A+ A-

Alex újra mesél 5. rész

Az előző esti összeragadás után nem igazán mertem, megkockáztatni, hogy még mielőtt elindulnék haza, szexeljünk egyet Fickóval.
Pénteken reggel haza mentem, megnyugtattam anyut és aput, hogy minden rendben volt az éjszaka. Mondtam nekik, hogy Fickó vigyázott rám, és nagyon jól bánt velem. Egész nap segítettem a szobám festéshez való előkészítésében.
Kora délután átjött hozzám Zoli.
- Szia Kedves! Sajnos nem tudunk estére találkozni, mert ma este jönnek unokatesómék, és tudod nem találkoztam velük már öt éve.
- Csók! Nincsen semmi baj!
- De ha esetleg van kedved, akkor gyere át hozzánk vacsira.
- Kösz, de inkább kihagynám! Csak nyugodtan beszéljétek meg mi történt az elmúlt pár év alatt. Én egyébként is kint alszok a víkendbe, mert látod milyen a szobám.
- Nem félsz Te ott egyedül?!
- Már miért lennék egyedül? Hiszen ott van velem Fickó, és vigyáz rám.
- Akkor rendben van. A Cézárt is el kellene valahova patarolni pár napra, mert a rokonokat nem ismeri. Anya nagyon fél, hogy esetleg kiugrik a kennelből és megharapja valamelyiket. Nem vihetném ki holnap reggel hozzátok? Ott legalább szabadon lehetne és nem tudna elmenni sem a kerítés miatt.
Mily' váratlan felajánlás. Ez ám a nagy lehetőség.
- Nyugodtan hozd ki, csak ne túl korán, mert nem akarok korán kelni.
Nem hiszem el....Hogy csak így minden tervezgetés ellenére két kutya is ott fog velem "aludni", és csak "rám kell vigyázniuk".
Még pár perc dumcsi után Zoli elbúcsúzott, és hazament az unokatesóit és szüleiket fogadni.
Már előre nedvesedett a puncim, hogy mi lesz szombaton. A nap hátralévő részében egyre szorgosabban dolgoztam, hogy minél előbb befejezhessem, és mehessek a víkendbe. Mielőtt elindultam, vettem egy forró fürdőt, hogy lemossam magamról a port. Fickó szinte egész nap aludt, így hát nagyon virgonc volt kifelé menet. Ugrándozott, szaladgált, mint aki soha nem volt még szabadjára engedve. Kiérve szedtem magamnak egy almát a fáról a vacsora mellé, és csak néztem Fickó bohóckodását. Legszívesebben behívtam volna a kisházba, és "magamévá tettem volna". De túl fáradt voltam, és izgatott a holnapi nap miatt. Nem akartam, hogy esetleg megint összeragadjunk. Ezért vacsi után bementem, behívtam Fickót is. Már éppen idejében, mert a szúnyogok kezdtek csipkedni. Szerintem Fickó reménykedett, hogy megint lesz valami akció, mert nagyon csóválta a farkát. De megfogadtam magamnak, hogy nem, ezért bebújtam az ágyba, és rászóltam, hogy feküdjön le. Lámpaoltás után még egy kicsit ott nyüszmögött a konyha és a szoba közötti küszöbön, de hamar abbahagyta.
Reggel elég korán ébredtem, mert még az órám nem ébresztett. Kimentem pisilni. Visszafelé jövet már Fickó is fenn volt, és ahogy kiléptem a mosdó ajtaján egyből odanyomta az orrát a bugyimhoz. Biztosan megérezte a levegőben a puncim illatát. Őszintén megvallva, nem is volt olyan rossz. Mondtam neki, hogy rendben van, csak megkóstolhatja, de semmi több. Széjjelebb tettem a lábamat, és jobb kezemmel a tangámat félrehúztam. Ő egyből belenyalintott. Sokkal jobban esett, mint gondoltam. Nekitámaszkodtam az ajtófélfának, és hagytam, hogy a nyelvével kényeztessen. Nagyon jól esett ahogy nyelvcsapásaival bizseregtetett. Lassan kezdett végigterjedni rajtam a megszokott melegség. A csípőm ritmikus mozgásnak indult, és eljő' a gyönyörök órája. Remegő testemmel máris túl voltam az első orgazmuson.
Eltoltam magamtól Fickó fejét. Egy kicsit elhátrált, és csak néztük egymást. Majd hirtelen megfontolásból letoltam a bugyimat, és a kisszoba szőnyegén négykézlábra álltam. Fickónak nem kellett mondani semmit, hiszen Ő is ezt várta. Máris mögém került, és célozgatta a puncimat. Eléggé nedves voltam már a nyálától, és a kifolyó puncinedvemtől, így könnyen betalált a helyére. De most nem akartam összeragadni vele úgy, mint tegnap előtt. Ezért odatettem a kezemet a fallosza köré, hogy megfékezzem a csomójának a behatolását. Megint próbálkozott vele, hogy belém nyomja, de én nem engedtem magamba. Éreztem a bennem duzzadó fütyköst, és az egyre keményedő csomót a kezem mögött. Az ütemes nyomakodás megtette a hatását, mert hamarosan rám tört a következő orgazmus is, és én elengedtem a kezemmel a csomót. Ahhoz már eléggé meg volt nőve és keményedve, hogy ne tudjon könnyedén belém csusszanni. Hagytam magam, had pumpáljon amíg neki jól esik, én addig is csak élvezkedtem. A vártnál sokkal hamarabb lepattant rólam. Pár nyalintás a puncimba, és utána magát kezdte el nyalakodni. Majd hirtelen valami zajra lettem figyelmes odakintről.
Magamra kaptam a bugyimat és a nadrágomat, majd az ajtón kilesve Zolit látom, ahogy a szerszámát próbálja elrakni a gatyájába. Na szépen lebuktam, gondoltam. De most már nincs mit tenni. Egy könnyed mozdulattal kinyitottam az ajtót.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Bizse42 2019. 03. 29. péntek 16:25
Élvezetes volt, nagyon is... (Ezek szerint mégis romlott, a lelkem Zsuzsikával!)
#10 sboy 2019. 03. 29. péntek 14:17
Írhatna nekem a szerző, a címem: noszlopyg@citromail.hu
#9 genius33 2019. 02. 15. péntek 21:55
Nekem ez is tetszett smile
#8 cscsu50 2019. 02. 12. kedd 23:19
ismétlődő az egász
#7 sunyilo 2019. 02. 12. kedd 21:21
Egy kutyával, vagy kettővel: egykutya...
#6 szekely18 2019. 02. 12. kedd 15:03
Nem tetszett!
#5 kozlik 2019. 02. 12. kedd 13:09
A Zoli gyereket közben leszophatta volna.
#4 veteran 2019. 02. 12. kedd 08:47
Állítólag sok nő csinálja kutyával.
kezd unalmas lenni.
#3 feherfabia 2019. 02. 12. kedd 06:25
Nekem annyira nem tetszett!
#2 A57L 2019. 02. 12. kedd 03:51
Kevés az újdonság benne.
#1 Törté-Net 2019. 02. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?