél éve loptam egy pesti butikból, míg a tulaj a barátnőm melleit bámulta. Egy számmal kisebb volt a kelleténél, de hát „lopott lónak ne nézd a fogát”. Miután úgy, ahogy kisminkeltem arcom, megnéztem magam a tükörben. Ha nem is teljesen, de felnőttem.

*  *  *

Angyali történet 13. rész – Judy története 3. fejezet - Az ifjúság

gruppen, anya-lánya

Ahogy az előző részben már említettem, az iskola befejezése után visszatértünk Lifukára. Nagy ovációval fogadtak minket, mert mindhárman kiváló eredménnyel végeztünk. Egy új világ várt ránk. Véget ért a könnyelmű ifjúkor és – bár még nem voltunk igazán felnőttek – innentől kezdve felelősséggel tartoztunk tetteinkért. Berty apja közben meghalt, anyja alig tudott megküzdeni az üzlettel, már nagyon várta a fia segítségét. Nekem a kis boltunkban sok feladatom volt édesanyám mellett. Amíg nem voltam otthon, alkalmi segítőkkel dolgozott, de a bérük meg az én tandíjam elvitte a haszon nagy részét. Josiéknak nem volt ilyen problémája, de apja nagyon szigorú volt és kemény munkára fogta.
A sok munka mellett azért maradt idő szórakozásra is. Mi továbbra is többnyire hármasban töltöttük szabadidőnket, a program leginkább a szex volt. Igyekeztem egyensúlyt tartani a két fiú között, bár a szívem egyre inkább Josihoz húzott.

DEC
16
2015

A fészer mögött 2. rész

családi, tini, testvérek

Nagyon lassan akart az az este eljönni. Már mindenki lefeküdt, de még várakoztam a szobámban kb. éjfélig. Utána lesettenkedtem Brigi szobájához és csöndesen kinyitottam az ajtaját. Le volt kapcsolva a villany és úgy tűnt, hogy alszik. De amint beléptem, láttam, amint felém fordul.
- Kevin? - suttogta.
- Szia.
Becsuktam magam mögött az ajtót és közelebb mentem az ágyához. Felült és izgatottan nézett rám, amit még így a sötétben is ki tudtam venni.
- Csendben kell lennünk, Marcsi még meghallja.
A testvéreim szobája között csak egy fal volt, az ágyaik pedig közvetlen a túl oldalán voltak. Briginek igaza volt, ha nyikorgott volna az ágy vagy nyögött volna valamelyikünk, Marcsi még meghallotta volna.
- Szóval, akkor hogy fogjuk csinálni? - kérdeztem.

*  *  *

Megint egy álmatlan éjszaka...

hetero, vibrátor, leskelődés

Ránéztem az órára, már majdnem éjfél volt, de mégsem éreztem magamat egyáltalán álmosnak. A tv-ben semmit nem találtam, ami lefoglalna. Így a telefonom után nyúltam, s böngészni kezdtem mindenféle híroldalt. Majd egy hirtelen jött ötlettől vezérelve egy webcam oldalra tévedtem. Nagy betűkkel villogott a felirat: „Szerepelhetsz az oldalon partnereddel, jelentkezésed várjuk”... Egy perverz gondolat járta át az agyam. Most valami extrém dologgal kell bosszút állnom páromon a legutóbbi alkalom miatt, amikor is jól felültettek a barátnőjével...
Így hát villám gyorsan regisztráltam az oldalra. A laptopot összekötöttem a kézi kameránkkal, melyben volt éjszakai mód. Majd nekikezdtem fondorlatos tervem véghezvitelének. A kamerát elhelyeztem, hogy jól látszódjon a rendkívül nagy méretű franciaágyunk, és persze a benne alvó szerelmem...

*  *  *
DEC
15
2015

Nelli 22. rész

hetero

Ebben a pillanatban csöngettek.
- Hát ez ki az öreg Isten ilyenkor, vasárnap délután?! - kérdezte felháborodva Nelli.
- Megnézem - mondta Robi.
Felvett egy rövidnadrágot és egy pólót, és az ajtóthoz ment. Egy régi haverja volt, akivel együtt katonáskodtak. Egy üveg vodka volt nála.
- Józsi az! - kiáltotta Robi, és bevezette a vendéget a nappaliba.
- Józsi? Milyen név ez? Ráadásul vasárnap délután... - morfondírozott Nelli magában.
Hogy a hívatlan vendég tudomására hozza, hogy milyen rosszkor tört rájuk, felvett egy nagyon rövid szatén köntöst, és kiment a nappaliba. Józsi már az egyik fotelben terpeszkedett, és nagy hangon mesélte, hogy hagyta el a barátnője egy egészen kis félreértés miatt. Mikor Nelli bejött, Józsi tetőtől talpig végigmérte.

*  *  *

Egy régi ismerős

homo

Egy május eleji hétköznap estén, hazafelé sétálva a délutános műszakból, összefutottam egy régi ismerős arccal. Nem hittem a szememnek, amikor a sötétben kezdett kirajzolódni előttem, ki közeledik felém. Pár évvel azelőtt, a 20-as éveink elején, mindketten egy multi cégnek dolgoztunk. Láttam őt párszor, de igazán akkor ismerkedtünk össze, amikor a főnökség felkért, hogy vegyek részt egy vidéki központjuk átépítésében. A vonaton derült ki, hogy Norbi is elvállalta. Egy kisebb motelt bérelt ki a cég nekünk dolgozóknak. Az ország minden területéről volt ott valaki. Nem volt nagy szám, de nekem már az is izgalmas volt, hogy egyszerűen csak nem valami lepukkant munkásszállóban voltunk, hanem mindenkinek saját szobája volt, TV-vel, zuhanyzóval, és távol lehettem a szüleim veszekedésétől, egy addig ismeretlen környezetben.