NOV
24
2015

Végre szerelmem

homo

Amikor ez ember megkapja azt, amire már régóta vágyik... nos az az érzés felbecsülhetetlen. Van akinek könnyen össze jön. Na én a nehezebbik utat kaptam. A történet másik szereplője kérésére nem nevezem meg sem őt, sem pedig jó magam a történetben.
Már egy pár éve, azaz pontosan 5 éve van egy nagyon nagyon jó barátom, vagyis a legjobb barátom. Szinte már - már a tesóm. 16 voltam amikor megismertem, ő meg csak 13. Demár akkor megvesztem a mosolyáért, a gyönyörű, mámorító sötét barna szemeiért. Azért az aranyos kis arcáért... Ahogy nézett, elolvadtam tőle. Mondanom sem kell akár hányszor együtt voltunk (ami napi szinten volt), ugyekeztem minél többször megérinteni a vékony izmos kis testét. Vagy átölelni, vagy esetleg ha épp bele jöttünk a majmoskodásba, buzulni. 5 év eltelt. Betöltötte a 16-ot, én pedig a 19-et. Pont az őszi szünetben van a szülinapom. Szüleim elutaztak a nagyszülőkhöz. Ő és én pedig nálunk maradtunk.

NOV
23
2015

Kedves Látogatóink!

Ismét szép számhoz érkeztünk, a 14 éves Törté-Net-en a történetek száma elérte a 8000-et is!
Hogy ezt még ijesztőbb számokkal is kifejezzük, ez több, mint 113 millió karaktert, azaz kb. 28 ezer A4-es oldalnyi történetet jelent. :)

Köszönjük minden írónknak és fordítónknak ezt a szép számot, és természetesen továbbra is szivesen látjuk a történeteiteket, képregényeiteket, legyen az akár saját, akár fordítás.

További jó írást, olvasást kíván a Törté-Net Szerkesztősége!

*  *  *

A háború gyümölcse 4. rész

családi, anál, regény, nagynéni/nagybácsi

Reggel Elza néném keltett, friss kifli és kávé volt a menü, Fanninak kakaó és briós.
- Maradsz még? kérdeztem.
- Sajnos mennem kell, tudod várnak vissza, de vasárnap eljövök, és megbeszéljük a továbbiakat.
- Várni fogunk, én különösen.
- Kikísérsz?
- Persze, Fanni nem fog elrohanni.
Fogtam Elza kofferját és kivittem az ajtóhoz, Ő még bent elbúcsúzott a reggeliző Fannitól. Amikor kijött az előszobába gondosan behúzta maga után az ajtót és hozzám lépett. Nem hagytam neki, hogy megszólaljon, elkaptam a derekát és magamhoz húztam, az éjszaka történtektől feltüzelve szájon csókoltam és a nyelvemet is beküldtem búcsúzkodni. Kiadós csók volt, amit Elza késlekedés nélkül viszonzott. Éreztem amint megkeményednek a mellei egy pillanat alatt, a merev farkamat a derekához nyomtam, azt akartam érezze, hogy kívánom.

*  *  *

A férjem főnöke 7. rész - Újra Péter

hetero, iroda, munkatárs

A következő hét eleje csendesen telt. Andi is el volt foglalva a maga dolgával, én se unatkoztam. Esténként ájultan zuhantam az ágyba. Nem is volt időm, hogy az elmúlt hétvégén gondolkodjak. Csütörtök reggelre kellett egy fontos feladatomat befejeznem. Még szerda éjjel is azon dolgoztam. Andi már szerda délután letudta a maga részét. Csütörtökön a prezentációm után, a főnökünk mindenkit megdicsért és elengedett haza. Nekem még volt egy kis pakolni valóm. Andi egyből jelentkezett, hogy segít. Amint elmentek a többiek, Andi mögém lépett, így ölelt át. Nem tudtam mit is mondjak. Jól esett a közelsége, de a hétvégi képek jutottak eszembe. Csendben hozzá simultam. Próbáltam megfordulni, hogy megcsókoljam, de nem engedte. Jobb fülembe súgott.

*  *  *
NOV
22
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

NOV
20
2015

Erzsi és Fanni

családi, anál, anya-lánya

Az eset egy forró nyári napon történt. Negyven körül voltam már, és még nem nősültem meg. Hiába, későn érő típus vagyok, na... Éppen kényszerszabadságon voltunk, mert nem kaptunk anyagot a munkahelyen, így elhatároztam, hogy lebiciklizek egyik haveromhoz, hogy ugyan már, adja már vissza a két éve nála lévő dvd - lemezeimet. Becsöngettem, de a húga nyitotta a kaput. A csajról tudni kell, hogy akkor 34 éves volt, és egy ideig(10 évig!)reménytelenül bele voltam zúgva. Ez már elmúlt, akkor 9 éve, de a barátság megmaradt... A nagy melegre való tekintettel egy kétrészes tangabugyis fürdőruha volt csak rajta...
- Szia, Erzsi... Tesód? - kérdeztem.
- Laciék? Elmentek Kazára. - mondta. - Én segíthetek valamit?
- Tulajdonképpen a dvd - filmjeimért jöttem, amik már két éve a bátyádnál vannak... - mondtam.

*  *  *

Egy szerelmi kaland három éjszakája

hetero, anál

1. Rövid bemutatkozás
Nem vagyok már mai lány. Idén augusztusban bizony betöltöm az ötvenkettedik évemet, sőt, van egy unokám is. Sokak szerint rendkívül "jól tartom magamat" (isten bizony, nem én találom ki; mások mondják), állítólag nem látszom még talán negyvennek sem, nemhogy ötvenkettőnek. Egyébként „Molnár Andrea” vagyok, végzettségem szerint informatikai mérnöktanár, de nemrégiben kiváltottam az ipart, és mellékfoglalkozásban magánvállalkozóként számítógép-műszerész és felsőfokú programozó lettem, amivel legalább a dupláját keresem annak, mint ami a főfoglalkozású tanári fizetésem.
Ám barátnőim, akikkel egymás között kölcsönösen és bizalmasan kibeszéljük egymás szexkalandjait, vágyait, egyszerűen csak Andi szólítanak. Különben már húsz éve élek egyedül, mint elvált asszony, és őrülten ki vagyok éhezve a szexre. Ennek ellenére nem áll szándékomban soha többet férjhez menni. Hála istennek, már csak egykori férjem, Lukács Mátyás miatt, mivel durva, goromba volt velem. Neki a szexben az okozott örömet, ha üt - vert engem aktus közben. Undorító, perverz szadista volt. Telis-tele voltam kék-zöld foltokkal, annyira, hogy már-már teljesen frigiddé váltam. Matyi után három évig volt egy élettársam is, Miki, őt pedig tudtam volna szeretni egy életen át, dacára annak, hogy tíz évvel volt nálam fiatalabb. Csakhogy ő egy szép napon egyszerűen eltűnt, és ennek már legalább tizenkét éve. Azóta sem jelentkezett, azóta sem hallottam róla semmit. De ne gondoljátok egy percig sem, hogy szűzi életet élek: azért akadnak rövidebb-hosszabb kalandjaim, sajnos, elég ritkán, és masztizni is őrülten imádok, amihez elég gyakran folyamodok.

*  *  *
NOV
19
2015

Így szedtem föl egy 53 éves nőt

hetero

Mostanában elgondolkodtam azon, milyen furcsa az élet. Hogy amikor már beletörődött valamibe az ember, hogy nem kaphatja meg, rövidesen váratlanul az ölébe hull.
Legalább is az én életemre ez jellemző. Persze nem lehet ezt mindenre általánosítani, de bizonyos dolgokkal kapcsolatban az évek alatt ezt figyeltem meg. Hogy amíg attól függővé tettem a boldogságomat, hogy a vágyott dolgokat meg kell szereznem, addig nem értem el őket, de amikor elfogadtam, hogy talán sosem kapom meg őket, akkor megkaptam.
Nem voltak nagy szükségeim, ostoba nagyzoló igényeim, csupán alapvető dolgokra vágytam. Hogy legyen egy saját kis lakásom, és egyáltalán épelméjű környezetbe vihessek föl egy lányt.