Barátnők 1. rész

Szavazás átlaga: 7.33 pont (85 szavazat)
Megjelenés: 2006. szeptember 24.
Hossz: 11 845 karakter
Elolvasva: 21 666 alkalommal
2006. augusztus

Előzmény
A hálószobában voltam a barátnőm lakásában, alsónadrágot és kényelmes pólót kerestem magamnak. A lányok:Ági a barátnőm és Kriszta a munkatársnője most vonultak át törölközőkbe csomagolva, viháncolva a fürdőszobából a dolgozóba. Előtte megbeszéltük, hogy a Kriszta kap tőlünk egy alapos elfenekelést és a lányok most készítik elő ehhez a szobát, no meg a fenekelőasztalt.

40 éves leszek, túl vagyok egy váláson, egyedül élek. Kialakult életritmusom, baráti körömvan, bár energiám nagy részét a munkahelyem köti le. Az Ágival lassan már egy éve közelebbről ismerjük egymást. Laza, kötetlen a kapcsolatunk, hol Nálam találkozunk, hol pedig Nála alszunk vagy csinálunk közös programokat, kirándulásokat. Munkahelyén egy bankban ismertem meg, azután véletlenül összetalálkoztunk a városban, így jöttünk össze. Ági 35 éves "vénlány", nem élt még házasságban, félti a függetlenségét. Átlagosan csinos, rövid barna hajú, vidám nő. Jól tartja magát, sokat ad a testére, gömbölyded feneke és 110 – es, ruganyos cicijei vannak. Az ágyban nem egy akrobata, de benne van mindenben. Néhány hónaposak voltunk amikor tréfásan paskoltam a fenekét. Tetszett Neki, egyre mélyebben belemerültünk és akkor elmondta, hogy szereti a spankingot mert az feldobja Őt. Voltak már ilyen kapcsolatai és vannak eszközei is. Lakásában a dolgozószoba van erre kialakítva, de úgy hogy kívülállónak ez nem szúr szemet.
Vannak korbácsai, ostorok, nádpálcák és bőrből készült bilincsei szíjakkal. Ezeket bezárva tartja egy szekrényben. A szoba hátsó falára erős rögzítéssel négy darab kis karika van felszerelve ami az András kereszt funkcióját látja el. Szíjakkal széttárt kezű és terpeszelő állásban bárkit rendesen ki lehet kötni. Az alsó karikák nem látszanak, a felsőkön pedig hétköznap két képecske lóg, álcázza a tényleges funkciót.
A dolgozószoba ablakán és az ajtó belső oldalán is vastag függöny húzható el, ami hangszigetel. Maga a lakás is csendes, régi építésű házban van vastag falakkal.
A szoba közepén van egy nagyon masszív, fából készült állvány amin cserepes virágok vannak Hát ez volt a fenekelőpad, ha a virágokat leraktuk róla: keskeny, mint egy kisméretű íróasztal vastag lábakkal amelyek oda voltak csavarozva a padlóhoz. Az oldalai keresztben meg voltak merevítve és ezeken a deszkákon diónyi kerek lyukak voltak amibe praktikusan bárhol bőrszíjakat lehetett átfűzni.
Az erotikus fenekelés Tőlem sem állt távol, voltak ilyen tapasztalataim és érdekelt ennek az irodalma is, rendszeresen böngésztem a hálón ezt a témát. Kemény S/M nem érdekelt, a fenekelésnél a kiszolgáltatottságtól indultam be, a fájdalom pedig nagyon felfokozta az izgalmat.
Sokat tanultam az Ágítól, Neki alaposabb tapasztalata volt, de hát egy lánynak mindig könnyebb ilyen kapcsolatot találni és gyakorolni.
Szivesen voltam a korbács mind a két végén és sok emlékezetes orgazmusom volt. Ha lightosabb hangulatban voltam akkor csak ráhajoltam a padra, megmarkoltam a szélét és igyekeztem némán állni az ütéseket. Keményebb napokon lekötözve kaptam: Ági ekkor hol ingerelt a testével, hol pedig korbáccsal vagy pálcával lohasztotta a lelkesedésemet, aminek a végén már néhány simítástól vadul elélveztem.
Visszafelé is jól működött a dolog, barátnőm kedvence az volt mikor feneke kipirosítása után a korbács vékony szíja popsivágatában csattant, a vége pedig a puncit érte. Ettől nagyon felindult és mindig kemény menettel végeztünk, általában hátulról vágva be tövig a punciba.

A Kriszta egyazon helyen dolgozott az Ágival. Jól megértették egymást, Nekem úgy tünt hogy voltak közös kalandjaik, emlékeik de hát ez nem tartozott rám.
Vagy két évvel fiatalabb volt barátnőmtől, túl volt már egy házasságon, gyereke nem volt.
Karcsú lány volt, mindig lezseren bő cuccokba öltözködött, visszafogott sminket viselt, szőke haját feltűzve viselte és szemüveget hordott.

Most, pénteken délután tudtam hogy fent lesz Áginál, mindig voltak megbeszélnivalóik. Semleges dolgokról beszélgettünk, amikor egyszer csak Ági megköszörülte a torkát és elkezdte a mondókáját: Krisztivel régen ismerik egymást, egy helyen nőttek fel. Amikor a barátnője válófélben volt, akkor Őnála lakott és nagyon jól kijöttek egymással, volt hogy szexeltek is egymással és gyakran el is fenekelték egymást. Ekkor szerelte fel magát Ági a hozzávalókkal. És a lényeg, hogy a Krisztának most nincsen barátja és jólesne Neki egy kis lazítás, ha nem bánnám hogy beszáll hozzánk. Hát mit mondjak, nem tiltakoztam.

Történet
El is felejtettem kopogni, úgy mentem be a dolgozószobába, azon járt a fejem hogy mi legyen a forgatókönyv. A függönyök már be voltak húzva, két falilámpa adott halvány sárga fényt. A virágokat nem láttam, a tartójuk üres volt csupán egy pontosan méretre összehajtott pléd volt az asztalon amit általában feltettünk a kényelem miatt.
Ágin a kedvenc fekete bugyi – melltartó volt, Kriszta előtt térdelt és a lábára csatolta fel a piros bőrből készült bilincseket. A kezein már rajta voltak, ezenkívül tök csupasz volt, teljesen borotvált puncival. Szép volt a lány, most láthattam előszőr a teljes alakját: arányos comb, feszes popsi, körte formájú ágaskodó cicik megkeményedett bimbókkal, láthatólag felizgulva.
A bilincsek szélesek voltak, hogy ne vágjanak. A belsejűket piros filc bélelte és mindegyiket két, csattos végű szíjjal lehetett meghúzni. Megnéztem, szorosra volt húzva mindegyik. Így nem horzsolódik fel a bőr, meg hát így tart fixen. Két – két fémkarika van minden bilincsen, ezekbe kell befűzni bőrszíjakat a kikötözéshez.
Levettem a szemüvegét a Krisztáról és karonfogva a pad keskeny végéhez állítottam terpeszállásban úgy hogy a bokái a pad lábánál voltak a szőnyegen. A már előkészített vékony szíjjakkal előszőr a bal lábát, majd a másikat is az asztal lábához kötöttem. Jól meghúztam a szíjakon lévő csattokat és ezzel nagyobb terpeszbe is
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rítettem
a lányt, a vállánál előrenyomva pedig ráfektettem felsőtestét az asztallapra.
A kezeit kinyújtva a túlsó asztallábak felső részén lévő lyukakba fűztem a karbilincsek karikáin is átfűzött szíjakat majd szorosra húztam azokat. Elégedett voltam az eredménnyel, a kezei és a lábak fixen voltak rögzítve, de a comboknak és a popsinak volt egy kevés mozgástér.

A szekrényhez mentem és a korbácsokat, pálcákat nézegettem azt latolgatva, hogy mit kellene használnom. Egy kisujjnyi vastag kb. 65 centis könnyű bambuszpálca mellett döntöttem, aminek jól kézre eső fogórésze volt. Azért szeretem a könnyű pálcát mert lendületesebben lehet vele ütni és mégsem okoz túl nagy fájdalmat. A suhogása és csattanása is erősebb, ami nagyon izgalmas érzést okoz.

Az asztalnál közben Ági halkan nyugtatta a mocorgó barátnőjét úgy, hogy kezével állandóan fejét és a hátát simogatta gyengéden. Én a csípőjét és a fenekét kezdtem el simogatni a Krisztinek majd amikor lenyugodott elkezdtem a verést. Az első suhintást halk nyögés fogadta és megrándult a feneke. Vártam amig lenyugszik és akkor kapta a másodikat, majd kis idő múlva a harmadik ütéstől nyögött fel. Közepes erővel, egyformákat ütöttem mindig a popsi másik részére és csak akkor amikor az előző csapástól már lenyugodott a pirosodó fenék. Egyre hangosabbak lettek a nyögések és nagyobbak az ütések utáni fenékrándulások, hosszabbakra kellett hagyni a szüneteket is. A hetedik suhintás után sírni kezdett a lány, a fenekét pedig már rángatta a fájdalomtól. Majdnem egy félórába is beletelt mire kimértem a tervezett tizenkét ütést.
Ekkor barátnőm letérdelve és a fejét simogatva kezdte csítítani Krisztinát. Ági tudta, hogy mi fog következni ezért ott maradt a Krisztina mellett és az arcát simogatta amikor elkezdtem kiosztani a csomagot. Ez nálunk azt jelentette, hogy az ütések között nincsen szünet, szabályos ütemben, folyamatosan csap le a pálca. Így nagyobb fájdalommal jár a fenyités, de gyorsan túl van rajta a szenvedő. Hatszor suhintottam a már alaposan bepirosodott női seggre, amitől az rendesen elkezdett táncolni úgy hogy már célozni sem tudtam pontosan. Ettől persze még nagyobb lett a fájdalom, Áginak be kellett fogni a Kriszta száját olyan hangosan kezdett el az jajgatni, ordítani.
Amikor kezdett halkulni a jajgatás Ági az asztal végéhez térdelt és elkezdte simogatni Kriszti meggyötört fenekét, majd a nyelvét használva a nyálával csillapította az ütések nyománi fájdalmát a barátnőjének. Ági tovább masszírozta a piros popsit, közben a kezeivel már a combok belső oldalát és a puncit is kezdte simogatni majd a nyelvét is betolta a combok közé. A Kriszti most már másképpen nyögdécselt, kapkodta a levegőt és elkezdte emelgetni a formás seggecskéjét, hozzányomva punciját barátnőm nyelvéhez, kezéhez. Szép látvány volt, néhány perc alatt, nagy nyögéssel annak rendje és módja szerint el is élvezett Krisztina.

Fújtunk egyet az Ágival és megittunk egy – egy pohár
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
. Kriszta az asztalon fekve illedelmesen megköszönte amit kapott és kérte, hogy oldozzam el. Meglepődött, mikor mondtam hogy még nincsen vége, de tenni nem tudott ellene. Egyébként is alapos fenekelésről volt szó.
Egy hosszabb vastag bőrszíjat vettem elő és a lányt a derekánál fogva rákötöttem a padra, a pad alatt szorosra húzva a kötést a csattal. Majd két másik szíjat a combjai tövénél átvetve azokat az asztal lábához szorítottam, amitől tovább nőtt a terpesze, a feneke pedig ingerlően kifeszült. Puncija is kidomborodott, a rése kinyílt és csillogott. Így már sokkal kevésbé tudott mozogni, amitől a további ütések fájdalmát intenzívebben fogja átélni.

Ugyanazt a pálcát használtam, de valamivel kisebbeket ütöttem mert már nem volt érintetlen rész a fenekén. Egyesével de ütemesen kapta a verést, nem vártam meg amíg teljesen lenyugszik a gyötört feneke. Pihentetésképen a combjai is kaptak, azok is elkezdtek már szinesedni.
Ágira néztem: a pad másik oldalán fenekét a falnak támasztva meztelenül maszturbált. Ruhái a lábánál, felső teste előredőlve, egyik kezével a mellét fogta a másikkal gyorsuló ütemben simogatta a csiklóját úját be – be nyomta hüvelyébe. Félig nyitott szemmel barátnőjét nézte és halkan nyögdécselt. Kriszta ebből semmit nem vett észre, el volt foglalva saját problémájával: egyre hangosabban nyögött és zihálva szedte a levegőt. Kezei ökölbe szorultak, a teste már folyamatosan remegett. A szíjak belevágtak a derekába és a combjaiba amikor azok minden egyes suhintásnál összerándultak. Vagy tucatnyi csapás után elkezdett fogyni az ereje, egyre halkabbak lettek a nyögései és a feneke is alig rándult már az ujabb ütésektől. Megálltam és Ágit néztem: már majdnem a csúcson volt, csak a maga érzékei vitték, egyre gyorsabban maszturbált, majd egy hangos elnyújtott nyögéssel elélvezett.

Keményen fel voltam izgulva. Kivettem a farkam és Krisztina mögé állva hozzádörzsöltem puncijához, majd beillesztettem és végig betoltam a hüvelyébe. Meg is álltam attól tartva, hogy rögtön eldurranok. Aztán Ágit éreztem magam mögött, egyik kezével a zacskóm alá nyúlt, a másikkal pedig fenekemet simogatta és tolta előre. Löktem néhányat, aztán kezeimmel Kriszta fenekét markolva nagy hörgéssel beleélveztem a punciba, jó nagy adagot spriccelve ki magamból.

Utójáték
Túl voltunk rajta. A lányok már lezuhanyoztak, krémmel leápolták Kriszta popsiját és most vacsorát csináltak a konyhában. Időnként bevittem Nekik valami italt és néztem az ügyködésüket. Krisztina gyakran mosolygott rám, szép látvány volt egyetlen bő pólóban amely alól ki – ki villant pirosló csupasz feneke ami még nem bírta el a bugyit.

A barátnőnek a nappaliban ágyaztunk mi a hálóban aludtunk. Visszagondolva a délutánra rendes erekcióim voltak, amit kétszer is lerendeztünk Ágival az éjszaka. Kora reggel kimentem a konyhába kávét főzni, akkor láttam hogy Kriszta az oldalán alszik az ülőgarnitúrán és még mindig bugyi nélkül van. A feneke már kezdett helyre jönni, úgy tünt mosolyog álmában.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.33 pont (85 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
didide
2023. március 10. 09:34
#14
Jól indul
1
v
vasas62
2023. január 27. 13:48
#13
Jó barátnők.
1
én55
2022. május 15. 07:47
#12
Nekem ezek s/m történetek nem jönnek be.
1
Andreas6
2020. július 19. 07:30
#11
Szívesen megnéztem volna.
1
cscsu50
2018. október 11. 11:37
#10
Jó az indítás.
1
t
t.555
2017. december 24. 02:50
#9
Szerintem elmegy!
1
p
papi
2015. január 28. 19:51
#7
Egész jó
1
a
A57L
2014. március 16. 10:25
#6
Jó az inditás.
1
Shark20
2008. május 20. 10:37
#5
jobb ra számitotam
1
Slevi
2006. november 29. 21:56
#4
A második rész sokkal jobb de ez sem
semmi!
1
Tamás
2006. november 8. 04:46
#3
Vannak megtörtént részei.Érdekel közelebbről?
1
Éva
2006. október 20. 08:28
#2
Izgalmas. Valós a történet ?
1
T
Törté-Net
2006. szeptember 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1