A+ A-

Faye, a fotós

Írta: Gary_Alexander
Forrás: Literotica.com
Egy ártatlan kéréssel kezdődött: két nappal Karácsony után Beth felhívta barátját és szomszédját, Faye-t, és elmondta neki, hogy ő és Bob vettek maguknak ajándékként egy digitális SLR fényképezőgépet.
- Tőlünk, nekünk - magyarázta. - Szeretnénk pár fényképet kettőnkről, és mivel te jól fotózol, arra gondoltunk, hogy téged kérünk téged meg erre.
- Szívesen segítek - mondta Faye. - Mikor szeretnétek?
- Ma este vacsora után? Nyolc körül?
- Oké, nem terveztem semmit akkorra.
- Nagyszerű. Otthon leszünk, csak engedd be magad, ha elkészülsz.
Ja, mondta magának, semmit nem terveztem. Szokás szerint. Tudta, hogy erőt kéne vennie magát, és újra randiznia. Magas, vörös hajú volt, viszonylag nagymellű, nem az a kifejezett szépség, de elég csinos ahhoz, hogy egy férfi se dobja ki az ágyából. Nos, kivéve azt a kurafi exférjét, aki megtette. Ott volt az a fiatalabb, szexisebb kinézetű kollégája, de... nos, mindegy. Szerencsésnek érezte magát, hogy olyan barátai vannak, mint Beth és Bob. Néha úgy érezte, hogy ők a családja, nem csak a barátai.
Pár perccel nyolc után ért hozzájuk és kinyitotta az ajtót a kulccsal, amit korábban adtak neki.
- Helló? - kiáltotta. Beth és Bob kijött a hálóból, Beth kézben fogta a fényképezőgépet. Mindketten pizsamát viseltek. - Khmm... korán érkeztem? Nem akartam, izé, félbeszakítani semmit...
Rajtuk valójában összesen egy pizsama volt: Bob viselte az alsóját, Beth pedig a felsőt, ami combközépig ért a csinos nőnek. Beth felkuncogott.
- Nem, ez a fényképezéshez lesz. Csinos, nem?
Faye átvette a fényképezőgépet és a beállításokkal kezdett babrálni.
- Ja, eléggé. Csinos, és ártatlan módon szexi, ha tudod, miről beszélek.
- Ez nem probléma neked? - kérdezte Beth.
- Sokkal rosszabbat kell tenned, ha meg akarsz döbbenteni - mondta Faye, pár próbaképet lőve és ellenőrizve azokat a gép kijelzőjén. - Próbáljunk ki pár pózt - csak képzelte, vagy Beth kigombolta a felső gombját, miközben ő a géppel foglalkozott?
Csináltak pár képet, amin Bob Beth mögött állt, átölelve a derekát, és egyet, amin előrehajol, hogy megcsókolja őt. Faye megnézte a képeket, és amire újra felnézett, egy újabb gomb volt kigombolva. Még mindig semmi ízléstelen, gondolta.
A következő néhány képhez Beth és Bob oldalról állt, egymás felé nézve. Ó-ó... Bob pizsama nadrágja kezdett kidudorodni. Le kell majd vágni a fényképekről. Idegesen nevetgélt: nem akart Bob merevedésére gondolni, és mindenkinek kényelmesebb lesz, ha úgy tesz, mintha nem vette volna észre.
- Végeztünk? - kérdezte Faye. Beth és Bob pillantást váltott egymással. - Nem bánnád, ha lenne még pár kép, kicsit nagyobb dekoltázzsal? - kérdezte Bob, kigombolva még két gombot Beth ruháján, feltárva mellei domborulatát.
Faye ekkor felfigyelt Bob csupasz mellkasára is. Még soha nem vette észre, milyen izmos.
- Öhm... persze - mondta.
Bob Beth mögé lépett. Beth elfordította a fejét és szájon csókolta, miközben Bob végigfuttatta az ujját a csupasz mellei között. Faye tovább fotózott.
Bob még egy gombot kigombolt, feltárva Beth melleinek többi részét is és a keze lefelé vándorolt. Beth finoman dorombolt. Faye rájött, hogy egyre kihívóbbak és kihívóbbak lesznek, amíg ő megálljt nem parancsolt - de az nem fog megtörténni. Úgy tűnt, hogy kezd meleg lenni odabent.
Beth keze eltűnt maga mögött, és Faye gyanította, hogy Bob farkát markolássza - talán a pizsamán kívül, talán azon belül. Bob elégedett hangot hallatott és még egy gombot kigombolt.
Beth mellei most már eléggé látszódtak. Fay már látta őket korábban, mivel mint legjobb barátnő, gyakran volt rá lehetősége, de soha nem szexuális tartalommal. Viszonylag kicsit voltak, de a bimbói cseresznyepirosak, és kemények az izgatottságtól. Faye lecsekkolta a saját bimbóit, amik a pulcsija alá rejtve majdnem ugyanilyen kemények voltak. Ránagyított, hogy csináljon pár közelit.
Bob Beth elé lépett, kigombolta a maradék gombokat, levette a felsőt és a földre dobta. Beth ott állt, mindössze egy bikinialsót viselve. Beth és Bob Faye-re néztek, kérdően, hogy abbahagyják-e. Faye egy kicsit oldalra mozdult, így jobb szögben tudott képeket készíteni.
Bob megcsókolta Beth melleit, mindegyik bimbót megszopogatta, majd leguggolt, hogy megcsókolja a hasát, aztán a punciját a bugyin keresztül. Beth közelebb húzta a fejét. A reakciójából Faye biztosan tudta, hogy Bob szája a csiklón van.
Aztán Bob felállt és Beth térdelt le, eléggé lehúzva a pizsama alsót, hogy kiszabadítsa a farkát. Nem volt hosszabb az átlagosnál, de kőkeménynek látszott, és ez volt az első az exférjéé óta, amit látott több mint tíz éve. Beth becsúsztatta a fejét a szájába.
Nos, hivatalosan is pornót fotózok, gondolta Faye.
Bob felé fordult és megkérdezte:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.78 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2015. 05. 7. csütörtök 05:58
Nagyon jó!
#11 A57L 2014. 12. 7. vasárnap 09:49
Közepes történet.
#10 veteran 2014. 08. 4. hétfő 10:08
Jó folytasd.
#9 rockycellar 2014. 07. 20. vasárnap 21:31
9 pont
#8 hairy_pussy 2014. 07. 17. csütörtök 06:24
10p
#7 rockycellar 2014. 07. 16. szerda 21:50
Egész jó
#6 sztbali 2014. 07. 16. szerda 15:30
Remek.
#5 gyuri0926 2014. 07. 16. szerda 07:18
Nagyon jó .
#4 zsuzsika 2014. 07. 16. szerda 07:13
Jó.
#3 papi 2014. 07. 16. szerda 07:05
Egész jó, folytasd.
#2 feherfabia 2014. 07. 16. szerda 06:32
8P
#1 Törté-Net 2014. 07. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?