Hírek

FEB.
19.
2022
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Időutazás

Sziasztok. Úgy gondoltam itt az ideje, hogy kiírjam, – megosszam veletek életem egyik szakaszának történetét.

Még 1987 nyarán történt, 24 éves koromban. Egy kis vidéki faluban éltem, és a közeli városba jártam dolgozni. Egyetlen szórakozásom a pénteki diszkó volt ahová a városból is kijártak a csajok bulizni. És néha egy-két pohár után másfajta fordulóra is ellehetett vinni némelyiket.

Egyik alkalommal egy fiatal csaj jelent meg...

Szüzességem elvesztése

Három nővér mellett nőttem fel, egy egyszobás lakásban, télen ott mosakodtunk lavórból, így aztán tisztában voltam minden női anatómiai ismerettel. Még nem igazán mocorgott nemi érdeklődésem, de azért minden érdekelt, ami a női testtel kapcsolatos. És persze a nővéreim nem voltak szégyenlősök előttem, hiszen én csak egy kis pisis voltam szemükben. Pedig köztem és legidősebb nővérem között mindössze hat év volt.
Aztán teltek múltak az évek,...

Szülinapi ajándék

Közeledett a negyvenedik születésnapom, és a párom jó előre megígérte, hogy soha nem fogom elfelejteni az ajándékot amit tőle kapok. Nagyon jól megvoltunk egymással a közel húsz év házasság után is, mondhatni szerettük még a másikat és az évek során összecsiszolódtunk a szexben is. Persze viccesen néha megjegyeztük a másiknak hogy kivel mit is tudnánk csinálni, főleg ha a kívül álló illető olyan dekoratív volt mint a párom néhány edzőtársa a...


FEB.
18.
2022

A kanapén 3. fejezet

Mondanom sem kell, hogy a következő hét feszült volt. Még inkább, amikor egy nap hazaértem az óráról, és Jessica néni ott volt. Anya próbált úgy tenni, mintha semmi baj nem lenne, a nénikém pedig csak akkor vetett rám kíváncsi pillantásokat, amikor azt hitte, hogy nem látom. Nem tudtam velük maradni a szobában, túl furcsa érzés volt. Bárcsak hallgathattam volna, miről beszélnek; ha bármit is mondtak volna rólam. Egyikük sem szólt hozzám, miközben átmentem a szobán a lépcső felé. Hallottam a mormogást, ahogy beszélgetnek, de szavakat nem, még kevésbé a témát. Próbáltam kiverni a fejemből, és néhány videojátékkal játszottam, hogy eltereljem a figyelmemet. Elvesztettem az időérzékemet, amíg a...


Az orgia 3. rész

13.
Jill kijelentette:
– Mark kedves! Ma nekem is muszáj elélvezni! Kérlek segíts!
Mark megölelte. – Egy kicsit várjál drágám! Akkor újra csináljuk és én sokkal tovább fogom bírni!
– De én most akarom! – nyafogott a lány.
Mark ránézett. Aztán lassan elindult fejével a lány öle felé.
– Akkor most segítek!
– Nem úgy! Én a farkadat akarom megint magamban érezni!
Megcsörrent a telefon. Isabell volt és közölte rögtön ott lesz náluk. Mark hanyatt, szemeit lecsukva hevert az ágyon. Jill bánatosan nézett rá, amiért várnia kell. Mark rövidesen erőre kapott. Most jóval tovább csinálták, de megint csak ő élvezett el előbb. A forró szoros punci megint elintézte a...


FEB.
17.
2022

Fogadásból indult

Huszonöt éves voltam, de még mindig az egyetemi éveimet tapostam. Középiskola után rossz döntéseket hoztam, elszórakoztam jónéhány évet, a csajozást és a bulizást választottam az iskola helyett, vagy mellett. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a hasonló képességű csoporttársaim már lediplomáztak amíg én nem jutottam egyről a kettőre. Ekkor határoztam úgy, hogy egy vidéki egyetemre felvételizem és új életet kezdek távol a korábbi életem helyszínétől.
A barátnőmmel éltem együtt egy albérletben, ő teljes munkaidőben dolgozott, hogy eltartson minket, nekem pedig részmunkaidős állásom volt a plázában lévő könyvesboltban, hogy segítsek a számlákban, valamint tudjam fizetni a sulit is.
Ott...


Egy ágyban a szobatárssal

Ez az egész 2020 vége, 2021 eleje körül történt. Valós, s mivel bár több mint egy éve zajlott, a fantáziámból töltök ki néhány emlékezetbeli hiányosságot. Ahogy azt szokás, a neveket megváltoztattam.
21 éves koromban a főiskola első évében jártam, és közvetlenül az egyetem mellett béreltünk egy lakást három másik szobatársammal. Ismertük egymást a középiskolából, és elég jól kijöttünk, de ez egy felszínes kapcsolat volt, nem mély barátság. Ugyanarra a szakra jártunk és sűrű féléveink voltak: az egyetem és a hevrok lekötötték minden időnket, így egymással nem beszélgettünk túl gyakran.
Amikor a koronavírus-járvány beütött, a dolgok radikálisan megváltoztak. Két szobatársam...


FEB.
16.
2022

Anyósom

Feleségem már két hete otthon volt szüleinél, mikor én is odautaztam. Este alighogy elvonultunk pihenni, igencsak egymásnak estünk! Mindketten ki voltunk már éhezve, így igencsak beleadtunk mindent és hajnalig cifrázva szexeltünk. Reggel álmosan tántorogtam ki a konyhába, első kávémat meginni. Apósom már elment munkába, és nejem is a barátnőjéhez.
Csak anyósom téblábolt a konyhában otthonkájában. Ő is igencsak álmosnak tűnt.
– Fáradtnak tűnsz mama – tettem szóvá szokatlan némaságát.
– Hát nem sokat aludtam. Zajosak voltatok. – tette hozzá halkan.
Elfordult, hogy ne kelljen rám néznie, aztán még hozzátette, – csak irigykedtem rátok.
– De mama!
– Ismered apátokat,...


Hálózati üzemzavar és következményei 3. rész

Néhány nap múlva munka után Andi avval fogadott, hogy
– Képzeld, Mariann átjött és holnap estére áthívott mindkettőnket és azt mondta, nem fogad el kifogást.
– Akkor menni kell.
– De én olyan zavarban vagyok Gábor előtt is, de különösen Mariann előtt.
Végül – ha vonakodva is – beletörődőtt, hogy muszáj átmenni.
A megbeszélt estén némi piával felszerelkezve átmentünk. A teljesen közömbös, ártatlan beszélgetés közben Mariann úgy terelte a szót, hogy fiatalkori kalandjai kerültek szóba. És elkezdte mesélni, amit nekem már elmondott a gyónási, megbocsátási estről. Gábor már nyilán ismerte a történetet, csak Andi kezdett el hüledezni:
– És ez segített?
– Meglátod,...


FEB.
15.
2022

Az orgia 2. rész

8.

A következő napokban minden idejüket a megfelelő ház keresésére fordították Végül találtak egy nagy épületet, ami nemrég még börtön volt. Mély vizesárok vette körül és az ablakokon erős vasrácsok voltak. Belül át kellett alakítani, hogy tágasabb, szellősebb legyen. A falakat világos pirosra festették át. Kialakíttattak egy óriási termet, amit Eros teremnek neveztek el. Ebből nyílottak a szobák, fürdők és egyéb helyiségek. Egy gazdagon felszerelt szoba lett a sztár helye. A szobákba óriási francia ágyak kerültek. A padlót vastag, süppedős szőnyeg borította. Ha a vendég azt akarta, akár azon is dughatott. A falakra is felkerültek a hatalmas erotikus festmények. Amikor Cece megjött,...


Egyetemi évek

19 évesen nekivágtam a nagy világnak. Ugyanis úgy alakult, hogy egyetemre mentem. Vidékről felkerültem Pestre...
Világ életemben állatorvos akartam lenni, hát mindent meg is tettem ez érdekében. A felvételi jól sikerült, mivel szüleim nem nagyon tudtak volna támogatni, jól jött az állami támogatás. Kollégiumba is sikerült bekerülni, minden sínen volt. Emlékszem amikor pakoltam össze a cuccaimat, sok sok emlék átfutott a gondolataimban. Fájó szívvel hagytam magam mögött a szülő falum. Amikor a kocsiba pakoltam apám adott egy kis dobozt. A kocsi volt szinte az egyetlen tulajdonom, nem volt se fiatal, se szép, de már régen gyűjtöttem rá és korán meg is vettem, még jogsim sem volt. Egy öreg...