FEB
20
2015
FEB
19
2015

Riccie és Evelyn

leszbi, illusztrált

Első igazi leszbikus élményem 17 éves koromban volt. Leszbikus gondolataim már korábban is voltak – főleg, ha maszturbáltam, ami elég gyakran fordult elő. Ilyenkor a fantáziám olyan filmjelenetek körül forgott, amikor egy nő szex közben szemmel láthatóan elélvezett.
Akkori legjobb barátnőm, Evelyn egy évvel volt idősebb nálam. Már két éve sülve-főve együtt voltunk, és gyakran – úgy is mondhatnám, rendszeresen – egymásnál is aludtunk.
Azt hiszem, nem túlzok, ha azt mondom, hogy mindketten csinos fruskák voltunk – kb. 1 méter 70 magas, karcsú, nőies és minden szempontból érett. Az egyetlen különbség az volt köztünk, hogy Evelynnek hosszú szőke, nekem pedig az övénél rövidebb sötétbarna hajam volt. Egy osztályba jártunk a highschoolban, és kezdettől fogva vonzódtam hozzá – bár...

*  *  *

A lakástulajdonos fia

hetero

26 évesen eljött az idő, hogy végre önálló életet kezdjek Budapesten. Elég ideje dolgozom már ahhoz, hogy legyen annyi félre tett pénzem, hogy egy kevés hitellel már saját lakást tudjak venni. Elkezdtem hát a nézelődést az interneten és hamar találtam is olyanokat, amiket érdemes személyesen is megnézni. Két hónapnyi keresgélés után megtaláltam azt a lakást, amibe beleszerettem, így elhatároztam, hogy másodjára is visszamegyek és ajánlatot teszek rá.
A második látogatásra már az édesapámat is magammal vittem, hiszen ő sokkal jobban tud alkudni, mint én. Erre a képességére ebből az alkalomból szükségem is volt, mert a lakást sokkal magasabb áron hirdették, mint amennyit én adni tudtam volna érte. A tulajdonos egy 50-60 év körül néger férfi volt, aki nehézkesen beszélte csak a nyelvünket, így ő is segítséggel érkezett. Ő a fiát, Hassant (ejtsd Ásszán) hozta...

FEB
18
2015

Myrna 1. fejezet

hetero

Brian megrázta a fejét. Micsoda társasága van. Atyaég! Briannek komolyan oda kellett figyelnie, hogy képes legyen egyenes vonalon haladva eljutni a liftig, és hogy a fülkében a hatos gombot nyomja meg. Nekidőlt a falnak... ahogy a lift elindult, a gyomra a csizmájába zuhant. Mi is a csaj szobájának a száma? Hat-tizen... valamennyi. Tizenöt. Tizenhat. Tizennégy? Le kellett volna írnia. Becsukott szemmel arra gondolt, amikor Myrna leheletét a fülén érezte. Lágy hangja átjárta a fejét.
Hat tizenöt. Végre emlékezett. Tudta, hogy nincs a legjobb formájában. Myrna vajon minek szedte fel? Mi lehet az, amit jelen pillanatban vonzónak találhatott benne? Csak nem azt, hogy rinyált? Fel nem fogta. Myrna ráadásul Sed mellett ült, aki úgy vonzotta be még a megközelíthetetlen nőket is, mint az éjjeli lámpa a bogarakat. Például Angie-t.

*  *  *

A takarítónő 1. rész

hetero

Sajnos a férjem nem törődik velem, időnként rám mászik, belém dugja a szerszámát, lök rajta néhányat amitől gyorsan elélvez és lemászik rólam hogy aztán horkolva elaludjon. Már a melleim sem érdeklik, csak a saját maga mielőbbi kielégülésére koncentrál. Pedig nagyon vágyom arra, hogy valaki vegye birtokba a testemet, játsszon rajta mint egy hangszeren
Válásom után rám szakadt a ház minden áldása, többek között a takarítás is. Talán nem kell bizonygatnom, hogy ez a férfiak többségénél jelentősen háttérbe szorul a focimeccs nézéssel szemben is ami talán a szabadidő eltöltésének legsilányabb módja. Legalábbis mióta sehol sem vagyunk a világranglistán.
Barátaim szimpatizáltak velem és egymás után ajánlották saját takarítónőiket. Eleinte idegenkedtem az ötlettől hogy valaki sertepertél a házban vizesvödörrel meg seprűvel a kezében, de hamarosan...

FEB
17
2015

Egy család

hetero, férj-feleség, Valentin-nap

Karl vagyok, 35 éves múltam. Nem vagyok egy Adonisz, de csúnya sem vagyok. Azt szokták rólam mondani, hogy jó képű vagyok. Magas vagyok, kondizom, de erről majd később. Most jelenleg munkakereső. Egy szép kis családi házban élek a feleségemmel. Őt Agnesnek hívnak és öt évvel fiatalabb nálam. Nagyon szép, dekoratív nő. Hosszú, váll alá érő sötétbarna haja van, kék szeme, pici melle és formás alakja van. Jól megvagyunk, gyerek nincs és valahogy a szexuális életünk is holtponton van. Mikor megismerkedtünk 10 éve, olyanok voltunk, mint a nyulak. Mikor lehetett egymásnak estünk, bárhol, bármikor. Mára ez már megszűnt. Örülök, ha magához enged egyszer-kétszer.
Együtt kezdtünk el edzeni járni, ő a rabja lett a dolognak, mikor észrevette, hogy lement a feneke és egyre feszesebb lett és ráadásul még a férfiak száma is megnőtt akik utána fordultak. Én egy idő után nem...

*  *  *

Áldozat

homo

Damien tizenegy éves volt, mikor szülei elvitték őt a kőgyűrűhöz Castleriggnél. Teljesen elbűvölte az, hogy milyen egyenetlen és csorba, semmiben sem hasonlít Stonehenge rendezett tömbépítményeire.
– Mint a sárkány fogai – suttogta az anyukájának, aki rámosolygott, és így felelt.
– Igen, pontosan olyan.
Ha csak egy kicsit fiatalabb lett volna, Damien körbeszaladt volna a gyűrű körül, összekötve a köveket, akár a tű, hujjogatott volna még nem mutálódott hangján. Az apja hamar ráunt volna a helyre, ahogy minden olyan dologra, ami nem hozott nekik sem pénzt, sem tekintélyt. Jobb csendben maradni, és nézni, ahogy a naplemente rejtelmes melegbe burkolja a körülött lévő hegyeket.

FEB
16
2015

Nagy családi nyaralás 2. rész

családi, anál, tini, illusztrált, nyaralás, nővér, anya-fia, testvérek, unokatestvérek, nagynéni/nagybácsi

Egy pillanatra elállt a lélegzetem. Anya az ágyon térdelt teljesen meztelenül, és Zoli vadul dugta hátulról. Apa a fotelben ült a szoba sarkában, miközben Márti ugrált az ölében, szemben vele.
- Ti mi a francot csináltok? – szaladt ki Adri száján a mindannyiunkat fejében megfogalmazódott mondat.
- Gyerekek, már jöttetek is?– nézett fel anyám az ágyról.
- ÖÖÖ mi megyünk is, csak beköszöntünk. - hátráltunk ki az ajtón.
- Várjatok, ne ijedjetek meg, tudnotok kell, hogy ezt mi nem először csináljuk, és nem kell aggódnotok emiatt. – szólt Apa.
- Nyugodtan maradjatok, ha úgy tetszik. Bence, csukd be az ajtót.– így Zoli.

*  *  *

Első félrelépésem 3. rész

hetero

Telefoncsörgésre ébredtem. Tibi hívott. Pár percet beszélgettünk, mikor a telefonom jelezte, hogy van másik bejövő hívásom is. Letettem, a lányom hívott. Sokáig beszélgettünk, én feküdtem az ágyban. Éreztem, hogy Tibi és az én nedveim szivárognak belőlem. A takarót magam alá gyűrtem, és úgy beszélgettem a lányommal, elég sokáig. A telefonom megint rezgett, a férjem hívott. Nagy levegőt vettem, és felvettem. Nem sokáig beszélgettünk, csak annyit mondott, hogy másnap jön haza. A telefon után összeszedtem az ágyneműt, ruháimat és mindent betettem a mosógépbe, és elindítottam egy programot, én meg jó alaposan lezuhanyoztam. Elgondolkoztam. Te jó ég mit is tettem, egy fiatalabb pasi a szeretőm, a második pasi az életemben. Mit csináljak, szakítsam meg a kapcsolatot? Nem tudtam magammal dűlőre jutni. Arra tértem magamhoz, hogy a mosógép elkezdi a vizet üríteni magából....

*  *  *