JAN
18
2016
JAN
15
2016

Egy tini srác férfivá válása

hetero, szűz, tini

Miközben az utcán sétáltam Cinti lakása felé, azon gondolkoztam, vajon nem fogom - e elszúrni a nemsokára bekövetkező első szeretkezésemet. Tiszta ideg voltam. Szinte csak azon gondolkoztam, hogy milyen bakik jöhetnek közbe. 16 éves, és (még) szűz voltam. Bár a haverjaim nagyrésze is szűz volt még, én örültem, hogy viszonylag korán el fogom veszíteni.
Azelőtti nap kettő óvszert is felpróbáltam, hogy biztos legyek benne, hogy élőben is fel tudom - e majd húzni. Most 3 db - ot is eltettem a zsebeimbe, hogyha netán kiszakadna akkor legyen tartalék. Mégis nyugtalan voltam. Mi van ha annyira ideges leszek, hogy nem is fog felállni a farkam? Ilyen és ehhez hasonló képtelen kérdéseken agyaltam, míg el nem értem annak panel háznak a lépcsőjéig, ahol lakott.

*  *  *

Dzsakudzi

családi, anál, leskelődés

Kellemes kis családi házas körzetben lakom. A szomszédokkal nem nagyon törődtem. Nem voltunk rosszban de nem is jártunk össze minden nap. Sövény választotta el a két kertet. A szomszéd jó ember volt, beköltözésünkkor kb. tíz éve pertut ittunk, azután már csak az átesett labda, meg az elkóborolt csirkék ügyénél találkoztunk, beszéltünk. Fiuk, leányuk volt nekünk meg nem, így közös témánk sem nagyon akadt. Még az asszonyok sem álltak le nagyon tereferélni sokszor. A szomszéd asszony leányt férje egy fiút hozott a házasságukba. A két gyermek után is jól karbantartotta magát, többször meg is akadt rajta a szemem, amikor leánykájával a kertben tornáztak én meg a padlást rendeztem, ahonnan át lehetett látni a szomszéd kertbe. Megnéztem, csettintettem a látványra de nem rendezkedtem be tartós leselkedésre. Az én párom is jó nő volt, nem nagyon néztem kifelé!

*  *  *
JAN
14
2016

Végül kiderült

leszbi

23 éves koromban nagy fordulópont állt be az életemben. Sok szempontból is.
A nagyapám bátyja, mivel senkije nem volt, rám hagyta a budapesti lakását, és végre elkezdődhetett az önálló, felnőtt életem. Az alig több mint minimálbéres fizetésemből, sosem lettem volna képes önerőből elköltözni a szüleimtől. Abból a Buda környéki kis életunt falucskából. Mindig is szerettem volna a városi élet forgatagában élni, ráadásul így a munkahelyem is jóval közelebb volt. A fizetésemből szűkösen, de fent tudtam tartani magam, és hetente egyszer - kétszer azért megengedhettem magamnak egy kis lefekvés előtti borozgatást is. Akkoriban szingli voltam, de újabb kapcsolatot még nem akartam.
Idő kellett, hogy elrendezzem a gondolataimat a volt barátommal kapcsolatban.

*  *  *

Szerelmi bánat elleni orvosság

hetero, anál

2010. novemberében két év együttjárás után szakítottam barátnőmmel. Azonnal rávetettem magam a netre, hogy keressek valami normálisabb csajt, de nem igazán jött össze. Diszkóból már kinőttem(37 éves voltam), ez az út nem volt már járható, meg amúgy sem szeretem ezt a mai, modern zenét... Egyelőre jegeltem a témát... Év vége felé kivettem a maradék szabimat, és 27. - én, hétfőn átmentem a szomszéd városba, valami jó akciófilmet beszerezni. A 007 - es ügynök(James Bond) akkori aktuális kalandjára fájt leginkább a fogam, márcsak azért is, mert a sorozat összes többi filmje megvolt már. Megvettem a legújabbat is, aztán visszamentem a buszpályaudvarra. Volt még jó háromnegyed órám, így beültem a pályaudvar melletti kocsmába, és kértem egy sört, meg egy felest... A felest egy hajtásra lehúztam.

JAN
13
2016

Halálos bűnök 4. rész

családi, apa-lánya

9. Apja – lánya
Korán és ingerülten értem haza. Német partnereink váratlanul visszamondták a megegyezésünket, és bár tudtam, hogy jobb árat szeretnének, felhúzott a kicsinyességük. Ráadásul, nem sokkal azután, hogy bevettem kis kék élénkítő tablettámat, Rita bejelentette, hogy „női dolgai” miatt ma nem tud velem foglakozni. Miután a garázsajtó is csak egy kemény rúgás után volt hajlandó felnyílni, eldöntöttem, hogy rég volt ilyen pocsék napom. Még jó, hogy életem párja elutazott, legalább itthon nyugtom lesz. Töltöttem magamnak egy konyakot és ledőltem a heverőre. Bekapcsoltam a TV –t hátha segít elszundítani, de miközben a bemondó –jó kis bögyös ribanc – a hétvégi időjárást taglalta valami feldübörgött a lányom szobájába.
Már pihenni sem lehet, ebben a rohadt házban – mormogtam, és dühösen, ezúttal kopogás nélkül kivágtam az ajtaját.

*  *  *

Kalandom egy kínai és egy cigány tinivel...

gruppen, anál, tini

Lakóhelyemen üzemel egy kínai üzlet, aminek tulajdonosai már három generáció óta Magyarországon élő kínaiak. Történetünk pár éve játszódik. Szerdán történt, miután a főnök közölte, hogy a héten már nem lesz meló, mert nincs anyag. Munka után benéztem a kínaiba, valami olcsóbb lábbelit akartam venni. Nyár volt, így a szandáloknál kötöttem ki. Ahogy nézegettem, odajött hozzám egy kis kínai hölgy. Aki ismeri a kínaiakat, az tudja, hogy náluk elsőre lehetetlen megállapítani a korukat. Tökéletes magyarsággal megkérdezte:
- Helló, segíthetek valamiben?
- Szia, erre a lábra kéne nekem szandál. - mutattam 45 - ös tappancsaimra. A lány lenézett a lábaimra.
- Hm... 44 - 45 - ös méret, az ott van fent. - mutatott a polcrendszer teteje felé. - Hozok létrát, és felmászok. - mondta, és oda húzta a sínen tolható létrát, majd felmászott.

*  *  *
JAN
12
2016

Anyósom barátnője

hetero

Körülbelül két hónap telt el a hármas szex óta. Edit telefonált, hogy becsapódott a fürdőszoba ajtaja és nem tudja kinyitni. Feleségem elment dolgozni visszahívtam, komolyan nem nyílik az ajtó? Igen, légy szíves hozzál szerszámot. Az ajtót hamar sikerült kinyitni, de a zár továbbra sem működöt, míg a zárral bíbelődtem, ő mosáshoz készülődött. Így mellettem jött - ment. Egy vékony kis nyári ruha volt csak rajta, ahogy hajlongott, gyönyörű, látvány tárult elém. Nem volt a ruha alatt semmi alsónemű, kerek fenekét, formás telt combját tisztán elém tárta a rövid ruha. Nagy kerek mellei kissé megereszkedve minden lépésnél csábítóan ringtak,
Bimbói megduzzadva majd átszúrták a ruhát. Nem csoda, hogy ezektől a látványoktól mozgolódás támadt a nadrágomban, amit természetesen ő is észrevett, közel jött és markolászni kezdte az ágaskodó faszomat. Tudtam mikor telefonált, hogy ez lesz a javítás vége, igaz a zár még mindig nem működött.