OKT
10
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

OKT
09
2015

Első szex az apámmal

családi, apa-lánya

Nem vagyok egy babonás fajta lány. Nem hiszek abban, hogy ha átmegy előttem egy fekete macska akkor balszerencsém lesz, vagy ha a vőlegényem meglát a menyasszonyi ruhámban akkor az végzetes következménnyel jár.
A barátommal, Adammal már 1 éve járunk jegyben és már kevesebb mint 2 hónap van hátra az esküvőig.
Tehát elmentem és vettem egy csodaszép menyasszonyi ruhát. Igen megvettem, mert úgy voltam vele, hogy ha már egyszer megyek férjhez, akkor legalább maradjon valami emlék is.
Még mielőtt a barátom haza ért volna megkértem a legjobb barátnőmet, hogy adja rám és miután elkészültünk ő haza ment mert még fontos elintéznivalói voltak.
Ott álltam abban a ruhában. Derékig feszült alatta pedig egy hatalmas abroncsos szoknya terült el és szerencsére egy kicsit sem lehetett belátni.

*  *  *

Barátnőmmel álmában...

hetero, vibrátor

3 éve vagyunk együtt párommal. Ő 21, én pedig 32 éves vagyok. Kapcsolatunk hullámzó. Munkám miatt elég stresszes vagyok, s ezt részben a szexben próbálom levezetni. Sok álmatlan éjszaka van mögöttem, mivel a feladatok sokaságának megoldásán töröm a fejem az alvásidőm terhére. De tegnap gondoltam egyet, s reménykedve abban, hogy meghozza az álmom, a páromhoz bújtam. Nagyon mélyen aludt tudtam, már ismerem hogyan veszi a levegőt olyankor. Mivel megérkezett az őszi lehűlés, így a fűtést már bekapcsoltam. Hála Istennek túl magasra tekertem a hőfokot... Ugyanis páromnak ettől minden bizonnyal melege volt, s a megszokottól eltérően meztelenül bújt ágyba. De mivel ő hamarabb álomba merült, így ezt csak akkor tapasztaltam, mikor hozzásimultam. Ez kicsit még jobban meghozta a kedvem.

*  *  *
OKT
08
2015

Így kezdődött a kalandom egy anyukával

hetero

Pár hónapja regisztráltam egy társkeresőn azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ha lehet egyéjszakás kalandot találjak, mert elég régóta voltam már egyedül.
Sajnos elég sokáig a lehetséges jelöltek sem voltak éppen túlzottan elérhető közelségben. Sokat utazni pedig nem szerettem volna. Aztán szerencsémre az egyik nap regisztrált egy elvált 35 éves, gyermekes anyuka is a közelemben. Ildikó a neve.
Arcra nem volt éppen csúnya. Barna, kissé göndör haja éppen csak a válláig ért. Alakra kissé teltkarcsú volt, de egyáltalán nem volt ducinak mondható. Éppen csak annyi felesleg volt rajta amennyi szerintem a szülés után maradt rajta, a combján a hasán és a csípőjén.
Nagy és a szoptatástól kissé megereszkedett mellei voltak. De ez csak még érzékibbé tette a látványát. Az ilyen nők ezerszer izgatóbbak kissé felöltözve mint más típusú nőtársaik. Gömbölyű és olyan feszes feneke volt, hogy egy bolhát el lehetett volna pattintani...

*  *  *

Bizarr kaland a Nagyerdőn

hetero

Szép májusi nap volt, jártam a várost, elmerengve bámultam a lányokat az utcán, ahogy a tavaszi napsütésben sétáltak. Egyre több volt a miniszoknyás, hosszúcombú csaj, ahogy emelkedett a hőmérséklet, úgy olvadt a ruha róluk. Állok a piros lámpánál, előttem korzóznak a szebbnél szebb nők a zebrán, eszméletlenül izgató számomra. Érzem, hogy szerszámom kőkeménnyé válik, és megoldást sürget. Nincs mese, gyorsan kell könnyítenem magamon. Nincs időm lakásra menni örömlányhoz, délután van, az asszony megérezné rajtam a tusfürdő szagát, meg legalább 40-50 percet eltöltenék, ezért marad a Nagyerdő, jó lesz egy útszéli ribanc is. Elindulok a jól megszokott kurvázós útvonalamon.
A Kassai út végén járok, elfordulok a Hadházi útra. Nézem, a temető sarkánál senki, buszmegálló is üres. Megyek tovább, benzinkút kis utcácskájában sincs senki. Rákanyarodok a Nagyerdei körútra, már a stadionnál járok, még mindig semmi. Kezdek kétségbe esni, de bízom...

OKT
07
2015

Büntetés barátok között

gruppen, anál

- Képzeld el Tamás, megcsalt a feleségem! –mondta a barátom Dávid, miközben a finom hideg sörünket kortyoltuk a megszokott kisvendéglőnk asztalánál ülve.
- Hülye vagy! Honnan veszed ezt a baromságot?
Kortyolt egyet a söréből miközben tekintete elkomorul és maga elé nézett. Homlokán megjelentek az erős koncentrációt jelentő ráncok, arcára kiült egy fájdalmas grimasz. Keze kicsit remegett, miközben cigarettára gyujtott. Mélyet szívott a füstölgő rudacskából, majd maga elé fújta a füstöt.A jelekből megértettem fájdalmát, meg hogy igazat mondott. Végig gondoltam történetüket. Pár évvel ezelőtt, társaságunkból utolsónak, ő is megadta magát, megnősült. Egy igazi szőke bombázót vett feleségül, Évát, akit a baráti kör minden tagja képzeletében többször is megfektetett. Gyönyörű arca, kacér nézése, szilikon nélkül is magasba néző bimbójú mellei, karcsú dereka, hosszú combú formás lábai a félholtat is életre keltették volna. Igazi ágyba...

*  *  *

Kaviár

hetero

A nő, bombaként robbant a terembe!
...Szinte együtt lihegtek és mindketten azt érezték, hogy a másik is az ő tüdejével égeti a levegőt. Az orgazmus előtti pillanatokra jellemzően tudat a lebegő állapotban lassan kezdte hanyagolni a feladatát. A nő még érezte, hogy kemény és erőszakos férfitest feszítő ütemét, a férfi még érzékelni tudta a nő emésztő, nedves forróságát, de már –mint Michelangelo istenének teremtő ujja Ádámétól - csak leheletnyire volt a vég, a beteljesülés...!
Izzás, szemek, mellek, fenék, lábak, fehérség, gyönyörű száj, fogak, tompor, vagina, melegség, vágy, orgazmus...!
Állj, ebben most nyugodtnak kell lenni, és rendet kell tenni –gondolta át pragmatikusan a férfi!
A nő ma könnyű kora nyári délutánra készült. Elmegyek –gondolta - pofavizit, itt is voltam, ne mondják, hogy még erre sem vagyok képes, hogy a meghívásnak eleget tegyek. Egyébként is kora estére már egy nővel volt megbeszélve...

OKT
06
2015

Csordultig 2. rész

hetero

Szuszogva megpihentünk. Gyengéden ölelt még, miközben farkának feszítése folyamatosan hagyott alább, s amikor ernyedten kicsusszant belőlem papír zsebkendővel kicsit megtörölköztünk. Magára kapta a ruháit, adott egy puszit még a számra és sietve távozott a szobából.
- "Elsőre ez nem is volt rossz..." - nyújtóztam el elégedetten a takaróm alatt.
- Jöhetek? - nyílt az ajtó résnyire.
- Persze. Gyere. - válaszoltam és már ott is ült az ágyam szélén a következő srác.
- Bebújok melléd... - emelte fel a takarót miután sebtében leszórta magáról a ruháit a földre. Oldalt fordulva mellém feküdt és izgatóan cirógatni kezdett.
- Biztos nem zavar? - próbáltam szabadkozva kérdezni, mikor ujjbegyei kalandozgatva, csatakos ölembe tévedtek.

*  *  *

Forradások 2-3. rész

homo

2. rész
Valószínűtlen csönd volt az utcában, csak távolról hallatszott kutyaugatás. Egyedül járt arra, már sötét volt, kicsit félt is. Nem éppen a legjobb környék, de a munka az munka. Sátoros utca 10, 2/2. – suttogta maga elé, benyitott a lépcsőházba, kitapogatta a villanykapcsolót. Felment a második emeletre, megigazította a ruháját, és becsöngetett a kettes számú lakásba. Nemsokára neszt hallott, kulcszördülést a zárban, az ajtó kinyílt, odabent sötét.
- Jöjjön be! – hallotta a mély férfihangot, de látni nem látott semmit, csak körvonalakat.
- Nem lehetne villanyt kapcsolni? – kérdezte, de nem kapott választ. Tehát nem. Ez is a játék, avagy a munka része. A férfi gyengéden megfogta a vállát, irányította, az érintése nem volt kellemetlen. Egy kis fény szűrődött be a függöny mögül a szobában, nagyjából ki tudta venni, hogy egy kis helyiségben van, amiben ágy, szekrény, s talán egy fotel van.