Barátnők 5. rész

Szavazás átlaga: 7.51 pont (61 szavazat)
Megjelenés: 2007. május 17.
Hossz: 10 191 karakter
Elolvasva: 18 122 alkalommal
Készült: 2007. május

Kora délután volt, amikor a lányokat "összeszedtem" a munkahelyük melletti
s
alf
ör
alf
öz
alf
őb
alf
en
. Kriszta búcsú buliját tartották a munkatársakkal, mivel leszámolt és ez volt az utolsó munkanapja. Ennek oka pedig az volt, hogy a lány férjhez megy és párjával külföldön fognak élni. A fiú már évek óta kint dolgozott Svédországban,
olyan távoli vőlegényként ritkán találkoztak. Régi kapcsolat volt ez és bár nem lángolt nagy szerelem jól megértették egymást, meg a racionális megfontolások is benne voltak amikor így döntöttek. Ági lakására mentünk, hogy ott tartsuk meg a mi kis szűk körű búcsúnkat. Kriszta ugyan csak egy hét múlva fog elutazni, de a sok intézni valója és a családi elkötelezettségei miatt már nem találkozunk. Nem csak a távolság miatt ér véget a Barátnők története..., hanem mert Kriszta tiszta lappal akarja új életét kezdeni és kiegyensúlyozott családanya szeretne lenni.

Oldódott a hangulat, én a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
bontottam ki, a lányok pedig lazítottak a ruháikon,
lekerültek az alakalmi szoknyák és blúzok. Kriszti bugyi-melltartóra vetkőzött, Ágin pedig csak a bugyi maradt, Ő már reggel sem zárta be telt melleit Kipakoltuk a hideg
kajákat, mivel a lányok nem főzéssel akarták tölteni a mai estét...
Ági legújabb szerzeményét mutogatta barátnőjének, egy hosszú műanyag cipőkanalat.
A múltkoriban körbejárta a IKEA-t, hogy konyhai kiegészítőket vegyen és ezzel a segédeszközzel állított haza, ez tetszett Neki a legjobban. Nem volt rossz: kellően rugalmas volt, jó volt a tapintása és jól suhogott. Egész hosszában domború volt, így nem hagyott éles nyomot csak pirosság maradt utána ahová lecsapott. Jó fogás esett rajta és jól lehetett irányítani, az erősséget szabályozni. Az első nap rajtam lett kipróbálva és rögtön a kedvencem lett, amikor már a verés közben elélveztem tőle. Most a lányok egymáson próbálgatták, először Kriszta fenekén csattogott a szerszám miközben a nappaliban mélyen a fotelre hajolt, majd Ági markolt rá a karfákra és nyomta fel popsiját a suhogva érkező ütések fogadására. Három-három ütés után cseréltek, azon ment a versengés, hogy melyikőjük bírja tovább a fájdalmat. A fenékbe csúszott bugyik semmit sem takartak, szépen pirosodott mindkettőjük feneke. Ági vesztett, amikor egy érzékeny részt találó 2. ütés után felpattant és fájó fenekéhez kapott. Tudta, hogy mi a büntetése: ledobta magáról a már csatakos bugyit és bevonultunk a dolgozószobába. Magára csatolta a láb – és karbilincseket majd terpeszállásban ráhajtotta felsőtestét a fenekelőpadra, ránk bízva hogy milyen fenyítésben részesítjük.
Krisztina kiválasztott kettő frissen nyesett mogyoróvesszőt és kivitte a fürdőszobába, hogy beáztassa őket, Én pedig rákötöztem barátnőmet a padra: bokáit közepes terpeszben a pad lábaihoz, kezeit pedig összefogva és előrefeszítve a pad lapjának túlsó végéhez szíjaztam.
A fürdőből még mindig vízcsobogás hallatszott ezért foglalkozni kezdtem Ágival: simogattam piros popsiját majd beljebb nyúltam, a puncijával játszottam és ujjazni kezdtem. Nyögdécselt, csóválta a fenekét és egyre gyorsabban szedte a levegőt. Nem tudtam ellenállni a helyzetnek, kihúztam az ujjaimat és benyomtam felálló farkamat a szűk, forró hüvelybe. Közben bejött Kriszti és érdeklődéssel szemlélte üzekedésünket. Egyre keményebben döföltem a puncit, ráhajoltam Ágira és melleit markomba szorítottam úgy jártam tövig ki-be a hüvelyében. Azután Ági felhördült, fellökte a fenekét és hosszasan élvezett, én meg belepumpáltam spermámat a lüktető pinába.
Kriszti megnézte, hogy szorosak-e a kötések és rám szólt, hogy a derekánál is kössem a padra Ágit, mondván hogy zavaró lenne a ficánkolása. Ekkor már tudtam, hogy Áginak nem a megszokott tortúrában lesz része, így is lett. Kriszta a popsi mögött oldalt állt meg, néhány tapogatással bemérte a távolságot azután lendületesen lecsapott a hajlékony vesszővel. A beáztatott mogyoróvessző suhogott, majd élesen csattant és a nyomában sötétpiros csík szaladt végig a feszülő félgömbökön. Jött a következő suhintás és második csík is megjelent a popsin. Kriszta folytatta, Ági pedig már nem tudta visszafogni magát és egyre hangosabban jajgatott. Teste megfeszülve várta a következő ütést és annak fájdalmát. Tízszer csapott le a vessző és ugyanennyi csík
rojtozta ki a formás segget, amire Kriszti szünetet tartott. Azután folytatódott a "büntetés": egy ülőpárna került Ágica arca alá, majd Kriszti a másik, ép vesszővel újabb tíz ütést mért ki barátnője már egyébként is lángoló fenekére. Ági rángatózott az ütésektől és arcát a párnába fúrva nyögött, ordított.
Fújtunk egyet majd eloldoztam Ágit, aki feltápászkodott és a fürdőszoba felé vette az irányt úgy mozogva mint egy kígyó: lassan és minden mozdulatnál sziszegve...
Krisztina tudta, hogy most Ő következik. Csillogó szemekkel gyorsan levetette bugyiját és melltartóját majd felcsatolta az Ágiról lekerült bőr bilincseket és várakozóan rám nézett. Átvittem a hálószobába, ahol a már előzőleg kigondoltak szerint az ágyhoz kötöztem: hanyatt fektetve a kezeit külön-külön a feje mellett a rácsos ágytámlához szíjaztam, a bokabilincsekbe fűzött erős szíjjakkal pedig felemelt és majdnem a válláig hátrahúzott lábait kötöztem terpeszben az ágytámlához, a feje alá pedig egy kispárnát tettem.
Nagyon szép látvány volt a karcsú női test, amint
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
lenül
és kiszolgáltatva feküdt előttem. Mellei felmeredtek, feneke a levegőben, simára borotvált szemérme és sötétlő ánusza mintha tálcán lett volna elém tárva. A műanyag kedvenccel végigsimítottam testét, melleit, combjait majd kitártam vele a szemérem rését. Csillogott a puncirése, szemeit félig lehunyta és csípőjét riszálva halkan nyögdécselt. Betérdeltem szétfeszített combjai közé és benyaltam a nedvedző punciba. Nyelvemet bedugtam, majd a csiklóját nyaltam, szopogattam. Gyorsan elélvezett, fejét hátradobva sikkantott, a punci pedig remegve lüktetett nyelvem alatt. Nem hagytam számára pihenőt: két ujjamat járattam és forgattam a csatakos punciban, miközben nyelvem a csiklóján körözött, a másik kezemmel pedig kemény mellbimbókat gyúrtam felváltva, míg teste meg nem remegett az újabb elélvezéstől.
Hagytam pihegni egy kicsit, azután keményen elvertem a seggét. Színtiszta spanking volt, módszeresen haladtam és fenekének minden centijét kipirosítottam a műanyag cipőkanállal. Ági, aki eközben csendesen beóvakodott-, elégedett mosollyal nézte a műveletet. Amikor végeztem a popsival a combok hátsó részét vettem kezelésbe, amitől Krisztina már jajgatva kérte, hogy hagyjam abba a verést.
Abbahagytam. Ekkor Ági az ágy végéhez lépett, meglóbálta a nála lévő többszíjú korbácsot és bevágott vele a szétterpesztett combok közzé. A korbács lecsapott még egyszer, azután megint és megint. Krisztina visított, ahogy Ági a pináját korbácsolta, ezért letérdeltem mellé és kezemmel befogtam a száját. A korbácsütések jöttek, a szeméremdomb már teljesen piros volt, a szíjak végei pedig piros pöttyöket hagytak a vonagló Krisztina hasán és mellei alatt. Egy fájdalmas találat után Kriszta nagyot rándult és a kezembe harapott, amire Én lecsavartam neki egy nagy pofont majd rögtön egy másikat is. No erre aztán eltörött a mécses, keservesen zokogott a lány, testét pedig hányta-vetette amennyire a szíjak engedték.
Sokáig tartott, amíg lenyugodott. Ekkor Ági a feje mögé állt és így folytatta a korbácsolást. A szíjak most a combok hátulján és a popsikon csattantak, Kriszti jajgatott, de harapni már nem mert. Azután az ütések erősödtek és a popsivágat lett a célterület, az utolsó két nagy suhintás az ánust érte, amitől aztán rángatózni kezdett a már alaposan meggyötört női segg.
Ági befejezte, letérdelt barátnőjéhez és végignyalta hasát, mellét, nyakát majd megpuszilta a fülét és belesúgta: "ezt azért kaptad, hogy néha eszedbe jussak, te kis kurva! ".
Kitámogattam Krisztinát a fürdőszobába ahol először
m
alf
eg
alf
pi
alf
si
alf
ltettem
, majd beállítottam a zuhanyfülkébe és langyos vizet engedtem a testére. Én is beálltam mellé és egyre melegebb vizet engedve lemostam a testéről az izzadtságot, a popsiját és szemérmét pedig bőséges tusfürdővel ápoltam, simogattam ki belőlük a fájdalmat. Kriszta jólesően nyögdécselt, majd átkarolta a nyakamat és szenvedélyesen megcsókolt. Körülvett minket a forró vízpára és vadul csókolóztunk, azután Kriszti lassan térdre ereszkedett és szájába véve duzzadó farkamat bő nyállal elkezdett szopni. Mélyen elnyelte a szerszámomat azután pedig kezeivel fenekembe markolt és egy bólintással torkába vette a makkot. Mély torokkal szopott tovább, remegő faszom ki-be csúszott a szájában majd a torkában landolt és folytatódott a ritmus..., megrándultam és belespricceltem a forró szájba.

Az este további része már nyugalmasabban telt, nosztalgiáztak a lányok is, én is. Egyébként meg olyan volt, mint egy állófogadás: a lányok még a vacsorához sem ültek le...
Másnap reggel mocorgásra ébredtem a franciaágyon, amelyen hárman is kényelmesen töltöttük az éjszakát. Ágica és Krisztina sugdolóztak, simogatták egymást. Érzéki puszik csattantak a vállakon, mellbimbókat nyalogattak fürge nyelvecskék. Oldalt fekve egymáshoz bújtak és ciciket, puncit, csiklót kényeztető női kezek keresztezték egymást, nyelvek kutakodtak és kéjes nyöszörgések töltötték be a szobát. Ági élvezett el előszőr, csípője vadul mozgott miközben Kriszti újazta a hüvelyét. Én is beszálltam a simogatásba és kényeztetésbe, Ági fenekét masszíroztam amikor újra végigsöpört rajta az orgazmus. Krisztát vettük kezelésbe: összefogtam kezeit a feje fölött és a gyönyörű melleit legeltem, Ági pedig betérdelt és szapora nyelvcsapásokkal ápolta a kitárt pinát, míg Kriszti a szokásos sikkantással el nem jutott a csúcsra. Betérdeltem a felhúzott térdek, széttárt combok közé és lassú mozdulatokkal felnyársaltam a lüktető puncit, farkamat végigtoltam és kihúztam, majd újra beillesztettem és megint tövig toltam a forró pinába. Lassan és nagyon érzékien dugtunk, ekkor Ági fölénk térdelt és melleit hozzám préselve ágyékával pedig fenekemre tapadva csatlakozott hozzánk. Ő diktálta a ritmust, ami egyre gyorsult, azután a szeretkezés átváltott baszásba és amikor Kriszta sikoltva beleharapott a mellbimbómba hörögve telepumpáltam a punciját.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.51 pont (61 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. március 21. 14:49
#12
Talán ismétlés?
1
v
vasas62
2023. március 21. 14:11
#11
Egész jó.
1
a
angel234
2022. május 16. 03:23
#9
Izgató,de erőszakos sorozat.
1
Andreas6
2020. július 19. 08:00
#8
Én biztosan nem vállalnám az áldozat szerepét.
1
t
t.555
2017. december 25. 03:01
#7
Kelle gy kis erőszak!
1
vakon53
2016. február 13. 08:31
#5
Jólenne ha folytatnád.
1
p
papi
2015. január 28. 19:48
#4
Nagyon jóra sikerült.
1
a
A57L
2014. március 16. 10:23
#3
Egész jó lett.
1
kormi
2007. június 3. 14:52
#2
elolvastam volna azt is , amikor a pasin lett kipróbálva :)
1
T
Törté-Net
2007. május 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1