A+ A-

Tom, Babszi és a mama 5. rész

Miután Babszi és anyja elviharzottak, szinte teljesen meg voltunk lőve, hiszen egész másra számítottunk. Mivel éppen nyári szünidő volt, úgy határoztunk, hogy a nők hazajöveteléig odaköltözöm hozzájuk. Hazamentem, összeszedtem a cuccaimat, és másnap tényleg odaköltöztem Tomhoz.
Első nap csak marháskodtunk, az udvaron fociztunk vagy a computerjátékokkal játszottunk. Másnap reggeli előtt együtt lezuhanyoztunk, amitől – mondanom se kell – felébredt bennünk a szex, jobban mondva a hokizás iránti vágy.
Először persze mindenki a magáét verte, de már attól is baromira felizgultunk, hogy azt figyeltük, hogy csinálja a másik. Néha egymás farkát is vertük, de csak azért, mert mind a ketten élveztük, ha kölcsönösen kielégítettük egymást. Az, hogy valaki más veri a farkamat, tehát alávetem magam az ő akaratának, kifejezetten örömet okozott. Ugyanilyen örömöt okozott az is, amikor én elégítettem ki őt és kispriccelő ondója a kezemre ömlött.
Mindketten Tom hálófülkéjében, egy ágyban aludtunk, ami két embernek is bőven elég volt. A meleg miatt nem vettünk föl pizsamát, de meztelenségünk egyikünknek sem okozott problémát. Reggel aztán arra ébredtem, hogy Tom veri a farkát. Az enyém a reggeli merevedés miatt rejszolás nélkül is felállt, de hogy ne maradjak le Tom mögött, én is hokizni kezdtem.
Mivel Babsziék egy hétre utaztak el, attól kezdve minden nap megismételtük ugyanezt,
de hazaérkezésük előtt három nap szünetet tartottunk, azaz se magunknak, se egymásnak nem vertük ki a farkát. Bár akkoriban – 16 évesek voltunk – naponta akár négyszer-ötször is el tudtunk élvezni, de Babszi „beavatásakor” jó erőben akartunk lenni.
Amikor Tom mamája és húga egy hét után hazaértek, Tom és én éppen a computeren játszottunk.
– Na, mit csináltatok, amíg nem voltunk itthon? – kérdezte Mariann.
– Felkészültünk – feleltem.
– Mire?
– Hogy elvegyük Babszi szüzességét.
– De hát amikor bejöttünk, autóversenyt játszottatok a computeren.
– Az is hozzátartozik a felkészüléshez – mondtam. – Mi ketten vagyunk, és Babszit csak egyikünk dughatja meg elsőként. Ezért aztán megállapodtunk Tommal, hogy amelyikünk háromszor győz, az veheti el Babszi szüzességét.
– Ez szuper! – lelkesedett Babszi. – Két srác verseng a szüzességemért!
– És mikor derül ki, melyikötök a győztes? – kérdezte anyja.
– A harmadik menet után. Amelyikünk azt megnyeri, az kapja meg Babszit – felelte Tom.
– Rendben – mondta az asszony, és vetkőzni kezdett.
– Te most miért vetkőzöl, anya? – kérdezte Tom. –Most Babszi van soron.
– Jól, van, jól van! – csattant fel Mariann. – Attól én még levetkőzhetek. Azonkívül akarok nektek néhány jó tanácsot is adni.
Amikor bugyiját és melltartóját is levetette, leült a szobában lévő régi kanapéra, és nézte, ahogy a lánya vetkőzik. Babszi az eltelt egy hét alatt biztos gyakorolta, hogy hogy kell fölvenni a több láncból álló tangát, mert egy-két perc alatt elkészült vele. Anyja szétvetette és a fotel bal és jobb karfájára rakta lábait. Miközben lánya kecses mozdulatokkal, mint egy sztriptíztáncosnő levetkőzött, a mama lassan és látható élvezettel simogatta mellbimbóit és szeméremdombját. Ezt már mi sem nézhettük tovább tétlenül. Gyorsan levetkőztünk, az asszony széttárt lábai közé térdeltünk és simogatni kezdtük a bukszáját. Mariann előrehajolt ültében, megmarkolta és verni kezdte felálló farkunkat.
– Ez nem ér, anya! – szólalt meg hirtelen Babszi sírásba hajló hangon. – Azt beszéltük meg, hogy ha hazajöttünk, Tom vagy Márió elveszi a szüzességemet.
– Persze, kislányom, igazad van. Hozzátok be a playstationt!
Mindketten örömmel ugrottunk fel a földről, mert őszintén szólva alig vártuk, hogy kipróbálhassuk, milyen is egy tizenkét éves kislányt megdugni.
Rengetegszer játszottunk autóversenyt és sokszor díjakat is kitűztünk a győztesnek, de ekkora díjra még sohasem volt kilátásunk. Melyik autóversenynél dughat meg a győztes egy gyönyörű tizenkét éves lányt?
Halál izgalmas volt a verseny. Az első kört én nyertem meg, a másodikat Tom. Babszi szörnyű ideges volt, hogy melyikünk fog vele lefeküdni.
Az eredmény végül is nagyon szoros lett. Én nyertem 2,5 másodperces előnnyel. Tom vigasztalannak látszott, de húga megsimogatta az arcát és azt mondta neki, hogy ha rá tudja beszélni az én húgomat, Vivient, akivel egy osztályba járt, akkor neki Tom veheti el a szüzességét. Vivien azt mondta neki, már ő is nagyon szeretné, ha valaki nővé avatná. Ezen én egy kicsit meglepődtem, de rájuk hagytam, mert semmi kifogásom se lett volna ellene, ha Tommal kerülök „sógorságba”.
Miután most eldőlt a verseny, karomba vettem „nyereményemet”, és a kanapéhoz vittem. Óvatosan letettem, magamhoz öleltem és csókolózni kezdtünk. Nem tudom kitől, de a nyelves csókot Babszi is egész jól megtanulta. Csókolózás közben átölelve tartottuk egymást, és egymás hátát simogattuk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.46 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Andreas6
2018. 08. 17. péntek 18:10
Kedves Pierre19! Tisztában vagyok az akceleráció mibenlétével. A nemi érettség még nem jelent szellemi érettséget is, és nem érdemes elhamarkodni a dolgokat. Így lesz egyre több kiégett, elfásult fiatal. Amíg persze csak egy kitalált történetről van szó, üsse kő... Válaszolok rá!
#13 picula
2017. 08. 21. hétfő 21:47
Folytasd Válaszolok rá!
#12 Dávid096
2017. 07. 31. hétfő 19:58
Nekem nagyon tetszett,10 pont!Várom a fojtatást! Válaszolok rá!
#11 cscsu50
2017. 07. 27. csütörtök 10:38
Tényleg kevés a 14 éves szűzlány, ezért nem kellene 12 éves gyerekről írni.Nyugodtan lehetne 15 -16 évesnek jelölni úgy is jó lenne a történet, persze így a fiuknak is kissé idősebbnek kellene lenni. Válaszolok rá!
#10 deajk2008
2017. 07. 23. vasárnap 15:01
nekem mindig tetszik a családon belüli szex... 9p lett Válaszolok rá!
#9 Pierre19
2017. 07. 22. szombat 22:35
Andreas6 figyelmébe:
Nem tudom, tudod-e, mi az akceleráció, de ha tisztában lennél vele, akkor tudnád, hogy egy 12 éves lány nemileg már teljesen érett lehet.
A kamaszkor (serdülőkor / pubertáskor / tinédzserkor) 10-14-től 18 éves korig terjedő életszakasz, átmenet a gyermek- és felnőttkor között, melynek során a nemi hormonok elkezdik működésüket.
Lányoknál a havi vérzés (menstruáció) jelentkezésétől számítják a nemi érettséget. Az első vérzés általában 10 és 16 éves kor között szokott bekövetkezni.
Üdv!
Pierre Válaszolok rá!
#8 sztbali
2017. 07. 21. péntek 21:19
Jó rész ez is, jöhet a folytatás. Válaszolok rá!
#7 vakon54
2017. 07. 21. péntek 12:12
Folytazsd tovább. Válaszolok rá!
#6 fiesta14
2017. 07. 21. péntek 11:41
ez igen rövidre sikeredett igy csak 7p Válaszolok rá!
#5 veteran
2017. 07. 21. péntek 08:59
Bizony kevés a 14 éves szűzlány. Válaszolok rá!
#4 listike
2017. 07. 21. péntek 07:39
Sajnos manapság a lányok is nahyon korán kezdik. Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2017. 07. 21. péntek 06:14
Miért kell 12 éves gyerekről írni? Legközelebb már az óvodások következnek? Válaszolok rá!
#2 A57L
2017. 07. 21. péntek 04:34
Jó ez a kis sorozat. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 07. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!