Hírek


OKT.
7.
2021

Bábból pillangó 2. rész - A szomszéd srácok

Felhúzott szemöldökkel, kissé félrehúzott szájjal vártam Zolira a napozóágyon térdelve, aki amúgy lehet, hogy Roli, sajnos még mindig nem tisztázott. Lüktetett a farka bennem anélkül is, hogy a legkisebb mozdulatot tenné. Felnéztem újra a kamerára és bocsánatkérő boci szemekkel küldtem egy csókot a szemlélőnek. Jól tudja a túloldal, hogy a puszi nem azért repült felé, mert épp megdugatom magam a két szomszéd tinivel a teraszon, hanem mert nem egészen úgy alakul a műsor, ahogy elvárható lett volna. A színészgárda kétharmada elég tapasztalatlannak és lámpalázasnak mondható, de egy jó harmadik felvonással még menthető az előadás.
Előredőltem és kicsusszant belőlem a visszafogottabb...


Pizza kiszállítás csavarral 18. rész

Hazaértem, és hatalmas mély lélegzetet vettem. Forró fürdőre van szükségem a testem megtisztításához és a fejem tisztításához. Azt hiszem, egy pohár bor és egy kád tele fürdősókkal, és rögtön jobban fogom érezni magam. A szerda délután Miss D-nél kicsit több volt, mint amit reméltem. Számomra teljesen normális, hogy nagyon forró vízzel töltöm meg a kádat, és hagyom néhány percig kihűlni. Szeretem forrón. Tudom, hogy ez káros a bőrömre, de nem nagyon gyakran csinálom. Kinyitottam a vizet és hozzáadtam a sókat. Néhány perc kell, mire a kád megtelik, majd még 15 perc, hogy lehűljön.
Kitöltöttem egy pohár borzt, és gyertyát kerestem. Nem találtam, ezért a konyhai lámpát használtam halvány...


OKT.
6.
2021

Öcsémmel 4. rész

Másnap korán ébredtem. Nem mondom, hogy izgultam, de minden esetre furcsa volt tudni, hogy életemben először úgy fekszem le valakivel, hogy nem szeretem, még csak nem is kívánom.

Zoli legalább pontos volt, 10 előtt pár perccel kopogott az ajtón.
- Sziasztok! Elcsuklott a hangja. Látszott és hallatszott, hogy zavarban van. Én sem nagyon tudtam, hogy mit tegyek és az is feszélyezett, hogy Péter ott ült mellettünk, de már korábban megbeszéltem vele, hogy a biztonság kedvéért mellettem marad.
- Szóval…. Kezdtem.
- Igen?
- Szóval szeretnél megdugni…..
- Igen, régóta vágyom a puncidra. De Péternek muszály itt lennie?
- Igen! Vágtam rá, jelezve, hogy...


Áron kalandjai 3. fejezet - Gruppen

Miután betettük a csomagjainkat a recepcióhoz, lementünk a konyhába, ahol Hans már várt minket.

– Á, fiúk, de jó hogy itt vagytok. Menjünk egy kicsit odébb, jó?

Kimentünk a szűk folyosóra, ahol halkan, hogy mások ne hallják, belekezdett a mondandójába.

– Van egy rossz hírem: egyeztettem a vezetőnkkel, és nem tudok sajnos túlórapénzt adni a tegnap esti túlóráért.

„Na, ez szép! Itt is vannak sóher seggfejek”, húztam a számat.

– Viszont megegyeztem vele, hogy kaptok egy extra pihenő műszakot. Így most nem kell dolgoznotok.

„Na, ez nem várt jó hír volt! Mégiscsak más itt a munkamorál!”

– A lányokkal már...


OKT.
5.
2021

Szexjátékok 7. rész

Olyan seggfejnek éreztem magam, amiért a barátnőjével, Taylorral keféltem a bulin, hogy legszívesebben nemet mondtam volna. Akartam egy kis időt, hogy megpróbáljam meggyőzni magam arról, hogy ez nem is olyan rossz dolog. El akartam hinni, hogy engedtem a tinihormonoknak, amelyek a fiatal Ryan James ereiben csörgedeztek. De tudtam, hogy nem ez az igazság. Persze, az ő testét használtam, de tudtam, mit csinálok. Bűnösnek éreztem magam, és aggódtam, hogy Mikayla ezt látja majd az arcomon, amint meglát....


Nem vágysz egy kis női gyengédségre?

Ezer éve történt, mégsem feledem a felhőtlen napokat, amiket Jamaicán töltöttem! Pedig éppen felejteni utaztam oda. No és mivel mindig is meg akartam ismerni a reggae őshazáját! Fehér rumot kortyolgattam a part melletti bár teraszán... A Karib-tengerben gyönyörködtem... A fák lombjaiban, amint egy-egy hűs szellő süvített el a vidéken... A bárpult felé pillantva megakadt a szemem egy nőn, aki engem figyelt. Kedvesen elmosolyodott, én pedig emeltem poharam, és kortyoltam egyet az egészségére, mielőtt újra belefeledkeztem a part nyújtotta lenyűgöző látványba. Időről időre a nő felé pillantottam. Nem láttam hozzá hasonlóan szép nőt, amióta megérkeztem. Sőt! Talán egész életemben! Miután megkapta...


OKT.
4.
2021

Unokatesóm 17. rész

...Mindketten felugrottunk, az ablakhoz térdeltünk, és döbbenten láttuk, hogy egy fekete, telibe sötétített üvegű, talán német rendszámú Hummer áll a ház előtt és négy kigyúrt, öltönyös, napszemüveges, talán cigány csávó ugrik ki a kocsiból. Az egyikük hónalja alól kivillant a pisztolya.
- A te embereid? - kérdeztem Évát riadtan.
- Nem – jött a válasz. Már ugrottam is a pánikgombért. – Várj, ne nyomd meg! - mondta Éva, pedig ő hívta fel a figyelmemet, és a lányokét is. 2-4 perc kell még az első rendőrségi egység ideér a riasztás után, hiszen Anikó egyenlőre védett személy Éva személyes felügyelete mellett. - Ezek a Böbe apjáék, bár ritkán találkozunk, de a kalapja még evés közben...


Római vakáció 2. rész

Csendesen üldögéltem a teraszon kedvenc rattan kerti székemben egy doboz Peronival a kezemben, mélyen gondolataimba merülve. A kamaszkorról, a felnőtté válásról töprengtem, ami néha gyökerestül megváltoztathatja jó vagy rossz irányba az életünk. Velem is megtörtént tíz évvel ezelőtt. Egy gyönyörű ifjú hölgy szerencsémre jó irányba terelte az életemet. Most az járt a fejemben, hogy ennek a történetét leszabad-e írnom, vagy örökre tartsam meg emlékezetemben.

Másnap korán ébredtem. Petra még aludt hanyatt fekve derékig kitakarva. Néztem csodálatos halmait ahogy a lélegzetvételre ütemesen emelkedtek süllyedtek. A kis meggyszemek kihívóan emelkedtek ki az udvarukból. Egyszeriben...