A+ A-

Az én kis szeretőm 1. rész

Azt hiszem 5 éve kezdődött, mikor nagyon magányos voltam és nagyon magam alatt is éreztem magam. Egy vasárnapi nap volt, a gyerekek éppen misén voltak én pedig éppen a fiam szobáját takarítottam, és épp a lepedőjét húztam át, amikor felfedeztem rajta egy foltot. Először nem tudtam, hogy mi az ezért megszagoltam. Ahogy megszagoltam már rögtön tudtam, és beleborzongtam az illatába. Régi elfelejtett érzéseket ébreszt bennem az illat. Ahogy beleszívtam még egyszer a fiam spermás lepedőjébe belebizsergett a puncim. Ott helyben belenyúltam a bugyimba, és elkezdtem simogatni magam. Akkor már évek óta nem voltam férfival, így nem csoda hogy pár pillanat alatt ott állóhelyemben a bugyimba élveztem. Aztán ahogy magamhoz tértem és felismertem, hogy mit csináltam, megijedtem és gyorsan visszatértem a takarításhoz, de a gondolataim egyre csak visszatértek a lepedőhöz, a fiamhoz és a farkához. Emlékszem először mikor átfutott a gondolat az agyamon, nagyon elítéltem magam, és szégyelltem is hiszen a fiamra gondoltam úgy mint férfire. Akkor el is hessegettem a gondolatot, a fejemből, és megnyugodtam. Azután többet nem gondoltam rá, egy ideig.
Ám ahogy telt az idő a foltok is úgy nőttek és a számuk is a lepedőkön, és ahogy a foltok nőttek úgy nőt és fokozódott bennem is a gondolat. A fiam néha furcsán nézett rám, amikor felfedezte, hogy takarítottam a szobájában, de úgy tettem, mint aki nem is vette észre a foltot, és nem is tudja mi az, és nem is tulajdonít neki nagy jelentőséget. Nem tudhatta, hogy akkor már mi zajlott a fejemben. Minden hétvégén kitakarítottam a lakást, de az ő lepedőjét sokszor csak 2 hetente cseréltem ki, amikor már a foltok sokasága borította. Nem tudhatta, hogy ilyenkor ezt a lepedőt raktam fel a saját ágyamra, és minden este hatalmasakat élvezve újra benedvesítve a foltokat alszok el rajta. Így telt el a fiam 14. éve. Ám a vízválasztó, ami elindított a lejtőn a következő év volt. Egyszer a szobámban öltöztem át, és megéreztem egy tekintetet rajtam. Nem kellett hozzá sok hogy rájöjjek a kulcslyukon át, figyelnek. Először megijedtem, de aztán izgatónak találtam a dolgot. Nem tudtam ki volt az, de akkor nem is érdekelt. Emlékszem véletlenül jöttem rá, mikor magamhoz öleltem a fiam és megéreztem, hogy mennyire zavarban van. Meg volt a tettes. Szorosan magamhoz húztam és gyengéden megcsókoltam a fejét, mint egy szerető anya, amitől megnyugodott. Nem tudhatta, hogy abban a pillanatban beléptem egy ajtón és becsuktam magam mögött, elhatároztam megszerzem magamnak a fiam.
Ezután jött a neheze. Elérni, hogy, én legyek a maszturbálásai központjában. Innentől kezdve, rendszeres vendég lettem a fehérnemű boltokban, mindig újabb és újabb szexi ruhadarabokat vettem és igyekeztem mindig ügyesen már sztriptíz táncosnőktől eltanult mozdulatokkal vetkőzni a szobámba tudva, hogy a kulcslyukon figyel. Ezután átrendeztem a szobám, és vettem egy hatalmas tükröt, amit pont úgy helyeztem el, hogy a résnyire nyitva hagyott ajtón keresztül a tükörben lehessen mindent látni. Ezután mindig úgy csuktam be az ajtót, hogy hagytam egy kis rést. Hamar felfedezte az új bútort és nagy örömét is lelte benne. De nem tudtam sose eldönteni, hogy én tetszek neki vagy valaki más. Mindig a szobájában nyúlt magához.
Aztán egy péntek délután sikerült megbizonyosodnom mindenről. Mikor haza értem, a fiam otthon volt. Ekkora már kialakult rituáléink voltak, csak ő még nem vette észre. Én lepakoltam köszönés, puszilkodás, aztán mentem átöltözni. Pár pillanat múlva már éreztem is a kíváncsi szemeket magamon. Fáradt izzasztó napom volt ezért arra gondoltam veszek egy forró fürdőt. Levettem a bugyimat, és megszagoltam. Erős szaga volt. Nyomás fürdeni! Gondoltam magamban. Ruháimat ott hagytam és át is léptem a fürdőbe. Pár pillanat múlva már itt is éreztem magamon a fiam tekintetét. Gondoltam egy merészet, leültem a kád szélére, szét tettem a lábaimat jó belátást engedve neki, és elkezdtem leborotválni a puncimat. Ahogy fogyott a szőr, úgy lettem egyre izgatottabb és nedvesebb. Elkezdtem magam simogatni, tudván hogy a kulcslyukon keresztül a fiam mindent lát. Ez hihetetlenül felizgatott, pár pillanat alatt képes lettem volna elélvezni, de türtőztettem magam. Fokozni szerettem volna az izgalmat és elérni, hogy ő is magához nyúljon odakint.
Végig simogattam a melleim, majd a bimbóimat izgattam. Masszíroztam őket, beléjük markoltam, miközben behunyt szemmel azt képzeltem, hogy ő teszi mindezt. Kezem elindult lefelé a hasamon. beleborzongtam, ahogy a kezem végig haladt rajta egészen a puncimig. Nem nyúltam bele, pedig majd megőrültem érte. Elkezdtem finoman izgatni az ajkaim, majd bekaptam először 1 majd két ujjam, és elkezdtem őket szopogatni, mintha csak az ő farka lenne. Majd mikor elég nyálasak voltak már és a puncim is elég nedves, elindultam velük lefelé. Végig siklottam a csiklómon, lassan a hüvelyembe. Iszonyú jó érzés volt. Elkezdtem finoman izgatni a csiklóm és hüvelyem, miközben a másik kezemmel a mellem masszíroztam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (88 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 LehRi-boy 2018. 05. 13. vasárnap 12:42
Kitűnő történet!
#13 feherfabia 2018. 05. 9. szerda 06:18
Nagyon jó!
#12 zoltan611230 2018. 01. 8. hétfő 01:27
Van harmadik is..
#11 BalGa 2017. 08. 7. hétfő 09:55
Nehogy már ne tudjátok, ki a harmadik... smile

Az első(!) bekezdésből:
"a gyerekek éppen misén voltak" - azaz (legalább) két gyerek van;
"a fiam spermás lepedőjébe" - nem írja, hogy melyik fia, tehát egy van;

akkor? smile
#10 sipospista 2017. 05. 6. szombat 08:38
Johet a fokytatas.....
#9 sanyi0227 2017. 04. 28. péntek 16:05
folyasd
#8 hairy_pussy 2017. 04. 24. hétfő 10:51
vajon ki a szerencsés harmadik?
#7 cscsu50 2017. 04. 22. szombat 06:42
jó bevezetés
#6 Enigma 2017. 04. 21. péntek 16:18
Ez egy jó bevezető, de a lényeg marad le.
És ki is a harmadik "szerencsés"? nyes
Majd ha kész az egész történet akkor értékelm is addig 0
#5 tomjoe 2017. 04. 21. péntek 15:42
"Este megvacsoráztunk hármasban, majd mind elmentünk aludni"

és ki a harmadik az is gyerek fiú vagy lány vagy egy másik női család tag
#4 gyuri0926 2017. 04. 21. péntek 13:04
nem kell kibírni , basszatok , úgye zeró ????
#3 vakon54 2017. 04. 21. péntek 08:24
zero-eco86 legyélszives és folytazsd 10 pont.
#2 A57L 2017. 04. 21. péntek 03:46
Jól megírt történet.
#1 Törté-Net 2017. 04. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?