Hírek

OKT.
16.
2021
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Edzőtermi történet

Történetem egy szokásos, és szokásos módon unalmas edzőtermi műszakom közepén kezdődik. Valójában igazából csak így visszatekintve tudok rámutatni, hogy “itt és ekkor kezdődött” minden, hogy ez lesz életemben a sorsfordító pillanat, ott és akkor nem tűnt különbözőnek vagy különlegesebbnek bármilyen másik naptól. De ne szaladjunk ennyire előre.

Először is bemutatkoznék: nevem Gabriel, de itteni barátaim jobbára csak Gabe-nek...

Emmanuelle 3. fejezet - Keblek, istennők és rózsák

Emmanuelle úszni akart a klubban, nem a nők fecsegését hallgatni. Ezért úgy döntött, hogy korán reggel megy ki. Leúszott tíz hosszt a medencében, ruganyosan, könnyedén, nem érdekelte sem az "időeredménye", sem a férfiak, akik bámulták - egyébként ilyenkor még kevesen voltak. Ritmikus karcsapásaitól kibuggyant a melle a vállpánt nélküli fürdőruhából. Amikor az oldalára fordult, a csillogó vízben még gömbölyűbbnek látszott a keble, s a bőre még...

Gazdagék

Kellett nekem feleségül mennem egy milliomos fiához! Persze vonzott a jólét, az a tudat, hogy többé nem kell hajnalban felkelnem, hogy dolgozni menjek … ráadásul Peti is elég jóképű volt. A hosszabb együttlét aztán előhozta a hibáit: mindenekelőtt lélekben anyuci kisfia maradt, amit Denise mondott neki azt szentírásnak vette. Másodszor meg – mondjuk ezt tudtam csak reméltem, hogy változtathatok rajta – irtó szerencsétlen volt az ágyban....


OKT.
15.
2021

Koszi, Jeannie 3. rész - Séta a parkban

A vasárnapok nálunk eléggé zsúfoltak. Reggel templom, majd egy hatalmas családi közös vacsora. Minden vasárnap, kivétel nélkül. Gyanítom, ha szombaton halnék meg, akkor is várnának másnap mindkét eseményre. A gyülekezet rendben van, van egy jó prédikátorunk, aki többnyire jó pásztora a nyájának. A legutóbbi lelkészünk sokkal jobban érdekelt abban, hogy prédikáljon nekünk, és megmondja, mit "kell" tennünk, míg ez a fickó inspiráló ötleteket kínált, hogyan válhatunk jobb emberré.

A vasárnapi estebéd mindig egy kisebb hálaadás. Rengeteg jó házi főzésű étel, amihez rengeteg előkészület és takarítás szükséges. A vasárnapjaink szép családi hagyományt jelentenek, de így kevés időm...


Sonora 2. rész

A kora reggeli napsugarak ébresztenek. Lindo már nincs mellettem, úgy 10 lábnyival arébb áll, és a messzeséget kémleli. Nincs rajta ruha, a reggeli szél olykor meglebbenti a haját. Van valami furcsa a tartásában... valami görcsösség. Észreveszi, hogy felébredtem és felém fordul:

- Gyere, öltözzünk fel és beszéljük meg ezt...

Elég baljós felvezetés. Kelletlenül szedem magamra a ruháim, Lindo is belebújik a hálóingébe. Összeszedem a pokrócokat, a párnát, a whiskey-t és mindent behordok a lakókocsiba. Lindo némán követ. Bent kezdi a mondókáját:

- Nézd a tegnapiak... ami tegnap történt... annak soha... soha nem lett volna szabad megtörténnie. Vannak...


InstaLust

InstaLust InstaLust InstaLust

OKT.
14.
2021

Kedves Látogatóink!

A mai leállás miatt elnézéseteket kérjük, egy szerver-átállás váratlan mellékhatása volt, emiatt kárpótlásul minden aktív VIP-tagságinak a lejártát egy nappal meghosszabbítottuk.

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség


Gang bang - Avagy szaftos útszéli pornó

Anita már egy órája álldogált a néptelen mellékúton lerobbant autója mellett. Kinyitotta ugyan a motorháztetőt, de fogalma sem volt, hogy a piszkos, bonyolult szerkezetben mi romolhatott el. Lehangoltan tűnődött azon, vajon meddig kell még várnia ezen a meleg nyári napon, amíg arra jár valaki, aki tud rajta segíteni. Hol a lassan vonuló felhőket bámulta, hol pedig a láthatárt kémlelte apadó reménységgel. Miért is kellett letérnie a főútról? Azt remélte, sikerül levágnia egy jókora utat, ehelyett most itt ragadt, és fél óra nyereség helyett talán az egész délutánt elvesztegeti.

Már éppen azon volt, hogy nekivág gyalog a templomtorony irányában, amikor egy járművet pillantott meg...


Travi kurva lettem 2. rész - Az első nap

Előző rész tartalmából (aki nem olvasta):
Már régóta szeretek titokban női fehérneműt felvenni, így elmenni a városba, és a munkahelyemre. Izgató, amikor velem szemben ülnek, és beszélünk, de nem tudják, hogy a férfi ruha alatt csipkés combfix, tanga, és kombiné lapul.
Érezni akartam milyen traviként élvezni a sexet, de ehhez nehéz partnert találni.
Sokat vívódtam, majd vettem a bátorságot és a goldengat-en travi néven feladtam egy társkeresős hirdetést.
Kettő kis „bakit elkövettem, ” ami a végül is lehet, hogy nem is volt akkora baj. Az egyik hogy a Travi mellett a Sissy nevet is megadtam, a másik pedig hogy azt írtam "szabad felhasználásra", nos ezeknek lett is...


OKT.
13.
2021

Jakuzzinál kezdődött

Szüleim vásároltak a múlthéten egy kisebb jakuzzit. Tök király, annyi volt vele a baj, hogy nem 3 személyre volt kitalálva, de jobbra nem futotta, szóval azzal kellett beérnünk.
Minap vált üzemképes állapotúvá örömömre. Mindig is ki akartam próbálni, hogy milyen.
Először én huppantam bele, mármint csak másztam, óvatosan. Aztán követett apám és anyám.
Kényelmesen elhelyezkedtünk, már amennyire lehetett. Nagyon szűken elhelyezkedtünk. Mi apuval egymással szemben, anyu pedig félúton közöttünk. Ahogy beindult éreztem, a búborékok milyen finoman és előremelegítetten
masszírozzák a hátam, ami nagyon jól esett. A felszínen úszkáló habokat nézegettem, érdekes volt, hogy a víz...


Szandi története - Egy cam modell élete 2. rész

Teltek a napok, rutin rutin után, szinte minden nap ugyan az. Ébresztés, vásárlás, kamerázás, játék a gyerekkel, alvás. Aztán minden kezdődik elölről.
Nap mint nap elszenvedte az idiótákat, de valahogy mégsem volt ugyan az. Bármit tett, nem tudta kiverni a fejéből azt a mosolyt. De Gábor eltűnt. Napokig nem látta azt a nicket se itt se ott.
Még ingyenesben sem jelentkezett be. Nem tudta mit tegyen. Szíve szerint írt volna neki, megtudakolni mi történt, de a büszkeség és a dac nem engedte. Csak nem fog ő egy idegen után kuncsorogni?
Megrázta a fejét, mintha kirázná belőle a gondolatokat és a vendégekre próbált koncentrálni. Válaszolgatott az ezredszer is feltett idétlen...