Alex újra mesél 4. rész

Szavazás átlaga: 6.72 pont (71 szavazat)
Megjelenés: 2019. február 7.
Hossz: 5 935 karakter
Elolvasva: 1 958 alkalommal
Eljött a nap, amikor a nagyi útnak indult Szlovákiába. Szüleimmel kikísértük az állomásra, majd elmentünk a városba sétálni és fagyizni. A szüleim is örültek neki, hogy egy kicsit elutazik a nagyi, mert így legalább átfesthették a szobáját, és kisebb átalakításokat végezhetnek a lakáson. Amíg otthon volt, soha nem engedte meg nekik, hogy az Ő szobájában bármin is változtassanak. Így most kivettek előre egy hét szabit a nyári nagyszabi előtt, hogy rendbe rakják a lakást. Persze ezt én is csak akkor tudtam meg, amikor már a nagyi elutazott. Ez sajnos nekem annyira nem volt olyan jó hír, mert így a két hét egyedüllétből csak öt nap maradt. De nem bántam, csak jöjjön már el azaz öt nap.
Amíg a szülök otthon voltak, addig sajnos nem tehettem semmit annak érdekében, hogy Fickónak tudjak kedveskedni. Na, persze az nekem is csak jól esett volna. De hát türelem rózsát terem. Amikor tudtam segítettem anyunak és apunak, de mindig nekem adták az alja munkát. Azért annyi előnyöm származott a sok munkából, hogy nem nyaggattak, amikor esténként elmentem Zolival sétáltatni, és késő este tértem csak haza.
Már régóta azon törtem a fejem, hogy elmesélem Zolinak, hogy miket szoktam csinálni Fickóval, de nem volt hozzá soha merszem. Amikor együtt sétáltattuk Fickót, volt, hogy Ő is elhozta magával Cézárt. Persze azt nem volt olyan könnyű sétáltatni, mert ha meglátott egy macskát, akkor azzal nem lehetett bírni. Ketten nehezen bírtuk visszatartani. De általában nyugodtan sétálgatott mellettünk. Fickóval is teljesen összebarátkoztak. Közeledett a hétvége, és a szüleim kitalálták, hogyha már annyira benne vannak a munkába, akkor az én szobámat is át kellene festeni. Javasolták, hogy addig éjszakánként aludjak ott Zolinál. De azon a hétvégén jöttek hozzájuk vendégek, és én nem akartam útban lenni. Ezért kitaláltam, hogy inkább kimegyek aludni a víkendházunkba. De mivel ott teljesen egyedül lennék, had vigyem ki magammal Fickót is, majd Ő vigyáz rám éjszaka. A szülök persze hamar beleegyeztek, csak az volt a kérésük, hogy minden reggel, amikor felébredek az legyen az első, hogy hazatelefonálok, még ha nem is megyek egyből haza. Ha csak ez a feltétele, akkor nincs semmi akadálya.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.72 pont (71 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
genius33
2019. február 7. 18:36
#5
Nekem is bejövős 🙂 Folytasd!
1
f
fiesta14
2019. február 7. 13:17
#4
ugy fest kivétel vagyok ,a hozzászólók között, nekem bejön. Folytatást is látok benne de ez a rész most rövidre sikerült.
1
veteran
2019. február 7. 04:54
#3
Ez egyszerűen rossz.
1
a
A57L
2019. február 7. 03:49
#2
Nagyon gyenge eresztés.
1
T
Törté-Net
2019. február 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1