A+ A-

Az én kis szeretőm 4. rész

Visszatértünk a földre, ha lehet ezt így mondani. Bár épp most élvezett egy hatalmasat, a puncim éhesen követelte a folytatást, a lényeget, amiért ez az egész történt. Hátra néztem, láttam, rajta hogy ő is akarja folytatni. Rámosolyogtam, és felnyúlva megfogtam a farkát, és finoman húzogatni kezdtem rajta a bőrt. Rögtön éreztem, hogy van még benne erő. Nem volt hiába az a sok edzés és készülődés. Pár pillanat múlva már fölötte is térdeltem, felkészülve arra, hogy a puncimba fogadjam a fiam forró csillogóan pulzáló farkát. Ajkaimmal lassan simogatni kezdtem a hímtagját. Ahogy hozzáértem beleremegtem a gyönyörbe. Pár kör után már újra kőkemény volt a farka. Belenéztem a szemébe, és ott volt az izgalom a vágy és még mindig az határtalan csodálat és szeretet, amivel először rám nézett.
- Készen állsz? - kérdeztem halkan, szinte már suttogva. Nagyot nyelve, bólintott, és már szinte már könyörgött, hogy fogadjam magamba. Nem kellett sokat biztatni. Finoman a bejáratomhoz illesztettem és lassan nagyon lassan engedtem magamba, miközben végig a szemébe néztem. Az az érzés semmihez se fogható volt. Minden befogatott mini méter egy - egy külön mennyország volt számunkra. Szinte remegtem, ahogy belém hatolt. Majd egyszer csak éreztem, hogy a puncim eléri a szemérem dombját és már teljesen bennem volt. Teljesen kitöltött, egy pillanatig csak némán ültem, magamban azzal a kemény farkával.
- Milyen érzés? - kérdeztem a kéjtől szinte már suttogva. Szegény szólni nem mert, annyira küzdött, hogy ne durranjon el rögtön bennem. Majd kicsit megmozgattam a csípőm a farka körül, ezzel is fokozva a közös gyönyörünk. Láttam rajta hogy ez nagyon tetszett neki.
- Nem voltál azóta bennem mióta megszülettél. - Mondtam neki kéjes mosollyal az arcomon. Éreztem, hogy erre megrándult bennem a farka, és ha lehet még egy kicsit nőt is.
- Ohh Te, rosszcsont, - mondtam miközben finoman mozogni kezdtem rajta. - Hát szabad ilyet, így kitölteni, az éhes forró puncimat? - kérdeztem kicsit viccesen, de elakadó hangon, mert éreztem, ahogy a farka még nagyobb és keményebb lett bennem.
- Ohh kicsim, - súgtam előre, behunyt szemmel miközben egyre jobban mozogtam rajta, - Teljesen kitöltesz, mindjárt szétszakadok! Teljesen szétszakítod anyád pináját! - nyögtem neki, és éreztem, hogy még keményebb lett ettől a farka. Ekkor már folyamatosan lifteztem a farkán föl és le, éreztem, ahogy az a nagy farka kitölti a puncim minden négyzet-centiméterét, és minden pontot külön ingerelve, és engem egyre közelebb juttatva a csúcshoz. A teste remeg az élvezettől. Én is egyre közelebb kerültem a beteljesüléshez.
- Gyere kicsim! Még! - nyögtem neki, ahogy egyre gyorsabban jártam fel és alá a farkán.
- Gyere, töltsd ki anyucit! - Nyögtem neki. Miközben a kezemmel a melleimre tettem az ő kezeit. Rögtön tudta mi a dolga mert mindjárt masszírozta simogatta nyomkodta őket, fokozva a gyönyöröm. Majd finoman előre hajoltam, és a szájába adtam a mellem. Bekapta a bimbóm és hevesen szopni kezdte.
- Ez az kicsim! Ez az babám! - nyögtem. Cumizd anyukád melleit, szívd ki belőle minden csepp tejet, mint kiskorodban! És ő szopta szívta a melleimet, mint egy újszülött. Kezei már maguktól haladtak a testemen. Megtalálták a mellem és a seggem, és erősen beléjük markoltak. Csillagokat láttam a gyönyörűségtől. Aztán megfogta a derekam és ő kezdett irányítani. Éreztem ahogy erősen szinte ráhúz arra nagy forró farkára. Szinte karóba húzott. Ez az kicsim! Jól csinálod, húzz magadra! Ez az! - biztattam
- nyársald fel anyád punciját! Gyerünk, ne kíméld! - nyögtem neki ahogy egyre erősebben húzott magára. A csípőnk együtt mozgott, száguldottunk az orgazmus felé. Már közel jártunk a beteljesüléshez. Majd éreztem, hogy minden erejével megmarkolta a csípőm és hihetetlenül gyorsan kezdett el magán húzkodni föl, majd hirtelen magára rántott, és én abban a pillanatban éreztem ahogy a farka elkezdi pumpálni belém a következő óriási adag fehér örömlét. És abban a pillanatban, ahogy az első adag elérte a hüvelyboltozatomat, én is robbantam. Hatalmas nyögések és kéjes sikolyok közepette élveztem el fölötte. A csillagokban jártam, eljutottam a galaxis széléig és vissza akkorát élveztem a fiam fiatal erős lüktető farkától, mint még senki másétól ebben az életben. Végre megtörtént, amire oly régóta vártam, készültem, lélek visszafojtva tűrtem. Hatalmasat élveztünk mind ketten. Ahogy kinyitottam a szemem láttam ahogy alattam zihált és levegőért kapkodott és a farka csak úgy lővelte belém az újabb és újabb adagokat. Hatalmas erő volt benne.
- Ohh kis fiam - hajoltam rá, - Ez fantasztikus volt!
- És egy óriási csókot adtam neki. Majd ahogy felegyenesedtem és ránéztem, elöntött valami nagy boldogság és büszkeség.
- A kisfiam felnőtt! - mondtam neki mosolyogva, és a nyomaték kedvéért, finoman megmozgattam a csípőm majd előre hajolva újra megcsókoltam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (96 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika
2018. 05. 3. csütörtök 08:45
Átment túlzásba. Válaszolok rá!
#11 rockycellar
2018. 02. 9. péntek 15:01
NAgyon jó Válaszolok rá!
#10 vakon54
2018. 02. 9. péntek 12:20
Zoltán próbáldki és megtudod. Válaszolok rá!
#9 veteran
2018. 02. 9. péntek 10:40
Ez már túlzás,szűz ként ennyi menet. Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2018. 02. 9. péntek 08:58
egész jó Válaszolok rá!
#7 listike
2018. 02. 9. péntek 07:56
Van fantáziád. Válaszolok rá!
#6 deajk2008
2018. 02. 9. péntek 07:27
Szeretem a családon belüli szexet... 9p Válaszolok rá!
#5 ethylen
2018. 02. 9. péntek 06:46
Nem rossz, de gondolj arra, hogy az olvasóid nem idióták. Az első 2-3 töltsd ki a testem és mennyire kitölti a puncid a farka után is értettük a dolgot. Nagy farka van a fiadnak. Csak azt nem értem miért kellett ezt 40-50 szer leírni. Ha csak azért, hogy hosszabb legyen a történet, akkor kár volt. Válaszolok rá!
#4 zoltan611230
2018. 02. 9. péntek 04:08
Hány lövetű ez a gyerek ? Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 02. 9. péntek 03:28
Jól belehúztak. Válaszolok rá!
#2 Olvasó
2018. 02. 9. péntek 03:13
"mini méter" ez valami új SI mértékegység? nyes Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 02. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!