A+ A-

A nyeremény 10. rész - Munka a fiúkkal

Következő nap kezdtük a munkát a fiúkkal. Nagyon örültem, hogy én Gino - t kaptam partnernek, mert őszintén szólva első látásra belezúgtam. Ildike Bettino - t kapta partnerül.
- Izgulsz? - kérdezte Eli.
- Inkább izgatott vagyok, szeretném magamban érezni Gino - t.
- A vágyad teljesülni fog, csinálj mindent úgy, ahogy tanítottalak és oda lesz érted a fiú!
- Bízhatsz bennem, mindent beleadok!
Banális alaptörténetünk volt, Gino engem korrepetál, kedves velem, én beleszeretek, mikor kimegy pisilni, én meglesem, de lebukok, ő számon kéri én sírva fakadok, ő vigasztal, megcsókol, aztán...
Mikor láttam Gino - t pisilni, legszívesebben azonnal elé rogytam volna, de várnom kellett a soromra. Mentával átitatott zsepit kaptam, hogy segítse előcsalni a könnyeimet, Gino megemelte az államat és azt mondta:
- Né iszguj!
Olyan édes volt, ahogy magyarul próbál hozzám szólni, én elmosolyodtam, ő közelebb hajolt és megcsókolt, ajkai finomak voltak, nyelvét átdugta és finoman smároltunk, éreztem ahogy nedveim beindulnak a puncimban, belecsókolt a tenyerembe, aztán egyenként minden ujjamat végig szopogatta, kigombolta a blúzom és a pici melleimet puszilgatta, aztán a pocimat is. A combomat kezdte simogatni, míg végre elérte a punikámat. Összerezzentem, annyira jól esett, a bugyusomon keresztül simogatott. Mindketten egy kanapén ültünk, ő elém térdelt, szétnyomta a térdeimet, félrehúzta a bugyimat.
- Szép punszid van. - mondta, közelhajolt és benyalt a punikámba. Kis híján egyből
elélveztem, ő folytatta a nyalakodást és az ujjait bedugdosta a hüvelyembe. Közben persze meg - megállt a fotózás kedvéért. Aztán felállt a fiú elém, levette a pólóját és rácsodálkozhattam szép izmos felsőtestére. Mosolygott rám, aztán letolta a nadrágját és előugrott gyönyörű farkincája. Közelebb lépett és a szám elé tolta a fütykösét, én megmarkoltam, ahogy Elitől tanultam és húzogattam a kezem rajta, a bőr a makkon előre hátra mozgott. Teljesen lenyűgözött a játékszerem, hátrahúzva a bőrt, puszit nyomtam a hegyére, aztán nyalogatni kezdtem először a makkot, majd egész hosszában. A hasához nyomtam és a zacsiját puszilgattam, aztán visszatértem a fütyijére, rövid nyalakodás után mohó szopásba kezdtem. Megállítottak és egy pohár joghurtot adtak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.46 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sipospista 2017. 03. 28. kedd 09:01
Szupiii
#6 feherfabia 2015. 01. 2. péntek 06:14
9P
#5 listike 2014. 12. 31. szerda 15:03
Ez igen.
#4 A57L 2013. 09. 19. csütörtök 04:45
Nagyon jó.
#3 mackó2009 2012. 10. 27. szombat 21:15
bevállalós a csaj
#2 Attila 2010. 07. 16. péntek 00:16
Nagyon tuti sorozat, élveztem minden részét!
#1 Törté-Net 2009. 07. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?