A+ A-

Márti 10. rész - Uborkaszezon

A fürdőben megtaláltam a törülközőt, de visszafelé eszembe jutott még valami. A zöldséges kosárból kiemeltem a legkisebb kígyóuborkát, és magamban röhincsélve, langyos vízzel alaposan megmostam a konyhai csapnál. A szobába lépve a hátam mögé dugtam, de óvatosságom felesleges volt. Enikő csecsemő pózban, befelé fordulva, lehúnyt szemmel szopizta az ujját. A kanapé túlsó felére húzódtam, átvetve lábam a combján. Reméltem, nem figyel fel, mikor ujjaimmal kitárva a lukacskám, lassan feltolom magamnak az uborkát. Még több, mint a fele kint volt, mikor már éreztem hátul a nyomást. Olyan volt, mintha egy másik száj nyílt volna meg a lábam között, alig bírtam megállni röhögés nélkül. Ha a puncim beszólt volna, biztosan azt mondja: "Mit röhögsz? Azt hiszed, kellemes így, tele szájjal?"
- Mártus! - szólalt meg halkan, pöszögve Enikő.
- Mi van, édesem?
- Mi most buzik vagyunk? - kérdezte.
- Én nem, de nagyon jó érezni a bőröd - mondtam, és megsimogattam a pihéktől aranyló combját.
- Én sem szégyellem, mert nagyon jó volt veled ... baszni - mondta ki tétovázva, az ujjától még mindig pöszén.
- Mondd még egyszer! - kértem, mert beleremegtem, mikor kimondta, mit csináltunk.
- Jó volt, ahogyan basztad az ujjaddal a pinusom!
Lassan siklattam ki-be magamban a vastag rudat, miközben meredten bámultam Enikő tökéletes nyílását.
- Kinyalhatlak? - kérdeztem suttogva. Már majdnem elélveztem, mikor megmozdult a combja. Levettem a lábam róla, és lassan kihúztam az uborkát. Nagyon kívánkozott vissza, de letettem az ágy melletti asztalra. Enikő úgy helyezkedett, hogy kényelmesen elérjem a számmal, ha lecsúszom az ágy mellé.
- Csókolózni akarok a punciddal! - mondtam neki.
- Ühüm - nyögte csak, és felhúzva, széttette a lábát, hogy jobban hozzáférjek. Felemelte a fejét, felpolcolta egy párnácskával, majd lenyúlt, széthúzta a szilváját, majd a szemem kereste:
- Érezni akarom a nyelved! - mondta határozottan. Még láttam, ahogyan megnyalja a felső ajkát, aztán lebuktam. Széthúztam a partjait, és először a sötétebb színű popsilukához férkőztem, ami azonnal összehúzódott, és Enikőből kiszaladt egy "Bazdmeg!". Még jobban kinyújtottam utána a nyelvem, mire lassan visszaereszkedett, és hagyta, hogy egy picit belefúrjam magam.
- Jajj, te! Jézusom... hogy bizsergek! - lihegett Encsi. Nekinyomtam a gátjának a szétlapult nyelvem, és centiről-centire haladtam felfelé a combjai között. Encsi begörbítette a hátát, hogy minél előbb célhoz érjek. A nyílásával nem törődve haladtam a csiklójához. Csak annyira hagytam abba a nyalást, hogy néha megnedvesíthessem a nyelvem, de később már erre sem volt szükség, mert Encsi szilvája elkezdte termelni az egyáltalán nem rossz ízű nedűt. Közben két ujjam magától betalált a hüvelyembe, és már hallottam, ahogyan cuppog a pinusom. Mikor elértem a csiklóját, Enikő hátrahúzta a redőcskét, és a nyelvem alatt lüktetett teste legsimább, legkeményebb része.
- Nem is tudtam, hogy ennyire imádom nyalni a licsid - emeltem fel a fejem. Egymásra nyitottuk a zavaros szemünket, és Encsi akkor vette észre, hogy kezem a combjaim közt jár. Hirtelen a pinusához nyomta a fejem, és a csípőjét mozgatva, nyögdécselve elélvezett. Őrjítő pinaszag volt. Én még mindig masztiztam, de Encsi nem hagyta, mert megragadta a fejem, és a szájához húzott.
- Most olyan, mintha nyalnám magam - mondta, és elkezdte lefetyelni a nedves állam. - Nem csináljuk egyszerre? - kérdezte ahhoz képest türelmetlenül, hogy az imént élvezett el.
- Egyszerre csináltuk - mondtam. - Nem láttad, hogy közben én is...?
- Dehogynem - mosolygott. - Attól élveztem el!
- OK! Feküdj hanyatt! - mondtam, és én is felmásztam az ágyra. Négykézláb hátat fordítottam neki, és lassan elkezdtem tolatni.
- Ebből a szögből gyönyörű a punid! - sóhajtott.
Mikor a karjához ért a lábam, széttettem, hogy a válla becsusszanjon, és fel tudjon nyúlni a derekamhoz. Most elém került a másik oldalról már ismert vágat. Éreztem, hogy kezdek begerjedni az illatától.
- Akarlak! - búgtam, széthúzva a kelyhét.
Ő is megérezhetett valamit, mert apró csapásokkal lefetyelni kezdte a duzzadt pinám.
- Te hülye, mindjárt bepisilek! - mondtam neki, mikor a csiklóm alatt járt.
- Olyan őrült... lenne... - nyögte, majd nekem feszítette a fejét. "Ezt megkeserülöd!" - gondoltam magamban, és az asztalra nyúltam a nedvemtől nyirkos zöldséget keresve. Egy kicsit megforgattam a hegyét a számban, és lassan kicseréltem vele az ujjaimat a nunája nyílásában.
- Érzed, hogy van benned valaki? ... Szeretsz így baszni? ... Kire gondolsz közben? - kérdezgettem, de először csak nyögdécselt a combom között.
- Rád, és az öcsémre, mikor hármasban voltunk otthon... - mondta, abbahagyva a puncim kényeztetését.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.04 pont (179 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon54 2017. 12. 20. szerda 15:30
Kilián Wanda mind a 10. rész 10 pont
#9 Ickx 2017. 05. 19. péntek 20:13
10 pont! smile
#8 feherfabia 2016. 04. 10. vasárnap 07:24
Nagyon tetszett!
#7 A57L 2013. 07. 5. péntek 05:23
Nagyon jó.
#6 tomi19 2012. 12. 31. hétfő 19:04
Minden rész 10 pontos
#5 Giovanni 2010. 07. 1. csütörtök 15:13
Huuuha :)
10 potty
#4 oldroy57 2010. 04. 2. péntek 17:01
Szia! Régen olvastam hasonló jót! Csak így tovább!
#3 tiborg 2010. 03. 20. szombat 00:28
Mindenki Kuka??!! Kozel 6000-en olvastak,104-en szavaztak !!!! Holott mind a 10 reszlet nagyon jo es szekszis !!! Cak sihupapanak vankepzelotehetsege es ideje??? Az irok szeretik az epito kritikat es a buzditast !!
#2 sihupapa 2008. 07. 19. szombat 03:52
mind a tiz tőrténet tizes
mert nincs nagyobb.
#1 Törté-Net 2003. 08. 31. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?