OKT
17
2018

Szobatársam anyukáját zsaroltam 2. rész

hetero, diák

Még aznap este azon agyaltam, hogy milyen jó lesz nekem egy hét múlva. Elterveztem mindent.
A kollégium egy rég elfeledett tetőtéri termét szemeltem ki helyszínnek, egy régi szabadidőterem, amiben egy régi kopott biliárdasztal van.
Mivel se golyók, se dákó nincs, és még a vászon is ki van rajt szakadva, senki nem használja, az új diákok meg nem is tudnak róla.
Másnap elkértem a kulcsát a portáról, amit le is másoltattam. Így nem zavar minket senki, és azt sem tudják, hogy ott vagyunk.
Hamar elment a hétvége, vasárnap Marci is visszaért, Kata nem jött fel, csak kirakta a fiát.
Kitaláltam, hogy megpróbálok össze spannolni Marcival, ami egész jól ment.
Már alig vártam a szombatot, hogy levadásszam az anyukáját.

Erdély szoba

gruppen, férj-feleség

Már több mint 3 honapja csevegtünk, szinte minden este a neten. Majdnem mindent elmesélt magáról, az életéről, vágyairól, férjéről, stb. Megbeszéltünk minden lehetséges és lehetetlen témát, a földönkívüliektől kezdve, a filmsztárokon keresztül, a szex minden elfogadott és elfogadhatatlan formájáig. Kezdtem úgy érezni, mintha már sok éve ismernénk egymást, pedig csak egy 3 hónapos internet-ismeretség volt, és egy fotó kivételével, igazából nem is tudtam, hogy néz ki.
Egy chat oldalon ismerkedtünk meg, a nickje Éva44 volt. Amint később elmondta, valóban 44 éves, de nem Éva volt a valódi neve (most nevezzük Áginak). Nem zavarta az a tény sem, hogy én alig 26 éves voltam.
Egy este megkérdezte, hogy szeretném-e megismerni személyesen is, persze a férjével együtt. Nem volt kifogásom ellene, de a közel 150 km-es távolság miatt, elég körülményes volt úgy megszervezni a találkozót, hogy mindenkinek megfelelő legyen az időpont.

OKT
16
2018

Annika és Liza 7. rész

hetero, vibrátor, férj-feleség, illusztrált

Stefán – mint majd' minden nap – reggeli merevedéssel ébredt felesége mellett. Hátulról hozzábújt és felálló dákóját betolta a nő fenekének gömbölyű gerezdjei közé. Karjaival hátulról átölelte, markába vette a melleit és dörzsölgetni kezdte hetykén felálló mellbimbóit. Aztán egyik kezét lejjebb csúsztatta, végigsimította a nő kerek hasát és szeméremdombját, hogy benyúljon a combjai közé.
Katrin már ébren volt, amikor fenekének gerezdjei között megérezte Stefán rücskös fütykösét. Tudta, hogy meg akarja farkalni. Élvezte melleinek cirógatását és szerette is, ha Stefán reggel partiba vágja, de most nem tudta, mit fog szólni a vagináját kitöltő konkurenciához.
Amikor a férfi tapogatózó keze felesége combjai között megérezte az uborka végét, először megijedt, de aztán Katrin huncut mosollyal felszólította, hogy húzza ki az uborkát.

*  *  *

Delfinárium

bizarr

- Tán csak nem belezúgtál abba a rusnya állatba?
A lány mérgesen fordult el a medencétől a harsány röhögés irányába. "A mocskos szájú Ron az már megint. Ennek nincs jobb dolga, mint engem figyelni?"
- Törődj a saját dolgoddal, hülye bunkó! - replikázott, aztán visszafordult a víz felé. Telt cseresznyeszín ajkai remegtek a dühtől. Gyakran meggyűlt a baja Ronnal. A fickó nem volt egy kimondott értelmiségi, és ráadásul semmi diplomáciai érzék sem szorult belé. Laura szívből utálta őt. Nem azért, mert az intelligencia szintje nem ütötte meg a nyolcvanat sem; sokkal inkább az a nyílt nyálcsorgató pillantás, amivel szinte levetkőztette a csinos lányt volt az, ami kiváltotta ellenszenvét. Igaz a szoros polár-ruha nem is tudta eltakarni Laura karcsú derekának, viszonylag széles, de arányos csípőjének, telt ruganyos melleinek körvonalát a mohó szemek elől, néha már teljesen meztelennek érezte magát.

OKT
15
2018

Elítéled az anyát? 2. rész

családi, leskelődés, szűz, tini, anya-fia

- Szió Kriszti, ráérsz most csevegni?
- Szia, igen persze. Miért vagy ilyen csapzott? – nézett rám a kamerán keresztül.
- Most tusoltam le az imént és gyorsan felkaptam magamra a köntöst, és rohantam föl skype-ra. Még hajat se szárítottam – hadartam el.
- Történt valami?
- Hogy történt valami? Az nem kifejezés Krisztikém. Fiam fürdésnél önkielégített!
- Hoppá! Ez tök klassz! Hogy volt? Részleteket akarok hallani – mosolygott.
- Háát nem egészen úgy alakult amire számítottam.
- Miért? Nem állt fel neki? Hamar elélvezett? – nevetett.
- A merevedésével nem volt problémája. Keményen felállt a pénisze. Az elélvezéssel volt a gond, hogy nem tudott elélvezni – sóhajtottam. – Magától.
- Hogy, hogy? Nem azt mondtad, hogy van már spermája? – kérdezte meglepődve.

*  *  *

Párizsi kiküldetés

hetero, munkatárs

Magamról röviden annyit, hogy Erikának hívnak, 32 éves vagyok, van egy kislányom, és hét éve vagyok házas. Egy gyógyszeripari cégnél dolgozom, férjem állatorvos. Nagyjából 170 cm a magasságom, viszonylag jó alakom van, és bár mások helyesnek tartanak, nekem mindig önértékelési problémám volt. Nagyon formás fenekem van, erre a testrészemre mindig büszke voltam, a melleim átlagosak.
Férjemet még egyetemi éveim alatt ismertem meg, amolyan első szerelem volt a mienk. Most is szeretem, bár az évek alatt változott a kettőnk kapcsolata. Szexuális életünk elég jó bár az esetek kisebb részében tud a férjem eljuttatni a csúcsra. Ez bár zavarja őt, de meg tudom nyugtatni, hogy nekem elég az is, ha együtt vagyunk. Nem teljesen igaz ez, de ezen eddig nem sikerült változtatni.

*  *  *
OKT
13
2018

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz, fordításhoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk az általad írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 16 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

OKT
12
2018

Vetélytársak 11. rész

gruppen, anya-lánya

Még anyám is észrevette, hogy megváltoztam, amikor egy hét múlva hazakerültem. Nem kérdezte, hogy hol jártam, talán elmondták neki, talán nem is érdekelte.
Hazaengedett? Vagy inkább kilökött az utcára? Van e különbség a kettő között? Marco azt mondta hagy egy kis gondolkodási időt, mielőtt végleg elkötelezem magam. Könnyes szemmel könyörögtem neki, hogy ne dobjon el. Vele akarok maradni, őt akarom szolgálni örökké. Mostanra már kicsit változott a kép. Tudom, hogy manipulált, talán be is drogozott, megvert, megalázott, de olyan földöntúli gyönyörökben is részesített, melyekről nem tudnák lemondani. Vagy mégis? Kétségek közt hányódtam. Pillantásom az éjjeliszekrényen álldogáló üvegecskére esik. Marco szerint pár csepp belőle és minden nő őrjöngő szukává változik. Lehet, hogy én is ebből kaptam? Mindegy. A kérdés az, hogy engedelmeskedem e neki. Megteszem, amit parancsolt?

*  *  *

Csalipali

hetero, anál

Nemrég egy érdekes pornóra bukkantam a neten. Sokféle kategóriájút megnézek, mostanában a rajzolt pornó filmek izgatnak.
Az film alap storyja az volt, hogy egy fiatal kiscsaj a neten keresztül ismerkedni próbált. Pechjére a jóképű fiatal pasi profilja mögött egy dagadt, idős fazon állt, akinek sikerült rávenni egy-két extrém dologra, hogy pl. küldjön magáról meztelen fotókat, meg menjen el hozzá. Ott persze aztán - ahogy egy rendes pornóhoz illik - jól meg is lett dugva.
Persze rohadtul felizgatott a téma, gondoltam én is nekifogok egy ilyen kis buta csajszi becserkészéséhez.
Egy társkereső oldalon kerestem egy külföldi, viszonylag jóképű fiatal ficsúr profilját, lementettem a képeit és létrehoztam Zsoltit, a huszonegy éves csali palit . Aztán persze nekifogtam a 18-22 éves csajszik profiljának lájkolgatásának. Nem kellett sok idő és jöttek is a viszont lájkok.

Régebbi frissítések