OKT
05
2015

Otthon 2. rész

családi, szűz, tini, anya-lánya

A párnának dőlve, félig ülve kortyolok bele ismét a kávémba, közben végig futok az estén a másodperc törtrésze alatt. Fürödtem, pisilt, melléfeküdtem, ez eddig kb 3-5 perc, majd vártam még egy picit, max. 10 perc telt el mire a kezemmel a puncimnál ténykedni kezdtem. Vajon 10 perc elég-e, hogy visszaaludjon, mennyire lassan aludhatott vissza? Mennyit vehetett észre abból amit csináltam, egyáltalán észrevett valamit?
A feje a mellem alatt, félig rám fordulva ölel át, jobbjával simogatja az oldalam a combomig. Szerencsére nem látja, hogy a feje fölött a mellbimbóim, a simogatás hatására egészen megmerevedtek. Ahogy lányom átkarolva simogat, és épp a combom felé tart, veszem észre, hogy - ahogy szinte mindig is alváskor - meztelen vagyok. A fejével nagyjából pontosan a puncim nézheti, a kezével már a combom simítja, megáll és visszafelé kezdi húzni a kezét. Most hirtelen megmagyarázhatatlan okból, de szégyenlős lettem, pedig nem ez az...

*  *  *

Megvigasztalva

hetero, anál

Összeomlott minden. Nagy terveim voltak a jövővel, az életemmel, benne valakivel, akit szerettem. Aztán mindez egyik napról a másikra véget ért. Érdekes módon, nem viselt meg túlságosan. Legalább annyira felszabadító érzés volt, mint amennyire a megszokott célok és az Ő hiányát éreztem. A hétköznapok viszont többé-kevésbé a megszokott medrükben folytatódtak. Leszámítva a gátlások és a felelősség érzet teljes hiányát. Ma már nem vagyok rá büszke, de azért ennek voltak jó oldalai is.
Például a nők terén. Meglepő, de hirtelen kiderült, hogy az ismerősi körökben rengeteg magányos nő éldegél, akik néhanapján nem vetnek meg egy kis vétkezést a jó erkölcs ellen, következmények nélkül. Alig pár hét múlva már több tűzben tartottam egyszerre a vasat, ráadásul ezt nem is titkoltam előttük, mégsem tudtak, vagy akartak nemet mondani, szinte bármire is kértem őket. Érdekes oldala ez a női léleknek.

*  *  *
OKT
04
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

OKT
02
2015

Én és a kishugom 3. rész

családi, tini, illusztrált, testvérek

Kinyújtottam a kezemet és gyengéden megérintettem a vállát és végigsimítottam a haját. Fejét lassan a bal vállamra hajtotta.
- Senkinek se mondhatjuk el, hogy ez milyen fantasztikus - suttogta -. Pedig megőrülök érted.
Húgom láthatóan küszködött a lelkiismeret-furdalás és az áhított kéjgyönyör között. Pedig még tizenöt éves se volt.
- Nem értem, mit problémázol, hugica - próbáltam megnyugtatni. - Mondtam, hogy amíg szeded a fogamzásgátlót, semmi baj nem történhet.
Átöleltem a vállát, magam felé fordítottam az arcát, és szájon csókoltam. Nyelvünkkel olyan izgatóan jártuk be egymás száját, hogy teljesen begerjedtem.
- Dugni akarok veled, te édes! - mondtam felhevülten, amikor megszakítottam a nyelves csókot.
- Én is veled - suttogta Bessy.

*  *  *

Most pénteken 5. rész

hetero

Ahogy bekanyarodtam a házunk előtti parkolóba ők már ott álltak, de még beszélgettek. Pár perccel később a párom odahajolt a faszihoz, gondoltam: puszi-puszi, mert nem volt jól kivehető, majd nyílt is az ajtó, kiszállt és elindult a házunk bejárata felé. Az ürge máris indított és elhajtott. Vártam még egy kicsit, hogy a kedvesem eltűnjön a kapualjban, majd mentem utána.
A kulccsal bíbelődött az ajtónknál mikor utolértem.
- Szia! - próbáltam gyanútlanul viselkedni - Te is csak most jöttél?
- Ja! - vetette oda és nyitotta az ajtót.
- Jó sokáig beszégettetek a kollégáddal - jegyeztem meg miközben cikázni kezdtek a gondolataim.
- "Tényleg sokat beszélgettek is" - kezdtek felülkerekedni a féltékenység keserű érzései - "De közben jól szétbaszta az a csóka, hogy rohadna meg..." - egyre nehezebb volt az indulataimat féken tartani - "Viszont itt van..." - próbáltam megnyugodni - "velem van..." - pozitív gondolataim...

*  *  *
OKT
01
2015

A búcsúajándék

hetero, anál

Majd egy év telt el attól a felejthetetlen estétől, mikor olyan ajándékot kaptam Tőled, amit sosem felejtethetek el, de a mese nem folytatódott többet nem találkoztunk, az élet elsodort egymástól így nem ismétlődhettek meg azok a gyönyörű élmények, melyeket együtt éltünk át, nem érezhettem többet záróizmod szorítását és szenvedélyed vad hullámzását. Az életem egy kicsit megváltozott, új munkahely, új lakás, már- már elfelejtettelek, de egy nap, amikor ajánlott küldeményt vártam és otthon kellet maradnom óriási meglepetésben és élményben volt részem. Csengettek, az ajtóban nem más állt, mint Te a postások egyenruhájában, de Te még ebben is őrjítően jól néztél ki. A szavam elakadt, de láttam Te sem találod a megfelelő szavakat, közelebb léptem Hozzád megszédültem rég nem érzett illatodtól, ajkaid szólásra nyíltak, de megelőztelek, ajkam ajkadra forrasztottam. Eleinte mintha ellen akartál volna állni, de elsodort a vágy és éreztem, hogy...

*  *  *

Kognitív- és viselkedésterápia

s/m

Az ötlet
30 éves pasi vagyok, akinek volt egy 6 éves kapcsolata. Pár hónappal a szakítás után enyhe alkoholos állapotomban jött az ötlet, hogy ha már úgy is szingli vagyok, akkor ki kéne használni és el kéne kezdeni élvezni az életet. Annyit tudni kell rólam, hogy már jó pár éve érdekel a BDSM és azon belül is a CBT. Ezen a bizonyos estén is épp hasonló tematikájú pornó filmeket néztem a neten és közben saját kezűleg kínoztam a farkam és a heréim. Mivel már nagyon régóta fantáziálok azon, hogy kipróbálnám ezt a műfajt élesben is, így hát elkezdtem a neten keresgetni a megfelelő hölgyet a mocskos vágyaim kielégítéséhez. Rövid keresgélés után találtam is egy ajánlatot, igaz a hölgy nem volt kimondottan domina, mert más szolgáltatásokat is kínált. Ennek ellenére nem haboztam és még aznap felhívtam. A telefonba egy nagyon kellemes hang szólalt meg és megkérdezte, hogy miben segíthet. Erre én enyhén dadogó hanggal azt válaszoltam, hogy...

SZEP
30
2015

Hárman egy ellen

gruppen, anál, rendőr, közlekedés, bilincs

A francba. Megint bebambultam egy piros lámpát. A hónapban már sokadjára. Bíztam benne, hogy most az egyszer nem kapnak el és megúszom, mert ez lenne a harmadik pénzbírságom. De mire ezt végiggondoltam, már hallottam is a rendőrautó jelzését. Pechemre mögöttem jött a sorban. Tovább kellett mennem, amíg vitt a forgalom és félre tudtam állni. A körúton a benzinkútnál tudtam csak eleget tenni a járőr kérésének. Hazudnék, ha azt mondanám, nem játszottam el a gondolattal, hogy meglépek. De aztán úgy gondoltam, hogy ez azért már túlzás lenne. Megálltam, és vártam. Próbáltam kicsit megnyugodni. Ha volt vaj a fülem mögött, ha nem, mindig erősen felzaklatott a rendőri jelenlét. Arról nem beszélve, hogy évek óta fantáziáltam arról, hogy ágyba bújnék egy egyenruhással. A motozás, a bilincs, a gumibot... Nedves álmodozásomat félbeszakította a határozott kopogás az ablakon. Nem nagyon akaródzott kiszállni a negyven fok melegbe a klímás 24 fokból, de...