SZEP
30
2015

Mosaic Stories: F*ckin

leszbi

A lehető leghalkabban siettem Alma Materem szabályos, kövezett útjain az egyik épület felé. Jobb és bal oldalam felől gyorsan suhantak el az ismert fák, bokrok, kövek és emlékek: itt bújócskáztunk tizenkét évesen, itt mondtam nemet életem eddigi egyetlen, igazi nagy szerelmének, mert féltem, vajon mit gondolnak majd a többiek, ha kiderül, hogy egy ilyen "lúzerrel" jöttem össze... ott csúszkáltunk fagyos télben szánkó híján nejlonzacskókon, ez a csipkebokor hagyott bennem egy tüskét, ami még mindig a jobb hüvelykujjam tövénél, betokosodva leledzik; amott, a domb meredek oldalán száguldott le az a bolond biciklivel, még az sem érdekelte, hogy kövek vannak az út végén... Mennyi, mennyi emlék, Istenkém! Őrület.
Tehát a tárgyra térve: lehetőségeimhez mérten halkan, gyorsan slattyogtam klaffogó szandálomban az épület felé, hogy "élére vasalt uniformisba" vághassam magam a ballagás tiszteletére. A vonatom késett, tehát én sem abban az...

SZEP
29
2015

Nelli 14-15. fejezet

hetero, regény

14. fejezet
Robi este későn jött meg. Nelli egy tankönyvvel a kezében aludt az ágyon. Robi kivette a kezéből, lejjebb húzta a takarót a lányról. Mikor meglátta a lány melleit, a vér az ágyékába zúdult. Levetkőzött teljesen, ezzel felébresztette Nellit. A lány félálomban ki akart menni a wc-re, de a fiú nem engedte. Gyengéden visszanyomta Nellit az ágyra, és rámászott. Próbálta betenni a farkát a lány pinájába.
- Várj, várj - kérte nelli
Robi leállt.
- Mi van?
- Szálj le rólam egy kicsit.
Robi engedelmeskedett. Nelli négykézlábra állt, és Robi felé kinyomta a fenekét. Robi nem tétovázott, és betette hátulról a farkát, és három percig megszakítás nélkül döngette Nellit. Neli ugyan hangos volt, de nem igazán élvezte most Robi ügyködését. Mikor a fiú beleengedte Nellibe a spermáját, azt mondta:

*  *  *

Leselkedők

homo

Mit tagadjam, éppen dugtam az asszonyt. Ilyenkor nem figyeli az ember a környéket.
Egy idő után, míg éppen lovagláshoz igazította keményen álló faszom a puncikájába
A szemem sarkából mozgást láttam az ablakpárkány szintjén. Talán csak az ismétlődés miatt tűnt fel. Egy kis zsebtükör csillant meg. No, mondom magamban, valakit érdekel az asszony formás feneke és puncikája baszás közben, vagy a melleit stíröli, a kis kíváncsi? Tényleg szép és jó látvány lehetett, ahogy buzgón tüntette el magában, illetve, kitárt lába közt lévő örömvölgy mélyén, jó mélyen a faszom. De az is szép látvány lehetett, amikor szájába ki-be siklatta vérvörös szerszámom. Mert, baszás előtt a fő kedvtelése volt a szopás. Élvezte, mekkorákat sóhajtok és szisszentek egy-egy erősebb szívására amitől a homlokom is majdnem behorpadt. Mondta is, hogy Ő öröméért szopja minnél nagyobbra a faszom.

SZEP
28
2015

Családi riportok 10. rész - 3. fejezet

családi, nagynéni/nagybácsi

Sajna a elhúzódtak a dolgaim és csak késő délután értem vissza Ildihez, de mondta, hogy nem gond mert így legalább tudott pihenni.
- Nem baj ha ma nem mész haza?
- Miért?
- Mert kissé lefárasztanálak ha nincs ellenedre - nézett rám olyan mosollyal, hogy csak annyit sikerült kinyögnöm:
- Szerinted? És mi az a titkos vágyad amit teljesítenem kell?
- Nem KELL, de ha benne vagy jó lenne, mert ezt eddig nem mertem kérni senkitől, de te eléggé perverz vagy hozzá azt hiszem.
- Na mondd mi az a nagyon perverz dolog!
- Egyszer még kezdő pedagógus koromban mesélte az egyik barátnőm, hogy a pasija egyszer olyan sokáig dugta, hogy a végén már zsibbadt a pinája, viszont utána baromi jó érzés volt. Szóval azt szeretném ha beraknád nekem és úgy dugnál, hogy ne élvezz el. Mielőtt elmennél majd mindig belassítjuk a tempót. Azt szeretném ha legalább fél óráig kefélnél, de jó keményen, sőt ha lehet még tovább is.

*  *  *

Érett asszony

hetero, szűz, közlekedés

Csak egy napja tudtam meg az egyetemi felvételi eredményeket. Hosszú út volt ez eddig is, de jó iráyban haladtam egy reményteli szabad élet felé. Pesti, egyedül élő nagyanyám ugyanis kitörő örömmel konstatálta, hogy jövőre az ELTE Informatikai Kar hallgatója leszek, ezért büszke is volt rám módfelett. Majd kiugrott a bőréből, amikor elfogadtam a meghívását a fővárosba költözésre. Mondanom sem kell, hogy milyen kedves volt a felajánlása, hiszen egy új világ felfedezése várt rám. Egy új világ, amit immár felnőtt fejjel kellett újra megismernem és kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket.
Persze nem kezdődött valami felhőtlenül a dolog, mert már a beköltözésem utáni második napon nagyi megkért, hogy segítsek egy kedves barátnőjének helyrehozni a számítógépét. Na jó, gondoltam, ez a kérés bőven belefér, ha már úgyis ő viseli majd gondomat az elkövetkezendő pár évben. Nem mintha nagy örömömre szolgált volna nagymamákhoz járni PC...

*  *  *
SZEP
26
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

SZEP
25
2015

Felvilágositás... 1. rész - Jutka a nevelő anyám

családi, illusztrált, anya-fia

Az 50-s években a vidéki élet még igen puritán volt, nagy volt a vallási tanok hatása még a mindennapi életre, főleg a szexuális életre, illetve a felvilágosítás terén. A lányoknak általában azt szajkózták, vigyázzatok a csúnyátokra, ne engedjétek a fiúknak fogdosni, mert azok csak az akarják.
Mindezt azért írom le, mert egy vidéki kisvárosban éltünk, így volt erről elég sok ismeretem, én sem kaptam felvilágosítást.
Ja egyébként Lala, vagyok, 170 magas, 60 kiló, mostanra már a farkam is kialakult, álló helyzetben 20 centi hosszú és 4 centi átmérőjű volt. Most végezem a nyolcadikat, készültem a középiskolai életre, kb. 50 km távolságra a lakhelyünktől, egy vidéki nagyvárosban. A családom sérült a háborúban, édesanyám meghalt, így apám új anya után nézett, ez lett Jutka.

*  *  *

Titkos éjjel egy osztálytárssal

hetero, tini, diák

Osztálykirándulás volt, éppen a legjobb barátnőmmel Petrával beszélgettünk amikor az osztályfőnök szólt, hogy ki lehet menni este a városba ha akarunk. Mindenki kiment kivéve Petra és én. Mi inkább csendben iszogattunk a faházunkban. 2 órával később kopogtattak, az osztályfőnök volt az.
- Ne haragudjatok, de Bence nagyon részeg a többiek hozták vissza, de ők újra a városba indultak, de nem merem egyedül hagyni nehogy elkóboroljon, nekem viszont a fő faháznál kell lennem esetleg egy kis ideig figyelnétek rá? Ha lefektetem azonnal elalszik, nem fog zavarni.
- Rendben. - válaszoltuk egyszerre Petrával.
Újabb 1, 5 óra telt el és láttam Petrán, hogy mindjárt bealszik.
- Feküdj le nyugodtan! Látom hogy mindjárt elalszol!
...

*  *  *