A+ A-

Az én kis szeretőm 5. rész

A reggeli nap sugarai ébresztettek. Hosszú évek óta először ébredtem úgy hogy ki voltam elégülve. Elégedetten néztem a mellettem alvó ifjú kis szeretőmre, aki történetesen a fiam volt. Mélyen aludt még mellettem. Nem is csoda, szegény kicsikém egy maratoni éjszakán volt, túl mely alatt többször sütötte el élete nőjét, mint addig bárki. Igaz nem voltak olyan sokan előtte, de akkor is, büszkén néztem az én alvó kincsem.
Miközben néztem, a hátára fordult, de ahogy fordult a takaró lent maradt és előbukkant az a csodás szerszáma. Ahogy megláttam szinte rögtön beleborzongtam. Finoman végig simítottam a kezem a testén, a hasától a mellkasáig, és láttam, ahogy finoman meg - megrándul a teste és a bőre tiszta libabőrös lesz a kezem után. Odabújtam hozzá, és ő finoman a karomba bújt. Adtam egy csókot a homlokára, és finoman elkezdtem simogatni a fejét. Fáradt volt, mert éreztem, hogy nagyon gyorsan újra mélyen alszik. Ám ahogy a karomba fordult éreztem, ahogy a kis petyhüdt farka a combomhoz ér. Lassan simogatni kezdtem had aludjon még, de mikor már kezdtem volna én is vissza aludni, megéreztem a combomon hogy az a petyhüdt kis kukija, elkezdett magára találni, és egyre jobban keményedik, ahogy hozzá ér a testemhez. Jó érzés, töltött el és finoman megmozdítottam a combom. Éreztem, hogy sikerült még egy kicsit fokoznom a merevedését, majd lassan lenyúltam és megsimogattam azt a fél kemény, azt hiszem, most már nyugodtan mondhatom, farkát. Ahogy a kezem ráfonódott, szinte azonnal éreztem, hogy nőni és keményedni kezdett. Csak pár finom mozdulat kellett és a farka, teljes méretben ott állt forrón és keményen a kezemben.
Finoman elkezdtem mozgatni rajta a kezem, és hallottam amint felsóhajt. – Pihenj kicsim, - súgtam neki halkan. - Anya vigyázz rád. – mondtam lassan és tovább vertem a farkát. Emlékszem rögtön felakartam nyársalni magam vele, de olyan nyugodtan pihent a karomban hogy, nem volt szívem ezért felkelteni. Finoman folytattam a mókát, miközben a másik kezemmel a haját és a fejét simogattam. Éreztem, hogy jól esik neki, ám valami mégse volt az igazi. Egy idő után mintha kicsit elkezdett volna leengedni, és valami miatt meg újra keményedni. Emlékszem nem értettem, a dolgot és csak véletlenül jöttem rá, hogy akkor kezd el keményedni a farka, amikor véletlenül a hasamhoz, a combomhoz, vagy más testrészemhez ér. – Kis perverz rosszcsont, - mosolyogtam magamban, miközben máris elkezdtem úgy verni a farkát, hogy a csupasz hegye mindig a hasamhoz érjen egy kicsit. A hatás azonnali volt. Éreztem, ahogy a farka minden alkalommal, amikor csak a hasamhoz ért egyre keményebbé vált. Imádtam, ahogy érzetem a levegővételeit, és az izgatottságát, és ahogy a farka egyre nagyobb és keményebb lett, ahogy a hasamhoz ért.
Közben, arra gondoltam, hogy hagyom pihenni is kicsit a szerszámát, és finoman elkezdtem rajzolgatni a hegyével a hasamra. Ám ez csak olaj volt neki a tűzre. Ezután már lassan finoman folytattam tovább, ügyesen kombinálva a kettőt, ügyesen irányítva hogy a hasam aljához is hozzá érjen néha, mert éreztem, hogy ilyenkor még egy kicsit nő és rándul is. Majd kicsit feljebb kúsztam és a farka így már a hasam alját és a puncim érte. Szinte beleremegtem, amikor az a forró feje először hozzá ért a szőrős vénuszdombomhoz. Éreztem, hogy ez neki is tetszik, és már nagyon küzd az elkerülhetetlen ellen. Odahajoltam hát hozzá és finoman a fülébe súgtam. – Gyere kicsim, engedd ki bátran, kend vele össze anya punciját. – Ennyi kellett csak, és a következő pillanatban vastag fehér örömsugarak csapódtak a hasamnak és a puncimnak. Forró fehér gyönyörrel áztatva el őket. Szorosan magamhoz öleltem, és éreztem, ahogy a farkincája még egyet – egyet rándul, ahogy a hasamhoz nyomódik. Hevesen vette a levegőt, ahogy az anyja karjába bujt. Szerető csókkal megcsókoltam a homlokát, majd tovább simogattam a haját, míg újra elaludt.
Kicsit még én is pihentem mellette. Elkezdtem feldolgozni, hogy néha jobb, ha nem vagyok olyan mohó, és nem rohanom le és csavarom ki úgy, mint egy fél narancsot, a facsaró gépben, hanem hagynom kell neki az ilyen játékokat is. Még nekem is meg kell tanulnom bánni a kis lovagommal. Ahogy ezen gondolkodtam és elmélkedtem lassan kezdtem érezni, hogy kezd megszáradni a fehér örömlé a testemen.
Felkeltem és elindultam zuhanyozni. Megnyitottam a csapot és beálltam a zuhany alá. Kicsit magamba merülve álltam a zuhany alatt, Élveztem, ahogy a meleg víz lemossa a testem, mikor láttam, hogy nyílik a fürdőszoba ajtaja. Majd bejött és megállt a WC felett. Csendben maradtam, és úgy csináltam, mint aki nem is vette észre, hogy bejött, és nyugodtan szappanoztam magam tovább. Kíváncsi voltam mit lép. Ha belép, akkor biztosan az enyém, ha nem, akkor nem sikerült megszereznem magamnak. Kicsit izgultam, hogy mi lesz, ha nem lép be mellém, de valami belső hang azt mondta, hogy ez nem fog megtörténni. 1 perccel később már halottam a WC lehúzását. Feszülten figyeltem a függönyön keresztül mit fog csinálni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.83 pont (76 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 deajk2008
2018. 12. 31. hétfő 07:44
Érdekes lett folytasd 9p Válaszolok rá!
#15 paper942
2018. 05. 22. kedd 17:07
Nem tudom! Azt hiszem egy kicsit "sok"! Fiatal koromban én is nagyon tudtam, de azért nem egészen egy nap alatt 5x-6x élvezni sok! Állhat a farkam, de (legalább is nekem) nem tudtam vastag sugárban spriccelni, meg egyáltalán.....! Válaszolok rá!
#14 LehRi-boy
2018. 05. 13. vasárnap 13:15
Továbbra is tartom: Kitűnő a történet menete, megfogalmazása, és férfi szemmel is nagyon élvezhető. Várom a folytatást.

Egy kérdés azért foglalkoztat. Még a legelső történetben leírod a következő néhány mondatot:
1. - Azt hiszem 5 éve kezdődött, mikor nagyon magányos voltam és nagyon magam alatt is éreztem magam.
.....
2. Minden hétvégén kitakarítottam a lakást, de az ő lepedőjét sokszor csak 2 hetente cseréltem ki, amikor már a foltok sokasága borította. Nem tudhatta, hogy ilyenkor ezt a lepedőt raktam fel a saját ágyamra, és minden este hatalmasakat élvezve újra benedvesítve a foltokat alszok el rajta. Így telt el a fiam 14. éve. Ám a vízválasztó, ami elindított a lejtőn a következő év volt.
....
3. - Emlékszem mindig ugyanaz a kérdés futott át az agyamon: Hogyan fogom még ezt kibírni a 18. születésnapjáig.

Megkérdezhetem, hogy milyen régi a történet, és hány éves a drága fiad? Válaszolok rá!
#13 zsuzsika
2018. 05. 3. csütörtök 09:05
Várom az ígért következő történetet. Válaszolok rá!
#12 Almoska5
2018. 05. 3. csütörtök 01:42
Ezek után, hajlani (hallgatni)fogok erősen, ZSUZSIKA véleményeire. Nem részlehajló! Megírja a "tutit"! Most is igaza lett, sőt sokan várjuk a folytatás. (Nekem lehet a korom miatt túlzottan pontoznom: 4x100 pont)
Kis muníció előleg: Zero-eco86 részére, kedvcsinálónak! Válaszolok rá!
#11 cscsu50
2018. 04. 26. csütörtök 16:12
Jöhet a következő Válaszolok rá!
#10 Aki1973
2018. 04. 25. szerda 13:35
Az előzőből kimaradt:
FOLYTASD! Válaszolok rá!
#9 feherfabia
2018. 04. 24. kedd 06:01
nagyon jó!! folytasd! Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2018. 04. 23. hétfő 22:02
Nagyon jó, csak tovább a megszokott színvonalon... Válaszolok rá!
#7 listike
2018. 04. 23. hétfő 08:33
Csak így tovább. Válaszolok rá!
#6 joozsi
2018. 04. 23. hétfő 06:31
Jöhet a következő történet. Ez is joó. Válaszolok rá!
#5 A57L
2018. 04. 23. hétfő 04:33
Ez nem sikerült annyira jól,mint a többi. Válaszolok rá!
#4 vakon54
2018. 04. 23. hétfő 03:38
Nemrossz írás. Válaszolok rá!
#3 zoltan611230
2018. 04. 23. hétfő 02:08
Jó nagyon . Válaszolok rá!
#2 Almoska5
2018. 04. 23. hétfő 01:22
Nem tetszett.... Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 04. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!