A+ A-

Tanuló tábor helyett 1. rész

Az idei nyaram másképp alakult, mint korábban elterveztük. Andrisnak hívnak, tizenöt éves vagyok, és egy tanulmányi táborba jelentkeztem, de az utolsó pillanatban a suli visszamondta. A szüleim az egyik baráthoz terveztek lemenni ebben az időben. Mivel már nem tudtuk átszervezni ezért én is velük mentem. Apámon láttam nem igazán örül a helyzetnek, de anyám próbálta őt és engem is vigasztalni. Apám negyvenöt éves őt is Andrásnak hívják már nagyon várhatta, hogy végre nélkülem mehetnek nyaralni, de ez most sem jött össze. Bepakoltunk mindent a kocsiba, és elindultunk Balatonberénybe. Anyámat Icának hívják, apámtól tíz évvel fiatalabb nagyon szép alakja van, viszonylag magas százhetven centi. Formás mellei vannak, ami számomra is nagyon izgató. Szőke hosszú haja és formás teste van, rendszeresen jár edzőterembe. Előttem nagyon tartózkodó bár látszik rajta, hogy nem prűd. Többször próbáltam már meglesni, de az eddigi nyaralásainkon is csak bikiniben láttam.
Otthon még fehérneműben sem mutatkozik előttem. Többször elképzeltem már meztelenül. Apámnak volt egy előző házassága anyámmal közben ismerkedtek meg, tulajdonképp anyám miatt vált el. Van egy féltestvérem is abból a házasságból, egy nővérem Kriszta. Az anya próbálta ellenünk hergelni, de nem sikerült neki, rendszeresen jár nálunk jól kijön anyámmal is. A mostani nyaraláson apám egyik régi barátjához Ferihez mentünk, aki nemrég vált el és a nyaraló lett a válás után az övé. Amikor megérkeztünk akkor egy másik házaspár már ott volt. Nem igazán ismertem őket, mint kiderült ők is régi barátok voltak régebben gyakran összejártak, de ez mostanra már megkopott. Zoltán és Kati volt a nevük. Mindketten negyvenen túl vannak már, bár ez Katin annyira nem látszik még. Százhatvan centi, hosszú fekete göndör haja, nagyon szép nagy mellei és viszonylag nagy feneke van. Az üdvözlések és régi vicces megjegyzések után bepakoltunk a szobába. Előbb úgy volt, hogy a szüleimmel kerülök egy szobába, ennek sem én sem ők nem örültek, de végül a felső szinten lévő nappali szerűségben találtak nekem egy ágyat. Nem voltam túl vidám, úgy tűnt elég kényelmetlen hetem lesz itt, és majd nézhetem az idősebb korosztály szórakozását. Miután mindent elrendeztünk és megvolt az ebéd lementünk a strandra. Nem volt túl meleg, talán ezért nem is voltak sokan.
A férfiak bementek a vízbe, a nők kint maradtak napozni. Bementem én is a férfiakkal, de azok csak Ferit vigasztalták és mindenképp össze akarták valakivel minél előbb hozni. Amikor kijöttünk Kati háttal napozott a felsőrésze nem is volt rajta, ez nagyon begerjesztett. Mint észrevettem nem csak engem, hanem a többi férfit is. Anyám meg is jegyezte, hogy máshol csorgassák a nyálukat. Feri elkezdte bíztatni anyámat is, hogy kövesse Kati példáját, de ő mondta a gyerek előtt ezt semmiképp. Kati nem tűnt túl szégyellősnek simán megfordult és úgy beszélgetett. Erre már végképp elvesztettük az önkontrolt, és nem igazán figyelt senki arra, hogy folyamatosan a hatalmas melleket bámuljuk. Zolit nem nagyon zavarta az, hogy műsort ad a felesége, még úgy tűnt büszke is arra, hogy az ő nejét bámulják. Szép nagy mellbimbói voltak, kissé már meg voltak ereszkedve a mellei, de ez érthető a méret miatt is. Kati mondta, hogy szívesen neki vetkőzne jobban is, mert utálja, ha csíkos lesz a napozástól, de itt ezzel lehet valakiket megbotránkoztat. Feri azonnal felajánlotta, hogy nem messze egy másik részen nudisták vannak, ott nem lenne ebből gond. Anyámnak nem tetszett az ötlet, de Zoli és Kati menni akart. Apám is megjegyezte, hogy régebben mikor még kicsi voltam mi is jártunk néha ilyen helyre. Ez nekem új volt, egyáltalán nem emlékeztem erre, és anyámból sem néztem volna ezt ki. Anyám végül bele ment, bár ő mondta, nem öltözik le. Amikor oda mentünk ott sem voltak sokan, pár idősebb férfi meg egy két család.
Férfiak azonnal letolták a nadrágot, Kati sem várt sokáig. Nagyon szép sima puncija volt. Ezt is jól megfigyeltük. Nem láttam még élőben puncit, nem is fogtam vissza magam és le sem akartam venni a szemem róla meg a melleiről. Apám és Feri is teljesen kemény volt lent, utóbbinak hatalmas szerszáma volt. Ahogy észrevettem erről meg a nők nem nagyon tudták levenni a tekintetüket. Anyám, amikor meglátta, hogy észreveszem szemérmesen elkapta a tekintetét, de később megint oda-oda sandított. Kati és Zoli elmentek sétálni, mi apámmal bemerészkedtünk a vízbe, de egy idő után ez túl hidegnek tűnt. Elmentünk wc-be, és amikor bent voltunk érdekes hangot lehetett hallani. Az épület háta mögül jöttek a kéjes hangok. Apám kinézett az ablakon és erre úgy gondoltam, akkor nekem is lehet. Katit dugta Zoli. Ők nem igazán foglalkoztak azzal, hogy mások hallhatják, vagy esetleg láthatják őket, nagyon egymásba voltak merülve. Hátulról tolta Zoli és Kati nagy mellei csak úgy himbálóztak. Apám kéjesen mosolygott, én kemény voltam, mint még soha, élőben ilyet még nem láttam. Amikor Kati egyre hangosabban nyögött Zoli gyorsabban kezdte dugni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.26 pont (102 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 Enigma 2019. 03. 27. szerda 13:02
Szörníű a fogalmazás, és ez a túl prűd anyuka aki mégis egy ribanc...
Mondjuk érdekes a történet alakulása, amiatt tovább olvasom, de a nyelvezeten, az írásmódon volna mit fejleszteni.
#16 zoltan611230 2019. 03. 25. hétfő 05:18
Csak lesz a fiúnak is punci.
#15 zsuzsika 2019. 03. 3. vasárnap 10:19
A kis kukkoló.Végül Ő is kapott valamit
#14 boxking 2019. 01. 26. szombat 16:17
Nagyon tetszik
#13 Bizse42 2019. 01. 6. vasárnap 01:55
Lányom Berényben lakik. Kisebbik unokám pont a "Nudista Strandon" vállalkozásként
éppen masszírozza, az oda betérő vendégeket!
(Amennyiben tudomást szerzek arról, hogy "FERI" és "ICA" újból kimennek, megpróbálnám kilesni, meggyőződni arról, hogy tényleg olyan "érdekesen" néz ki FERI férfiassága????) De addig is nyomozást indítok el, hogy ki lehet igazán az a FERI!
#12 sunyilo 2019. 01. 5. szombat 22:57
Eddig jó. Lássuk, mi sül ki (el) belőle...
#11 gyuri0926 2019. 01. 4. péntek 17:16
Folytasd
#10 sztbali 2019. 01. 4. péntek 16:48
Jól indul.
#9 cscsu50 2019. 01. 4. péntek 15:32
remek kezdet
#8 szekely18 2019. 01. 4. péntek 14:56
Várom a folytatást!
#7 listike 2019. 01. 4. péntek 09:57
Jó a kezdet.
#6 fiesta14 2019. 01. 4. péntek 09:26
Jó volt! jöhet a folytatás.
#5 veteran 2019. 01. 4. péntek 08:54
Jó kezdés.
#4 deajk2008 2019. 01. 4. péntek 08:15
Izgat a gruppi... 9p
#3 Andreas6 2019. 01. 4. péntek 06:43
Kissé nehézkes fogalmazás, a tipikus nyelvtani hibákkal "fűszerezve".
#2 A57L 2019. 01. 4. péntek 04:04
Ez eddig nem rossz,kíváncsi vagyok a folytatásra.7P
#1 Törté-Net 2019. 01. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?