A+ A-

Az én kis szeretőm 2-3. rész

Az óra csörgése fájdalmasan juttatta eszembe hogy reggel van és mennem kell dolgozni. Felkeltem, még sötét volt. Ahogy a kislámpát felgyújtottam és megpillantottam a foltot, amit hagytam, kicsit elszégyelltem magam, de máris jöttek az emlékek, de most nem volt ilyesmire idő. Felöltöztem tehát, és elindultam dolgozni. Induláskor, még benéztem a fiamhoz, hogy adjak neki egy puszit, mielőtt elmegyek. Ahogy beléptem nem semmi látvány fogadott. A fiam hanyatt fekve aludt az ágyon betakarva egy vékony pléddel, ám a pléd közepén egy nagy kitüremkedés volt. Állt a cerkája szegényemnek álmában. Kedvem lett volna ott azonnal megfogni, de szorított az idő. Adtam neki egy puszit aztán elindultam dolgozni. Bent csendes nyugodt nap volt, így felmentem az internetre egy kicsit ötletelni. Találtam jó pár érdekes történetet, volt olyan aki altatózta a fiát és álmában szexelt vele, de én féltem hogy rászoktatom valamire, és különben is azt akartam hogy ébren legyen és lássam a szemét és az arcát közben, látni akartam milyen érzés számára hogy az anyja punciját szántja épp a farka.
Maradtam a csendes megközelítésnél. Úgy döntöttem fokozom még egy kicsit a vágyát, illetve elkezdem leépíteni a falakat. Az idő is kedvezett ennek, így elkezdtem otthon egyre lengébb ruhákban mászkálni, míg szépen fokozatosan el nem jutottunk oda, hogy csak egy bikini alsó volt már rajtam, abból is legvékonyabb féle, mely alig takart valamit. A gyerekeket is erre biztattam, hogy nyugodtan tegyék ők is ezt, amikor csak hármasban vagyunk itthon. A lányom hamar belement, élvezte a ruha nélküli szabadságot. Ám a fiam nehezebb eset volt. Persze sejtettem, hogy miért. Sokszor volt szegényemnek merevedése mióta rendszeresen látta már az anyját bikini alsóban, vagy tangában. Így mindig volt egy kis félkeménység a gatyájában. Persze valahányszor ezt kiszúrtam, nem tudtam megállni, hogy fel ne tornásszam azt a felet egésszé. Ilyenkor az orra előtt mentem el, és ejtettem le dolgokat a kezemből. Ilyenkor volt, hogy csak simán lehajoltam előtte hadd lásson valamit, de ha gonoszabb kedvemben voltam, akkor finoman terpeszállásban érintettem a padlót. Ez volt a kedvencem, mert ilyenkor mindig óriási belátása volt igaz csak a takart puncimra, de ilyenkor a félkemény farkincájából, pár pillanat alatt mégis Eiffel torony lett. Ilyenkor sietve rohant a szobájába, magára csukni az ajtót és egy jó ideig bent is volt.
Kíváncsi voltam rá, mekkora potenciál lakik benne, ezért sokszor, amikor kijött megismételtem a mozdulatot. Először nem volt eredménye, de ahogy telt múlt az idő, egyre jobban nőt az ereje. Persze ehhez a tudta nélkül speciális étrendet is alkalmaztam neki. Mindenfélét, amit csak olvastam a netten: zellert, avokádót, mandulát, paradicsomot, banánt, tojást, mézet, fahéjt és így tovább, mindent, ami használ, növelheti a méretét és mennyiségét, és az alkalmak számát is. Emlékszem arra gondoltam, ha csak a fele igaz annak, amit olvastam akkor egész nap álló cerkával fog közlekedni, és 10 percenként akkorákat élvezni, hogy gátat kell majd köré építeni. A végén már odajutottunk, hogy amint kijött a szobából máris mehetett vissza. Hiszen vagy leejtettem valamit megint, vagy megfeledkezve magamról hatalmas terpeszben ültem a kanapén mindent megmutatva neki. Ám ezt nem mertem azért nagyot túlzásba vinni, mert féltem, hogy immúnis lesz rá. Így más módszereket is alkalmaztam.
Szokták mondani, hogy az életnél nincs jobb dramaturg, ezt én is tanúsíthatom. Egy nap sokat mentem a munkahelyemen, és este a tv előtt feküdtem és egy filmet néztem, mikor ő is odaült. Elkezdtem a talpamat masszírozni, de elfáradt a kezem, így hirtelen jött ötlettől megkértem, hogy masszírozza meg egy kicsit. Ő engedelmes jó fiú lévén el is kezdte megmasszírozni az anyja lábát. Nagyon jó keze volt, és igazi nagy oda adással csinálta. Minden fájó pontomat megtalált. Én tovább néztem a filmet és hagytam had dolgozzon csak rajtuk. Elég hosszú ideje csinálta már mikor feltűnt, hogy valami mintha más volna. Furcsán vette a levegőt, izzadságcseppek jelentek meg a homlokán. Épp megakartam kérdezni, hogy minden rendben van e, mikor hirtelen észrevettem a vádlim alatt valami keményet. Akkor kapcsoltam csak, hogy annyira belefeledkeztem a tv nézésébe, hogy észre se vettem, hogy Ő itt mellettem már majdnem elélvez. Nem értettem a dolgot teljesen de, nagyon tetszett. Csendben figyeltem hát az eseményeket. Láttam, rajta hogy egyre jobban élvezi a dolgot, és amikor lábat váltottunk, finoman hozzá értem a talpammal a már álló farkához. Emlékszem a szemem sarkából az első ilyen cserére, és az arcára, megijedt ugyan, de élvezte is. Arra gondoltam, hogyha egy kicsit tovább ott tarthatnám a lábam talán el is menne.
De nem lehetett. De minden lábcserénél igyekeztem kicsit megcirógatni a talpammal. Láttam, hogy ez tetszik neki, és az igazat megvallva nekem is. Éreztem, hogy már közel járhat, de nem tud átlendülni azon a ponton, így hát kezembe vettem kicsit a dolgokat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.07 pont (118 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 LehRi-boy 2018. 05. 13. vasárnap 13:03
Csatlakozom az előttem szólókhoz! A történet menete, a megfogalmazás férfi szemmel is nagyon élvezetes. Én, hogyha lehetne, akkor legalább 30 pontot adnák rá, de 10 pont a maximum. Ezt meg is érdemli ez a gyönyörű történet!
#14 Almoska5 2018. 05. 3. csütörtök 00:37
Igaza van a "13 Zsuzsikának", kitűnő írás, nem csak női szemmel, ffi szemmel is nagyon izgató, reményeket keltő. Kíváncsi vagyok a 4. rész is ilyen jól íródott-e?
#13 zsuzsika 2018. 05. 2. szerda 10:25
Kitűnő írás
#12 finger 2018. 04. 30. hétfő 14:18
Nagyon izgató volt !........kétszer kivertem/bocs,de ez értékesebb vélemény mint 10 pont/
#11 deajk2008 2018. 01. 17. szerda 11:19
Nagyon tetszett ez a mű... 10p
#10 cscsu50 2018. 01. 9. kedd 09:20
folytasd!
#9 sunyilo 2018. 01. 8. hétfő 19:11
Egy kis remekmű.
#8 listike 2018. 01. 8. hétfő 09:27
Nagyon jó, várom a folytatást.
#7 norbert1969 2018. 01. 8. hétfő 08:31
10 pont
#6 veteran 2018. 01. 8. hétfő 07:55
Ritka az ilyen nap,hogy két tízpontos írás jelenjen meg. 10 pont.
#5 Andreas6 2018. 01. 8. hétfő 06:24
Jól megfogalmazott írás.
#4 A57L 2018. 01. 8. hétfő 04:43
Én is érdeklődve várom a folytatást.
#3 vakon54 2018. 01. 8. hétfő 02:40
zero-eco86 folytazsd!
#2 zoltan611230 2018. 01. 8. hétfő 01:58
Jó nagyon , jó lesz a folytatás.
#1 Törté-Net 2018. 01. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?