A+ A-

Barátnők 2. rész

Készült: 2006. október
Délelőtt fürdőben voltunk, a forró vízben áztattuk magunkat. Élmény volt nyakig lenni a fedetlen medencében, miközben szállingóztak ránk a hópelyhek. A lányok sokat sutyorásztak egymásközt, többször is otthagytam őket és egyedül sza-unáztam. Ebéd után mentünk haza, teljesen megkönnyebbedve, szinte újjászületve a laza pihenéstől.

Most itt voltunk a más ismert dolgozószobában és figyeltem ahogy Ági és Krisztina levetkőznek, ruháikat pedánsan összehajtva lerakják a szőnyegre. Ági tök csupasz volt, Krisztinán pedig csak leheletnyi halványzöld bugyi maradt, ami persze nem takart semmit sem. Közösen választottak ki két korbácsot a szekrényből, majd Ági magára csatolta a kéz és lábbilincseket azután pedig közepes terpeszben arccal a falhoz állt, ahol a rögzítő karikák voltak.
Véget vetettem a szemlélődésemnek, először a lábait, azután pedig a kezeit szíjaztam ki a fali karikákhoz. Nem húztam túl a szíjakat, teste nem volt kifeszítve, de a bilincsek szorosan a falnál tartották csuklóját, bokáját. Mind a két korbács féltucatnyi lapos, keskeny fekete bőrszíjból állt. A hosszabbikat választva elkezdtem barátnőm korbácsolását. Gyenge ütésekkel kezdtem, majd keményebben suhant a korbács, a hátára és fenekére mérve a csapásokat. A kezdeti szisszenéseket nyögések váltották fel, amit sikoltás követett mikor a szíjak egyike-másika a széttárt combok közé tévedve érzékeny helyen csattant.
Jó tíz perc elteltével Kriszta vetett véget barátnője szenvedésének. Félretolt majd elkezdte simogatni Ági kipirosított hátát és fenekét. Testével teljesen hozzásimult, egyik kezével melleit, a másikkal pedig fenekét majd punciját masszírozta, simogatta. Ági lihegett: még, még, csináld tovább nyögte a barátnőjének. Az orgazmus határán volt mikor Kriszta abbahagyta a játékot és a kezemből kivett korbáccsal végigvágott barátnőjének fenekén. Kemény ütés volt, amit jó néhány hasonló követett. Ági csak a harmadik-negyedik után kezdett jajgatni, akkor tört át a fájdalom izgalmi állapotán. Egész testét a falhoz feszítette, de nem tudott menekülni a suhogó csapásoktól, feneke izgalmasan rángatózott, telt mellei erősen remegtek. Nem számoltam, de legalább húszat kapott mire Kriszta abbahagyta a verést és maga is lihegve szünetet tartott.

Nem néztem ki ebből a visszafogott szőke lányból ilyen keménységet pedig még nem végzett. Eloldozta Ági kezeit, majd a csuklóján lévő bőrbilincseket háta mögött szorosan összekapcsolta.Kioldozta a bokáit azután Ágit megfordítva és terpeszben letérdepeltetve ismét a karikákhoz szíjazta a bokabilincseket. Felcsatolt rá egy széles nyakörvet amit szíjjal feszesen a háta mögötti falhoz kötött. Ügyes rögzítés volt. Ági válla kiemelkedett, kerek gömbölyű mellei felmeredtek. Lábai széttárultak, nem tudott ráülni a sarkaira sem, így csupaszra borotvált puncija védtelenül domborodott ki. Kriszti a rövidebb korbáccsal folytatta a verést, felváltva ütötte a feszülő melleket és a kiszolgáltatott puncit. Ági vonaglott és jajgatott majd sírni kezdett. Ekkor a korbácsot ledobva szembetérdelt megkötözött barátnőjével és babusgatni, simogatni kezdte. Nyakát csókolgatta, punciját simogatta, melleit nyalogatta, amit Ági először sóhajtozva majd nyögdécselve fogadott. Sokáig mohón csókolóztak, izgalmas lányszerelembe merültek amit Kriszta irányított, majd Ági sikoltva és remegve elélvezett.

Tetszett amit eddig láttam, de most rajtam volt a sor. Feltűzött hajába markolva hátrahúztam Krisztina fejét és Ági felé fordulva kettőjük közé álltam. Keményen meredő farkamat benyomtam a kitárt, nedves szájba. Barátnőm nyelve körözni kezdett a makkomon, majd utat engedett a többinek is. Ő nem tudta a fejét előremozgatni, így megfogtam a tarkóját és elkezdtem baszni a száját. Ki-be csúsztam a szájában egyre mélyebbre tolva a farkamat amíg tövig sikerült elnyeletni vele a rudat. Közben Kriszta a fenekemmel kezdett el foglalkozni: kezeivel széthúzta, a nyelvével pedig kényeztette a popsivágatomat azután pedig az ánusomat cirógatta és nyálazta. Egyre gyorsabban mozogtam, elragadott a kéj és nagy hörgéssel telespricceltem az Ági száját. Kriszta maga felé fordított és rögtön rászopott a még kemény farkamra. Zacskóm alá nyúlva szopott tovább, szája és keze egyazon ütemben mozogva fejte a farkamat amitől újabb adagot spricceltem ki. Ettől többre már nem voltam képes, lihegve néztem ahogy az érzéki szájból kinyúló nyelv tisztára nyalja farkamat a ragacsos nedűtől.

Kriszti felállt és hozzám simulva belecsókolt a számba, visszaadva ezzel termésem nyállal kevert egy részét. Gyors mozdulattal ledobta nedves bugyiját és a térdeplő Ági fölé terpeszelve elkezdte vele nyalatni a punciját. Kikapcsolta nyakörvén a szíjat, sarkára ültette és fejét hátranyomta, így teljes egészében cikázhatott a fürge nyelv a csatakos puncivágaton.
Ági is nagyon belendült, szakavatott módon nyalt, körözött a csiklón nyelvével, behatolt a punciba is. Kriszta nyögdécselt és fel-le mozgatta szemérmét a fürge nyelv fölött. Egyik kezével a falat fogta, másikkal pedig Ági fejét szorította hozzá hullámzó puncijához. Mögé álltam megmarkoltam a mellét és ujjazni kezdtem előbb egy, majd két újjamat járatva a hüvelyében. Ági nyelve közben gyors ütemben nyalta a csiklót, amitől aztán kis barátnőnk teste megrándult és hosszan nyögdécselve elélvezett, megkapva megérdemelt orgazmusát.
Szavazz Te is!

Átlag: 7.07 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 t.555 2017. 12. 24. vasárnap 02:51
Nekem azért tetszik!
#8 zsomberos 2017. 01. 8. vasárnap 12:48
Olvasható
#7 feherkalman1 2016. 10. 31. hétfő 18:51
Elég gyenge lett.
#6 papi 2015. 01. 28. szerda 19:50
Az előző rész jobb
#5 A57L 2014. 03. 16. vasárnap 10:24
Ez nem tetszett.
#4 bige 2007. 05. 26. szombat 20:06
gyenge
#3 slevi777 2006. 12. 3. vasárnap 21:31
Mind a két részt el kell olvasni!
Ez utóbbi jóbban tetszik.
#2 anyád 2006. 10. 30. hétfő 18:44
Ez mi?
#1 Törté-Net 2006. 10. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?