A+ A-

Tom, Babszi és a mama 2. rész

Babszi anyaszült meztelenül feküdt előttünk, s mi zavartalanul gyönyörködhettünk karcsú alakjában, aranyos kis melleiben, és – ami különösen magával ragadó volt – a combjai közt elénk táruló, feszesen összezárt szeméremajkaiban. Ha jobban megnéztük, jól láthattuk a rés két oldalán serkenő szőke szőrszálakat.
– Csinálj egy spárgát – mondta Tom a húgának. – Tudod, amit művészi tornán szoktál.
Babszi egyik lábát előre, másik lábát hátra tolva szabályos spárgát csinált, mi pedig egész közelről fényképeztük, ahogy a szeméremajkai közti rés szétnyílt. Még javában fotóztuk, amikor Babszi kényeskedve megszólalt:
– Most ti jöttök. Nem igazságos, hogy hármunk közül csak én vagyok meztelen.
– Oké – mondtam. – A farkam már úgyse fér el a nadrágomban.
Azzal elkezdtem vetkőzni. Ahogy kigomboltam és az alsónadrággal együtt lehúztam a farmeremet, farkam a magasba lendült. Lehet, hogy csak képzeltem, de a meredt szemekkel figyelő Babszi megnyalta a szája szélét.
Lehet, hogy Tom is ettől félt, vagy csak nem akart meztelenül mutatkozni a húga előtt, mindenesetre nem kezdett el vetkőzni.
– Mi van, öreg? – vágtam hátba barátságosan, mikor már teljesen meztelen voltam. – Nem azt ígértük a húgodnak, hogy mi is levetkőzünk?
– Na jó – mondta, és vetkőzni kezdett. Amikor lehúzta a nadrágját, a farka neki is ugyanúgy felmeredt, mint az enyém, de Babszi egyelőre azzal volt elfoglalva, hogy nagy szemekkel az én felmeredő brokimat nézte.
– Most jön a második felvonás – mondtam, amikor Tom is megszabadult a ruháitól.
– Mire gondolsz? – kérdezte Babszi.
– Hát például arra, hogy engedj minket is lefeküdni a matracra.
– És utána?
– Azt mindjárt meg fogod látni.
A lány összezárt lábakkal hanyatt feküdt a matracon, mi pedig két oldalról mellé feküdtünk, és óvatosan simogatni kezdtük a melleit. Amikor ez ellen nem tiltakozott, kezemet rátettem hozzám közelebb lévő jobb mellére, és tenyeremmel dörzsölgetni kezdtem a mellbimbóját. Tom is követte a példámat Babszi másik mellén. A lány kéjes sóhajokkal fogadta a kényeztetést.
Én azonban nem sokáig maradtam a mellénél, hanem kezemmel elindultam az alsóbb régiók felé. Előbb kerek hasát és sima vénuszdombját simogattam, aztán ujjaimmal megkerestem a csiklóját, és azt kezdtem el dörzsölgetni. Hogy jobban lássam, feltámaszkodtam a könyökömre, és nem akartam hinni a szememnek. Míg én a combjai között ügyködtem, Babszi Tom felé fordította az arcát és hosszú nyelves csókban forrtak össze. Tom közben húga kis, hegyes mellbimbóit simogatta, az pedig egyik kezével bátyja farkát masszírozta. Na jó, gondoltam magamban, és középső ujjamat végighúztam a szeméremajkai között, melyek már elég síkosak voltak a kéjnedvtől. Amikor Babszi ezt érezte, magától széjjelebb tárta a lábait. De nekem még ez se volt elég. Felkeltem a matracról és felálló farokkal a lábai közé térdeltem. Addigra annyira széttárta a combjait, hogy a nagyajkak alatt előtűntek a kisajkak is. Két ujjam közé fogtam a felül előtüremkedő klitoriszt, és morzsolgatni kezdtem. Ettől enyhén megvonaglott, de hagyta.
Ebben a pillanatban nyílt az ajtó és az anyjuk lépett be. Harmincas éveinek vége felé járó nő volt hosszú fehér tüllruhában és szandálban. Az aláhulló tüllruhát vastag fekete öv tartotta össze.
– Ti meg mit csináltok itt? – kérdezte.
Hú, mekkora balhé lesz itt mindjárt, gondoltam magamban. Azt hittem, hogy most vége mindennek. Babszi és Tom is összerázkódtak, és abbahagyták a csókolózást. Ijedten néztek anyjukra. Nekem meg kellett fordulni, hogy lássam. Mivel közvetlenül mögöttem állt, jól láthatta mereven felálló farkamat.
– Ez igen! – mondta nagy meglepetésemre. – Ekkora szerszámot rég nem láttam. Egyébként szólíts csak Mariannak.
A lélegzetem is elállt ettől a nőtől. Hazajön, rajtakapja fiát és lányát, meg persze engem, akit alig ismert, hogy anyaszült meztelenül a földre fektetett matracon szexelünk, és ahelyett, hogy dühöngene, első nekifutásra megdicséri a farkamat. Akkor még nem sejtettem, hogy egy éve férfi nélkül él, mert a férje elhagyta egy fiatalabb nőért, és most engem szemelt ki magának.
– De miért hagytátok abba Babszi kényeztetését? – folytatta minden átmenet nélkül. – Játszadozzatok csak vele, csak el ne vegyétek a szüzességét. Neked viszont – fordult újra felém – megmutatom, hogy lehet egy nőnek orgazmust szerezni anélkül, hogy megdugnák. Akarod?
– Hát persze – nyögtem.
– Várjál, előbb le kell vetkőznöm.
Azzal legnagyobb meglepetésemre vetkőzni kezdett. Gyors mozdulatokkal levetette a ruháját és kikapcsolta a melltartóját, ami alól gyönyörű asszonyos mellek bukkantak elő. Lerúgta szandálját, és a bugyiját is lehúzta, majd bájos mosollyal elénk állt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.45 pont (104 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Andreas6
2018. 08. 17. péntek 17:51
Ne jöjjön!!! Finomat ettem, nem akarom kihányni! Válaszolok rá!
#11 deajk2008
2017. 07. 8. szombat 12:27
nekem nagyon tetszett... folytasd, jöhetne bele homo rész is a két fiú részéről 10p Válaszolok rá!
#10 sunyilo
2017. 03. 31. péntek 22:24
Naggyon jó. A folytatásban remélem, a mama legalább jól ki lesz sámfázva, ha már a szűz kislányt nem engedi... Válaszolok rá!
#9 sportyman (alttpg)
2017. 03. 31. péntek 13:09
Finoman erotikus a "kislány" fényképe! Folytasd a történetet. Én nagyon várom a mama boldoggá tételét! Remélem mindhárom gyerek részt vesz benne... Válaszolok rá!
#8 sztbali
2017. 03. 30. csütörtök 23:35
Jól folytatódik, remélem a következő rész is ilyen jó lesz. Válaszolok rá!
#7 Ulysses
2017. 03. 30. csütörtök 21:02
Pierre-nek elég jó stílusa van, érzékletesen ír. Válaszolok rá!
#6 vakon54
2017. 03. 30. csütörtök 12:17
Pierre19 10 pont Válaszolok rá!
#5 gyuri0926
2017. 03. 30. csütörtök 08:56
Remélem lesz anya baszás Válaszolok rá!
#4 listike
2017. 03. 30. csütörtök 07:47
Jöhet a folytatás. Válaszolok rá!
#3 sanyi0227
2017. 03. 30. csütörtök 06:38
10-p,jöhet a folytatás. Válaszolok rá!
#2 A57L
2017. 03. 30. csütörtök 04:00
10 pontos történet. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 03. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!