A+ A-

Barátnők 3. rész

Készült: 2006. december
Jó kedvem volt, a tél az utolsókat rúgta, itt-ott látszott már csak egy kevés hó.Virággal és pezsgővel a kezeimben csengettem be barátnőm lakásába. Meglepődtem amikor Krisztina nyitott ajtót. Elmondta, hogy Áginak be kellett ugrania a munkahelyére, mert uj programot telepítenek a gépére, de lassan már Neki is itt kell lennie.
Beszélgettünk, kávéztunk, poénkodtunk és egyre jobban kívántam a lányt. Ő is tett róla, rövid szoknyája fel-fel csúszott, melltartó nélküli cicijei pedig ringva feszítették vékony pólóját. Állandóan mosolyogva tett-vett körülöttem míg kényelmesen terpeszkedtem a fotelben. Lehúztam magamhoz a fejét és szájon csókoltam, amit rögtön hevesen viszonzott. Kiszabadítottam a melleit és kezelésbe vettem a kezemmel, a számmal pedig a bimbókat kényeztettem. Tetszett neki, sóhajtozott és kuncogott, majd minden teketória nélkül elém térdelt, kicipzározott és szájába vette a farkamat. Nyálazta, szopta majd nyalogatta a zacskótól a makkig, amit azután újra a szájába vett és huncutul fel-fel pillantva lassú ütemben tovább szopott. Az ágyon folytattuk, széttárt lábai közé feküdtem és nyelvemmel, ujjaimmal majdnem az orgazmusig kényeztettem. Hanyatt fektetett és beleült a farkamba, egyre gyorsabban lovagolt rajtam. Amikor érezte, hogy már nem bírom sokáig megállt és farkammal a puncijában maszturbált majd a fejét hátrafeszítve sikoltva elélvezett. Lenézett rám és folytatta a lovaglást, amíg kezemben a melleivel megfeszültem és belespricceltem a puncijába.

Még az ágyban voltunk, amikor nyílt az ajtó és hazaérkezett Ági. Nem tetszett neki, amit látott és ezt meg is mondta. Engem hibáztatott, mondván én csábítottam Krisztát. Nem mondtam el Neki az események menetét de nem volt lelkiismeret furdalásom, hi-szen mát többször is dugtunk Krisztivel, amiről Ő tudott. Azt válaszolta, hogy az más, mert akkor Ő is velünk volt és az szórakozás, így meg megcsalás. Azután közölte, hogy ezért büntetés jár és menjek készüljek hozzá, meg fogom kapni a magamét. Kriszta nem szólt hozzá a dolgokhoz, csak álnokul szende képet vágott mint akit tény-leg gonoszul elcsábítottak.

A pad mellett vártam a lányokat, már csak a kéz-, és lábbilincsekbe voltam öltözve. Nem tudtam eldönteni, hogy Ági haragvása valódi-e, vagy csak mutatja. Arra is gon-doltam, hogy előre megbeszélték a forgatókönyvet. Nem bántam, kellemes izgalom-mal vártam, hogy mi fog történni. Jöttek is a lányok, teljesen pucérak voltak, amitől aztán kezdtem felkeményedni. Azzal kezdték, hogy rákötöztek a fenekelő padra. Keresztbe kellett ráhajolnom: a hasammal feküdtem a deszkán, kezeimet megfeszítve a túloldali merevítőhöz kötötték, bokáimat pedig széthúzva szíjazták a lábak aljához. Így mélyen előre hajolt helyzetbe kerültem, fenekem volt a legmagasabban. Térdeim kissé be voltak hajolva, azokat még külön hozzászíjazták a másik merevítőhöz, majd Ági kihirdette az "ítéletet": 20 vesszőcsapást fogok kapni Krisztitől, azután pedig Ő vesz kezelésbe a szíjkorbáccsal.

Krisztina egy vékony pálcát választott, ami egy hajlékony üvegbot volt vastag fekete bőrrel bevonva. A hátsóm mellé állt, a pálca végével célzásként néhányszor megérintette a fenekemet, azután suhogva lecsapott. Fájt. Jött a többi. Kriszta ütött, Ági pedig hangosan számolt: négy-öt. Nagyon fájt, a pálca csípett, a hangos csattanások pedig jelezték az ütések lendületét és erejét. Nyolc-kilenc,... a seggem már rángatózott, biztos voltam benne, hogy nem úszom meg hurkák nélkül. Tizennégy-tizenöt-tizenhat,... hörögtem, a szemeim könnybe lábadtak, a farkam már rég elfelejtette ágaskodását. Megmarkoltam az asztalt, hogy ne ordítsak és így vártam a többit, ami jött is, tizenkilenc-húsz. Nem tudom hogyan bírtam ki, az egész seggem tűzben égett a hasamon pedig kidörzsölődött a bőr a rángatózásomtól.

Kis pihenő után Ági gyengéden végigmasszírozta a fenekemet, majd elkezdte a korbácsolást. Kriszta szenvtelenül számolta a csapásokat. Nem volt olyan rossz mint a pálca, de a tizediknél már ismét lángolt a hátsóm, a pálcás tortúra miatt a szokásostól sokkal érzékenyebb volt a bőröm. Tizenhat-tizenhét,... ismét vonaglottam és hangosan nyögve szedtem a levegőt. Huszonnégy-huszonöt, az ütések jöttek tovább pedig azt reméltem, hogy huszonöttel megelégszenek. Harminc-harmincegy,... már csak tompán hallottam a számolást, a szemeim lecsukódtak és mintha álomban látnám a saját fenekelésemet. Harmicnyolc-harminckilenc-negyven. Vége. Szemeim előtt villódzó köd, pulzusom szinte számolhatatlan, fülem dobol, ereimben száguld a vér. Ekkora verést még soha nem kaptam, nem is hittem hogy kibírok ennyit ájulás nélkül.

Hosszú percek kellettek, hogy kissé magamhoz eszméljek és szívdobogásomtól mást is halljak a körülettemi világból. Női nyögések, félreérthetetlen hangok. Amikor kinyi-tom a szememet látom ahogyan a két lány a padlószőnyegen egymásba gabalyodva szeretkezik. Ági van felül, egyik combjával Kriszta felhúzott térdei között mozog, ütemesen dolgozza meg a puncit, a csiklót, egyik kezével pedig a hetyke ciciket kényezteti felváltva. Kriszta szájával és nyelvével hozzátapadva a másik nyakához, melleihez nyögdécsel aztán sikkantva elélvez.

Magamhoz tértem. Változott a kép, Kriszti jön vissza. Fekete bugyi van rajta, amiből élethű műfasz meredezik előre. Betérdel Ági széttárt combjai, felhúzott térdei közé és megsimítja a punciját majd beilleszti a falloszt és elkezdi kefélni Ágit, aki gyorsan elélvez. Utána tovább kefélnek: Ági két keze markolja Kriszti fenekét és egyre gyor-sabb ütemben, egyre mélyebben húzza Őt magába. Közben Kriszta vadul csókolja, harapja barátnője száját és nyakát. Eddig felfogott szőke haja leomlik, betakarja arcukat, a mozgás egyre gyorsabb, azután Ági elnyújtott nyögéssel még egyszer elélvez.

Ágaskodott a farkam, a lányok mögöttem állva simogatták és krémezték meggyötört fenekemet, ami nagyon jól esett. Azután hűvös érintéssel krém került a segglyukamra, majd ujjak hatoltak belém. Nem volt még részem anális szexben, de tudtam hogy mi fog következni. A műfasz nekifeszült segglyukamnak és lassan belém hatolt. Feszített, amitől felnyögtem. Kriszta megállt majd ismét nyomult belém, amitől megint felnyögtem. Kihúzta belőlem a szerszámot, bekrémezett és megint lassan, folyamatosan belém nyomult. A kellemetlen érzést bizsergés váltotta fel és a farkam keményedni kezdett. Végig belém nyomta a faszt, megállt egy kicsit majd lassan mozogni kezdve elkezdett kefélni. Jól esett amit csinált. Egyre hosszabbakat lökött, éreztem amint combjai ütemesen csapódnak fenekemhez. Hosszasan egyre lendületesebben baszott, farkam lüktetett a gyönyörtől. Lihegtem, egyre közelebb kerültem az orgazmushoz, ekkor Ági letérdelt és a zacskómat is masszírozva elkezdte kiverni lüktető farkamat.
Hangosan hörögve , szijjaimat rángatva élveztem el, remegve a gyönyörtől és meg-szabadulva a bennem felhalmozódott feszültségtől.
Szavazz Te is!

Átlag: 7.66 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 t.555 2017. 12. 24. vasárnap 02:52
Egész jó!
#7 feherkalman1 2016. 11. 3. csütörtök 23:14
Egyszer el olvasható.
#6 papi 2015. 01. 28. szerda 19:49
Nem rossz
#5 A57L 2014. 03. 16. vasárnap 10:24
Jó írás.
#4 Shark20 2008. 05. 20. kedd 10:42
ez már jobb volt
#3 kormi 2007. 06. 3. vasárnap 14:59
nagyon jóóó :)
#2 slevi777 2006. 12. 30. szombat 19:48
Kimondóttan tetszik,hogy ugymondjam csodás barátnôk!
#1 Törté-Net 2006. 12. 30. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?