A+ A-

Júlia 6. fejezet

A hét fénypontja egy kellemes meglepetés volt, ugyanis elérkezett a napja annak, hogy John az egyik üzlettársával bejött a kávézóba. Végre valahára megvendégelhette őt. Kihozta magából a maximumot. Egy távoli ország különleges pörkölésű kávéját ajánlotta számukra és a lehető legszebb tejszíndíszítéssel tálalta fel a két kávét az egyedi, limitált szériás csészécskékben, miközben kedvesen mosolygott.
Örült Johnnak, de nem volt olyan állapotban, hogy társaságával is elkápráztassa őt, ezért távolságtartó maradt, hagyta őket az üzlettársával beszélgetni. John elismerően nézelődött a kávézóban és Julia leolvasta az arcáról, hogy magával ragadta őt az a megnyugtató, különös hangulat, amit Julia a kávés dekorációkkal és faliképekkel át akart adni a vendégeknek.
John fél órát töltött ott, közben többször is Juliát figyelte, ahogyan kiszolgálja a vendégeit. Magát a helyet és a kiszolgálást is rendkívül kellemesnek találta, a kávé pedig tényleg fenomenális volt. Utána egész délután nem tudta az élményt kiverni a fejéből, még az üzlettel sem tudott foglalkozni.
John egy könyvkiadó és - kereskedő hálózat feje volt. Sikeres volt a munkájában, de valahogy mindig kereste azt az újítást, ami kiemeli őt a többi könyvkiadó cég tumultusából. A cége hamarosan betölti 20. születésnapját és ennek kapcsán egy nagyszabású partit tervezett megszervezni. Mindenkit meghívott, aki az ő üzleti világában valamit is számított. Egyrészt azért, hogy az együttműködő társakat megvendégelje és szórakoztassa, ezzel is kifejezve megbecsülését a jó együttműködésért. Másrészt azért, hogy a vetélytársaknak megmutassa cége nagyságát.
Eszébe jutott, hogy talán Juliát is meghívhatná erre a rendezvényre, hisz ő is olyan felejthetetlenül finom kávéval vendégelte meg őt. Pár nap múlva, amikor más ügyben arra járt, benézett a kávézóba, hogy megejtse a meghívást.
Julia éppen egy szerelmes párt szolgált ki. Forró csokoládé óriás tejszínhabbal és vanília jégkrém eper darabkákkal, csoki öntettel, ez volt a tálcáján. Teli mosollyal tette le az asztalukra a kért finomságot. Ekkor vette észre Johnt, és rögtön oda is ment hozzá. A férfi kérte, hogy pár percre üljenek le egy kicsit beszélgetni, persze ha van most egy kis szabad ideje. Julia megkérte Susant, hogy tartsa a frontot, és legyen oly kedves, hozzon nekik egy – egy csésze kávét, majd egy félre eső helyre vezette, hogy nyugodtan tudjanak beszélgetni és kíváncsi, csillogó szemét rászegezte.
A férfi maga sem értette, de enyhén zavarba jött Julia pillantásától, majd leküzdve zavarát előadta, hogy miért is jött. Julia meglepődött a meghíváson, főként, hogy ő és plusz egy főre szólt, de köszönettel elfogadta. John nem tudja, hogy egyedül él. Majd csak talál valakit, akivel elmehet erre a partira.
John elmondta, hogy mely híres emberek lesznek ott előre láthatólag, ki lesz a zenekar és ki szolgáltatja az ételeket, italokat. Plusz lesznek még más meglepetések is, de azt nem árulta el, mert nem akart minden poént lelőni.
Julia kicsit kérdezgette a munkájáról, és hogy milyen beosztásban van. Csodálkozva hallgatta, hogy ő a vállalat csoport első számú vezetője. Így külön megtisztelő, hogy személyesen hívta meg, nem úgy, mint a többi üzlettársát, akiknek a titkárnője küldte ki a meghívót, hivatalos úton.
A férfinek most már indulnia kellett, csak pár percre tudott beugrani Juliához, de még mielőtt elindult, megkérdezte, hogy igénybe veheti-e a csodás ízlését, megkérheti-e arra, hogy nézze át a honlapjukat és őszintén tárja fel neki, hogy hol változtatna rajta. A marketing csapatában csupa férfi dolgozik. Akik bár tehetségesek, és rendkívül kreatívak, jó lenne, ha egy női kéz nyoma is meglátszódna rajta. Julia megígérte, hogy pár napon belül megnézi, és ha legközelebb erre jár, elmeséli neki a benyomását. Igazán megtisztelőnek találta, hogy a férfi bízik a stílusérzékében és szívesen adna a véleményére.
A parti két hét múlva volt esedékes és Julia két dolgot biztosan tudott. Mégpedig, hogy Sylviát fogja megkérni, hogy tartson vele a partira, és hogy nincs egy rongya sem, amit egy ilyen rendezvényre felvehetne, ezért előtte muszáj egy bevásárló körútra is elmenniük.
Sylvia el volt ragadtatva a meghívástól és már előre ömlengett a várhatóan megjelenő sztárokról. Persze a zenekarért is rendkívül oda volt. Julia kérésének eleget téve megejtették bevásárló körútjukat, ahol is Julia egy fekete, spagetti pántos kisestélyit választott, ami felvette ugyan az alakját, de takart annyira, hogy kényelmesen érezze magát benne. A ruhához csillogó nyakéket, karkötőt és hozzájuk passzoló fülbevalót választott.
Sylvia egy merészebb ruhát nézett ki magának, csodás szőke hajához és kék szeméhez egy égkék mini ruhát választott, gyönyörű köves berakásos dekoltázzsal. Ehhez ékszer sem kellett, maga a ruha már tartalmazta a nyakéket is. Szép, hosszú lábait nem kellett takargassa, egy csodás kék köves magas sarkúval koronázta meg az öltözetét, ami még jobban kiemelte szexi alakját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.94 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika
2019. 03. 25. hétfő 17:09
Jó sorozat Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2019. 03. 19. kedd 21:50
Ez a rész kicsit hosszú, de jó... Válaszolok rá!
#7 Jani47
2019. 03. 19. kedd 16:38
Ez a sorozat igy jó ahogy van! Válaszolok rá!
#6 fiesta14
2019. 03. 19. kedd 12:41
Irás jó, kevés szex sok körités. Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2019. 03. 19. kedd 08:36
Én is egyetértek Válaszolok rá!
#4 HamariBerkenye
2019. 03. 19. kedd 07:23
Egy jó erotikus regény, megfelelő adagolásban Válaszolok rá!
#3 A57L
2019. 03. 19. kedd 04:37
Egyetértek veled. Válaszolok rá!
#2 veteran
2019. 03. 19. kedd 04:16
Kissé hosszúra sikerült, de jó. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 03. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!