A+ A-

Alex újra mesél 2. rész

Fickóval, a kutyusommal rendszeresen folytattunk popsi-szexet a kivágott bugyimban. Ja, és a nyelves kényeztetést sem hanyagoltuk el. Persze nem minden nap, csak heti 1-2 alkalommal. Ő ápolta a popsimat, a barátom pedig a puncimat. Egy idő után kezdtem szeretkezés közben arról fantáziálni, hogy a Fickó nagy fütyije van bennem a barátom helyett. Sőt, a kutyapózos közösülés lett a kedvencem. Ha a barátom megkérdezte, hogy szeretném, akkor mindig azt választottam. Olyankor teljesen beindultam, mert még a méhemet is el tudta érni szerszámával. Nekem az nagy élvezetet okozott, mert arra emlékeztetett, mintha Fickó lenne bennem.
Eljött a nyári szünidő, a sok szabadság. Egy 17 éves szexuálisan túlfűtött lány mit csinálhat magával, minthogy kielégíti vágyait. Nos, arra a nyárra én is valami nagyon különlegeset találtam ki. De ezt majd később.
Szerencsére a bátyám kiment Németországba csereüdültetésre, egész nyárra. Neki a németet kellett tanulnia, mert a főiskolán két nyelvből kellett vizsgáznia. A szüleim pedig csak nyár végén mentek szabadságra, így maradt másfél hónapom, hogy véghez vigyem tervemet.
Fickó már annyira megtanulta a dolgokat, ha nyílt a garázs ajtaja, akkor már bent is volt. Teljesen mindegy, hogy előtte mit csinált. Még az evést is abbahagyta. Azt persze a szüleim nagyon furcsállták, hogy miért szeret annyira bemenni a garázsba; de nem találtak rá értelmes magyarázatot. Mivel egész nap az enyém volt, olyankor is beengedtem Fickót a garázsba, ha a nagyi elment bevásárolni a piacra. Akkor biztos nem jött haza két-három óra hosszáig, mert elbeszélgetett a barátnőivel. A kaput bezárta, mert azt hitte, hogy én még olyankor alszok. Hogy is aludhattam volna, mikor volt két órám, amikor bármit csinálhattam.
Az egyik ilyen reggelen nagyon be voltam indulva. Amikor hallottam a kapu csukódását, már mentem is a fehérneműs fiókhoz, hogy kivegyem a "kivágott bugyit". A fiók hátuljában volt elrejtve, nehogy anyukám észrevegye esetleg amikor a tisztákat rakja be. Én az ablakon keresztül kémleltem a nagyit, ahogy lassan sétál el. Közben kikaptam a bugyit és gyorsan magamra rántottam. Felkaptam gyorsan egy rövidnadrágot és egy pólót. Kimentem az udvarra megnézni, hogy biztosan be van-e zárva a kapu. Minden rendben volt, irány a garázs. Amikor Fickó meglátott már ugrált is a kennelben. Kiengedtem, s két nagy kört futott, amíg én elértem a garázshoz. Kinyílt az ajtó, és már bent is termett. Bezártam azért az ajtót, biztos ami biztos. Már nem kellett Fickónak izgatnom a fütyijét ahhoz, hogy kedvet kapjon hozzám. Nagyon jól ismerte a menetet. Így hát elővettem a plédet a kocsiból, letoltam a rövidnadrágom, és mire négykézlábra ereszkedtem, már Fickó ott is állt mögöttem. Időközben megtanultam, hogy ha nagyon szorít a lábával, akkor felsérti a bőrömet a körmével, és napokig látszik. Ennek elkerülése végett csak hosszú pólóban csináltuk, ráadásul le is reszeltem a körmét. Így nem hagyott maradandó nyomokat. Szóval, ahogy rám ugrott máris kezdett böködni hátulról. Nem mindig kellett már neki segíteni, hanem betalált magától is. De most valahogy nem akart neki összejönni. Hátranyúltam, hogy odaigazítsam neki, de én sem találtam a nyílást. A nagy kapkodásban rossz bugyit vettem fel. Azon nem volt lyuk, és így nem fog összejönni. De nem akartam már bemenni.
- Na, jó! Próbáljuk meg bugyi nélkül. - mondtam Fickónak, mintha értené.
Kicsit tartottam tőle, hogy így nem oda fog betalálni, de titokban reménykedtem is benne. Felálltam és letoltam a bugyimat. Fickó odatolta az orrát a puncimhoz és egyből kezdett lefetyelni, mint máskor. Igazán jól eset, ahogy érdes nyelvével kényeztette a puncimat. Nem is kellett sokáig csinálnia, hogy elkapjon a megszokott remegés, és a puncimból pedig patakzón folyjon a nedű. De az az egy hirtelen orgazmus elég volt, nem akartam, hogy teljesen elzsibbasszon. Ezért eltoltam a fejét, és négykézlábra ereszkedtem.
Nem kellett egyáltalán biztatni Fickót. Egyből mögém került és már nyomott is. Arra sem volt időm, hogy a puncimhoz odategyem a kezemet. Olyan hirtelen nyomta a nedves nunimba a fütyijét, hogy nem volt mit tenni. Arra gondoltam, hogy végre magamban érezhetem majd azt a nagy husángot. Olyan más volt, mint a popsimban. Ugyanúgy elkezdett vastagodni neki, mint eggyel feljebb. Csak nyomta belém és éreztem, ahogy most már közvetlenül bökdösi a méhemet. Éreztem, ahogy teljesen kitölti a puncimat, és feszíteni kezdi a hüvelyemet. Amennyire tudtam megpróbáltam én is mozogni, de csekély sikerrel. Most éreztem igazán, hogy teljesen fel vagyok nyársalva. Az a hatalmas "kutya fütyi" teljesen bennem van. Éreztem, ahogy kívülről minden lökésnél hozzám nyomja azt a nagy csomót. Ha még az is bennem lenne, akkor biztosan szét is szakadnék. Ütemesen nyomta belém a szerszámát, simogatta vele a méhemet és én akkorát élveztem....
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2019. 03. 7. csütörtök 10:38
Ha ez kell neki
#8 cscsu50 2019. 01. 18. péntek 09:47
Ha neki ez kell
#7 veteran 2019. 01. 18. péntek 05:18
Ha neki ez kell,csinálja.
#6 sunyilo 2019. 01. 17. csütörtök 21:28
Az állatkert gusztusosabb...
#5 Andreas6 2019. 01. 17. csütörtök 19:41
Nagy az Úristen állatkertje...
#4 hairy_pussy 2019. 01. 17. csütörtök 12:22
ki mire gerjed ugye.... nyes
#3 genius33 2019. 01. 17. csütörtök 07:01
Nekem tetszett! Jöhet a 3. rész is!!! wink
#2 A57L 2019. 01. 17. csütörtök 03:55
Van akinek a szex így is jó.
#1 Törté-Net 2019. 01. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?