A+ A-

Tom, Babszi és a mama 3. rész

– Akkor most én lennék soron – mondta Tomék mamája. – De előbb megmutatom, hogy kell egy nőt simogatással izgalomba hozni, hogy legközelebb Babszinál is jól csináljátok.
Visszafeküdtünk a matracra, és miután kényelmesen elhelyezkedtünk, Mariann folytatta az oktatást.
– Egy nőnek először is a melleivel kell foglalkozni. Tessék, próbáljátok meg.
Tommal együtt kezelésbe vettük gömbölyű melleit. Lassanként végigsimogattuk és csókolgattuk az egész asszonyos női testet, és Mariann segítségével egy csomó olyan helyet is felfedeztünk, ahol a nők különösen szeretik a simogatást. Se Tom, se én sohasem láttunk még közelről meztelen nőt, most pedig nemcsak hogy láttunk, de végig is tapizhattuk és simogathattuk. Ráadásul még élvezte is, mert szemmel láthatóan nagyon ki volt éhezve a szexre és időnként kéjesen felsóhajtott. Én az alfelével foglalkoztam, Tom pedig a keményen felmeredő mellbimbókat szopta. Amikor az asszony pinájához értem, belefúrtam arcomat a húsos szeméremajkak közé, ő pedig kéjes sóhajok közepette irányított. A buja női test felfedezése és kényeztetése őrületesen begerjesztett mindkettőnket, farkunk újra merev póznaként állt.
Az asszony hanyatt fekve élvezte kényeztetésünket, s közben mellettünk térdelő lánya vénuszdombját és punciját simogatta. Ezen én is fölbátorodtam, és a szeméremajkak simogatása után középső ujjamat bedugtam Mariann csatakos és forró hüvelyébe, ami persze messze nem volt olyan szűk, mint a lányáé. Mikor ujjamat tövig bedugtam, a nő kéjesen felsóhajtott, és teste összerándult. Nem beszéltünk össze, de ekkor Tom is bedugta egyik ujját anyja hüvelyébe, és mindketten végigtapogattuk az egész kéjbarlangot. Mariann erre már elnyújtott kéjes nyögéssel reagált, mi pedig kihúztuk belőle ujjainkat, és egymás után mind a ketten nyalni kezdtük a pináját. A nő egész idő alatt kéjesen nyögött és sóhajtozott. Amikor nyelvemmel a kisajkak fölött előtüremkedő vörösen izzó csiklót kezdtem el ingerelni, a nő egész testében megvonaglott és torkából hatalmas kéjes sikoly szakadt fel.
– Óóóóóóóóóóó! Ááááááááááá!
Teste többször is megvonaglott, és hangos sikollyal annyi kéjnedvet lövellt ki, hogy egy tűzoltófecskendővel is felért volna. Sikoltása olyan sokáig tartott, mintha világgá akarta volna kiáltani orgazmusát. Most már én is tudtam, miért mondta Mariann, amikor a lánya pinájából kiáradó kéjnedv elárasztotta az arcomat, hogy „tiszta anyja”.
Amikor orgazmusa lecsillapodott, abbahagytuk simogatását és ingerlését, de ő nem hagyta annyiban.
– Miért hagytátok abba? A nőt az orgazmusa után is simogatni kell még egy darabig. Ha jól csináljátok, a nő egy idő után másodszor, sőt harmadszor is elélvezhet.
Én szíves-örömest folytattam a kéjnedvtől lucskos buksza kényeztetését. Újra meg újra bedugtam egyik, sőt néha két ujjamat is a buja kéjbarlangba. Tom anyja mellé feküdt és buzgón dögönyözte a nagy, asszonyos melleket. Babszi még mindig széttárt lábakkal térdelt mellettünk, és lehunyt szemmel, kéjes nyögésekkel élvezte, ahogy anyja szűzies pináját simogatja.
– Jaj, anya, ez olyan fantasztikus! – nyögte lihegve, miközben anyja a szeméremajkait és a nála is mind jobban előtüremkedő „gyönyörszerző gyöngyöt” simogatta.
A látványtól én is egyre jobban felizgultam, és az asszony combjai közé hajolva egyre intenzívebben nyaltam a punáját. Amikor érdes nyelvemmel többször is megnyaltam vörösen duzzadó csiklóját, Mariann mindannyiszor kéjsóváran felsóhajtott.
– Szopogasd, kisfiam – nyögte fojtott hangon –, mintha cumiznál.
Ajkaim közé vettem a vörösen csillogó húsdarabot, és szopni kezdtem, mint egy kisbaba az anyja mellbimbóját. Közben Mariann sem hagyta abba lánya puncijának simogatását, amitől az többször is kéjesen felnyögött. Amikor fejemet kiemeltem az asszony combjai közül, hogy levegőt vegyek, tanúja lehettem Babszi orgazmusának. Megfeszítette testét, fejét hátravetette és előbb apró sikolyokkal, majd elnyújtott kéjes sikoltással élvezett el. Ez az orgazmus a jelek szerint még hevesebb lehetett, mint az előző, mert Babszi a hosszú sikoly alatt ide-oda dobálta testét. Alighanem azért is volt ennyire feltüzelve, mert anyja bizonyára jobban tudta, mint én, hogy mitől tud egy nő igazán elélvezni. Miután Babszi széttárt combokkal térdelt a heverőn, jól láthattam, ahogy puncijából kispriccel a kéjnedv. Úgy látszik, ebben is „tiszta anyja” volt. A kiáramló kéjnedv sötét foltot hagyott alatta a heverőn, ő pedig kimerülten hátrahanyatlott. Talpait összezárta, de térdeit széttárva hagyta, úgyhogy pont be lehetett látni széthúzott puncijába.
– Nézd meg, hogy áll a farka! – szólt oda Mariann a lányának, s ez alatt az én fütykösömet értette.
Babszi kielégült ugyan, de a szitu valószínűleg annyira felizgatta, hogy a heverőről lejött hozzánk a földre terített matracra, és szemmel láthatóan gyönyörködött mereven felálló farkamban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.72 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008
2017. 07. 10. hétfő 08:25
ezaz csak így tovább... 9p Válaszolok rá!
#9 sanyi0227
2017. 04. 28. péntek 14:45
csak így tovább Válaszolok rá!
#8 Ickx
2017. 04. 24. hétfő 21:58
Gyáááá!
Kolompáréknál összegyött rendessen! nyes 8P ! Válaszolok rá!
#7 sunyilo
2017. 04. 24. hétfő 21:16
Hát ez egyre jobb, és még van mit megtenni... Válaszolok rá!
#6 veteran
2017. 04. 24. hétfő 14:52
Meg ér egy 8-ast Válaszolok rá!
#5 sportyman (alttpg)
2017. 04. 24. hétfő 11:13
Babszit is jó alaposan farokra kell húzni, úgy hogy várom a folytatást és a szép képeket! Válaszolok rá!
#4 zoltan611230
2017. 04. 24. hétfő 06:23
Nagyon jó ... Válaszolok rá!
#3 A57L
2017. 04. 24. hétfő 03:36
Izgató történet.10P Válaszolok rá!
#2 vakon54
2017. 04. 24. hétfő 03:05
Pierre19 folytazsd 10 pont. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 04. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!