A+ A-

Júlia 2. fejezet

Julia másnap nem igazán mert Sylvia szemébe nézni, nem főzött reggel kávét neki, hanem, mint aki menekül az előző esti élmények emléke elől, beosont a munkahelyére és a bokros teendőibe vetette magát. Majd kienged ebből a szégyenérzésből, és minden olyan lesz, mint régen, Sylvia mindig felülemelkedik mindenen és attól neki is könnyebb lesz.
Szerencsére volt, ami elterelje Julia figyelmét, mégpedig, hogy Christin egy új üzleti ötlettel állt elő. Szerinte a kávézó kínálatát bővíteni kellene. Talált a közelben egy nemrég nyílt helyi pékséget, aki péksüteményekkel és süteményekkel látná el őket, amennyiben vevők rá. A kávé mellé reggelente tökéletesen illene, és a tulajdonos is nagyon szimpatikus és kedves volt, igazán megbízhatónak tűnt.
Julia először nem nagyon akarta a bővítést, nem volt benne biztos, hogy a vendégei jól fogadnák. Félt, hogy rajta maradna az áru. Ennek dacára Christin egyik reggel hozott egy jó adag kóstolót, melyet a vendégek mind elkapkodtak, sőt, úgy tűnt tovább és szívesebben maradnak reggelente a kávézóban, még munka előtt, mint korábban. Eddig ugyanis csak ebédidőben és esténként volt nagyobb a forgalom, ez az újítás a délelőtti órák forgalmát is megnövelhette, így Julia belement az együttműködésbe.
Találkozót szervezett a pékség tulajdonosával, Karllal, akivel hamar közös nevezőre jutottak. Azaz a férfi a péksüteményeket kedvezményes áron szállítja a kávézóba, amiért cserébe kirakhatja a pékség hirdetését a kávézóban, a maga által megálmodott módon és formában.
A pékség tulajdonosa egy nem túl magas, erős felsőtestű, szimpatikus, barna szemű, huncut mosolyú, 35 éves forma férfi volt, aki egyedül vitte mostanában a családi vállalkozást. Apjától tanulta el a finom, mégis egészséges hozzávalókból készült sütemények elkészítésének minden fortélyát.
Juliát levette a lábáról a magabiztos hozzáállása és szakértelme, valamint az elragadó viselkedése. Meghívta a kávézójába, hogy igyanak meg együtt egy kávét és beszéljék meg ott a további részleteket. A férfi odavolt a kis kávézóért és hízelgésével levette Juliát a lábáról.
Ahogy telt az idő, Karllal az együttműködés egyre gördülékenyebben ment. Többször is bejött a kávézóba, hogy egy kicsit beszélgessenek egy jó kávé és süti mellett. Juliának a csupa csokis muffin volt a kedvence, belül lágy, folyékony étcsokoládéval, kicsi áfonyával, míg Karl a Latte macchiatot szerette nagyon Julia kínálatából.
Julia egyre inkább megkedvelte a férfit, és ahogyan tőle tellett, kinyílt előtte. A férfi kávéjára a tejszínt a dekoratív levélformáról egyre többször szív alakúra alkotta.
A férfi kicsit tartózkodó volt, nem kezdeményezett randevút, mintha tudná, hogy Juliának sok időre van szüksége ahhoz, hogy igazán megnyíljon előtte.
Sylvia közben felülkerekedett a köztük lévő zavart állapoton és újabb ajándékkal lepte meg barátnőjét. Van egy ismerőse, akivel az üzleti életben találkozott először, aki a szépségiparban jelentős befolyással rendelkezik és több szépségszalonja is van városszerte. A szalonokban mindenféle módon segítik a nőket, hogy saját maguk számára elfogadhatóbb külsőt nyerjenek. Az egyszerű kozmetikai beavatkozásokon keresztül van náluk narancsbőr kezelés, zsírleszívás, végleges szőrtelenítés, plasztikai sebészet és többek között még botox is.
De Sylvia nem megváltoztatni szerette volna Juliát, mert szerinte barátnője így volt tökéletes, ennélfogva nem vette igénybe részére ezeket a beavatkozásokat. Sylvia csak elő szerette volna mozdítani Julia én-szeretetét, ami igazán ráfért.
Ezt pedig a bőrének és érzékeinek kényeztetésével gondolta véghezvinni. Megajándékozta egy arcfiatalító kezeléssel, ami felfrissítette az arcbőrét, továbbá egy 10 alkalmas teljes testmasszázzsal, ami vélhetően az érzékeire lesz nagy hatással.
Julia nagy köszönettel elfogadta az ajándékot és be is jelentkezett egyik szabadnapján az arcfiatalító kezelésre, majd utána az első masszázsra.
Izgatottan várta a napot, amikor eme kényeztetésben része lesz. Tudta, hogy többet kellene foglalkoznia magával, és ez tényleg kitűnő alkalomnak mutatkozott az én-időre.
Az arckezelés egy órát vett igénybe, mely közben többször is majdnem elaludt a félig ülős-hanyatt fekvős pózban. Élvezte a finom női kéz lágy simogatását az arca T vonalában és az orra mellett a szája felé a kis gödröcskékben, valamint a nyaka vonulatában a mellkasáig. Még elbírta volna tovább is, de az egy óra hamar elszállt és elhatározta, hogy ha legközelebb jön, megint bejelentkezik egy arckezelésre is a masszázs előtt.
Gyorsan ivott egy kis kávét az automatából, hogy el ne aludjon majd a masszázs alatt is. Persze az automatás kávé ihatatlan volt, de a tőle elvárt hatást megtette. Juliának kipattantak a szemei, legalábbis egy rövid időre biztosan.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 joe013 2019. 02. 28. csütörtök 21:22
egész jó...
#8 Andreas6 2019. 02. 21. csütörtök 08:07
Unalmasnak találtam, a fogalmazás is körülményes. Bevallom, kb. a felénél abbahagytam az olvasást.
#7 cscsu50 2019. 02. 21. csütörtök 07:09
Jó történet lehet még!
#6 feherfabia 2019. 02. 21. csütörtök 06:09
Jó kis történet lehet belőle!
#5 sunyilo 2019. 02. 20. szerda 20:50
Nem tetszett...
#4 szekely18 2019. 02. 20. szerda 10:11
Nem igazán sikerült.
#3 A57L 2019. 02. 20. szerda 04:26
Nem jó.5P
#2 veteran 2019. 02. 20. szerda 04:06
Túl vontatott.
#1 Törté-Net 2019. 02. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?