A+ A-

Júlia 1. fejezet

Julia éjsötét szobájában üldögélt az ablak előtt pihe-puha kényelmes kanapéján, csak az utcai lámpa fénye világította meg kissé elgyötört arcát. Az életén merengve bámult kifelé az ablakon. A szoba, bár a berendezés modern ízlésre vallott bézs-fehér egyedi bútoraival, mégis üresnek hatott. Valami hiányzott belőle, ez pedig a szenvedély volt.
Julia ugyanis már 2 éve elvált rideg, üzletember férjétől, akitől több éven keresztül semmiféle potenciális gyöngédségre nem számíthatott. Mint kiderült, a férfi rendre más nőkbe fektette a gyöngédségét, így Julia a válás után egyedül élt a maga által berendezett takaros kis garzonjában a város zöldövezeti részén.
Nem volt könnyű élete ebben a társasházban. A fenti lakók gyorsan cserélődtek. A falak vékonysága miatt sokféle életet megismert, a munkaidő beosztása révén, amikor a szomszédok aktívak voltak, ő a pihenő idejét töltötte volna, és fordítva. Gyakorta érkezett haza arra, hogy a szomszédban élő 30-as független nő, Sylvia az aktuális pasi jelöltjét próbálja ki éppen a hajszálvékony fal mögött elhelyezkedő hálószobájában.
Sylvia volt az egyetlen barátnője, akitől szinte mindent elviselt, ő tartotta benne ugyanis a lelket könnyedségével és azzal, hogy mindig felül tudott minden problémán kerekedni, ami olyan bájt és magabiztosságot kölcsönzött neki, ami Juliát is rendre magával ragadta. Amikor csak az időjárás engedte, gyakran kávéztak együtt reggelente, munka előtt a szinte egybenyíló, L alakban kapcsolódó teraszukon. Sylvia, ahogy megérezte a kávé átszűrődő ínycsiklandó illatát, rögtön kint termett a teraszon, akár egy szál bugyiban, selyem köntösben, ha úgy érte a vágykeltő illat, még akkor is, ha a nála lévő aktuális pasi épp őrá várt.
Ez volt mindkettőjük számára a legjobb napindító. Sylvia ekkor szokott beszámolni az előző napi fogásáról, míg Julia, igazi magánélet híján érdeklődve hallgatta.
Ahogy teltek a hónapok egyre kevésbé döbbentette meg Sylvia ledérsége, majdhogynem csodálta érte, hogy ilyen bátor a pasik keresése terén. Sylvia társat keresett magának, de mivel nem volt túl sok ideje a sikeres marketinges karrierje mellett, úgy vélte, hogy jobb minél előbb túlesni a randi utáni főpróbán, és ha beválik, mehetnek tovább, ha meg nem, hát érzékeny búcsút int a delikvensnek. Pontosan tudta, hogy mit keres, azt a szenvedélyes szerelmet, amit egyszer már átélt, és ebből az igényéből nem volt hajlandó lentebb adni.
Sylvia egyszer volt igazán szerelmes. Egy búvároktatóba szeretett bele az egyhetes hawaii-i céges kirándulásukon. Talán a hely varázsának köszönhetően, vagy annak, hogy tudta, csak egy hetük van egymásra, mert többé valószínűleg úgysem találkoznak, teljesen átadta magát a férfinek. Magával ragadta határozottsága, magabiztossága és az a férfias erő, ami annyira vonzotta, hogy minden porcikájával csak rá koncentrált. Olyan érzéki pontokat fedezett fel a testén, amelyeket előtte nem ismert. Egy fantasztikus önismereti kirándulás volt ez számára. Szabadjára engedhette vágyait, s gyönyört gyönyörre halmozva minden tekintetben kielégítést nyert.
Julia szöges ellentéte volt Sylviának, ő ugyanis el sem tudta képzelni, hogy a következő párkapcsolatát ne előzné meg hosszas ismerkedés, és mindenre kiterjedő puhatolózás, még az együttlét előtt. Julia érthető módon, a múlt csalódásai miatt inkább a biztonságra hajtott.
Juliának volt egy helyes kis kávézója a város központjában, amit imádott és szenvedéllyel vezetett. Alkalmazottai mind szerették, tisztelték, mert kedves és jólelkű volt velük. Bár kevesen voltak, de két hűséges fiatal munkatársa Christin és Susan mindig állták a sarat, bármilyen nagy volt is a forgalom. A könnyebb órákban pedig szórakoztató társaságnak bizonyultak fiatalos szellemvilágukkal.
Christin inkább gyakorlatias volt, szerette a rendet, tisztaságot és jól boldogult a számokkal, a kimutatásokkal, Susan pedig szenvedélyes temperamentumával vonzotta a férfiakat. Ő volt az a nő, aki miatt a férfiak többsége visszajárt a kávézóba, természetesen a finom kávén túlmenően.
Julia gyakran látta Susant különféle pasikkal az oldalán, hisz nagyon könnyen ismerkedett, de egyikük mellett sem maradt meg sokáig, nyughatatlansága miatt.
Egyszer egy férfi jobban felkeltette az érdeklődését, mint remélte. Nagyon vonzó volt, viszont valami különös titokzatosság lengte körül. Susan úgy tudta, hogy fotós, ám azt csak hobbiként űzhette, hiszen nem abból kereste kenyerét. A tényleges munkájára sosem derült fény. Ő volt az egyetlen férfi, akit Susan nem igazán tudott kiismerni, mert nem engedte elég közel magához. Szeretett volna többet megtudni róla, de sajnos a férfi egy idő után nem kereste többé és így a titokzatosság homályába veszett.
Bár a két kolléga Julia magánéletéről sok mindent nem tudott, annyit bizonyosra vettek, hogy boldogtalan. Valamitől mély szomorúság ült meg a szemében, amikor magára maradt és azt hitte, hogy senki nem látja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.47 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 joe013 2019. 02. 18. hétfő 20:45
Jön a fojtatás???...
#9 veteran 2019. 02. 18. hétfő 14:10
Bízom az érdekesebb folytatásban.
#8 hairy_pussy 2019. 02. 14. csütörtök 18:38
remélem a folytatás izgisebb lesz.... nyes
#7 sunyilo 2019. 02. 13. szerda 21:47
Jó lesz ez, csak folytasd.
#6 jonhsmith 2019. 02. 13. szerda 21:35
Jó,a folytatást várom
#5 cscsu50 2019. 02. 13. szerda 07:59
Bevezetésnek jó!
#4 Andreas6 2019. 02. 13. szerda 07:39
Én szeretem, ha egy történetnek van körítése, háttere, de ezen eluntam magam. Sok volt. Nem igazán ide való.
#3 feherfabia 2019. 02. 13. szerda 06:52
Bevezetésnek jò!
#2 A57L 2019. 02. 13. szerda 04:15
Eddig nem rossz.
#1 Törté-Net 2019. 02. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?