A+ A-

Az angyal, aki elvesztette szárnyait

Esteledett. Angyal készülődött. Szokásos módon átgondolta a teendőit, mielőtt új szolgálati helyére indult, de a szokottal ellentétben, most erősen izgult. Hiába őrzött már sok csacsogó-totyogó, folyton potyogó apróságot, azért az mégis merőben más feladat volt, mint a mostani.
Egészen más csetlő-botló gyermekek hóna alá nyúlni, elkapni, vagy más irányba terelni a magukra rántott vázát, virágcserepet, forró levest, mint egy 30 év körüli független, jóképű, sportos fiatalembert megóvni a maga gerjesztette veszedelmektől. Mert E. mindig is vonzotta a bajt! Nem mintha rossz lett volna... egyszerűen csak fiatal volt, néha kissé féktelen, túlságosan is élettel teli. Sehogy sem akaródzott megkomolyodnia! Például hajlamos volt arra, hogy örült tempóban száguldozzon az utakon új, tűzpiros Ferrarijával, kacagva a láttára elsápadó autósokat, riadtan szétspriccelő, sűrűn keresztet vető gyalogosokat. Ezen kívül a férfira szinte ragadtak a nők! Eddigi őrangyalának ezzel is igencsak megnehezítette munkáját! Ezért is kérte az áthelyezését.
E. magas, fekete hajú, életvidám férfi volt. Nem is sejtette, hogy micsoda változás áll be az életében azzal, hogy eddigi őrzőjét más váltja fel.
Angyal magasan képzett szakembernek számított, tisztában volt a dolgokkal ELMÉLETBEN. Mert, mi tagadás? Eddig csupán 10 év alatti gondozottjai voltak.
A férfi egy szál fehér boxeralsóban, dudorászva borotválkozott a fürdőben, mikor új őrzőangyala megérkezett. Angyal zavarba jött, bele is pirult a látványba.
E. kedvtelve nézegette magát a tükörben, miközben megpróbálta eltüntetni az arcára sötét árnyékot vonó borostát. Néha belegrimaszolt a tükörbe, majd jót kuncogva saját magán tovább dudorászott. Mire elkészült, és magára kapta divatos, jól szabott ruháit, az ég alját színesre festették a lemenő nap sugarai.
- Nagyon jól néz ki! - állapította meg Angyal.
A férfi már a nyakkendőjét igazgatta, majd visszalépett a tükör elé, hogy megszemlélje a végeredményt. Meg volt elégedve azzal, amit látott. Mielőtt indult, még benyúlt a szekrénybe, és kedvenc parfümjével beillatosította magát. Egy futó, magabiztos vigyorral búcsút intett önmagának, majd egy fogai között elmorzsolt "mindent bele kiskomám!" mondattal lekapcsolta maga után a villanyt, és az ajtóhoz sietett. Kabátját a karján vitte, másik kezében elegáns bőrtáskáját tartotta. Az ajtó bezárásával elbíbelődött kicsit, majd fürge léptekkel leszaladt a lépcsőn.
Elegáns környéken, egy modern, portással őrzött bérházban lakott. Bankban dolgozott. Bár jól keresett, eszébe sem jutott saját lakást venni. Pénzét javarészt kocsira, utazásokra, extrém sportokra költötte, és felélte. Szerette a nagybetűs ÉLETET. Mindig volt körülötte 1-2 barátnő, de a nősülés még fel sem ötlött benne. Nem ismerte még a szerelmet.
Most is randevúra igyekezett.
Angyal meghúzódott a sportkocsi szűk hátsó ülésén, és egyre kíváncsibban nézett az előttük álló éjszaka elé.
Egy csendes utcában, gyönyörű kovácsoltvasból készült kapu előtt állt meg a kocsi. A férfi kiugrott, és becsöngetett. Pár perc múlva szaporán kopogó női léptek zaja verte fel a csendet. Szép arcú, telt keblű, szőke lány szállt be az autóba. Erős parfümillat lengte körül. Bájos vonásait kissé öregítette a rákent smink. Festett, aranyszőke hajkoronáját hátravetve kacéran nézett E-re.
- Szia! Hová megyünk? - kérdezte kissé kényeskedő hangsúllyal.
- Majd meglátod! Meglepetés. - válaszolt a férfi titokzatoskodva.
- Naaaa... Légysziiii... - nyafogott a lány.
Az autó motorja mély hangon felhördült, majd elcsendesedett, amikor suhanni kezdett velük az úton. Angyalnak égnek állt a haja látva, hogy E. vezetés közben egyik kezével a nő combjait simogatja, sőt azt is megengedi, hogy a lány átkarolja a nyakát, és a fülét harapdálja.
- Hogy lehet így vezetni!? Mekkora felelőtlenség! - szörnyülködött minden kanyarnál összerezzenve, idegesen felborzolódott szárnytollait igazgatva.
Szerencsére sikerült minden veszélyt elhárítania. Épségben hazaértek.
A lány hallatlanul hegyes orrú, tűsarkú cipőjében ügyetlenül bukdácsolt a macskaköves kocsibejárón, de szemei izgalomtól csillogtak. Látszott, hogy nem ismeretlen a hely, ahol jár.
A párocska már a lépcsőházban és a liftben is folyamatosan csókolózott. Angyal el sem tudta képzelni, hogy az emberek mi örömet találnak ebben?
A férfi kinyitotta a lakásajtót és betessékelte kedvesét, akit valójában nem is kellett nagyon tessékelni. Belibbent az ajtón, és néhány átható pillantással felmérte a lakást. Nem volt semmi ellenvetése a helyszínt illetően. Hamarosan már a hálószoba franciaágyán ölelkeztek. A férfi italt kerített, töltött magának és a leánynak is.
Angyal minden eshetőségre készen meghúzódott a szoba távolabbi sarkában.
A pohár italtól kellemesen ellazulva a férfi átölelte a lányt, és miközben csókokkal halmozta el, vetkőztetni kezdte. A szoknya pillanatok alatt a földre került, a blúz sem maradt fenn sokáig.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Kaszkadör 2011. 11. 4. péntek 09:22
Én is találkoztam egy ilyen angyallal......
#3 sihupapa 2008. 12. 20. szombat 02:23
csak az a bibi, hogy nem régen olvastam egy ilyen bukott angyalról csak az pofozkodott mielött elvesztette a szárnyait.
#2 Andreas 2008. 12. 19. péntek 23:23
Ismét akadt egy bunkó, aki - mivel nem tömény pornó forgatókönyvet olvasott - jól lehúzta 1 ponttal. Azt nem mondom, hogy remekmű, nem akarok átesni a ló másik oldalára, a 10 pont, amit adok, legalább akkora túlzás, csak a másik irányba, de az átlag legalább rendben lesz.
#1 Törté-Net 2008. 12. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?