A+ A-

Tom, Babszi és a mama 7. rész

Tom nagyon ki lehetett éhezve Babszira, mert farka már akkor is merevedni kezdett, amikor húga tisztára nyalta.
– Na, akkor gyere, hugi! – szólt oda Babszinak és lesegítette a kanapéról. A lány a szoba közepén letérdelt a fehér matracra – ugyanúgy, ahogy az anyjától látta.
Tom mögéje térdelt, megmarkolta a bránerét, de mielőtt bedöfte volna, azt kérdezte:
– Hátulról akarod?
– Nem, dehogy! – mondta Babszi ijedten,
– Akkor majd én segítek – mondta anyjuk készségesen.
Megmarkolta fia kezét, amelyik a farka köré kulcsolódott, és a fiú makkját Babszi hüvelybemenetéhez illesztette. Tom egyből elkezdte betolni farkát a szűk nyíláson, de az egyáltalán nem ment olyan könnyen.
– Hú de szűk! – nyögte.
– Au! – sikkantott fel Babszi.
– Hagyjam abba? – kérdezte Tom.
– Dehogyis – sóhajtotta húga.

Én az egyik oldalon térdeltem mellettük, anyjuk pedig a másikon. Mindketten jól láthattuk, ahogy Tom rúdja egyre mélyebben behatol a szűk hüvelybe. Amikor tövig bent volt, Tom újból felsóhajtott:
– Atyaég, milyen szűk!
– Tudom – nyögte Babszi –, de nekem isteni, ahogy végigsúrolod a hüvelyfalat. De kezdd már el végre ki-be dugni, ahogy anyánál csináltad!
Tom alsótestét előre-hátra mozgatva kezdte el baszni kishúgát. Én a videokamerával filmeztem, Mariann pedig az okostelefonnal fényképezte őket minden oldalról. Egyszer még kettejük alá is letettem a bekapcsolt kamerát, hogy alulról vegye, ahogy Tom újra meg újra bedöfi farkát kishúga puncijába.
– Ááááá, Tom! – nyögött fel Babszi. – Ez őrült jó. Mindjárt kész vagyok.
– Én nem mindjárt vagyok kész, hugi, hanem most – nyögte Tom. Csípőjénél fogva mindkét kezével magához húzta a lány hátsó felét, és gyors, heves döfésekkel lőtte tele. Amikor megszabadult heréi tartalmától, ki akarta húzni a farkát, de a lány visszatartotta:
– Ne, Tom, ne húzd ki! Én most jövök.
Mindketten hangosan nyögtek, és jól láttuk, hogy Babszi újra meg újra hátratolta hátsó felét, hogy tövig ráhúzza magát bátyja farkára. Amikor orgazmusa véget ért, felsőtestét előrenyújtott kezekkel a subaszőnyegre fektette.
– Kösz, bátyó! – lihegte. – Ez százszor jobb, mint a petting vagy a maszturbálás.
– Nem fájt? – kérdezte Tom, miközben farka még mindig benne volt a hüvelyben,
– Nem, egyáltalán nem. Legelőször fájt, de egy ekkora orgazmus teljesen elfeledteti a fájdalmat. És az is fantasztikus érzés volt, amikor telelőttetek spermával.
Tom még tempózott egy párat, de aztán kihúzta farkát a hüvelyből. Amikor Babszi felkelt, jókora adag ondó folyt végig a combjain. Hullafáradtan huppant le a fehér lepedőre, amit anyja idejekorán a kanapéra terített.
* * *
Megebédeltünk, és utána együtt elmentünk vásárolni. Több butikba is bementünk, de természetesen senki sem sejtette, hogy nem egy normális család vagyunk, hanem két jó haver, aki egy pár órával ezelőtt a mamája közreműködésével partiba vágta egyikük tizenkét éves húgát.
Amikor hazaértünk hozzájuk, Babszi javasolta, hogy nézzük meg a délelőtt készült videofelvételt és fotókat.
– Úgy szeretném látni, hogy vesztettem el a szüzességemet.
– Ez jó ötlet – mondta Mariann –, de előtte dobáljuk le a ruháinkat.
Levetkőztünk, és Tom a videokamerát rákapcsolta a tévére. Leültünk a kanapéra és végignéztük, hogy vesztette el Babszi a szüzességét. Miközben a videót néztük, újra simogatni kezdtük egymást, amitől mindannyian nagyon gyorsan begerjedtünk. Nekem és Tomnak felállt a farkunk, és a nők simogatása közben éreztük, hogy Babszi és Mariann pinája is teljesen benedvesedett. Még véget sem ért a videó, amikor Babszi és Mariann már kéjeseket nyögött, ha ujjunkat bedugtuk a bukszájukba. Leültettük őket a hosszú szőrű subaszőnyegre, Tom és én pedig a lábaik közé térdeltünk.
Nem adtunk jelet egymásnak, de szinte ugyanabban a pillanatban döftük be a farkunkat – én Babszi, Tom pedig az anyja nunájába.
Babszi ezúttal nem sikoltott fel fájdalmában, amikor tövig beledöftem a farkam. Elég nehezen haladtam előre a még mindig szűziesen szűk pinában. Amikor tövig benne voltam, Tom azt mondta, cseréljünk. Villámgyorsan helyet cseréltünk, és a mama vaginájába egyetlen csusszanással tövig be tudtam dugni a viszonylag hosszú és vastag bájdorongot. A csere Tomnak és nekem is tetszett, mert így váltogatva lehettünk előbb egy szűk, aztán egy tágas punciban. A lányoknak is tetszhetett a dolog, mert Babszi és anyja is egyre hevesebben lihegett. Pár perc múlva Babszi azt kérte, hogy cseréljünk újra helyet. Örömmel tettünk eleget a kérésnek, de több cserére nem volt lehetőség, mert amikor újra Babszit dugtam, előbb ő, aztán anyja is feljutott a csúcsra.
Amikor Mariann látta, hogy ők mindketten kész vannak, Tom és én meg még nem, egyből szájába vette fia fütykösét, aki épp őt dugta. Babszi követte példáját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.4 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika
2018. 03. 22. csütörtök 11:35
Ennek is vége. Válaszolok rá!
#11 deajk2008
2017. 10. 30. hétfő 12:14
nagyon jó lett 10p... Válaszolok rá!
#10 cscsu50
2017. 10. 11. szerda 04:45
kár a 12 évért Válaszolok rá!
#9 Pierre19
2017. 10. 8. vasárnap 21:20
Andreas6-nak üzenem: Mivel nem vagyok pedofil, óvodás lányokról nem szoktam írni, de egy 12-13 éves lány már lehet nemileg érett. Nézz utána, hogy a lányok általában hány éves korukban szokták elveszteni a szüzességüket. Válaszolok rá!
#8 sztbali
2017. 10. 2. hétfő 22:37
Jó sorozat. A kövekező ilyen több részes történet milyen lesz? Válaszolok rá!
#7 vakon54
2017. 10. 2. hétfő 09:51
Pierre19 Írjálmég ieneket de szeríntemse írjálbele kiskorú személyt. 10 pont. Válaszolok rá!
#6 listike
2017. 10. 2. hétfő 07:47
Nagyon jó sorozat volt. Válaszolok rá!
#5 veteran
2017. 10. 2. hétfő 07:33
Egész jó, kivéve a 12 éves lánykorát. Válaszolok rá!
#4 gyuri0926
2017. 10. 2. hétfő 07:17
Andreas csak mondom : dél-kelet Ázsia ebből él . Válaszolok rá!
#3 A57L
2017. 10. 2. hétfő 05:53
Kár,hogy vége lett,de remélem lesz ilyen még.10P Válaszolok rá!
#2 Andreas6
2017. 10. 2. hétfő 04:34
Nem kellett volna 12 évesnek megírni a csajt. Legközelebb már óvodás lányok következnek? Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 10. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!