FEB
29
2016

Különös történeteim 1. rész

hetero

22 évesen kerültem Budapestre egy kisvárosból és amellett, hogy új munkahelyem lett és új ismerőseim, barátaim, valamint egy sokkal nyüzsgőbb nagyvárosi létbe csöppentem a kisváros nyugalma után, rengeteg szexuális kalandba is keveredtem. Ezek közül elég sok kissé fura volt, néha nem is a szex része hanem maga a szitu, ahogy az egész kialakult. Arra gondoltam ezeket is megosztom a nyilvánossággal, remélem legalább akkora tetszést aratok velük, mint a családi riportjaimmal.
Bele is vágok és az egyszerűség kedvéért időrendben fogok haladni. Ha valaki magára ismer valamelyik sztoriban, az nem a véletlen műve, ugyanis csak a neveket változtatom meg, az időt a helyszíneket és minden mást úgy írok le ahogy megtörtént.
22 évesen egy pestszentimrei albérletben kezdtem a fővárosi életemet. A tulaj egy negyvenes, nagymellű, mindig vidám, szőke nőci volt, aki többgenerációs, háromszintes családi házban lakott.

*  *  *
FEB
26
2016

Katalin, a mostohaanyám

családi

1. rész
17 évesen nyaralni mentem apámékhoz 2 hétre vidékre. Szüleim évekkel ezelőtt elváltak és azóta ki-ki éli a maga életét. Nem pont erre gondoltam, mikor anyám egy álmos reggelen megkérdezte tőlem szeretnék-e menni nyaralni? Sajátos módja ez a nyaralásnak de mivel nem volt jobb ötletem és arra gondoltam otthon úgyis megöl az unalom, miért ne mennék. Az első gond talán a megérkezéskor volt. Mikor leszálltam a vonatról apám helyett Katalin várt. Katalin apám élettársa volt, már öt éve éltek együtt. Mint a legtöbb gyerek én se jöttem ki jól a mostohaszülőkkel, és ez igaz volt ránk is. Nem volt vele semmi gond sőt, mindig nagyon kedves és segítőkész volt de valahogy mégse tudtam úgy nézni rá. Egyébként 38 éves hosszú szőke hajú, kék szemű, homokóra testalkatú nő volt. Kicsit talán szélesebb is az átlagnál de ez nagyon jól állt neki. Mindehhez feszes kerek feneket és közepesen nagy körte mellek kapott.

*  *  *

Nőm és testvéreim

hetero

A színházból hazafelé tartva a buszon a pasik tipikus odafigyelek rád, kedvesem arcát öltve magamra hallgattam Ibolya csiripelését, bólogatva, fejet rázva, néha elejtve egy igent, vagy egy szerintemis. Biztosan ismeritek ezt az állapotot, amikor a hozzád beszélő szavaiból nem fogsz fel semmit, csak a kérdésekben rejlő tónust, és megadod rá a várt választ. Remekül lehet így elgondolkozva ülni, miközben a semmiről folyó társalgás elsuhan a füleid mellett. A barátnőm amúgy is az előadásról beszélt, amivel megleptem munka után, engem pedig nem különösebben kötött le a mezítláb a parkban részletekbe menő elemzése. Tetszett a darab, persze, de az agyam máshol járt. Hiszen nem véletlenül volt ez a kis meglepetés, az, hogy elé mentem a munkahelyére, deszertel. Épp ma lettünk hét évesek. és pontosan tudtam, mivel fogja meghálálni a figyelmességemet.

*  *  *
FEB
25
2016

Renáta - A kezdet

hetero, leskelődés, tini, diák

Amit rólam tudni kell, hogy Ricsinek hívnak, jelenleg 21 éves vagyok, az eset 3 éve történt. Akkoriban már elkezdtem kondiba járni, de sosem voltam nagy darab 180 cm - hez a 75 - 80 kg még soványnak is mondható.
Az iskolánkba elég sok lány járt, de a legtöbb már akkor is ribi volt és tette magát. És pont ez az amiért nekem és pár osztálytársamnak a figyelmét nem keltették úgy fel mint egy másik az iskolánkba járó lány, akit Reninek hívnak. Róla tudni kell hogy kb. 170 cm magas hosszú fekete hajú lány, szép arccal ruhán keresztül is méretesnek, de nem túl nagynak mondható mellekkel rendelkező csajszi, akinek a fenekéről még nadrágon keresztül is megállapíthattuk, hogy remek darab.
Nem volt soha nagyra magával, aranyos lánynak tűnt és barátja is volt már egy ideje akit Daninak hívnak. Nos a történet fura mód nem is Renivel, hanem Danival kezdődik, akivel én nem voltam rossz viszonyban mert néha együtt edzettünk a teremben.

*  *  *

Adri bosszúja

hetero, bilincs, tini, diák

- Te szemét mocskos senkiházi! Hogy képzelted ezt?! - Üvöltözik az iskola folyosóján egy lány egy fiúval. A lány arca vöröslik, szája remek az idegtől. - Hogy mondhattad el a haverjaidnak, hogy mi volt szerdán! - Ekkor egy nagy csattanás hallgató. Egy pofon amit a srác kapott. Arca vöröslik, bár ez a pofon kissé váratlanul érte a fiút, de láthatóan élvezi a helyzetet.
- Elmondtam nekik, ebben most mi olyan nagy szám? - Kissé arrogánsan és lenézően beszél. - Tudod Adrikám én ilyen vagyok, mondtam is neked akkor. Magadra vess, ha ennek ellenére rám másztál.
- Rád másztam?! Leitattál te mocsok, ez már a nemi erőszak!
- Nemi erőszak... ugyan, te legalább annyira akartad mint én! - Legyint a fiú és megfordul. - Máskor ne igyál annyit... egyébként is jó lenne, ha lány létedre nem csinálnál ilyet.

FEB
24
2016

Egy szurkolólány esete

családi, anya-fia, testvérek

Fordítás
Eredeti történet
Eredeti író: standingstones
Számomra az egész világ egy káosz, ez akkor kezdődött, amikor az apám elhagyta az anyut és mi ott maradtunk hárman, anyu, a bátyám Jess és én. Apám azt mondta, hogy a fiatal barátnőjével szeretne élni és így maradtunk mi hárman a házunkban. Azt terveztem, hogy egyetemre megyek mivel tizennyolc éves és végzős vagyok a középiskolába. De ez most szertefoszlani látszik, mivel nem tudom, hogy lesz-e elég pénzünk erre. Én is szurkolólány vagyok, tudjátok olyan pompomlány az iskola kosárlabda csapata mellett. Ma este egy nagy kosárlabda mérkőzés volt, amelyen legyőztük a rivális csapatott. A mérkőzés után mindig el szoktunk menni, vacsorázni és bulizni, de mivel most fáradt, kimerült voltam így arra kértem a barátnőmet Ambert, hogy csak vigyen engem haza.

*  *  *

Büntetés barátok között 2. rész - A büntetés?

gruppen, anál

Végre eljött a várva várt péntek. Már csütörtökön este elkezdtem a készülődést, frizuraigazíttatás, manikűr, pedikűr, meg ami számomra nélkülözhetetlen, a nemi szervem és környékének teljes szőrtelenítése. A nagy készülődésre a feleségem Gitta is felfigyelt. Gyanús lett neki a nagy készülődés. Meg is kérdezte:
- Csak nem valami ferde útra készülsz, hogy így kicsinosítod magad? Milyen tyúk van a háttérben, akivel meg akarsz csalni? Nem vagyok elég neked?
- Semmi különös szívem, csak a szokásos péntek esti kártyaparti van a háttérben, de már ideje volt rendbe szedni magam! Kicsit elhanyagoltam magam az utóbbi időben. Tudod, hogy nem szeretem, ha a fogaid közé akad a farkamról a szőr szopás közben, és megzavar téged az alapos munkában. Csökkenti mindkettőnk élvezetét.

*  *  *