A+ A-

Alex újra mesél 3. rész

Azon a héten, amikor megtudtam, hogy nagyi elutazik, a pénteki napon a barátnőimmel és barátainkkal elmentünk biciklizni a közeli dombokra. A srácok megtervezték az egész napunkat. Úgy éreztem, hogy azon a napon nagyon szép a táj és olyan különlegesen nyugtató. Egész délelőtt tekertünk, néha megálltunk kicsit pihenni, inni és mentünk tovább. Az egyik pihenőnk alkalmával egy kisebb ménes mellett álltunk meg. A fák árnyékából figyeltük a lovakat, ahogy az elkerített területem legeltek, szaladgáltak. Elég szelídnek tűntek, mert kis idő elteltével kezdtek közelebb jönni hozzánk. Ahogy nézegettük őket észrevettem, hogy az egyik csődörnek előjött a micsodája, és egyre csak nő. A többiek is meglátták, s a srácok azzal ugrattak minket, hogy biztos bemutatót tart nekünk. Linda, az egyik csaj erre rávágta, hogy az még semmi, mert sokkal nagyobb szokott lenni a lovaknak. Mint kiderült nekik is volt lovuk. Igaz csak pár darab, de az egyik csődör, és azért tudja, mert szoktak fedeztetést vállalni. Miután kitárgyaltuk a lovakat továbbindultunk egy közeli pihenőhelyre, ahol meg tudtuk enni a magunkkal vitt kaját. A hely egy kis tisztás volt az úttól távolabb az erdőben. A korábban látottaktól nagyon benedvesedett a bugyim, s mikor lepakoltunk mondtam a barátomnak, hogy nézzünk körbe az erdőbe mielőtt eszünk. Ahogy beljebb értünk a fák közé én egyből nekiestem barátom sliccének miközben vadul csókolóztunk. Letoltam a rövidnadrágját és az enyémet levettem. Nekitámasztott egy fának úgy, hogy arra látott amerről jöttünk. Felemelte a jobb lábamat és minden előjáték nélkül belémhatolt. Pontosan úgy ahogy Fickó szokta csinálni. De akkor nem arra gondoltam, hogy milyen Fickóval, hanem hogy milyen lehet egy lóval csinálni. Tudtam az teljesen lehetetlen, mert sokkal nagyobb volt egy lónak, mint Fickónak, és biztosan szétszakadt volna a puncim. De csodálatos volt róla ábrándozni, és úgy gondolni, hogy egy nagy lófütyi mozog bennem. Szerintem a Zoli is beindult, mert nagyon hamar elélvezett. Szinte egyszerre értünk a csúcsra. Miután rendbe szedtük magunkat visszatértünk a többiekhez, akik már javában ebédeltek. Persze egyből rájöttek, hogy mi történhetett a fák között.
Késő délután értünk haza, és jött a hétvége. Szombaton, mint máskor, a barátom haverjaival elmentünk szórakozni. Egész este ingereltem a barátomat és megígértem neki, hogy meglepetésben lesz része az éjszaka. Már javában elmúlt hajnali három, mikor elindultunk haza a barátomékhoz.
A szülei elmentek hétvégére a nagyszülőkhöz és elvitték magukkal a húgát is, aki fél évvel volt idősebb nálam. Ezért az egész ház a miénk volt. Beléptünk a házba és már a nappaliban kezdtük egymást csókolgatni. Én simogattam a sportos testét, míg ő szünet nélkül masszírozta mellemet. Harapdáltam izmos vállát, nyelvemmel éreztem bőre ízét. Lassan vezetett szobája felé, ahol a franciaágy már várt minket. Követelőzve segítettük le egymásról a ruhát, hogy minél előbb összeérhessen meztelen testünk. Mikor már csak a bugyim volt rajtam, ő elindult nyelvével lefelé a testemen. Éreztem, ahogy vékony nedvességcsíkot húz végig rajtam, amint megközelítette melleimet. Először csak a széleit csókolgatta, majd megtalálta a bimbókat is. Csókolta, szívta, majd egy kicsit meg is harapta, mielőtt tovább folytatta volna nyelvével az útját. A köldökömbe teljesen beledugta, hiszen tudta jól, hogy az az egyik hely, ahol nagyon be tudott gerjeszteni. A bugyimat gyengéden lehúzta, miközben apró csókokat lehelt a combom tövére. A puncimhoz nem is ért, csak néha ráfújt egy kis meleg levegőt, aminek következtében egyre jobban kívántam, hogy végre hozzám érjen, s megadja a puncimnak, amire vágyik. Széjjelebb nyitotta lábaimat, és egy hosszú nyalintással végignyalta nunimat a bejáratomtól a csiklómig. Nyelvével először az egyik, majd a másik nagyajkamat szántotta végig. Óvatosan, éppen csak a nyelve hegyével megnyalta kisajkaimat, és a testem görcsbe rándult, olyan hirtelen jött az első orgazmus. Ezen felbátorodva ütemesen kezdte ostromolni hol a bejáratomat, hol a csiklómat. Ennek következtében gyorsan jutottam el a csúcsra újra. Ezután megállítottam, és magam mellé húztam. Nem akartam teljesen kikészülni a nagy akció előtt. Egy kicsit csókolóztunk, majd én indultam el lefelé barátom testén. Meg is találtam azt, amit kerestem, s nem sokat teketóriázva neki is estem. Bevettem szerszámát a számban, s olyan mohón kezdtem el szívni, hogy egy nagy nyögéssel jelezte meglepettségét. Mikor megkérdeztem, hogy vad voltam-e, ő csak annyit mondott, hogy folytassam. Pár percnyi intenzív izgatás következtében elég közel juthatott az orgazmushoz, de akkor én befejeztem a kényeztetését. Rámásztam, és a puncimba engedtem lüktető husángját. Nagyon szerette, amikor én voltam felül. Mert olyankor nyugodtan foglalkozhatott a melleimmel. Én ütemesen lovagoltam rajta, és amikor észrevettem, hogy megváltozik a légzése, lemásztam róla, felcsúsztam az arcára, és a nyelvével kényeztettem magam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.43 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2019. 03. 7. csütörtök 10:49
Nekem nem lenne gusztusom
#8 sunyilo 2019. 01. 24. csütörtök 19:51
A ló következik, majd a nagyobbak...
#7 genius33 2019. 01. 24. csütörtök 11:27
Nyamiiiiii :P
#6 fiesta14 2019. 01. 24. csütörtök 10:35
jó ez csak folytasd!
#5 Andreas6 2019. 01. 24. csütörtök 09:41
A sor végén pedig jön az elefánt...
#4 cscsu50 2019. 01. 24. csütörtök 07:42
már rákívánt a lóra is
#3 veteran 2019. 01. 24. csütörtök 05:52
Szerintem lóval is kifogja próbálni.
#2 A57L 2019. 01. 24. csütörtök 03:54
Ez tényleg nagyon bizarr.
#1 Törté-Net 2019. 01. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?