JAN
12
2016

Női titkaink

leszbi

Egy tavasz végi szombat délelőttön mi hárman csajok kiutaztunk a szüleim telkére.
Nem messze van Pesttől egy kis falu határában, fent a hegyoldalon az erdő szélén.
Egy évben kétszer ki szoktunk menni, hogy kiszakadjunk a hétköznapok mókuskerekéből.
A jó idő közeledtét megünnepelvén, és ősszel, elbúcsúztatni a nyarat. Tisztábban látni a dolgokat, eltávolodva a világtól. Kibeszélni a párkapcsolatainkat, meg úgy általában mindenről. Kivételesen nem ittunk, csak józanul egy jó kávé mellett akartunk elbeszélgetni az udvaron, aztán kirándulni egyet kint a természetben. Miután megérkeztünk, és nekiálltunk cseresznyét szedni, gondoltam, elmegyek pizzáért, ők meg addigra pont megszednék a kosarat. Mivel nem kocsival mentünk, egy órás út lett volna azzal együtt, hogy elsétálok a pizzériáig, megvárom, míg elkészül, aztán vissza.

JAN
11
2016

Erzsébet

családi, anál, szűz, tini, anya-fia, testvérek, anya-lánya

Első fejezet: A felkészítés
- Erzsi! Ki az ágyból, vár a munka! - ébresztett édesanyám a tizenhatodik születésnapomon.
- Azonnal! - feleltem. Majd, mintha nem is reggel öt óra lenne sietősen készülődtem.
- A Gróf Úr a napokban idelátogat, az egész kastélynak csillognia kell! A bátyáid keze alatt már ég a munka!
- Már kész is vagyok, mehetünk! - indultunk el a cselédházból a tőle nem messze lévő kastély irányába.
Az idő, ezen a májusi kora reggelen sem volt hűvös, a későbbi kánikulára gondolva, jó lenne ebédig végezni a munkával. A tizennégy szoba, a hosszú folyosók és a rengeteg sok ablak ami ránk várt. Az emeletet kaptam én, édesanyám Júlia, pedig a földszinten szorgoskodott. Az ablakból kinézve az udvarra, megláttam a bátyáim, a tizennyolc éves Józsit és Pistát, aki már a huszadikat tapossa.

*  *  *

Zuhany alatt

hetero, anál, tini

Az eset főszereplői: Katus (későbbi sógornőm öccsének az élettársának - akkor - 15 éves lánya), és én(akkor 35 évesen). A kiscsaj akkoriban gyakran aludt nálunk, azon a reggelen is itt ébredt. Már reggel meleg volt. Én a fürdőszobában voltam, és egy szál száras alsógatyában borotválkoztam, amikor belépett Katus, egy szál bugyiban és egy melltartóban. Mit tagadjam, azonnal megmozdult a gatyámban a cerkám. Gyönyörű, formás, nagy mellei szinte kibuggyantak melltartójából, szinte egész fenekét takaró bugyija inkább kiemelte, mintsem eltakarta elsőosztályú fenekét. Meglátta, hogy ott vagyok, és azt mondta:
- Bocs, nem tudtam, hogy itt vagy. Majd visszajövök később! - és ment is volna ki.
- Zuhanyozni akarsz?
- Igen.
- És mi akadálya? Beméssz, elhúzod a függönyt, és zuhanyozol.

*  *  *
JAN
08
2016

Segítek az állapotos tesómon

családi, anál, testvérek

Fordítás
Eeredeti író: standingstones
Eredeti történet
A testvérem Rachel, jelenleg haza költözött a szüleinkhez mivel állapotos lett a főiskolán. Így hát ki fogja hagyni a következő évet és haza költözött. A szüleink elég dühösek voltak, amikor megtudták az egészet. Faggatták is szegény testvéremet, hogy ki is a gyerek apja de ő nem árulta el. Én láttam az apámon dühös és ha a fülén ki tudott volna a gőz jönni akkor biztos, hogy áramlott volna belőle egy pár hétig.
A testvérem elmondta, hogy megszüli és utána pedig oda adja olyan párnak akinek nem lehet gyereke tehát örökbe adja. Mivel én akkoriba sokat otthon voltam így engem fogadott fel, hogy fuvarozzam a dokihoz. Elkell mondanom, hogy nagyon tetszet a testvérem terhesen elég sokszor meg is keményedet a farkam amikor megláttam őt.

*  *  *

Luca

hetero, karácsony, tini, diák

Szokásos karácsonyi nap. Reggel felkeltem, megreggeliztem, rendet raktam, felállítottam a fát, majd feldíszítettem. Ebéd után szieszta, aztán pedig a várva várt ajándékozás a szüleimmel. 20 vagyok, Mérnökinfós, és imádok bütykölni, szerelni, ezért makettet kaptam. Egy Porsche 911 Carrerat, illetve annak darabjait, hogy pontos legyek. Miután elkezdtem összerakni, kaptam egy SMS-t, amire nem számítottam. Luca írt, hogy Boldog Karácsonyt!
No de ki is az a Luca? Nos ő a ki nem hevert lány, akinél friend-zone-ba kerültem, és onnan menekülni nem tudtam. Továbbra is nagyon kötődök hozzá, de már nem találkozunk, és egy ideje nem is beszéltünk, mert nekem két éve barátnőm van, aki nem nézné jó szemmel, ha összejárnék a korábbi NAGY Ő-mel.

*  *  *
JAN
07
2016

Andrea és a fiú

hetero, szűz

Nem tudta, Andrea hány évesen kezdte el érdekelni a szex. Talán tizennégy tizenöt éves lehetett. Minden este pornófilmeket nézett, az elején a tévében, majd később interneten. Hamar kezdte a teste felfedezését, teljesen rászokott az önkielégitésére. A gimnázium pokla mellett ez volt a napja fénypontja önkielégítése a zuhany alatt, vagy este, amikor már mindenki elaludt. De sajnos egy idő után nem volt elég, hogy nyillásaiba dugott tárgyakat, meg az ujjait és már férfi nemiszervet akart magában érezni. Andrea lehetőségei sajnos csak tizenöt éves korában találta meg, mert addigi fiújai elég mulyák voltak, megcsókolni sem merték, nemhogy szeretkezni vele.
Szóval tizenöt éves korában megismert egy nagyon helyes fiút, aki első látásra megtetszett, Andreának és ha lehetőség adódott volna, az ágyban kötöttek volna ki. De várnia kellett, a fiu ugyanis teljes mértékben ki volt szolgáltatva a szüleinek.

*  *  *

Halálos bűnök 3. rész

leszbi

7. A titkárnő
Két legyet egy csapásra. Ez volt apám kedvenc mondása, míg 42 évesen el nem ütötte egy teherautó. „Gyönyörű vagy kislányom, de a szépség elmúlik, minél hamarább szerzel egy gazdag férjet annál hamarább, mehet apuci nyugdíjba”. Ismételgette, és én igyekeztem megfogadni a tanácsát. Pedig nem is olyan könnyű, még ha eleinte egyszerűnek is tűnik. Titkárnő leszel, szép sorban leszopod a kisebb főnököket, hogy előléptessenek, és amikor végre megérkezel az igazgató irodájába, már csak az arra kell figyelned, hogy ne túl hamar, de ne is túl későn mássz fel az asztalára.
Nekem ezt a Krisztiánt szemelte ki a sors. Átlagos pasinak látszott, és eleinte nem is érdekelte hordok e bugyit. Kellett jó három hónap, míg összemelegedtünk és rájöttem mitől is döglik a légy nála. Egy tengerentúli ügy miatt bent kellett maradnom éjszakára.

JAN
06
2016

Emlékek 1. rész

családi, anya-lánya

Az esküvőm napján a fodrásznál ülve merengek a tükörben magamat nézve és azt veszem észre kezdek gondolkodni eddigi életemen a nagy pillanatain ...
Pereg a „film” előttem a kiskoromtól kezdődően, az általános iskolás évekig amin magamban kuncogok milyen vidám is volt, majd elérek 15. évemig és elszomorodom... Édesapám hivatásos katonaként tűzszerész volt és egy bevetés után csak a szomorú hír érkezett... „ Hősi halált halt...”. Ketten maradtunk az akkor 34 éves anyukámmal és senkitől nem kaptunk segítséget... Teltek a szomorú gimnáziumi évek ahol zárkózott csendes lány lettem. Egy barátnőm volt kivel néha mikor már nem bírtam lelkiztünk és egy picit felszabadultabb napok jöhettek utána. A fiúkban midig Édesapámat kerestem és sorra jöttem rá nincs még egy olyan férfi mint Ő volt se külsőleg, se érzelmileg, így szinte minden fiút taszítottam magamtól.