MÁR
21
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

MÁR
20
2015

Velem így történt meg

családi, anya-fia

Régre nyúlik vissza a történet kezdete. 10 éves voltam, mikor apám tragikusan elhunyt. Anyámmal ketten maradtunk a házban. Kicsit nagy volt kettőnknek de kényelmes volt, jól felszerelt. Eladni, elcserélni nem akarta anya. Ő nehezen dolgozta fel apu elvesztését, talán nem is tudta igazán. Depresszió, gyógyszerek, de nem igazán segítettek. Engem nem hanyagolt el, igyekezett mindent megadni. Aztán munkamániás lett, egyre többet dolgozott. 14 éves lehettem, amikor elkezdett inni. Először csak otthon este, hétvégeken. Ilyenkor hallottam, hogy a szobájában magában nevetgél, néha egész jókedvűen. Aztán a másnap reggel, amikor karikás szemekkel hiányos öltözetben járkált a lakásban, és kezdte elölről. Nyáron otthon csak egy pólóban és egy bugyiban járkált. Aztán kimaradozott, és amikor piásan hazajött, álmomból felriadva hallottam, hogy járkál a lakásban. Reggel úgy szedtem össze a fürdőszobában a szanaszét szórt ruhadarabjait, amelyek ott...

*  *  *

Teljes vizsgálat

hetero

- Missis Kingston? - A mély hang felkeltette Alex figyelmét, és rápillantott
a kérdezőre. A férfi magas volt, negyvenes évei végén járó, sötét haja kissé kopaszodó de megnyerő külsejű. Mosolygott, Alex felállt, és kezet fogott vele.
- Örülök, hogy találkozunk - mondta doktor Neil Howings a kutatóintézet vezetője. Elnézést a várakozásért, de lekötött néhány más dolog.
- Nem probléma, - mondta Alex. Azt hiszem, a férjemet már ismeri mutatott a mellette álló férfira.
Neil a házaspárt a folyosó végi irodájába vezette. Ami belül, tipikus orvosi rendelő volt, egy nagy asztal állt a középpontban, rajta egy szív - monitorra emlékeztető berendezés.
- Foglaljanak helyet - mondta Neil és folytatta: Önök az új szívmonitorunk iránt érdeklődnek, amit missis Kingston az új filmjében az „ER” - ben szeretne bemutatni ugye?

*  *  *
MÁR
19
2015

Misfit love

hetero

- Seggfej! - sziszegte Amy mérgesen miközben bevágta a fekete Nissan ajtaját. Három kilométernyi gyaloglás várt rá hála a kedves ismerősének aki elfelejtette közölni vele hogy csak a buszmegállóig hozza el. Vagyis inkább azt felejtette el közölni vele hogy mi lenne az ára a további fuvarnak... akkor már inkább a gyaloglás.
Este tíz óra körül járt és pokoli meleg volt még mindig. Egy rövid farmernadrág, egy elől megkötött rövid kockás ing alatta egy fekete csipkés push - up melltartó, ez volt az aznapi szerelése megbolondítva egy fekete magassarkúval ami nem éppen gyalogtúrára volt kitalálva... cowboy - buli volt a suliban, minden lány hasonlóan festett, csak úgy hemzsegtek a Jessica Simpson klónok a tornateremben... Amy nem tartozott közéjük bár nagyon szeretett volna, viszont a természet nem volt hozzá valami kegyes. Volt rajta némi súlyfelesleg amitől képtelen volt megszabadulni, az évek során viszont megtanulta elfogadni magát...

*  *  *

Lépések - Első lépés

leszbi

2007 novembere
Tökéletes léptekkel, szinte már a levegőben lépkedve, szelték át a parkettet. Merev, tekintélyt kölcsönző tartásuk, minden jelenlévőt magával ragadott. Nem volt szempár, ami ne rájuk szegeződött volna. Alarick büszke és biztos léptekkel vezette Kristent, arcáról őszintének egyáltalán nem nevezhető mosoly sugárzott. A profizmus körüllengte párosukat. Tökéletesen tartották az ütemet. A hangfalakból felzengett Safura „Can i love forever” kezdetű sora, amivel egy ütemben megindultak, az eddig háttérbe szoruló párosok is. Gyönyörű látványt nyújtottak a parketten hibátlan összhangban lépkedő táncosok.
Tekintetemmel folyamatosan Kristent követtem, ahogy még sokan mások is. Hollófekete kontyba rendezett haja hibátlan kontrasztban párosult tört fehér ruhájával és hófehér bőrével. Mosolyogtam a gondolaton, hogy ez a gyönyörű lány könnyedén nevezhető a modernkori Hófehérkének is. De hát mégis mit várhat az ember profi...

MÁR
18
2015

Vadnyugati fantáziák 1. rész - Az idegen

hetero, szűz, leskelődés, férj-feleség

A préri üresen tátongott, csak egyetlen lovas kocsi zötyögött az úton. Egy háromtagú család utazott rajta, jókedvű dalokkal töltötték a hosszú útjukat. A vadnyugat kis szegletébe költöztek át, mert a családfő ott kapott állást. Dr. Foster vezette a fedett fehér vászonnal takart echós szekeret. Mellette ült felesége, Mary és lányuk Annabelle.
- Apám mi az ott az út szélén? – kérdezte a lány.
Egy férfi feküdt az út szélén hason. Dr. Foster azonnal átadta a gyeplőt a feleségének és hátranyúlt a puskájáért.
- Sose lehetünk elég óvatosak, Kincsem! – Inett a lányának, hogy azonnal vonuljon vissza a kocsi védelmébe. Természetesen kikukucskált a vászonfüggöny résén át, nehogy lemaradjon bármilyen eseményről.
Körbenéztek, nehogy banditák csapdájába essenek. De itt nem lehet elbújni sehová sem. Teljesen üres a táj, sehol egy fa vagy bokor. Dr. Foster meghúzta a gyeplőt felesége kezében, hogy megálljon a kocsi és leszált...

*  *  *

Családi riport 3. rész

családi, anya-fia

A harmadik történetet egy vonatút alatt mesélte el egy 45 éves hölgy. Rajtunk kívül még két 30 körüli pasi utazott a fülkében és egy újságcikkről beszélgettek amiben arról volt szó, hogy egy borsodi kis településen egy férfi az anyjával és a féltestvérével is vérfertőző kapcsolatban élt. Azon vitáztak, hogy tényleg van - e ilyen, vagy csak a szenzációhajhász újságírók találják ki, hogy eladhatóbb legyen a lap. A végén megegyeztek abban, hogy kitaláció az egész. A hölgy ezalatt az ablakon nézett kifelé és szája sarkában amolyan mindentudó mosoly villant fel néha.
A két srác leszállt a következő állomáson és mivel a hölgy arckifejezéséből úgy ítéltem meg, hogy itt is lehet egy sztori, elkezdtem puhatolózni. Nagyjából másfél óráig utaztunk még együtt, íme az eredmény.

MÁR
17
2015

Anna történetei 1. rész – Különös meglepetés

hetero

Anna nem gondolta volna, hogy egyszer ilyen szituációban találja magát egy cukrászdában. Anyaszült meztelenül feküdt egy fóliával letakart asztalon a hátsó helyiségben. Hallotta a cukrászda nyitott részéből beszűrődő zajokat. Volt, aki tortát rendelt, valaki kávét ivott, néhány gyerek fagylaltot vett. Még csak néhány perc telt el azóta, hogy a megbeszéltek szerint délután négy órára megérkezett és ledobta könnyű nyári ruháját. Mégis, a kellemes kíváncsiság és a feszült várakozás keveréke miatt egy örökkévalóságnak tűnt. Tegnap járt itt először, amikor a cukrászlány méreteket vett róla és megbeszélték a mai időpontot.
Az egészet Attila találta ki barátja, Gábor harmincadik születésnapi meglepetéseként. Attila többször igénybe vette Anna szolgáltatásait. Anna ugyanis escort lányként dolgozott, ügynökség nélkül. Mivel önálló volt nem sokan ismerték. Ezzel viszont elérte, hogy csak a tehetősebbek vehessék fel vele a kapcsolatot....

*  *  *

Legénybúcsú 3. rész - A reggeli menü

homo

Megfordultam az ágyban és éreztem, ahogy a testemmel megérintettem valakit és azonnal kinyitottam a szemem, melytől egyből beugrott a tegnap este.
A bár, ahol Joshnál kiegyenlítettem számlát, a liftben Richarddal a csomagjaimat vizsgáltuk meg, majd a szobában pedig Thomas rendőrrel és az ő gumibotjával ismerkedtem meg, nagyon mély benyomást téve rám. Aztán kezdődött az igazi buli, a fiúk megmutatták mennyire is szeretnek engem és ez érdekben mindent ki akartak próbálni velem, ami az eszükbe jutott az est folyamán.
Majd izzadtan, fáradtan és egymás nedvétől nedvesen lefeküdtünk az ágyba, összebújtunk mind a hányan majd el is aludtunk.
Most pedig Thomas rezdületlen arcával néztem szembe, míg karjával teljesen átkarolt és éreztem, ahogy a mellkasa szép lassan felemelkedik, majd lesüllyed a légzésétől, még soha nem éreztem egy férfi, erőtől duzzadó testét mellettem.