Apám, Eszti és Én 2. rész

Szavazás átlaga: 7.95 pont (207 szavazat)
Megjelenés: 2009. október 8.
Hossz: 12 150 karakter
Elolvasva: 57 498 alkalommal
Kedves olvasó
Ismerősek lehetnek számodra ezek a sorok, és igaza van annak aki felismeri. 2009-09-18-án került fel az oldalra. Mikor feltettem történetem egy végzetes hibaként egy régebbi mentést küldtem be, amin nem szerepelt a teljes történet. Hibám beismeréseként és annak jeleként, hogy sokaknak tetszett történetem elküldöm a már teljes történetet.
Kívánok hozzá jó szórakozást.
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Lehet mondani, hogy történetem már kis koromban kb. 12-13 évesen elkezdődött. Édesapám mindig nagy örömmel és izgalommal vett szemügyre, ha kaptam valamilyen ruhadarabot ami egy kis bugyitól egy kabátig is kiterjedt. Ha netán kaptam valamit Ő mindig nagyon megnézte hogyanáll rajtam és meg is tapogatott miközben nézegetett. Ha esetleg valamiért megölelt mindig szorosan tette és kezével elkalandozott rajtam. Persze én nem gondoltam semmi rosszra, mert nem történt semmivel sem több. Az egészet csak apai féltésnek, ragaszkodásnak fogtam fel.
Anyám és apám kapcsolata 15 éves koromban megromlott, Ahogy kiderült, azért mert apám már nem tartotta vonzónak kívánatosnak anyámat. A válásuk után anyám újból férjhez ment de apám élvezte az életet. Fiatalabbnál fiatalabb barátnője volt, és amikor ott voltam nála hétvégén, ahogy hallottam és láttam nem is kímélte őket.
Jó anyagi helyzete miatt haraptak rá a lányok és Ő kihasználta ezt, mert kiélte rajtuk minden perverzióját.
Elmúltam 19 mikor valamin nagyon összekaptam anyámmal és átköltöztem apámhoz.
Mikor átmentem apám bemutatott az új barátnőjének Esztinek, aki csak egy évvel volt nálam idősebb. Hozzám hasonlóan vékony testalkatú nagyon csinos lány volt. Amiben különböztünk az a hajunk színe, mert nekem fekete, míg neki szőkésbarnás haja volt, ami nagyon jól állt neki mert egy ártatlan, kislányos kinézete volt tőle.
Mikor aludni mentünk este hallottam, hogy apám keményen ápolta Esztit, mert síró nyüszítő hangját szerintem még a szomszéd utcában is hallották.
Már majdnem 3 hete voltam apámnál mikor újra kezdte a régi szokását, hogy mikor aludni mentem megölelt és belemarkolt a fenekembe. Ez engem egy picit fel is izgatott.
Épp hogy kimentem a szobából hallottam hogy rögtön odahívta magához Esztit hogy szopja le. Eszti pedig készségesen megtette. Mikor beértem a szobámba gondoltam meglesem őket és kimentem a folyosóra, és a falhoz simulva elkezdtem nézni őket.
Apám a fotelba ült és Eszti előtte térdelt.
Meglepetten néztem apám, mert még soha nem láttam meztelenül főleg nem álló farokkal. Láttam már apámat fürdőgatyába, és hogy elég jól dudorodott a szerszáma de nem gondoltam hogy állva 20cm felett van.
Eszti nagyon ügyesen szopott, és ami meglepett tövig leengedte a torkán, de nem ettől állt el a lélegzetem, hanem attól mikor apa hörögve mondta neki "szopjad apucit".
Fura volt hallani, hogy apám erre gerjed és akkor leesett hogy valószínűen rám gondol Eszti szoptatása közben.
Tovább néztem őket és éreztem, hogy egyre jobban benedvesedek, és izgalmamat fokozta, hogy apám elkezdte sorozni Eszti száját és az utolsó cseppig lenyelte.
Mikor végeztek akkor kérlelni kezdte Eszti hogy most menjenek aludni.
Erre apa a homlokára adott egy puszit és mondta neki, hogy menjünk. Én ekkor berohantam a szobámba.
Próbáltam elaludni de folyton apám szerszáma és az arca járt a fejembe. Már körülbelül 2 órája forgolódtam mikor Esztit hallottam felsikítani.
Kíváncsi lettem hogy miért sikongat. Így kimentem az erkélyre és elkezdtem lesni őket az erkélyajtón keresztül. Mivel elég sötét volt nem féltem, attól hogy meglátnak, de amit én láttam az magáért beszélt.
Eszti négykézláb volt és apám meg hátulról döfködte. Észre sem vettem, hogy míg néztem őket, elkezdtem magam ujjazni. Vadul zongoráztam csiklómon.
Puncim nedve megáradt patakként árasztotta el ujjaimat, és visszafojtott hangon élveztem el.
Nagyon izgató volt ott állni mezítelenül és nézni apám és Eszti élvezetes játékát de épp, hogy elélveztem a szomszédunk mozgolódására lettem figyelmes, mert udvarába felkapcsolódtak a reflektorok. Sötéttől védett helyen voltam de úgy gondoltam mégis bemegyek szobám védettségébe.
Nagy csalódottságomra mire visszatértem apámék szobája elé már ölelkezve aludtak és szomorúan kullogtam vissza szobámba és aludtam el.
Tíz körül ébredtem de Eszti még mindig ágyban volt és mikor bekopogtam benyitva, rögtön megkérdeztem, hogy nincs e kedve vásárolni menni.
Ő persze rögtön igent mondott. Sorba jártuk a boltokat és találtunk egy olyan szívdöglesztő vörös ruhát amibe rögtön beleszerettem. Ez egy egybe részes testhez simuló enyhén kivágott dekoltázsú darab volt, ami ép hogy a fenekemet takarta.
Ha egy kicsit mélyebbet hajoltam volna benne simán látszott mindenem.
Esztinek is tetszett és mivel volt kékben így megvettük mindkettőt.
Késő délután értünk haza de rögtön ruhapróbát tartottunk és nézegettük mi állna jó hozzá.
Esztin szívdöglesztőn nézett ki ahogy rajtam is.
Épp levettük mikor hallottuk hogy megérkezett az apám. Mikor megvacsoráztunk mondtam apámnak, hogy voltunk vásárolni, és ha akarja tartunk egy divat bemutatót.
Örömmel fogadta az ötletet.
Kimentünk átöltözni és mikor Esztire néztem eszembe jutott a tegnap este, és elöntött a forróság.
Előre küldtem Esztit, hogy Ő menjen először.
Apám ujjongásából hallottam hogy tetszett neki.
Mikor én is kifelé vettem az irányt Eszti az apám mellett ült és simogatta a combját, de amikor meglátott látszott rajta hogy tetszik neki a látvány. Teljesen eléléptem, és szép lassan forogtam egyet, lenézve láttam, hogy dagadni kezd a nadrágja.
Mondta hogy had adjon egy puszit, mert gyönyörű vagyok.
Én odahajoltam a pusziért és Ő szokása szerint megsimogatta a fenekem.
Még magamat is meglepve hátra nyúlva megfogtam a kezét és odaraktam a puncimhoz.
Apám ekkor nyelt egy nagyot és beletúrt puncimba.
Esztire néztem aki tágra nyílt szemekkel figyelte az eseményeket, megnyalva szája szélét elkezdte simogatni a mellemet.
Ekkor apám belenézett a szemembe és mondta, hogy forduljak meg és hajoljak be előtte.
Mikor megtettem mindkét kezével marokra fogta a fenekemet, és gyúrogatni kezdte.
Egy ideig dögönyözte míg nem felhúzta a derekamra ruhám és megint elkezdte dögönyözni a farpofáimat míg nem szétfeszítette. Éreztem heves lélegzetét és nyelve érintését.
Apám elkezdett nyalni bugyin keresztül.
Mikor hátra néztem Eszti már meztelen volt és épp letérdelt mellém. Éreztem ujjai matatását és hogy félrehúzta a tangám pántját. Apám egyre hevesebben kezdett nyalni és ujjazni már teljesen a hatása alatt voltam mikor megkérdezte hogy tényleg akarom e.
Remegő hangon mondtam neki hogy vágja belém végre.
Erre éreztem hogy elkezdi beilleszteni a puncim bejáratához és megtette.
Egyre hevesebben rakta, alig bírtam magam megtartani, de elcsukló hangom nem azért könyörögtem, hogy finomabban csinálja, hanem azért hogy még erősebben.
Testünk remegni kezdett és apám állatias ordítással belém élvezett.
Csodálatos volt még soha nem éltem ekkora élvezetet át senkivel, pedig már volt kapcsolatom bőven.
Mikor kihúzta belőlem apám, hármasba mentünk apám szobájába és folytattuk az éjszakát.
Ahogy haladtunk a szobája felé Eszti keze a már derekamról visszacsúszott ruhám alá került és vágatom izgatásával foglalkozott.
Az ágy széléhez érve én már indultam volna, hogy végigfekszem de Eszti mindkét kezével átfogott, gyengéden tenyerébe vette mellemet és elkezdte csókolgatni nyakam.
Apám megsimogatta az arcomat és megcsókolt.
Éreztem, hogy vállamról gyengéden lecsúsztatják ruhám pántját és Eszti lefelé indulva, lehúzta ruhámat. Én kiléptem belőle. Eszti combom lágy simogatásával, csókolgatásával visszatért nyakam csókolgatására és apám, mellem kényeztette nyelvével.
Éreztem, amit ketten csinálnak velem azt nem sokáig bírom és élvezetemnek egy sóhajjal adtam hangot.
Apám ekkor vetkőzni kezdett és elkészülve felült az ágy végébe.
Eszti csókjaitól szinte teljesen el voltam olvadva, még soha nem éreztem egy nő simogatását, csókjait. Testem borzongott a gyönyörtől, mert ekkora vágyat, még soha nem éreztem senki iránt, mert csókjai teljesen megdermesztettek.
M
alf
ám
alf
or
alf
om
alf
at
halk hangja szakította félbe. Apámra hívta fel a figyelmemet, ahogy ott ült és megbabonázva bámult minket.
Szinte egyszerre mozdulva kezdtünk négykézláb felkúszni az ágyra a már hatalmasra keményedett farkához.
Még soha nem volt a kezemben hasonlóan nagy szerszám és csak ámulva figyeltem, ahogy Eszti eltünteti szájában. Felváltva dolgoztunk apám farkán, de Esztihez képest én kezdő voltam, mert hiába próbáltam tövig bevenni eleinte még feléig alig sikerült. Apám a kezem alatt egyre gyorsabban vette a levegőt és vadul túrta a hajam egyre jobban torkomra tolva farkát.
Ekkor már Eszti is mozgósította magát és mellem csókolgatása és bimbóm ingerlő szívogatása közben több ujjával, dörzsölgette csiklóm.
Testem egésze rítustáncot járt és önkontrolom vesztve riszáltam testem Eszti ujjain.
Egyre jobban elhatalmasodott testemen az élvezet és már nem is éreztem, meddig nyomta apám torkomra szerszámát. Testem görcsös rángatózását kihasználva apám tövig rányomott farkára és ekkor megindult belőle a folyam.
Majdnem megfulladtam slagja nedvének pulzáló hatása miatt, kiszabadítva torkomból próbáltam nyelni, míg csak tudtam és meg nem szűnt lüktetése.
Soha még nem éreztem magam ennyire kimerültnek és felcsúsztam apám mellkasához ráhajtani a fejem.
Esztire néztem és akkor döbbentem rá, hogy milyen önző voltam, hisz én többször is elmentem, míg ő egyszer sem. Legszívesebben ugyanazt adtam volna neki amit Ő nekem de testem annyira ki volt merülve hogy a lélegzetvétel is nehezen ment.
Látszott rajta a vágy, mert mellének bimbója mint a nyíl hegye és puncijának nedve mint a kora reggeli harmat a fűszálon úgy csillogott vágyva a kéjt barlangja bejáratánál.
Hangot adva érzésemnek és szívem fájdalmának Ő apámon felcsúszott és megcsókolt.
Megnyugtatott, azzal hogy ami késik az ne múlik és odabújva apámhoz aludtunk el így hárman.
Mélyen aludtam de úgy hajnali háromfelé arra ébredtem, mintha tengeren lettem volna, alattam az ágy hullámzott.
Eszti vadul lovagolt apámon és a hold fénye megvilágította testét, látszott, hogy teste borzong az élvezettől. Teste még jobban megvadult mikor felülve egyik kezembe vettem a borsónyi hegybe zsugorodott bimbóját és a másikat pedig szívogatni kezdtem.
Érintésemkor teste megfeszült és hangos sikoly kíséretével fejem rászorította melléhez.
Egyre gyorsabban lovagolt apámon, míg teste megfeszült és őszi falevélként zuhant mellkasára, kettőjük közé szorítva fejem.
Kiszabadítva apám hangjára lettem figyelmes
– Szopjad apucit. Mondta
Elkezdtem kihúzni Esztiből apám szerszámát és számba vettem.
Apám egy heves sóhajjal érzékeltette számomra, hogy mennyire jó neki és ezen felbuzdulva próbáltam betuszkolni a számba.
Eszti feltérdelt mellém és nyelvével játékosan birizgálta ajkam jelezve, hogy övé.
Lehúzva fejem apám dorongjáról mohón bekebelezte, és tövig engedte szájába.
Én apám hasfalát csókolgattam mikor egyre hevesebben lélegzett és egy nem várt mozdulattal mindkét kezével, átfogta tarkóját és csípőét megemelve tartott rá fejére és mozdulatlanul, görcsösen tartva elkezdett élvezni.
Pár rángás után csípőét visszaengedte és Eszti fejét elvéve köhintett párat, és apámhoz bujt.
Így aludtunk el.
Eszti apa mellkasára dőlve én pedig a has aljának.
Reggel 9 körül ugyanígy ébredtünk, ébredtem először én, mert apa hasa meg kordúlt.
Felébredve apám megsimogatta arcom. Szemébe nézve tudtam, mit szeretne mondani,, de mielőtt bármit mondhatott volna a szájára tettem ujjam mutatva nem, érdekel és megcsókoltam.
Azóta, a nap óta együtt fekszünk és együtt kelünk.
A nevezetes este óta több mint négy év telt el és kapcsolatunkba talán csak annyi változás történt hogy apám elvette feleségül Esztit és én végleg apámhoz, költöztem.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.95 pont (207 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sportyman (alttpg)
2023. augusztus 10. 10:38
#27
Ez jobb, mint az első varáció! Változatosabbak a szex akciók.
1
z
zoltan611230
2018. november 25. 07:19
#25
Szépen írta .
1
cscsu50
2018. május 21. 00:12
#24
sokkal jobb
1
z
zoltan611230
2018. április 7. 09:40
#23
Nagyon jó
1
t
t.555
2017. november 24. 02:15
#22
Szerintem is jobb lett!
1
Andreas6
2017. október 16. 07:47
#21
A bővített kiadás sem lett jobb, csak valamivel hosszabb.
1
cscsu50
2017. augusztus 8. 09:06
#20
így még jobb lehetett volna folytatni
1
f
fingerlis
2015. június 16. 17:17
#18
IGEN !!!!
1
p
papi
2014. június 6. 22:09
#17
Jóoooo
1
l
listike
2014. január 22. 13:49
#16
Így még jobb.
1
genius33
2013. március 13. 12:26
#15
Kellemes 🙂
1
attila
2010. július 14. 11:34
#14
szeretem az ijen torteneteket imadom
1
a Viktor
2010. július 14. 08:50
#13
Hetpettyes bogarnak van igaza, ez a tortenet valoban pocsek. Undorito maszopos perverzio. Ez az idezet onmagaert beszel: "Jó anyagi helyzete miatt haraptak rá a lányok." Igy batoritja a maszopos Torte-Net a kurvalkodast.
1
lofasz
2010. július 8. 15:26
#12
Kedves Anita2.Te az az Anita vagy aki a -Szolgáltatás- sorozatot leközölte?
1
Hétpettyes bogár
2009. október 8. 17:33
#11
Kedves Anita! Félreértettél! Nem azt akartam jelezni, hogy te vagy sportszerűtlen! Te tisztességesen leírtad, hogy ez egy javítás. Olvasd el újra! Ez a megjegyzés a szerkesztőknek szólt.
Az egyébként mindegy, hogy te ezt "szabadra" tetted, akkor is "elvitt" egy plusz frissítést.
A helyesírással kapcsolatban sem felháborodtam, hanem próbáltam felhívni a figyelmedet a nagyobb igényességre - mert mint írtam is - tőled "jobbhoz voltam szokva" az első három írásod alapján. Kár lerontani a képet. Azok ugyanis szépen, MAGYARUL, kitűnő fogalmazással és jó helyesírással készültek!
1
Anita
2009. október 8. 16:57
#10
Kedves Hétpettyes bogár!
Nem kívántam senkit sem átvágni, félrevezetni, azzal hogy második részként jelöltem, de amit első hozzászólásomban is megírtam, véletlenül került fel az első résznek értelmezett rész. Második részként pedig azért jelöltem, mert nem tudom minek lehetett, volna jelölni egy javítást. Nem terveztem második részt csak egyszerűen könnyebb megoldásnak véltem, ha így teszem fel. Történetem ezzel a kiegészítéssel lett teljes és szerintem, akkor lehetne mindenki felháborodva, ha nem tettem volna. „Sportszerűséggel” pedig ne vádolj kérlek mert megírtam előszóként mire számíthat az olvasó. Megjegyezném még, hogy a történethez ingyenesen is hozzáférhet mindenki nem, kell előfizetőnek lenni hozzá. A helyesírásra nincs mentségem és nem is, kívánok hozzászólni semmit, mert igazat adok felháborodásodnak.
1
Hétpettyes bogár
2009. október 8. 15:52
#9
Zoli bácsi!Vedd észre,hogy senkit nem akarok a földbe döngölni csak féltem, szegény amúgy is - különösen az interneten - agyongyötört magyar nyelvünket. Arról nem beszélve, hogy nézd meg az előző részben hivatkozott írásokat és láthatod, hogy Anita tud helyesen és MAGYARUL írni. Nem tételezem fel róla, hogy korábban "lopott holmival kereskedett"!
Ami a "sportszerűtlenséget" illeti: Úgy vélem, ha valaki javítást tesz fel, azt bizony nem illik friss anyagként (értsd frissítésként)feltenni egy, amúgy fizetős honlapra!
De újfent mondom, ha valakit véletlenül és akaratlanul megsértettem volna, attól most elnézést kérek!
1
Zoli bácsi
2009. október 8. 10:34
#8
Kedves Hétpettyes bogár!
Ezek a hibák valóban léteznek, és elnézésed kérem. IGAZAD VAN!. De abban hogy "sportszerűtlen" magatartásról beszélsz abban nincs. Én úgy gondolom, ha valaki nem kér honoráriumot a művéért, akkor nem sértődhet meg senki, azért hogy fel került az oldalra. Ugyanis, ingyenesen olvasható az írása és senkinek nem okozott ezzel kárt. De ha megnézed egy kicsit jobban a két írás stílusát és nyelvezetét, teljesen más. Ami arra enged következtetést, hogy nem egy írótól származik.
Megjegyezném még, hogy most végigolvasva kicsit tüzetesebben, ugyanazt a hibát szoktam én is véteni. Döngölj a földbe engem is, kérlek.
1