Barátnők 4. rész

Szavazás átlaga: 7.32 pont (56 szavazat)
Megjelenés: 2007. március 21.
Hossz: 11 143 karakter
Elolvasva: 12 300 alkalommal
Készült: 2007. március

Ági lakásában pakoltunk mert kétnapos kirándulásra készültünk egy erdei vendégfogadóba.
Krisztát is visszük magunkkal, sőt az Ő születésnapja az apropó a kiruccanáshoz, Ő pedig otthon várja, hogy felvegyük. A szőnyegen levő nyitott bőröndbe rakodtunk, azon vitatkozva, hogy mi kell, mi nem kell. Két nap nem nagy dolog, de a nők hajlamosak túlpakolni magukat. A végén ráhagytam mindent Ágira, elbírja az autó a felesleges cuccokat is. Bepakoltunk néhány "eszközt" is mert emlékezetessé akartuk tenni Krisztinának a szülinapját. Elrendeztem a piperéimet is, amikor feltűnt, hogy Ági csak áll: kedvenc nádpálcámmal a kezében sandán mosolygott és nyelvével meg – meg nyalogatta a szája szélét, majd pedig végignyálazta a pálca végét. Egyértelmű volt, hogy mi jár a fejében, csak azt nem tudtam hogy melyik végén szeretne lenni a botnak. Azután ez is kiderült, lassan kibújt a ruhájából és fehérneműjéből, majd a nappaliban lévő fotel mögé állt és onnan előrehajolva megmarkolta a karfákat. Masszív favázas, zöld bőrbevonatú darab volt amit arrább tenni is csak alaposan megfogva lehetett.
Rendben van, mondtam Áginak de én döntöm el hogy mennyit kapsz a fenekedre. Ötösével fogom kimérni és Te pedig minden ütést hangosan számolsz. Oké, jött a válasz és mélyebbre fogott kezeivel, a segge pedig alaposan kifeszült a mély előrehajlástól. Mögé állva végigcirógattam testét a pálcával azután céloztam és suhant az első. Erősebb volt a szokottnál, csattant is rendesen, Ági pedig számolt. A harmadik után felnyögött, de nem felejtette el a számolást. Az ötödik után már kapkodva szedte a levegőt de tartotta magát, csendbe maradt.
Pihenő, amit mozdulatlanul töltött a fotelre hajolva, majd folytattam a nevelést. Most már minden suhintást hangos nyögés fogadott, a tizediknél pedig felsikoltott. Szünetet tartottam, közben pedig gyengéden simogattam remegő popsiját, amelyen keresztben piros csíkok jelezték a pálcasuhintásokat.
A következő ütéseket is elfojtott sikolyok követték, már mindenhol fájó pontokat talált a pálca, Áginak az egész feneke piroslott az eddigiektől. Tizenöt kiáltotta, majd felpattant és kezeivel fenekét dörzsölve jajgatott, lábait kapkodta miközben telt mellei fel – le ugráltak. Amikor végzett sajátos tornájával reménykedve nézett rám, de fejemmel intve visszaparancsoltam a fotelre, ahol megint felvette a kellő testtartást. Összerezzent, amikor megfogtam a vállát, majd örömmel felnyögött mert a várt fájdalom helyett hűsítő krémet kenő kezemet érezte meg sajgó félgömbjein.
Alaposan lekezeltem a popsiját, majd combjai belső oldalát és punciját simogattam, kényeztettem. Hamar felizgult, ekkor megfogtam a csípőjét és dugni kezdtem a punciját. Kezével alámfogott, majd a csiklóját simogatva egyre hangosabb zihálással mozgatta testét, míg hangos nyüszítéssel elélvezett. Gyorsítottam és pillanatok alatt én is a csúcson voltam.
Némi pihegés után újra kézbe vettem a pálcát és a fotel elé állva simogattam vele a felmeredő popsit. Ági kezeivel hátranyúlt és széthúzta fenekét ami után a pálca popsija vágatában mozgott, majd egy rövid, gyors mozdulattal nagyot ütöttem. A pálca vége pontosan a popsilukat találta: szinte a fotel is felugrott, amikor Ági felrántotta a lábait és hörögve jajgatni kezdett, a feneke pedig lüktetve remegett a fájdalomtól. Amikor felállt, egész teste csillogott a verejtéktől, combjain folyt a sperma, arcán könnycseppek nyomai, de mosolygott.

Forró nyári délután autóztunk, kétszer is megálltunk rövid pihenőre. Kellemesebb lett az időjárás, amikor beértünk a hegyvidékes részre és a Bükk erdői között kanyargott tovább utunk. A vendégházat tábla jelezte nem lehetett eltévedni, a műútról lehajtva néhány száz méternyi köves út és már meg is érkeztünk. Rajtunk kívül további két család volt csak a házban így válogathattunk a szobák között, kétszobás lakrészt foglaltunk el. A lányok rögtön rácsaptak a nagyobbik szobára, amiben méretes franciaágy volt, a kisebb szoba maradt nekem egyszemélyes de széles ággyal. A két szoba között, azt elválasztva a fürdőszoba kapott helyet zuhanyozóval és tágas sarokkáddal.
Elrendezkedtünk, azután körbesétáltuk a helyet. Az erdei ház nagyon szép volt, a környezete pedig rögtön a zöld lombrengeteg, amelyben gyalogutak kanyargóztak.
Vacsora után visszavonultunk a lányszobába, ahol köszöntés,
p
alf
ez
alf
sg
alf
őb
alf
ontás
és koccintások után Ági átadta születésnapi ajándékát, egy szuper vibrátort Krisztinek. Viháncolva nézegették a forgófejes újdonságot, de Krisztina nem volt hajlandó kipróbálni előttünk, azt mondta hogy majd ínségesebb időkben fogja felavatni. A hangulat mindenesetre meg volt alapozva, a franciaágyon kényeztettük egymást, illetve egyre inkább Kriszti került a középpontba, hiszen Ő volt az ünnepelt. Kettőnk között feküdt teljesen csupaszon, Én melleit masszíroztam,
Ági pedig combjai között térdelve nyalta – falta meg – meg ránduló punciját. Meg volt a forgatókönyvünk erre az estére, amit Ági talált ki: Kriszta kezeit a feje fölött összekötötte és szíjjal az ágytámlához húzta, lábait pedig terpeszben kötötte ki az ágykerethez. A szíjak feszesen tartottak, majd amikor kispárna került a barátnő feneke alá még jobban kifeszült egész teste, a puncija pedig feldomborodott.
Ketten kényeztettük egyszerre, csókoltuk, cirógattuk, simogattuk minden testrészét. Teste ívbe feszült amikor elélvezett, majd néhány perc múlva újabb orgazmus rázta meg. Remegett, Ági pedig újazni kezdte a csúszós puncit, ami már túlérzékeny volt. Kriszti nyögött, hogy hagyjuk abba mert nem bírja tovább. Tovább ingereltük, amire egy fájdalommal vegyes orgazmus következett.
Nem hagytunk pihenőt, most Én nyaltam a puncit, csiklót és haraptam combjait, Ági pedig a melleit nyalogatta, szívogatta. Fájdalmas nyögések között jött az újabb orgazmus, nyöszörgött és már csak pihegni volt ereje. Még két orgazmust csiholtunk ki belőle, szinte aléltra fárasztottuk. Azuán betérdeltem széttárt combjai közé és befarkaltam csatakos puncijába. Óvatosan mozogtam, lassan tömtem a pinust. Ági négykézláb volt az ágyon és keményen maszturbált, kezére folyt a nedve amivel utána csiklóját simította, közben Kriszta mellbimbóját nyálazta nyelvével. Kriszti csak fájón nyögött, de farkam mozgására meg – meg rándult csípője. Megvártam amíg Ági elélvez – fejét hátravetve hangosan hörgött –, azután lüktető farkammal telespricceltem az alattam vonagló puncit.

Másnap későn volt a reggeli. Én felkeltem időben és már túl voltam egy jó nagy sétán, amikor a lányok előkerültek. Szépek voltak shortban és pólóban, de Kriszta igencsak csendesen és sápadtan kortyolgatta a kávéját Reggeli után túrázni indultunk, a hat – hét kilométerre lévő forrás és pihenőhely volt a célunk. Én vittem a hátizsákot az elemózsiával, a lányok pedig egy – egy pokrócot hoztak a vállukon. Kriszta kezdett magához térni, az arca kipirult és sokkal beszédesebb lett, nevetés verte fel az erdő csendjét. Virágokat tépkedtek és mogyoróbokrokról vékony hajlékony vesszőket válogattak. Mire a szemközti dombtetőn lévő forráshoz értünk már hétágra sütött a nap, a tisztás fürdött a fényben és a melegben. A lányok elemükben voltak, bugyira vetkőzve napoztak, nem győztek betelni az eléjük táruló látványban amit a szellőtől suhogva hajladozó zöld erdőség nyújtott.
Eljött a szórakozás ideje, Ági kirakta Kriszti elé a szokott kéz – és lábbilincseket, hogy vegye fel azokat. Nem volt kérdés, csak szótlan engedelmeskedés. Pár méterre mentünk csak be az erdőbe, ahol eddigre már kinéztem a megfelelő helyet, az egyenes magas törzsű fának erős vízszintes ága volt kellő magasságban. Kriszta összefogott csuklóit az ágon átvetett börszíjjal magasra húztam, terpeszbe tett lábai mellé egy – egy sátorcöveket nyomtam le a talajba.
Ági folytatta: lehúzta a bugyit barátnőjéről, a lábain levő bilincseket a cövekekhez szíjazta majd szorosan felrakott egy ujjnyi vastag bőrszíjat derekára, a végén pedig piros selyemsállal bekötötte a szemeit.
Szájon csókolta Krisztát, majd a melleit és fenekét simogatta, cirógatta kezeivel és néhány összefogott vesszővel felváltva. Biztosan a szokatlan körülmények miatt is Kriszti hamar felizgult, lihegve szedte a levegőt. Ekkor Ági egy vibrátort nyomott fel a puncijába és a végén áthúzott vékony szíjjal szorosan rögzítette a derékon lévő bőrszíjhoz. A rögzítő vékony szíj befeszült a popsivágatba, felfeküdt a csiklóra és szorosan bent tartotta a punciban a halkan zümmögő műfaszt.
Kriszta hangosan lihegett, csípőjét mozgatta, láthatólag egyre közelebb került az orgazmushoz. Ekkor Ági a háta mögött állva a mogyoróvessző nyalábbal fenekét és a hátát kezdte el korbácsolni. A kéjes sóhajtások fájdalmas nyögésekké változtak mire abbamaradt a vesszőzés. Ismét felizgult a lány, majd ismét erős vesszőcsapások jöttek lehűtve izgalmát. Még kétszer járta meg Kriszta az érzékiség és a fájdalom csúcsait amikor Ági megszánta és engedte elélvezni. Hatalmas orgazmusa volt, percekig remegett a felfokozott kielégüléstől.
Ezután Ági leoldozta barátnője kezeit és azokat hátul összefogva letérdeltette Krisztát, aki még mindig bekötözött szemekkel várta mi fog vele történni. Ági mögé térdelt és magához szorította én pedig egy hajlékony vesszővel keresztben rávertem feszülő melleire. Kriszta sikoltozott de hiába, további csapások suhantak nyomot hagyva a bársonyos ciciken. Az egyik ütésem a bal oldali bimbót találta el, amire nagy sikoly és vergődés következett. Abbahagytam és nyelvemmel ápoltam a fájdalmas nyomokat. Teljesen megszűnt a hüppögés, amikor Ági újai a puncit kezdték el simogatni. Amikor Kriszti megint elélvezett letoltam a nadrágot és szájába adtam a farkamat. Lelkesen rászopott, hátrahajtotta fejét és mélyen bevette keménységemet. Bő nyállal szopott ami kicsurrant szája szélén, miközben fojtottan nyögött és egyre mélyebben nyelte be a szerszámomat. Nagyot rándulva élveztem el a szájában, Ő pedig cuppogva szopott tovább majd nyelt egyet, a maradék spermát hagyta kifolyni szájából.

Hazafelé tartottunk az országúton alig volt forgalom mert mindenki az autópályát használta.
Sötétedett, de mi nem siettünk. A mögöttem ülő Kriszta masszírozta vállaimat és nyakamat ami jólesett, de mikor Ági meg a nadrágom elejét vette kezelésbe az már sok volt. Lehajtottam egy földútra és a fasor mögött félreálltam a kocsival. Lehajtottam az ülésem támláját és megadtam magamat sorsomnak.
Hátamra fektettek, lehúzták a pólómat, letolták a nadrágomat és gatyámat, azután kezelésbe vettek: Kriszta a mellkasomat csókolgatta, Ági pedig lassú cserkeléssel közeledett a farkamhoz. Gyönyörű érzés volt, lihegve szedtem a levegőt. A farkam Ági forró szájában lüktetett, Kriszti pedig kemény, ruganyos melleivel masszírozott, cirógatott. Nagy játék után durrantam el, kiáltásom elfulladt mikor Krisztina a számba nyomta feszülő mellét.
Beértünk a Városba, Ágit is Kriszta lakásánál tettem ki mert a barátnőjénél akart aludni. Otthon elővettem a fényképezőgépemet és a tisztáson készült felvételeket átküldtem a lányok gépére. Kriszti ezekről nem tudott, hiszen be volt kötve a szeme. Az egész jelenetsor le lett fotózva, a legjobb képek az első orgazmusát átélő Kriszta arcát mutató felvételek voltak.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.32 pont (56 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. március 6. 15:45
#10
Élet stílus.
1
én55
2022. május 16. 08:20
#9
Nekem se jött be.
1
cscsu50
2018. október 11. 12:14
#7
Nem rossz történet.
1
t
t.555
2017. december 25. 02:59
#6
Kemény egy kicsit!
1
feherkalman1
2016. november 15. 11:29
#5
Hát ha attól élvez egy nő hogy rommá verik a seggét , pináját akkor sok sikert neki.
1
p
papi
2015. január 28. 19:49
#4
Tetszik
1
a
A57L
2014. március 16. 10:23
#3
Nem rossz történet.
1
slevi777
2007. március 21. 20:20
#2
Ez szelidebb változata a barátnők sorozatnak.
1
T
Törté-Net
2007. március 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1