A+ A-

Váratlan vendég 3. rész

A kanapén ülve, megkötözve vártam, hogy Éva és Gabi visszatérjenek a fürdőszobából. Mikor beléptek láttam kipirult arcukat. Testük köré egy-egy combközépig érő fürdőlepedőt tekertek szorosan, amely jól kiemelte remek alakjukat. Évának valamivel nagyobb melle volt, viszont Gabi kicsivel karcsúbb és magasabb volt.
- Engem jól itt hagytatok, vagy 20 perce várom, hogy eloldozzatok, mert egy kicsit elgémberedtek már a végtagjaim - panaszkodtam, miközben a két csodálatos nőn legeltettem szemeimet.
- Szerinted elengedjük? - kérdezte Gabika Évától.
Éva bólintott, mire mellém léptek, és kioldozták rabláncaimat. Megkönnyebbült sóhajjal dőltem hátra, kinyújtóztatva elzsibbadt lábam, és elkezdtem a kezeimet masszírozni, hogy a hátrafeszítés okozta merevség elmúljon belőle. A lányok leültek a szőnyegre velem szemben, majd könyökükre támaszkodva hanyatt dőltek. Felhúzták és szétnyitották térdeiket, így remek belátásom lett a fürdőlepedők alá. Szemem ide-oda járt a két kitárulkozó lány között, bár főleg Gabika sima punciján, és rózsaszín kelyhén legeltettem a szememet. Éreztem amint lankadt faszomba lassan visszatér az élet.
- Mit mondtam, hogy észre se fogja venni - szólt Éva Gabihoz.
Csodálkozva néztem rá, és azon törtem a fejem, vajon mit nem vettem észre, mikor halványan - mint a fénykép előhívásnál az előhívó oldat hatására felsejlő fénykép - derengeni kezdett, hogy Éván valami nem megszokott van. Lassan végigpásztáztam testén és egy pontra meredve bámultam szélesebbre tárt lábai közt a combtövére, ahol most fedeztem fel, hogy nem egy sima bugyi van rajta, hanem a tőlem két hónapja kapott pillangó bugyi, amely egyszerre ingerelte a csiklóját, egy 8 cm-es kis műfasszal a hüvelyét, és egy 4 cm hosszú vékony vibrátorral az ánuszát.
Felugrottam a kanapéról és letérdeltem Éva elé. Tenyeremet rátettem a bugyira, és éreztem, hogy mindhárom rezgő be van kacsolva, így kényeztetve Éva punciját és fenekét. Gabi hirtelen felugrott.
- Mindjárt visszajövök - mondta, de már nem figyeltem rá, tenyeremmel rászorítottam a bugyira, odanyomva szemérméhez, ezzel is fokozva az ingerlést.
- Most milyen játékot játszol velem - kérdeztem Évát - hiszen mióta megvettem neked a bugyit, nem voltál hajlandó felvenni.
- Nem játszok veled, csak gondoltam kipróbálom - hangzott a felelet. - Egyébként, ha még játszani szeretnél, akkor most neked kell kitalálnod, hogy mit játszunk, ha Gabi visszaér.
- Rendben - suttogtam a fülébe, miközben megragadtam a fürdőlepedőjét és egy rántással szétnyitva feltártam meztelen testét.
- Ne olyan hevesen - szólt rám Éva - egyelőre csak ketten vagyunk.
- Amíg Gabika nem jön, gyere velem a hálószobába - mondtam, és felemelkedve kezénél fogva talpra állítottam, és magam után húztam a hálóba, miközben a kanapéról felkaptam az oda lehajított selyemsálakat.
A szobába érve finoman az ágyra löktem, ahol hason elterült. Levettem róla a bugyiját.
- Nyújtsd előre a kezeidet - mondtam, s amikor megtette, egy-egy sállal az ágy lábához kötöztem őket, majd a lábait széles terpeszbe feszítetve azokat is lekötöttem. Derekánál fogva kissé megemeltem és egy hengeres párnát csúsztattam a csípője alá. Ott feküdt előttem kikötözve és kitárulkozva. Az utolsó sállal bekötöttem a szemét.
- Innentől kezdve nem látsz, csak hallasz és érzel majd minket - mondtam, és kimentem a nappaliba, ahova éppen akkor lépett be Gabika.
- Éva hol van? Csak nem lefeküdt aludni? - nézett rám csodálkozva Gabi.
- Nem, csak előre ment a hálóba. - mondtam, miközben mellé léptem - Ott vár ránk, hogy folytassuk a játékot.
- És mit fogunk játszani? - tette fel a kérdés Gabika.
- Innentől kezdve azt kell tennetek, amit mondok - válaszoltam, mire Gabi szó nélkül bólintott.
Csak mutattam neki, hogy vegye le a fürdőlepedőt, amit még mindig szorosan a testére tekerve viselt. Engedelmesen, fejét kissé lehajtva, lassú mozdulattal bontotta le magáról a testét rejtő törölközőt. Két karjával érzékien csúsztatta végig testének két oldalán a szétnyitott törölközőt, feltárva karcsú alakját, formás melleit, kívánatos punciját.
- Kövess! - szóltam miután a törölköző a földre ért, és elindultam Évához. A hálószobába érve Gabika meglepődve vette észre az ágyhoz kikötözött nővérét.
- Lássuk milyen masszőr lennél - mondtam Gabinak, miközben elővettem az éjjeli szekrényből a masszázs olajat. Gabi feltérdelt az ágyra, és elkezdte belemasszírozni a bőrbe az Éva hátára csorgatott olajat. Szótlanul, csak az olaj csorgatásával irányítottam Gabika munkáját. Először Éva derekára, majd lábaira nyomtam a masszázs olajból és Gabika keze ott szorgoskodott, ahol az újabb olajcsíkok megjelentek. Évának igen jól eshetett testének kényeztetése, mert hal sóhajok hagyták el ajkát. Mikor Gabi az utolsó csepp olajat is, belemasszírozta Éva bokályába, újabb adagot csorgattam Éva derekára, és fenekére. A masszázs tovább folytatódott, a néma csendet csak Éva halk sóhajai törték meg.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.96 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 listike 2016. 01. 15. péntek 11:56
Nem rossz.
#10 feherfabia 2014. 08. 28. csütörtök 05:15
9P
#9 PPBS88 2013. 12. 12. csütörtök 22:22
smile "A kanapén ülve, megkötözve vártam, hogy Éva és Gabi visszatérjenek a fürdőszobából. " Ezek olyan aranyos történet részletek, hogy kettő klikk és már másik cikket nézzek nyes Na de felértékeltem 10-re, hogy ne csak negatív dolgot adjak. Amikor az idézet mondatodat olvastam, akkor akkorát felröhögtem hogy az csak na.Istenemre mondom. Bár nem hiszem hogy a szomszéd ennek örült,mert a horkolása elhalkult nyes nyes nyes
#8 Sierra 2013. 12. 12. csütörtök 22:13
Szerintem ez a 4 rész legkevésbé sikeredett része. Túl sokat foglalkozol a centikkel, ráadásul attól tartok hogy a vibri méreteknél van egy kis elírás is smile 4 centi hosszú még kulcstartónak is kicsi! A 8 centis annak talán már jó. A hármas jelenet meg...számomra nehezen kivitelezhetőnek tűnik, főképp a középső szereplő részére, de lehet hogy csak gyakorlás kérdése smile
#7 Andreas6 2013. 12. 2. hétfő 14:25
Nem lesz további folytatás?
#6 papi 2013. 11. 19. kedd 07:31
Tetszik
#5 sztbali 2013. 11. 18. hétfő 19:07
Kicsit szokatlan, de jó.
#4 veteran 2013. 11. 18. hétfő 07:59
Nagyon jó.
#3 Rinaldo 2013. 11. 18. hétfő 07:22
Nagyon jó.
#2 A57L 2013. 11. 18. hétfő 04:51
Egész jó.
#1 Törté-Net 2013. 11. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?