A+ A-

Ikerélet 8. rész - Tamás és Julcsi

Teltek a hetek, Bianka felváltva volt szeretője Tamásnak és Julcsinak, mindenki örömére.
Persze Julcsinak mindig el kellett mesélnie mindent, amit az apjával tett, de ez nem esett nehezére a nagylánynak. A nagy eseményt Julcsi 13. szülinapjára időzítették.
A jeles nap egy átlagos hétköznapra esett. Tamás a munka mellett, azon gondolkodott örülni fog - e Julcsi az ajándékának. Egy komoly arany - nyakláncot vett neki egy medállal, amin a lány horoszkópja volt. Bianka segített neki a kiválasztásban, így szinte tutira ment.
Tamás arra gondold, hogy megvicceli a lányát és úgy tesz, mint aki elfeledkezett a születésnapról. Belépett a lakásba, betette a hűtőbe, amit vásárolt és indult átöltözni. A lány szobájából halk zene szűrődött ki, az ajtó résnyire volt nyitva, gondolta bekukkant. Megtette és a lélegzete elakadt, a lányát látta meztelenül az ágyán lábait szétdobva, a lába közt pedig Bianka ténykedett, azaz nyalakodott. Tamásban fel ment a pumpa, dühös lett Biára, nyúlt az ajtó felé, de nem vitte rá a lélek berontani, aztán el akart rohanni onnan, de azt sem bírta megtenni, csak tovább nézte, ahogy a szeretője élvezetet nyújt a kislányának, így is csodálatraméltó volt és tény ami tény, izgató, a szerszáma megkeményedett a nadrágjában és már arra vágyott, hogy a lányokhoz csatlakozzon. Mikor látta a lányát elélvezni Tamás eloldalgott az ajtótól és kiosont a házból is. Beült a kocsijába és ott várt, míg meg nem látta Biát távozni a házból.
- Bia! Beszélhetnénk? - szólt utána.
- Persze. Valami baj van?
- Gyere ülj a kocsiba!
- Na, mi van mond már!
- Én, én meg bíztam benned és, és te... Nem az zavar, hogy mellettem mással is, de könyörgöm, Julcsi csak 13 éves, még kislány. Hogy tehetted ezt vele? Egyáltalán hogy vetted rá? Hogy lehetsz ennyire elvetemült?
- Hű, ez szép csak épp le nem kurváztál, de mindegy nem számíthattam jobbra...
- Mit beszélsz itt?
- Hallgass végig kérlek, aztán folytathatod, ha akarod!
Tamás összeszorított ajkakkal bólintott, miközben maga elé meredt.
- Nos, Julcsi már nem annyira kislány, mint amennyire te gondolod, bár még szűz. A dolog úgy áll, hogy nem én vettem rá a szexre, hanem ő engem. Segítséget kért tőlem, azt akarta vezessem be a szexualitás rejtelmeibe, mert nem akart gyakorlatlanul hozzálátni az ő dédelgetett álmának megvalósításához. Én szívesen segítettem neki, mert szeretem őt és téged is.
- Mit hablatyolsz itt össze - vissza? Miben kellett segítened, mi az a dédelgetett álom? És jön ide, hogy te szeretsz engem?
- Én nem beszélek össze vissza, az igazat mondom, Julcsi megkért, hogy készítsem fel arra, hogy el tudja csábítani az ő apukáját, téged.
- De hát, hogy juthatott ilyen az eszébe?
- Ugyan már Tamás, úgy ahogy nekem, pedig nem lakunk egy fedél alatt, ráadásul ő már 13 éve szeret téged. Te is szereted őt. Ő csak meg szeretné hálálni mindazt a gondoskodást, szeretetett és áldozatot, amit tőled kapott.
Tamás nem bírt szólni, csak meredt maga elé. Bianka megsimította a férfi karját, kiszállt a kocsiból és hazament. Tamás még jó ideig ült a kocsiban, lassan összeállt a kép az elmúlt időszakról (legalább is azt hitte). Kiszállt a kocsiból és bement a házban, ahol Julcsi a nyakába ugrott, benyúlt a zsebébe és a kislány kezébe adta a kis dobozt.
- Boldog szülinapot kicsim! - mondta halkan.
A lány izgatottan bontotta ki a csomagot, és csillogó szemmel emelte a nyakához és rögtön az előszoba tükör elé állt.
- Ez csodálatos, apa! Köszönöm szépen! Imádlak!
- Én is kicsim!
- Baj van apu, miért vagy szomorú?
- Történt valami, amiről beszélnünk kell.
- Mi az apuci?
- Ne most jöttem haza, hanem igazából jóval korábban és láttalak téged és Biát, amint éppen hát azt csináltátok. Az előbb beszéltem Biával és azt mondta, hogy te voltál a felbujtó, nem ő vett rá téged ilyesmire.
- Igen apu, igazat mondott.
- Azt is mondta, hogy te velem akarnál, szeretnél...
- Szeretnék szeretkezni veled.
- De kicsim, apa és lánya nem szoktak szeretkezni, ez bűnös dolog.
- A szeretkezés egy csodálatos dolog, hogy lehetne ez bűn.
- Tudod a törvényeknek más a véleményük erről, egyrészt közeli rokonok nemi kapcsolatát is tiltja, másrészt te kiskorú vagy, ami még súlyosbítja a helyzetet.
- Leszarom a törvényeket, ha nem engedik, hogy úgy szeressem apukámat, ahogy nekem tetszik.
- Nem mondhatsz ilyet, a törvények fontosak, akkor is, ha úgy érzed, korlátoznak!
- Mond azt inkább hogy nem szeretsz, csúnya vagyok, vagy mit tudom én, találj ki valami jobb kifogást mint a törvények! - Julcsi dühösen apjához vágta a nyakláncát, elrohant és magára vágta az ajtót.
Tamás órákig gyötrődött a szeretet, a vonzalom, az erkölcs és a törvények közt. Benyitott Julcsi szobájába, aki arccal lefele hüppögött. Leült mellé, megsimogatta a hátát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.36 pont (104 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 deajk2008 2015. 03. 29. vasárnap 20:22
kifejezetten jóóóó és megér 10p-ot...folytasd
#3 A57L 2013. 08. 11. vasárnap 06:23
Elég jó.
#2 Laimward 2013. 04. 3. szerda 15:13
nem rossz
#1 Törté-Net 2007. 11. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?