A+ A-

A vágy édes bosszúja

Késésben volt már és tudta, hogy a Nő nem fog örülni. Félt, hogy majd elküldi, de most kellett a szex. Pinát akart, szexet, vadat és keményet. A lépcsőházban volt már mikor felhívta. Hallotta az ismert hangot és megkönnyebbült, mert nem érzett haragot. Mikor belépett meglepődött, mert az ajtó mögött szokta várni és azonnal a nyakába ugrik. Most kiszólt a szobából, hogy zárja be az ajtót kulcsra. A kattanás után jött a parancs:
- Vetkőzz le teljesen! - Mindent vegyél le! - Ne beszélj, csak tedd amit mondok! - Menj a fürdőszobába zuhanyozz le, de ne törülközz meg! - mint egy alvajáró engedelmeskedett, pedig teljesen új volt, hogy így beszéljen vele. Tetszett neki ez a játék. - Kész vagy? Gyere be!
A szoba ajtóban megállt és meredten nézte a Nőt. Az ágyon ült, fekete combfixben, fekete harisnyatartó, fekete melltartó, fekete tüll köntös féle. A szája vérvörösre rúzsozva, a körmei tűzpirosak. A lába széttárva, egy fekete dildóval a pinájában. Lassan játszadozott vele. Még soha nem látta ilyennek, ilyen ruhában, ilyen kihívóan. Nem mert közelebb menni, de annyira nem volt ijedt, hogy a farka ne kelljen életre a látványtól. A Nő továbbra is játszott a lába között, simogatta magát miközben a szemét le nem vette a férfiről. A tekintete végig siklott a testén. Arányos volt, neki tetsző, a hangját és a mosolyát imádta, izgatta, ha tehette nevetésre ingerelte. Most meg fogja büntetni, hogy késett. Látta a meredező dákót, ettől még nedvesebb lett a pinája, de nem mutatta. A tekintetét le nem vette a meredező faszról.
- Fogd meg a faszod és lassan mozgasd a kezed!
A Nő az ágyon masztizott a férfi az ajtóban állva, de egymást nézték. A Nő pinájából csillogva jött elő a fekete dildó, majd tűnt el újra benne. A férfi szinte érezte, hogy az az ő farka lenne. Annyira kívánta azt a nedves pinát, hogy remegett már a lába az erőlködéstől, hogy visszatartsa magát. A Nő látta a férfi kínját, de érezte a magáét is. Faszt akart, nem pótot, de most még nem.
- Gyere ide és térdepelj le! Engedd el a faszod!
A férfi engedelmeskedett, mire a nő felállt az ágyra, és a férfi szeme előtt húzta ki magából a fekete műfaszt. Csillogott a pinalétől, folyt róla. Eldobta. Levette lassan a tüll köntöst. Az egyik kezével a pináját izgatta a másikkal a mellét simogatta. Lassan kicsatolta a melltartót, a mellei megtartották és odaállt a férfi elé.
- Vedd le, de ne érj a melleimhez!
Két kézzel fogta meg a pántot és vette le a ruhadarabot. Előbukkantak a mellek, csábos gömbölységükben. Meredezett a két mellbimbó. A Nő előrehajolt és játszott velük, hogy a férfi jól lássa a kéz játékát. Majd odatartotta, hogy szopja kicsit, rágja ahogy szokta. Csak a szájával érhetett hozzá. Mohón kapta be és játszott a nyelve a kemény bimbókon. Fogai szorították, morzsolták gyengéden, szívogatta, előbb egyiket majd másikat.
Hátra lépett a Nő és újra simogatni kezdte a pináját. Terpeszben a férfi elé állt. Kicsit felemelkedett, hogy elérje, de érezni akarta a nyelvével a pina ízét. A szobát már betöltötte a Nő illata ami őrületig hergelte már a férfit. Nyalta a pina levet, mint életet adó nedűt. Még soha ilyen izgatónak nem érezte. A Nő felnyögött és új adag lével örvendeztette meg, amit már lefetyelt annyi volt, folyt az állán, de ő csak nyalta nyalta őrjöngésig fúrta bele a nyelvét, száját. Csókolta, cuppogtatta. Már nem érdekelte a nő parancsa, és hozzáért, széthúzta a seggét és a lyukát izgatta. Körbe körbe a pinalével bedörzsölte, már az ujjával a hüvelyben turkált. A nő csak rázta a fenekét, közeledett a kéj és ezt a Férfi tudta.
Hirtelen abbahagyta és erőteljesen az ágyra nyomta a nőt. A csiklóját akarta, szopni, szívni a kemény, duzzadt kéjért remegő női orgazmus indító csodás dolgot. A nő újra a kéj közeledését jelezte a teste remegésével, de nem kapta még meg a gyönyört. A Férfi a mellére ült és álló farkát a nő szájába tette. Gyengéden betolta majd kihúzta. Majd újra. Baszta a nő száját. Nem durván, de határozottan. Nézték egymást, a Férfi nézte a nő szemét, a kéj, az öröm, az adás szikráit. És ahogy a vörös ajkak ölelik a faszt és ki be járkál a szájban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.36 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 veteran 2013. 11. 25. hétfő 09:01
Nagyon jó.10 pont.
#9 sikamika 2013. 11. 23. szombat 18:05
joo
#8 x124 2013. 11. 23. szombat 10:06
Nagyon jó!
#7 feherfabia 2013. 11. 23. szombat 05:57
Nagyon jó!10p
#6 papi 2013. 11. 22. péntek 17:43
Egész jó
#5 Rinaldo 2013. 11. 22. péntek 08:55
Nagyon jó.
#4 listike 2013. 11. 22. péntek 06:54
Lehetett volnna hosszabb.
#3 A57L 2013. 11. 22. péntek 05:41
Nem rossz.
#2 joozsi 2013. 11. 22. péntek 02:35
Rövid, de joó.
#1 Törté-Net 2013. 11. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?